Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAi grija ce-ti doresti
Autor : jeuDenfant - 2012-01-03
Citita de 5766 ori - Nota 8.42 (57 voturi)
"Sunt in club am baut deja un rand de tequilla si m-am incins. Sunt cu fetele, iar cei din jurul meu sunt plictisitori. Mi-as dori sa fii aici, sa ma iei in brate sa ma saruti sa ti-o mangai prin pantaloni si sa-mi soptesti cat de mult ma vrei, si sa ma futi."

O seara ce credeam ca este linistita. Pregatit de cu totul altceva, decat iesitul in club.
Ce sa-i spun...club, dans, sa bem ceva, eu imi doream altceva: "Unde esti? Si mie mi-ar placea sa fiu acolo, sa te simt cum te freci de mine si cum te sarut, Sa te duc acasa sa te fut!"

Nu dureaza mult si trag ceva pe mine si plec spre club.
Ajung, intru si ii dau mesaj: "Sunt jos, in club. Tu unde esti"

Primesc raspuns: " La dracu, sotul meu este aici, ai grija. Sunt in stanga scenei!"
Merg la bar si imi iau o votka, si incerc sa intru in atmosfera.
O caut cu privirea si o gasesc. Este frumoasa si se distreaza.
Danseaza si pentru o clipa ma zareste si imi da mesaj: " Cel din stanga este sotul meu! As vrea sa te fut, sa te gust, sa te simt cum tremuri de placere!"
Incep sa dansez si eu pe langa ei. Sunt mai multe tipe si doi tipi.
La un momentdat ei pleaca la bar sa cumpere ceva de baut.
Asta e momentul mi-am spus..asa ca imi fac curaj si trec prin fata ei si o iau de mana subtil. Ma urmeaza fara intrebari.
Mergem spre baie. Intram cat de usor putem fara sa derajam privirile celor din baie.

Intram intr-o cabina, si pun zavorul la usa. Muzica se aude foarte tare si acolo, asa ca nu imi fac griji de zgomot.
O lipesc de usa si incep sa o sarut in timp ce ne miscam in ritmul muzicii. Sunt excitat si ea isi impinge bazinul de pula mea. Ma saruta, in timp ce mainile se joaca prin capul meu, ma atinge, ma mangaie, si ma strange in brate.
Incep sa ii caut curul, sa mi-o imping mai tare in ea. Limbile noastre se cauta. Imi place sa o sarut, sa ii musc buzele.
Ma trage de par si imi da capul pe spate. Incepe sa ma sarute pe gat, iar mana dreapta imi cauta slitul. Mi-o freaca prin pantaloni si incep sa tremur de placere.
Se aseaza pe wc-u si ma trage spre ea. Imi desface pantalonii si ma musca usor de pula prin chilot. Privirea ei imi cauta expresia. Inchid usor ochii si o las sa-si faca treaba. Mi-o scoate afara si incepe sa ma sarute pe coaie. Le ia unul cate unul si le suge, Apoi o ia in mana si o linge de cateva ori de la baza pana la capul pulii. Imi place, las capul pe spate si o prind de par. Ma saruta pe pula si isi plimba limba in jurul ei. Mi-o ia in gura, si o face sa dispara in gura ei.
Scap un gemat de placere. O vreau, imi doresc sa o fut in gura asa ca mana care o tinea de par incepe sa o miste inainte si-napoi. Simt cum are momente cand se ineaca cu pula mea. Se uita la mine si parca imi spune sa nu ma opresc. O scot din gura ei si o lovesc peste fata. Deschide gura si cauta sa o suga iar. I-o dau. Nu vreau sa astepte,
Ii place pula si asta se vede de cum o suge. tremura, si o mana ii ajunge sub rochia neagra. Si-o mangaie si tremura. Geme de placere si ii simt pula cum vibreaza in gat.
Imi vine sa-mi dau drumu, dar nu vreau sa se termine aici asa ca o iau de par si o ridic.
O sarut si ii dau capul pe spate. O sarut pe gat si ii place. Tremura,geme. O mana se infige in gatul ei si strang usor. Mana ei ma cuprinde si strange mana care era pe gatul ei, si-mi spune:
" Sunt curva ta, vreau sa fiu curva ta, te rog, ia-ma!!!"
O asez pe vasul de apa de la toaleta si si ma asez pe wc-u cu capul intre picioarele ei.
Se aude galagie in baie, muzaica rasuna, dar noua nu ne pasa.
Imi apropi gura de pizda ei si simt un miros placut. O sarut pe interiorul coapsei si o simt cum tremura. Mainile ei se joaca prin parul ei. Incep sa ii saurt clitorisul, si o aud cu scapa un geamat. Ma prinde de par si ma infige in pizda. Incep sa o musc cu cu bzele in timp ce un deget aluneca in pizda uda. Ma fute in gura si imi plimb limba prin vaginui ei. Isi mangaie sanii cu o mana iar cealalta ma misca printre picioarele ei.
Simt cum incepe sa tremure si mai tare, si nu mai este mult si o aud: "te vreau, vreau pula ta in mine, te rog da-mi-o"
O ajut sa coboare de pe vasul de apa si ma asez pe pe wc iar ea deasupra mea. O sarut si cobor spre sanii ei. Ii scot afara si incep sa ii mangai usor, sa ii sarut sa ii mangai cu limba, facand cerculete in jurul lor si muscand usor din cand in cand sfarcurile intarite.
Imi cauta pula si o ia in mana. O freaca putin de pizda ei excitata si o baga putin, doar capul intra. Isi misca buzele, inchide ochii si se lasa in ea. Intra toata, si gemem amandoi. ramanem nemiscati si incepem sa ne sarutam. O prind de cur si o ridic usor usor, si simt cum pula mea primeste toata atentia ei. O strange si tremu...



    Login