Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAm furat mireasa!
Autor : Etersin - 2021-10-16
Citita de 12248 ori - Nota 7.86 (63 voturi)
M-am întors în August la bunica, a rămas doar ea săraca în comuna care mai demult era plinã de rude și era neamul mare. Acum toți sunt plecați, unii la oraș alții prin străinătate. Întâmplarea face ca tot în aceeași zi sã fi fost în vizită și o verișoară mai îndepărtată, Angela, care venise în comună în ziua aceea să împartă invitații pentru nunta ei. Cu greu am recunoscut-o, nu ne văzusem de ani de zile, din vremurile când mergeam la discoteca comunei împreună cu alți verișori. Era total schimbată, s-a maturizat, avea părul vopsit roșcat și lung iar din fetișcana aceea tânără a răsărit o femeie în toată firea cu forme de invidiat.
-Angela! Ești tu? Ce mai faci? Cum au trecut anii peste noi, nu ne-am văzut de-un secol.
-Bunã vărule! Pãi dacă nu mai treci pe meleagurile natale cum sã ne vedem, cât stai pe aici?
-Stau vreo 10 zile să o mai ajut pe bunica în gospodărie.
-Oooo, perfect, înseamnă că sâmbătă o să fii prin zonă, Îți las o invitație la nunta mea,știu că nu suntem rude apropiate dar m-aș bucura dacă ar veni și lume mai tânără, dacă ești burlac poate îți găsești vreo una pe la nuntă.
-Mulțumesc, dacă o găsesc să fie așa bună ca tine, să am pe ce pune mâna.
-Vai vărule, tot așa nebun ai rămas! De-ai ști că în adolescență mi se aprindeau călcâiele după tine n-ai crede....
-A da? Pãi de știam te priveam cu alți ochi că vorba aia: vară ca vară da coaiele rămân afară. --- și am început să râdem amândoi în hohote de tâmpenia pe care am zis-o. În fine, cu speranța că luase gluma ca atare, am luat invitația și am îmbrățișat-o călduros de mijloc trăgând-o spre mine să-mi simtă pula care între timp se trezise numai de la gândurile pe care le aveam cu ea. Știu sigur că a simțit-o pentru că a început să respire puțin mai greu și avea obrajii roșii când a plecat.
A ajuns și ziua nunții, era la un complex din orașul de lângă comună unde lucrasem și eu ceva vreme. Pe lânga sala de evenimente, avea în spate piscină și SPA. Invitații nu erau foarte mulți, mai mult lume în vârstă, iar mirele era cam pămpălău. După câteva shot-uri și câteva hore mai toată lumea se îmbătase și au început să se împrăștie care încotro sau să povestească pe la mese verzi și uscate. Mireasa, Angela mă fixa de ceva vreme, iar eu am invitat-o la un dans cu acordul mirelui, căruia i-am spus că ne cunoaștem cu Angela de când eram în fașă și că am crescut împreună ca frații.
Mirele era bucuros că poate să rămână să povestească despre motoare de mașini cu un coleg iar eu aveam marea ocazie să fur mireasa....
Arãta splendid, nu era prea împopoțonatã, rochia îi era mulată pe bust, cu un decolteu larg să vadă lumea că mama natură a fost generoasă cu ea, la spate rochia era transparenta până la bust, era clar că nu purta sutien și fermoarul care-i cobora de la gât până deasupra feselor vroiam neapărat să îl deschid in seara aia.
- Angela, ești superbă! Nu te-am văzut niciodată atât de frumoasã!
- Mulțumesc, iar mă faci să roșesc.
- Iar?! Aaa... ca și-atunci la bunica?
- Da!
- Poate trebuia să te invit in casă în ziua aia ...
- Poate, nu aÈ™ fi refuzat!
- Trebuie să-ți mărturisesc că vreau sã te fut, pardon sã te fur. Știu un loc unde nu ne poate găsi nimeni.
-Ești nebun? E nunta mea! Cum poți să te gândești la așa ceva?--- Începuse să tremure,avea mai multe emoții decât atunci când a spus "da"
-N-am zis nimic rău, am gândit cu voce tare, vreau doar să respect obiceiul.
-Sã nu îndrăznești să mă furi, e un obicei tâmpit, o să țip dacă încerci ceva.
-Bine, stai liniștită! Am văzut cum mă priveai când stăteai la masă și mi s-au urcat hormonii la cap, chiar și-acum mă cam strâng pantalonii cu gândul la îmbrățișarea de la bunica.
-îți mulțumesc pentru dans, tu cu glumele tale îmi provoci bătăi de inimă.
A plecat înapoi la masă puțin supărată iar eu nu știam ce să mai născocesc ca să-mi iasă planul. L-am zărit pe un unchi de-al meu, mai zurliu de felul lui pe care l-am rugat să o fure și să o aducă în spatele localului, acolo rămâneam eu cu mireasa și el urma să trateze recompensa, iar cum îl știam eu pe el vorbăreț, nu-i lăsa pe invitați fără să le zică și 10 bancuri.Dupã ce negocia, urma să mă sune să o aduc înapoi. Zis și făcut!
A adus-o pe Angela în spate, eu o așteptam acolo...
-Așteaptă aici unchiule,eu mă duc să o ascund mai bine, doar știi că am mai lucrat la localul ăsta, să nu ne trezim că împărțim prada cu altcineva.
-Bine fecior, ai grijă de ea!
-O să am!
Acum că îl aveam complice pe unchi și nu dădeam de bănuit,am prins-o pe Angela de mână și am dus-o după mine pe ușile știute doar de personalul localului care erau ocupați cu nunta, nicidecum cu SPA-ul. Am ajuns la grota cu sare, care era foarte bine izolată fonic, și am tras-o dupã mine înăuntru.
M-am desfãcut la șliț și mi-am scos pula sculatã afară, nu aveam prea mult timp la dispoziție și nici locul nu era cel mai potrivit dar știam că o vrea.
Era uimită, excitată, atât de copleșită de situație încât îmi era frică să nu leșine.
-Nebunule, bag-o înapoi în pantaloni!
-Dupã ce o bag in tine de câteva ori, pune mâna pe ea să simți cât e de tare, doar nu o să mă lași cu ea sculatã tot timpul...
Am început să-mi frec pula de mâna ei și a înșfãcat-o imediat. A început să mi-o strângă cu putere și să o scuture bine.
-Ah nenorocitule ce-mi faci! Termină-te și hai să ne întoarcem!
-Ca să mă termin trebuie să-ți simt căldura!
Am întors-o, i-am desfãcut fermoarul, și de la brâu în jos rochia a căzut singurã, acum nu mai era mireasa, era o femeie dornică de pulã, avea jartiere albe, chiloții dantelați pe care i-am dat la o parte să-i simt pizda umedă cu degetele, iar bucile erau exact cum mi le imaginam, bombate și tari, era lucrată și cărnoasă.
-Treci cu fundul pe masă, vreau să-mi simți pula în tine.
S-a supus imediat, din față era o priveliște nemaipomenită, părul roșcat,sânii mari dezgoliți,cu jartiere și tocuri.
I-am desfãcut picioarele iar când am penetrato a început să geamă de plăcere și îi tremura tot corpul. S-a lungit pe masă și a început să se împingă cu putere de perete să nu piardă nici-un centimetru.Pula îmi devenise atât de erectă încât îi simțeam convulsiile din vagin la fiecare dute-vino. Și-a dat ochii peste cap și a început să strige:
-Mai repede, trage-mio mai repede!
-AÈ™...



    Login