Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amica din copilarie
Autor : yo1tu2 - 2015-09-27
Citita de 12773 ori - Nota 5.22 (88 voturi)
Vorbisem cu Adelina ca are meci de handbal la Sibiu (acum e amatoare) cu echipa de amatori. Se mai intalnesc prin tara cand si cand. Bineinteles, mi-am facut si eu "treaba" prin Sibiu. Adelina este o tipa plinuta (s-a cam lasat de handbal), 1,80m, satena, draguta. Prieteni din copilarie, ne tot giugiuleam noi dar niciodata mai mult, desi amandoi ne doream asta. Ne-am dat intalnire la o pensiune in Sibiu (nu stiu cum s-a motivat ca nu sta cu felete, dar nici nu ma intereseaza). Cand ne-am vazut, ne-am sarutat ca si cum am fi impreuna.
- Ce-a fost asta?, intreb eu razand.
- Ei, ca-n copilarie!
Radem amandoi. Intram, ne luam camera, mergem in camera.
- Frate, sunt obosita dupa atata drum. Plec sa fac un dus.
Incepe sa se dezbrace ca si cum nu as fi acolo. Dar a avut grija sa stea doar cu spatele. Niciodata nu am vazut-o dezbracata si de aceea am fost foarte emotionat. I-am vazut fundul si imediat si-a pus pe ea prosopul. Amandoi stiam ce urmwaza dar se comporta ca si cum nu ar urma nimic. Si asta imi placea la nebunie! A iesit de la dus cu prosopul pe ea si urmez eu. Am facut dusul in graba iar dupa dus mi-am dat pe pula cu un spray pentru intarzierea ejacularii. Stiam ca urmeaza sex nebun! Am iesit de la dus si...ce vad. Statea pe pat, dezbracata complet, cu picioarele desfacute. Avea flocii mari, dar aranjati, tatele plinute si ele ii atarnau in lateralul toracelui, era frumoasa...avea corpul extraordinar! Parca stia ca-mi plac pizdele flocoase. Altele se feresc, se epileaza, dar ea nu! M-a nimerit la fix!
- De cand astept sa fim doar noi doi, imi spune ea. Hai, fa ce vrei!
Mi-a mai zis ea odata la telefon ca ii place sexul de orice fel si ar face orice, dar nu stiam ce inseamna asta. Si atunci, cum statea ea asa pe pat cracanata, nu am mai rezistat si am intrat cu botul in pizda ei! Si am lins-o, si am supt-o pana a inceput sa curga din ea. Era nu umeda, uda! Am urcat pe burta, pe tate, pe gat apoi am inceput sa ne sarutam.
- Hmm, dulce acrisor! Asta e gustul pizdei mele?
- Da, ii zic eu!
- Imi place! Data viitoare mai vin cu o colega. Imi place gustul!
- Ar fi perfect.
Si continuam sa ne sarutam
- Vrei sa-mi sugi si tu pula?
- De 15 ani, vreau asta!
Si ma impinge pe spate in pat, si isi infasoara buzele in jurul pulii mele. Incredibil cat de frumos se unduiau in miscarea de inainte-inapoi!
- Si tu ai gust bun! Vrei sa vezi?
- Pai...
Nu apuc sa raspund si-mi baga limba pana in adancul gurii. Era un gust sarat, nu neplacut, dar la cat de excitat eram, mi-aplacut ideea. A continuat sa-mi mozoleasca pula.
- Hai sa mai continuam cu sex oral, ca-mi place.
Si mie imi placea la nebunie. Se urca pe o masuta, se aseaza in fund, desface picioarele si asteapta sa-mi bag eu limba, fara sa zica nimic. Nu a fost nevoie, oricum, deoarece venea de la sine. Si din nou imi bag limba in pizda ei. Ma prinde de cap si ma apasa tot mai tare, gemand de placere.
- Asa, suge tare, linge, daaaa! Adanc!
Imi plac momentele astea de extaz, deoarece fiecare zice exact ceea ce vrea, nu mai tine cont de nimic. Si incepe sa se balanseze cu pizda in limba mea. Imi placea si mie la nebunie!
- Hai sa facem 69, ii zic eu.
- Daa!
Si din nou ma arunca pe pat, imi pune pizda pe gura, si iar imi ia pula in gura si incepe sa traga din ea ca nebuna. Deja eroticul nu mai avea loc. Era porno! Si acum eram in pozitia mea preferata. Imi place la nebunie sa-i fac sex oral pe la spate. Stateam cu fata intre bucile ei, pizda ii fleoncanea intre buzele si limba mea, ma udase tot pe fata, eram in extaz. Ea imi mozolea pula, o fleoncanea deopotriva, in toata camera se auzea acel sunet excitant, mirosea a sex. Atunci am inteles ce mi-a zis Adelina ca face orice. Am inceput sa o trag de buci, intram tot mai tare intre ele, bagam limba in pizda cat de adanc puteam.
- Hai sa ne intoarcem!
Si trec eu deasupra. Acum, la propriu, o futeam in gura! Ii sugeam clitorisul care era marisor! Gemea tot mai tare, aproape urla de placere.
- Hai fute-ma si in pizda. Nu mai pot!
Pun o perna langa pat, si ii spun sa se aseze cu ceafa pe ea. Inca o pozitie preferata de mine. Imi place cum sta cu pizda in sus, picioarele desfacute, tatele acum ii atarna spre umeri. Nu am rezistat sa-i fac un sex oral in pozitia asta. Deja flocii ii erau uzi de secretia pizdei.
- Hai, fute-ma odata!
Si imi bag pula in pizda ei umeda. Si o fut asa vreo 3-4 minute. Sprayul isi facea datoria foarte bine! Apoi mi-a zis sa ma intind pe spate in pat. S-a urcat peste mine. Sarea cu pizda in pula. Ii sareau si tatele, gata sa-i sara din piept.
- Hai fute-ma pe la spate!
Se aseaza in patru labe si incep sa-i dau la buci, in adevaratul sens al cuvantului. II desfaceam bucile sa am acces cat mai adanc. Si o fut asa vreo cinci minute pana simt ca urmeaza sa termin.
- Vezi ca nu mai pot mult!
- Atunci hai in 69. Vreau sa-ti sug toata sperma!
La asta nu m-am asteptat. Si ne punem noi pe pozitii.
- Baga-mi pula in gura si ramai asa.
Am facu...



    Login