Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Andreea
Autor : belphegor - 2016-05-21
Citita de 13531 ori - Nota 5.93 (56 voturi)
Tot auzisem pe la diversi amici ca fetele astea mai tinere sunt cam moarte dupa pula de barbati cu mai multi ani in plus fata de ele. Intamplarea face ca si eu sa aud chiar de la ele. O data in metrou doua pustoaice de liceu se vaietau ca X si Y nu se pricep la futut….la strand, un grup de fete aproape de mine ziceau ca prin excursie si-au tras-o cu nu stiu care de la clase mai mari iar altele agatau de prin hotel alti turisti sau chiar vreun receptioner. Cea mai tare poveste a fost cand niste eleve au « sedus » soferul autocarului….ce sa mai zici….

Norocul meu face ca la o vizita acasa sa ma intalnesc cu Andreea, vecina de scara cu parintii mei. O stiam bineinteles de ani de zile dar acum era o ocazie speciala : avea majoratul. Andreea era o fata frumoasa, la 1.65cm, bruneta, sani foarte vizibili, putina burtica (si eu tot un patratel am), fund pe masura. Era mereu insotita de colegii ei, de prieteni si de iubit, care nici el nu era mai prejos, chiar faceau un cuplu fain. Din aceasta cauza, discutiile noastre rar au depasit stadiul de « buna, ce mai faci ? ». Eu eram « vecinul de la Bucuresti » ea era ispita la care doar pofteam.
Familia noastra nu a mers la majorat, i-am lasat pe astia mici sa se distreze linistiti. Am mers acasa cu totii a doua zi dupa petrecere si i-am urat, i-am dat cadourile, si norocul a facut sa fie fara prieten, asa ca dintre toate matusile eu eram cea mai buna varianta de socializare. Aproape ca se ascundea dupa mine cand mai venea cate o ruda )). Dar asta a facut sa ma si atinga de cateva ori ba pe mana, ba m-a si strans dupa mijloc la un moment dat…Clar se facuse cald in camera.
Am incercat sa o fac sa ii mai bage si pe ceilalti in seama, ca sa nu dam de banuit. Dar Andreei nu prea parea sa ii pese. Se pare ca era interesata de mine, mai ales ca m-a invitat a doua zi…la cafea….

Ca sa vezi…parintii ei erau plecati la tara si eram numai noi. Primirea mi-a fost facuta intr-o camasa alba transparenta, cu sfarcurile mai mult decat evidente pe sub ea si cu pula mea beton de cand am pus piciorul in casa. De data asta nu am mai pupat-o pe obraz ci am luat-o in brate si fericit am fost cand si-a pus mainile dupa gatul meu si m-a sarutat usor pe gat.
Am mers intai in bucatarie unde am schimbat cateva cuvinte, plus admiratia mea mai mult decat evidenta pentru cum arata. Am baut cateva guri de cafea si am ras despre tot felul de prostii printre care si de cat de tonti sunt baietii de varsta ei. I-am zis ca poate e momentul sa incerce si altceva : pe mine.

S-a asezat in poala mea si am inceput sa ne sarutam, iar cu mainile mele pe fundul ei o asezam mai bine ca sa poata pula sa se ridice cum trebuie. I-am luat sfarcurile usor in gura prin camasa, in timp ce ii desfaceam nasturii, iar cand i-am dezgolit complet, cu greu m-am abtinut sa nu ii devorez. Andreea era cu mainile incolacite dupa gatul meu si ma strangea intre sanii ei atat de fini. Nu mi-as fi dezlipit gura de ei dar voiam sa gust si mai mult din ea.

Ne-am ridicat sa mergem spre dormitor dar culmea surprizei, cum m-am ridicat in picioare Andrea s-a pus in genunchi. Voia sa suga si mi-a desfacut imediat pantalonii. O aveam atat de sculata incat aproape a plesnit-o peste fata. Desi e cam groasa si are cam 17/18 cm Andreea a inghitit-o aproape pe toata. Si ca sa ma scoata din minti, la pauze ma lingea pe coaie si mergea cu varful limbii de-a lungul pulii. I-am dat mainile la o parte si am inceput sa i-o dau eu in gura, scotand-o doar ca sa o plesnesc cu pula peste gura si sa o bag la loc de fecare data cand zicea « mai vreau ».

Vazand-o cum suge mi-a facut si mai mult pofta sa o gust si eu asa ca am ridicat-o si am mers in dormitor.
M-am asezat pe pat si i-am dat jos pantalonii tinand-o cateva minute in fata mea ca sa ii admir fundul si pizda pofticioasa de sub tanga. Am tras-o iar in poala mea pentru ca adoram sa ii sarut buzele fragede dar de data asta cu doua degete bine infipte in ea. Dupa ce s-a umezit bine m-am intins pe spate si am adus-o cu pizda peste mine ca sa pot sa o ling cum trebuie. O priveliste de ma inebuneste si acum: o pizda atat de f...



    Login