Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

angela
Autor : stefstef09 - 2018-02-11
Citita de 6743 ori - Nota 6.15 (26 voturi)
Buna. Eu sunt Sebastian. Cam asa incepuse converstia noastra. Apropo, eu sunt Sebastian si lucrez in IT, adica un soricel de birou sau baiatul cu cablurile, baiatul de la net sau orice alta denumire pe care o folositi cand aveti nevoie de cineva sa va rezolve tastatura.
Era o zi calda de vara si aveam vreo ora de cand ma tot uitam la ceas sa vad cand se face ora 17.00 sa pot pleca spre casa. Era o zi cand nu iti iese nimic si nu vrei decat sa mergi acasa sa te trantetsi pe canapea si sa te relaxezi. Se face 16.30 si ma gandesc ca de acum as putea pleca pe furis fara ca cineva sa imi simta lipsa. Imi inchid calculatorul, ma uit in jur si cand sa ma ridic de la birou, ce sa auzi...suna telefonul! Fuck! Ma uit, era Angela de la secretariat. Stiti tipul ala de secretara cu fusta aia de maicuta, coafura clasica, nemachiata, care respecta fiecare regula si dincolo de ea? Ei, ea e Angela. Tot timpul are cate o problema banala pe care ea si-o face singura si iti trebuie si vreo doua ore sa ii explici ce si cum. Dar stiam ca este incarcata cu tot felul de hartii si ca toata lumea face glume proaste pe seama ei, asa ca raspund:
-Sebastian de la IT!
-Aaaaa...buna ziua. Angela sunt, stiu ca e cam gata programul dar am o mica problema. Daca puteti veni pana la mine sa ma ajutati.
Ce sa-i spun?! Ca am o bere rece care ma asteapta? Si ca ma doare fix de de problema ei?! Ma uit inca o data la ceas..16.45...imi las geanta pe scaun si ii spun:
-Vin imediat. Si ma indrept spre biroul Angelei. In jurul meu toti isi strangeau lucrurile si se pregateau sa plece, iar eu ma duceam spre inca 2-3 ore de munca suplimentara, neplatita. Ajung la etajul ei,batea vantul pe acolo, toata lumea era plecata, iar Angela mea se chinuia cu o prezentare PowerPoint. Ma incercau sentimente de nervi, de mila, de caldura, de...toate. Ajung langa ea si ii spun:
-Buna, eu sunt Sebastian.Cu ce te pot ajuta? Isi ridica privirea spre mine si imi spune:
- Buna...am o prezentarea de facut pana maine pentru proiectul cu ******** si nu reusesc sa ii dau de capat cu programul asta, ma bate.
Se vedea o mica disperare in ochii ei ca nu reusea sa isi faca treaba, asa ca imi trec sentimentele de nervi, imi trag un scaun langa ea si incerc sa vad ce are de facut Angela mea de nu resuseste sa se descurce singurica. Dupa cateva minute imi dau seama ca sunt cateva ore buna de munca la ce avea de facut si nici eu nu aveam dispozitia necesara sa continui dupa atatea ore de munca, asa ca ii spun:
-Angela, aici este mult de lucru si sunt de la 7 la serviciu. Daca vrei ne putem intalni mai tarziu la mine si sa lucram impreuna pentru ca nu-mi sta mintea acum la asta.
-La tine? Ma intrebase de zici ca la mine era un fel de Auschwitz. Observand asta raspund:
-Sau la tine, nu ma deranjeaza, unde iti convine tie.
-E mai bine asa.
-Perfect, ne vedem la 20.00. Imi scrie adresa ei si imi mai spune de 30 de ori sa nu cumva sa nu intarzii ca trebuie terminat pana dimineata. In mintea mea ma intrebam ce a fost in capul meu de am acceptat, dar de acum asta era. Ma duc acasa, fac un dus si ma trantesc pe canapea vreo jumatate de ora. Pe la 19.30 plec spre Angela, nu vroiam sa intarzii. Ajung la adresa, sun la usa si se aud vreo 30 de yale care se deschid, spuneai ca era usa unui seif in care se aflau comorile lui Cristofor Columb. Ma asteptam sa o vad pe maicuta mea Angela in aceeasi roba de avocat, dar ce sa vezi: era Angela, dar total schimbata cum nu mi-as fi putut imagina vreodata. Avea parul prins,putin umed, cred ca abia iesise din dus. Avea un maieu alb pe ea prin care se puteau vedea sanii ei rotunjori cu sfarcuri mari care parca vroiau sa iasa de acolo si o pereche de pantaloni scurti care abia ii acopereau fesele dar ii scoteau in evidenta fundul bombat pe care nu il observasem pana acum. Se vedea pe fata mea ca eram ca un copil la un magazin de dulciuri, nu credeam ca Angela poate sa arate asa, tot timpul purta haine care ii acopereau formele sale si nu lasa se se vada nimic, era mult prea decenta.
-Scuza-ma, imi spune, m-am incurcat putin si nu credeam ca ajungi asa devreme.
Se vedea ca era putin rusinata de tinuta ei, dar eu nu eram deloc, dimpotriva. Ma invita in casa, ma conduce in living si ma roaga sa o astept pe canapea ca revine in cateva minute. Ma asez, dar in gandul meu numai proiecte nu erau. Nu imi venea sa cred ca vazusem mai devreme. Dupa cateva minute apare Angela in aceeasi tinuta, doar cu un halat de matase peste incercand sa isi mai acopere corpul care starnise niste intrigi in mintea mea. Se aseaza langa mine pe canapea si imi tot repeta ca este foarte important sa terminam in seara asta, devenea putin obsesiva. In timp ce lucram pe laptopul ei, fara sa vreau cautand ceva in istoricul de navigare observ mai multe pagini de filme pentru adulti. Se pare ca maicuta mea nu era chiar atat de pioasa cum credeam si dau click intentionat pe un link. Ma uit spre ea, se facuse ca un rosie la fata si incerca sa scoata doua cuvinte:
-Nu...Nu....Nu e ce crezi.....tot imi apareau, cred ca e un virus ceva....
Ii zambesc si ii spun:
-Stai linistita, cu totii avem virusi din astia. Era un film in care un tip o legase pe una, era un fel de BDSM. Il inchid dupa cateva secunde, nu am vrut sa o pun intr-o postura mai urata decat era. Incercand sa schimbe subiectul ma intreaba daca nu vreau ceva de baut. Ii raspund afirmativ si se...



    Login