Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amica sotiei
Autor : geoday69 - 2014-09-05
Citita de 9890 ori - Nota 6.24 (21 voturi)
A fost o zi mohorata.Toata ziua a plouat.Nu ma puteam gandi ca ziua aceea se putea transforma in cu totul altceva.
Tocmai i-mi condusem copilul la scoala,era inca prea mic sa il las singur,mai ales ca se stie ce e pe strada,ce fel de oameni.Am condus fata pina la poarta scolii,apoi cu capul in pamant ,ud,neavand umbrela la mine,aproape ma lovesc de cineva.Era mama unui coleg al fetei mele.Statea bosumflata si imi atinea calea,ruganduma sa o ajut .
Nu stiu ce facuse ,dar ramasese fara curent ,nu stia ce sa faca ,nu cunostea pe nimeni,sotul ei era plecat in italia,asa ca era neajutorata.Singura ,cu toate problemele pe cap,si cu doi copii.
Sotia mea era prietena cu ea,se mai vizitau cateodata,de la ea stiam ce probleme avea.Eu am mai fost odata ,cu sotia ,cu copilul ,pe la ei.Dar atunci era si barbasu acasa.Orcum asta a fost mai demult.A trecut timpul.Lumi,asa o chema ,ma roaga sa o ajut,ca a vorbit cu sotia mea,spunand ca nu are bani ,ca ma plateste altadata.
Atunci am sunat sotia ,spunand-ui despre ce e vorba.Am primit confirmarea ,da,vorbiserau.Si ma ruga sa o ajut acum cand am timp ,pana o sa iau copilul de la scoala.
Am fost de acord.
Am ajuns ,acasa ,am luat sculele ,apoi am plecat cu ea.
M-am sinmtit ciudat din acea clipa,eram sub umbrela ei,si ea se chinuia sa ma acopere ,de ploaie.
Trebuea sa fiu totusi respectuos,i-am cerut voie sa o tin eu ,si am primito.
Trebuea sa mergem cam 15 min pe cateva strazi mai laturalnice ,pana acolo,si nu aveam alta solutie,alt mijloc de transport.Eram ud ,chiar i-mi era frig .Totusi aveam un sentiment ciudat ,cu ea langa mine.Parca era din ce in ce mai aproape sub umbrela ,chiar la un moment dat ,fara sa-mi dau seama ,ma tinea de brat.
Am ajuns ,si am intrat pe holul intunecat.Ei aveau o casa micuta cu 3 camere ,un hol mai mare in care era si bucataria,si o curte micuta betonata.Cand am ajuns inauntru ea m-ia dat un prosop sa ma sterg,apoi sa grabit sa faca o cafea.
Eu nu vroiam sa stau,doream sa ajung repede acasa,sa mai umblu putin pe chat pana trebuea sa ma duc sa iau copilul de la scoala.Asa ca am luat un scaun si am desfacut tabloul electric.Se pare ca un conductor se topise din cauza ca a fost un contact inperfect.O nimica toata .In acest timp Lumi ,i-mi arata cafeaua facuta,si se scuza .Trebuie sa se schimbe pentru ca e uda toata .(parca eu nu eram?)
Eu am remediat in 2 minute ,am inchis tabloul,am verificat lumina,apoi am asteptato la masa.Atunci a aparut si ea.Am vazut cat era de mirata si fericita ca am facut lumina.A adus si o sticluta de visinata.Si m-ia oferit .Am vrut sa plec ,dar ma rugat sa mai stau putin.
Ochii incepusera sa-mi fuga putin cate putin catre ea.Mi se parea ciudata situatia de a fi acolo cu ea,mai ales ca odata chiar glumisem cu sotia pe aceasta tema.Spunandu-mi ca atunci cand am fost cu ea acolo ,ochi cam i-mi fugeau in decolteul ei ,si recunosc ,ma cam uitasem.
Stateam si beam ba din cafea ba din visinata,cu Lumi in fata mea.Statea picior peste picior si prin imbinarea halatului ,i se deslusea pulpa ei plinuta ,alba ca laptele.
Cred ca ma vazut,pentru ca in secunda urmatoare mama ei trage halatul acoperind usi piciorul.
Mai vorbim ,ea multumindumi ,intrebanduma ce a fost,parca ea ar fi stiut.Dar nu stiu ce e cu mine ,si ochii mei se fixeaza pe pieptul ei.Prin decolteu i se vedea conturul sanului ei plin maricel.Aproape ma cutremur .Ma uit in alta parte,termin paharul de visinata,apoi vreau sa plec.
Dar ceva ma retinea,ochii i-mi fug iar la decolteul acela ,cautand sa-i vad din nou sai ghicesc sanii generosi.
Eram atat de patruns de priveliste ,incat nu mi-am dat seama ca eram observat.Lumi i-si acopera decolteul tragand marginile halatului.Ridic ochii si ii vad chipul inrosit ,parca luase foc,avea obrajii atat de rosii.Nici nu stiu cum a trecut timpul.L-a un moment dat ,era tarziu,m-am ridicat ,iar ea a adus haina ce fusese la uscat.A fost o clipa de delir,cand mi-a intins haina ,mana mea sa dus din instinct peste a ei.Am stat asa cateva clipe,o vedeam cum chipul i se inroseste din ce in ce.Atunci nu m-am putut controla,am cuprinso in brate,strangandui trupul ei plinut,in brate,si cautandui buzele rosii ca focul.
Ea sa ferit si eu am gustat din aroma pielii gatului ei fierbinte ,il simteam cum pulseaza sub buzele mele .Ii caut din nou gurita,si ea m-io ofera,miinile ei se aseaza pe umerii mei .iar limbuta ei imi raspunde ,intr-un dans nebun plin de saliva ,cu pasiune.
Nu stiu cat am ramas asa imbratisati,era totusi tarziu.Atunci ne-am despartit ,cerandu-mi scuze pentru nebunia pe care o facusem.
Ea ramanand in prag ,asa ,rosie ca focul.
M-am dus am luat copilul de la scoala,evitando pe ea ,stiam ca dupa mine a venit si ea sa-si ia baiatul.Nu aveam totusi curajul,sa o privesc.
Apoi a fost o zi normala ,pe care am petrecuto cu sotia ,cu copii.
A doua zi ne-am intalnit din nou,ne-am privit,salutat,apoi fiecare a luato pe drumul lui.
Dar totusi ,ceva se petrecea.
Nu stiu ce a facut sa ne intalnim peste cateva ore langa piata,soarta,eram cu sacosele pline,iar ea se ducea la cumparaturi .Ne-am oprit sa ne salutam,acolo pe trotuar ,si pur si simplu am lasat plasele jos ,si am sarutato.Era cea mai mare prostie pe care o facusem,putea sa ma vada orcine,si pe mine si pe ea.
-Nu!!!Ne vede lumea !!Ce faci??
Ii vedeam privirea ingrozita urmarind totul in jur,atunci mi-am dat si eu seama de ce prostie facusem.
-Trebuie sa ne intalnim!Neaparat!!Ii spun ingrozit chiar eu de mine.Trebuie sa vorbim despre asta!!
-Da!Trebuie sa vorbim!i-mi spune si ea,si plecam fiecare fara sa ne uitam in spatele nostru.
In acea zi se nimerise sa fiu liber,tocmai atunci primisem vestea,nu apucasem sa spun acasa.Venisem de la munca de la schimbul 3 ,pregatisem copilul de scoala,apoi l-am dus .
Acolo in fata scolii am vazuto pe ea ,statea in fata portii sprijinita de o balustrada.
Nu a ridicat deloc ochii din pamant .A spus doar ca azi duce copii la maicasa ,si ca putem discuta ,dupa ora 17.
M-am gandit rapid ,prin cap m-ia trecut o gramada de socoteli,puteam zice ca plec la munca mai devreme ,apoi sa ma intorc ,asa nu va stii nimeni.
Asa ca am spus ca voi veni pe la 20.Ea nu a spus decat un –BINE!si a plecat fara sa se uite in urma.
Seara dupa ce fac un dus,ma pregatesc sa plec la servici?(asa le-am spus acasa),si plec aproape pe fuga.
Ma urc in masina ,ocolesc doua strazi ,si opresc intr-o parcare la nici o statie de autobuz,dar o parcare m-ai ascunsa.
De acolo o iau pe acele strazi intunecate,cu casute mici,si incercand sa ma feresc de latratul cainilor.
Ajung la poarta ei .Vad o lumina aprinsa ,pe hol.Incerc poarta si vad ca e deschisa.Intru si pun dupa acea zavorul.Cainele era legat.A latrat o data ,si sa auzit apoi glasul ei.
-Taci !Vulpe!si cainele a tacut.Ma duc inspre usa,unde ma astepta.Ea se da la o parte iar eu intru ramanand tintuit in hol.
Asteptand sa zica ceva.
Lumi nu spune nimic,e o tacere totala ,se aud doar pasii ei ,sticla si visinata siroind in pahare.
Stam si ne uitam unul la altul.Cu paharele in mana.Ii vad obrajii ei inrositi ,ochii ei ce fug parca in jos nedorind sa ne privim.
Tacerea aceea ma rapunea,nu stiam ce sa fac.
Vroiam so cuprind in brate ,dar nu aveam curajul.Imi iau inima in dinti si ......
-Trebuie sa vorbim!!Lumii!Aici sau ...?Unde?
Ea merge spre usa laterala ,o deschide .
-Aici e bine?
Eu privesc dormitorul lor micut ,curat ,si foarte jos,aproape ma loveam cu capul de tavan.
-E foarte bine!
Intru si raman in mijlocul camerei,iar ea ma urmeaza,inchizand usa dupa e...



    Login