Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAm liber ca sa fiu dorita
Autor : jeuDenfant - 2011-12-29
Citita de 7176 ori - Nota 8.42 (74 voturi)
"Te vreau, atinge-ma, gusta-ma, saruta-ma, framanta-ma, linge-ma, adulmeca-mi pielea, inabusa-mi gemetele de extaz, impleteste-ti degetele cu ale mele si da-mi-o!"

Asa incepe povestea mea, cu ea dandu-mi mesaj.

Eu nu stiu ce sa fac si ii raspund: "vreau sa ma ademenesti cu ceva, ce primesc daca vin?"

"Mor de nerabdare sa-ti simt gustul, sa ti-o ling incetisor si apoi sa zvacneasca puternic in gat, sa ma uit in ochii tai si sa simt pantecul arzand de nerabdare ....de dorinta....fierbinte...te vreau!!!!!!!!"

Plec spre ea. Ma sui in masina si pornesc in noapte.
Gandul meu zboara spre ea si spre faptul ca nu este singura. Sotul ei este acasa, si doarme, sau nu, nu stiu dar mintea se gandeste la trupul ei. Sunt hipnotizat si ma comport ca un licean, care vrea doar sa o faca fara sa se gandeasca la nimic. Nu conteaza ce cum unde doar sa o simta intrata in ea.
Sunt deja fierbinte. Stiu de la ea ca nu incuie usa si intru usor. Ma simt ca un hot, care in miez de noapte intra in casa.
Inima imi bate tare, tare, si mi-e teama ca nu cumva el sa mi-o auda sa se trezeasca.
-"Ce dracu e in capul meu????? este doar o femeie!!!"
Trec pe langa camera lui si il vad cum doarme pe burta fara nici o treaba. Continui sa merg prin casa si dau de ea, este in living cu un tricou larg in fata calculatorului. Se uita pe fb la pozele mele si se atinge pe gat si-ntre picioare.
Nu ma aude si reusesc sa ma strecor pana langa ea. Mi-e teama sa nu cumva sa se sperie si sa tipe, asa ca ma apropi si ii duc mana la gura. Tresare, si se zbate. O sarut pe gat si ma prinde de par.
Imi recunoaste parfumul si se opreste.
Se uita la mine nedumerita si are impresia ca viseaza Ma injura spumos pt ca am speriat-o. Isi revine si sare de gatul meu.
II cuprind saniii si continui sa o sarut. Imi cauta gura sa ma sarute si simt limba ei cum imi atinge buzele. Imi ia un deget si il gusta.
Ma priveste si in timp ce scoate degetul din gura imi spune-"te vreau"
Parca e posedata de dorinta. Ma saruta, imi musca buzele, isi plimba limba peste buzele mele.
Ma ia de mana si mergem spre bucatarie.
-"Este departe de el, si nu vreau sa ne auda, vreau sa ma futi, vreau sa gem, te vreau in mine"
Ajunsi in bucatarie imi ia mana si mi-o baga intre picioare sa imi arate:
-" vezi ce uda sunt? atat de mult te doresc!"
Ma lipeste de masa si se desprinde de buzele mele, coborand cu saruturile pe gat in jos cautandu-mi slitul.
Il desface si musca usor umflatura prin chilot. O mangaie cu dintii. Ma simte cum tremur de placere , de nerabdare si mi-o scoarte afara.
O ia usor sa o adulmece...o mroase...isi lipeste obrazul mai intai, apoi o mangaie cu genele...o saruta, usor ...tandru...o sarut usor usor....O linge, isi plimba limba in jurul capului, o suge usor, si si-o vara pana in gat, adanc si repede. Simtindu-ma incordat, se domoleste putin.
Imi trec degetele prin parul ei si o fut in gura.
Se uita la mine in timp ce o gusta, cum gem cum las capul pe spate in timp ce pula mea dispare adanc in gura ei. Se ineaca si imi dau seama ca o fortez, si vreau sa slabesc ritmul, dar ea nu ma lasa.
O iau de par si o ridic. Privirea este atintita spre mine in timp ce mi-o freaca cu mana dreapta. O sarut apasat si ii deschid buzele si ii simt limba plina de dorinta.
Mainile mele se strecoara intre picioarele ei, tresarind de excitatie. Simt cat de uda este si imi duc degetele la gura sa simt gustul ei, Imi place vreau mai mult...asa ca o ridic in brate si o asez pe masa ....ma aplec in genunchi intre picioarele ei, o cuprind de fund o trag spre gura mea.
Incep sa o gust. Nu am rabdare sa-i dau chilotii jos si o sarut prin material, ii dau usor la oparte si o gust. Imi plimb limba in jurul buzelor carnoase proaspat rasa, si le musc usor cu buzele , cu dintii, Mai stationez putin acolo in timp ce ea ma prinde de par si ma impinge in pizda.
:Ce grust bun are".
Ma ia de par si ma ridica....imi spune " o vreau in mine"
Ma asez intre picioarele ei si intru...o vreau ma vrea . ma opresc o clipa si simt pula cum zvacneste in ea, iar vaginul ei care mi-o strange. Usor usor incep sa ma misc, iar ea ma cuprinde cu picioarele si ma trage pre ea. Incepem sa respiram sacadat, si scapam gemete timide.
Ma aplec peste ea si-i sarut sanii gatul, si ea isi misca mana prin parul meu.
Ma opresc si o dau jos de pe masa si o intorc cu spatele la mine.
II cuprind sanii cu ambele maini si intru pe la spate in ea. Geme, tare, si apasat. Incep sa o fut din ce in ce mai puternic, si simt contrele ei. II place si o vrea. Transpiram si trupurile noastre sunt lipite.
Se smulge din brate si se pune in genunchi si incepe sa mi-o suga, cu pofta, si privirea ei imi cauta privirea. Dau capul pe spate si o las, stie ce face si mi-o face bine. Nu mai pot nu mai rezist dar o vreau in ea o vreau in pizda ei sa termin asa ca o ridic, o iau in brate si incep sa o fut.
Sunt cat pe ce sa alunec, asa ca o lipesc de frigider, si continui, Ea ma saruta patimas incercand sa-si astupe gemetele care sunt din ce in ce mai puternice.
Se uita la mine si-mi spune:
...



    Login