Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAlice se transforma
Autor : alicedione - 2014-01-09
Citita de 6068 ori - Nota 8.31 (32 voturi)
Au trecut cateva saptamani de la ultima orgie la care am luat parte. Cateva saptamani in care m-am bucurat in continuare de sex, alaturi de dulcea si senzuala mea Maryse. Dar continuam sa ma transform. Fiind gravida, inevitabil au aparut si poftele. In ultima saptamana am mancat foarte multe fructe, care mai de care mai exotice. Bineinteles, au aparut si greturile, din cauza carora ma duc tot mai des la toaleta, dar asta nu m-a impiedicat sa ma simt si bine din cand in cand. M-am bucurat de multe ori de pizda delicioasa a lui Maryse si de sanii ei magnifici, iar ea nu mi-a ramas nicidecum datoare, provocandu-mi orgasme care ma duceau in al noualea cer. Dar mai doream si altceva...

N-am putut sa-i spun, chiar daca stia foarte bine ca imi place pula. Ne inteleseseram ca aveam sa mergem la zilele de nastere ale baschetbalistilor, unde o sa fim facute posta, dar eu nu mai puteam astepta. Urmatoarea zi de nastere o sa fie abia pe la inceputul lui februarie, mult prea mult de asteptat pentru mine. Imi doream pula si nu voiam sa-i dau de inteles. Stiu ca ar fi ranit-o.

Acum doua zile am iesit sa-mi fac singurica plimbarea obisnuita prin Paris. Maryse s-a angajat ca traducatoare si nu are intotdeauna timp sa iasa cu mine sa imi fac plimbarea. Si am pornit pe strazile din Paris. Ma simteam trista, singura. Imi doream sa am macar cu cine sa vorbesc. Am scos telefonul din poseta si am cautat printre numerele din agenda. Acolo erau toti prietenii pe care mi-i facusem de cand venisem in Paris, dar nu stiu ce ma impiedica sa il sun pe oricare dintre ei.

Deodata am simtit ca trebuia sa merg la toaleta sa vars. M-am uitat in jurul meu si am avut mare noroc sa fi trecut pe langa un restaurant cu cateva secunde in urma. Am intrat, chelnerul mi-a aratat incotro e toaleta si am rezolvat problema. Dupa ce am iesit, mi s-a facut brusc foame. M-am asezat la o masa, am luat un meniu si l-am rasfoit. Toate felurile de mancare erau incredibil de apetisante si mi-a luat destul de mult pana sa ma hotarasc asupra unei pizza, cum spun multi, cu de toate. Nu ii mai tin minte numele. Stiu doar ca am comandat, a venit comanda dupa vreo 10 minute si am mancat pe nerasuflate.

La masa din stanga mea, un baiat de vreo 16 sau 17 ani s-a asezat. Era singur si asta ma uimea. Mi se parea frumusel, chiar daca nu era foarte inalt sau bine facut. Cred ca avea cam 1.70 m, si era slabut, dar trasaturile lui mi-au atras atentia. Avea parul brunet, sprancenele dese, de aceeasi culoare, mustacioara si cioc. Pulsul mi-a cerscut si cred ca am scos un oftat, ca s-a uitat la mine. Mi-am lins buzele si m-am facut ca beau din apa plata pe care o comandasem, dar el continua sa se uite la mine si chiar sa imi zambeasca. Atunci m-am inecat si el a venit langa mine si m-a batut pe spate, crezand ca asa ma va ajuta. Mi-a trecut dupa un minut sau doua, dupa care m-a intrebat:
-Sunteti bine, domnisoara?
-Da, sunt bine, i-am raspuns un pic ragusita. Sunt bine.
-Ma bucur. De ce va uitati mai devreme la mine? E ceva in neregula?
-Ah. Nu, nici vorba. Eu doar... doar...
Mi-am muscat buza si i-am aruncat o privire. Era cel mai frumos baiat pe care l-am vazut in viata mea. Imi placea. Il voiam. Dar nu stiu ce m-a facut sa dau inapoi si sa nu-i spun ceva concret. Doar m-am balbait, iar el a inceput sa rada si s-a asezat la masa mea.
-Mon nom est Robert. Quel est votre nom?
-Uh... Je m'appelle Alice.
-Enchante. Va suparati daca stau aici?
-E in regula. Chiar imi placi...
-Banuiam eu, zise el ridicandu-se de pe scaun si mergand sa-si aduca geaca de piele de la masa alaturata. N-am comandat nimic. Am vazut ca ai mancat, zise apoi renuntand la politete.
-Da.
-Dar ceva bun de baut nu doresti? Apa plata parca e prea putin pentru cineva ca tine.
Apa plata... Fiecare cuvant pe care il spunea ma starnea si mai tare. Mustacioara lui si ciocul ma excitau si am indraznit sa ii propun:
-Daca imi cumperi un milkshake, iti promit ca n-o sa ma uiti niciodata.
-Milkshake? Dar sampanie, vin de...
-Milkshake imi doresc, dragul meu. Si ia-ti si tu unul.
Cand trecu primul chelner, Robert a facut comanda. Shake-urile ne-au fost adus dupa cateva minute si am inceput sa le bem, sorbindu-ne din priviri unul pe celalalt. Mi-era clar ca si el ma dorea la fel de mult cum il doream si era nerabdator.
-Cati ani ai? l-am intrebat.
-16, dar o sa fac 17 peste doua saptamani.
-E-n regula. Ai iubita?
-Eu... Pai am, dar...
-Cat aveti impreuna?
-O luna si un pic.
-Ah, deci n-ati apucat sa...
-Ce? Nu, n-am facut asta. N-am facut-o niciodata.
-Pacat. Un baiat frumusel ca tine.
Atunci am vazut ca se inrosise ca racul. Pe frunte ii curgeau picaturi de transpiratie si sorbea de zor din milkshake. Dupa felul in care tremura, imi dadeam seama ca isi freca pula, dar eu i-am zis:
-Pastreaz-o pentru mine, Robert. Haide repede la toaleta, ca nu-i aproape nimeni pe aici.

N-a trebuit sa zic de doua ori. El a facut ce i-am zis si am intrat la toaleta barbatilor. Am avut din nou noroc. Nu era nimeni acolo. Adevarul e ca nu m-am mai putut abtine si n-am asteptat sa intram intr-o cabina. Am inceput sa il sarut cu foc, mangaindu-i incontinuu pula prin pantaloni. SImteam ca era sculata si abia asteptam sa o vad. L-am impins intr-un perete si i-am desfacut slitul de la pantaloni. I-am dat chilotii jos si in fata mea statea o frumusete de pula de adolescent, nerasa. Nu era atat de lunga ca a celor care ma facusera posta luna trecuta, dar era perfecta pentru a-mi potoli foamea. Am frecat-o putin, dupa care m-am aplecat si am inceput sa o sug cu pasiunea muistei ce devenisem. Cand simteam ca era aproape sa termine, ma opream si ii mai sugeam coaiele pe rand, in timp ce ii frecam incetisor pula. Apoi i-o lingeam pe toata lungimea ei, pana cand o luam din nou in gura si incepeam sa o sug iarasi.

Imi era clar ca ii placea ce ii faceam. M-a apucat cu mainile de cap si a inceput sa ma futa in gura violent, asa cum imi place mie. Nu m-am lasat mai prejos si m-am prefacut ca ma inec, dar lui nu-i pasa. Ma futea in continuare fara sa poata articula nicio injuratura, asa cum si-ar fi dorit tarfa din mine. L-am apucat de buci si l-am strans cat am putut de tare, moment in care a dat drumul in gura mea sucului lui delicios. Gemea ca un nebun si ma impingea in continuare in pula lui, pana cand ultimul strop de sperma mi-a ajuns in gat. Intr-un final s-a oprit si mi-a dat drumul din stransoare. Am scos pula din gura si am inceput sa fac gargara cu sperma lui, privindu-l tot timpul in ochi. Am inghitit si apoi am deschis gura sa-i arat ca era goala. Robert a oftat si a zambit pervers.
-Asta chiar n-o sa pot uita niciodata.
-Dar ai vazut vreodata pizda pe viu? i-am zis eu provocandu-l.
-Pizda? Pe a surorii mele, dar eu nu am...
Normal ca nu m-am putut abtine. M-am suit pe o chiuveta, mi-am lasat pantalon...



    Login