Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Aburi fierbinti
Autor : EdgeWHC - 2017-03-21
Citita de 1799 ori - Nota 7.00 (7 voturi)
Au trecut și ultimele opt ore de muncă pe săptămâna asta. Era vineri. Urmau două zile de odihnă sau de distracție, asta urma să aleg eu la momentul respectiv. Așa că scăpat de servici și mă îndrept spre sala de fitness, unde aveam abonament all inclusive.
Deschid ușa și pășesc înăuntru.
-Ziua bună, îi zic paznicului de la intrare, de ani mai în vârstă ca mine.
-Înapoi la sănătate, domnișor? mă întrebă el, râzând ușor.
-Da, da, trebuie, îi zic salutându-l, ridicând o mână, traversând și holul în grabă spre vestiar.
Intru în vestiar și încep să mă schimb. Azi aveam ocazia să port, pentru prima oară, noua pereche de pantaloni mulați pe picior. Nu au costat nici foarte mult, dar nici foarte puțin. Producătorul garanta pentru ei că au proprietatea să împiedice apariția transpirației.
-Sper să își merite banii pantalonii ăștia, îmi zic în timp ce mă îmbrăcam cu ei.
Mi-am așezat un prosop după gât și cu o sticlă de suc natural în mâna stângă am intrat pregătit în sala de fitness. Azi urma să mă ocup de picioare: de ridicat și de împins greutăți, așezat în unghi de 45 de grade. Și acum, după atâta timp, îmi mai aduc aminte de prima oară când am mai încercat asta! Așez greutăți pe dreapta și pe stânga bării și i-au poziție, pregătit să le ridic.
-Cred că am pus un pic cam mult, îmi zic în sinea mea, după ce am ridicat de vreo două ori bara. Dar nu-i nimic...o să continui să le împing!
Așa că am mutat greutățile de pe bara de mână pe placa mobilă, dedicată împingerii cu picioarele. Am luat poziție pe aparat, așezându-mă înclinat la 45 de grade. Greutățile trebuiau împinse în sus. Și fără nici o grabă am repetat în serii scurte. În timpul mișcării am simțit cum masa musculară a picioarelor se contractă, infiltrându-se, în ea, oboseala și un pic de durere.
După câteva mișcări bune am luat o pauză. M-am ridicat de pe aparat și m-am așezat pe marginea altui aparat de ridicat greutăți. Acesta era pentru greutăți de ridicat la piept. Aparatul era poziționat într-un colț opus intrării, în fața oglinzilor. Cu prosopul am îndepărtat primele apariții de râușoare mici de transpirație. Gura mi s-a răcorit și ea după câteva înghițituri de suc.
-Mi-am mai revenit un pic, zic pe o voce foarte înceată să nu mă audă nimeni; oricum nu mai era nimeni în jurul meu, doar vorbeam cu mine însumi.
Prind din prejur de o ganteră ușoară și îmi antrenez un pic și bicepșii până se mai odihnesc un pic picioarele. 1, 2, 3, serii scurte și mă mai privesc, între timp, în oglindă, admirându-mi formele.
Și tot așa până când...
Stop joc!...până când a apărut ea: o tânără domnișoară cu forme superbe, lucrate profesionist până la cel mai mic detaliu. Purta un maieu foarte strâns pe ea, atât de tare strâns încât sânii ascunși în spatele lui, parcă, se sufocau. Îmi doream să-i văd mișcându-se, dar era imposibil. Maieul ca maieul, dar pantalonii scurți pe care-i purta: erau întinși pe întreg fundul bombat și sexy. Acopereau pe întreaga suprafață fesele proeminente. Materialul pantalonilor scurți se termina tot mai repede cu cât privirea îmi aluneca pe marginea lor. Așa că privirea mi s-a oprit când am văzut-o perfect din față. Puținul material scotea la iveală întreaga suprafață de la brâu în jos. Oh, da! Doamne... ce zonă intimă aveam să zăresc! Fără nici o denivelare, era plată până în zona feselor.
Trupul ei era zămislit din cer: picioare solide, 1,70 înălțime, un posterior teribil de sexy și, pe lângă pieptul plin de atâta "suflet", ochii. Da...ochii ei negri, străluceau din depărtare, trebuia să ai curaj să îi privești; asemeni unor ochi de pisicuță, erau mici, afundați în obrajii mari și curbați care suspendau la bază o gură apetisantă. Mușchii feței se mișcau încet, pesemne că vorbea cu ea însăși. Buzele cărnoase, cu formele lor plăcut exterioare, îți comunicau dorința de alinare, mângâiere și plăcere. Focul din sufletul meu era deja aprins. La suprafață eram topit după ea.
-Cât aș vrea să "te iubesc"! repet într-una, în gândul meu psihopat.
Priveam îndelung la ea prin oglindă. Se opri într-un loc unde erau așezate, pe podea, două saltele. Acolo avea să-și înceapă, pentru început, exercițiile de încălzire. Bicepșii mei aveau să fie antrenați tot mai puțin pe măsură ce-i priveam ne-ncetat, cu coada ochiului, formele întregului trup. Of, da! Priveam un trup solid de femeie, foarte bine finisat. La un moment dat chiar nu am mai ținut cont dacă mă uit pe furiș sau direct. Nu mă mai puteam abține: în acele momente, singurul meu gând ce mă săgeta, era să penetrez posteriorul ei obraznic. Zarvă mare era, de asemenea, și în pantalonii mei: penisul îmi era întărit, nu mai era loc în starea de erecție, vroia să răsară la lumină. Pofta lui de vânătoare îmi perturbă concentrația asupra efectuării exercițiilor. Ca să nu mă agit și mai tare am renunțat total să continui cu greutățile, pe acea zi, și m-am îndreptat înspre dușuri.
După un duș rapid am luat loc în saună. Intrat la căldură mi-am făcut timp să-mi imaginez scene fierbinți alături de acea domnișoară super încântătoare. Dar nu pentru mult timp, căci, gândurile mele frumoase aveau să fie înlăturate de un curent de aer rece, ce-mi traversa pe la tălpile picioarelor. Deodată am deschis ochii și am clipit multiplu și scurt.
-Scuze, nu am vrut să te sperii, spuse tânăra domnișoară, zâmbind plăcut.
-Nu, nu, nu mai speriat, doar m-ai deconectat din gânduri, îi zic. Eram pierdut, un pic, departe.
-Înțeleg, înțeleg, afirmă ea apoi. Nu te deranjează dacă îți țin companie? mă întrebă.
-Nu, chiar deloc, poftește înăuntru, îi spun invitând-o. Elis, îmi pare bine să te cunosc, îi confirm și îi întind și mâna.
-Mona și mie îmi pare bine de cunoștință, zice întinzând și ea mâna.

La atingerea mâinii ei finuțe i-am simțit, curgând prin vene, un sânge fierbinte eliberat de un suflet cald, care îmi comunica o atracție reciprocă asemenea stării mele. Asta avea să fie un lucru bun doar dacă am înțeles bine mesajul: nu numai eu ardeam de dorință!
Eu eram așezat pe patul întins de lemn, în stânga intrării. Mona, poate de emoție, se așeză pe unica treaptă de lângă pat. Priveam ne-ncetat la ea. Nu știam cum să pătrund în vorbă cu ea. Ea, încă de la început, se relaxa, lăsându-și capul pe spate și mângâindu-și părul. Pe jumătatea câmpului vizual continua să se simtă bine, dar să fie, și în același timp, atentă la mine. În urma gesturilor ei am realizat că observase în sala de fitness privirile mele nesimțite. Așa că am fost primul care a făcut primul pas:
-Te simți bine? am întrebat-o.
-Da, mersi de întrebare, îmi răspunde. De ce? mă întrebă ea înapoi cu un zâmbet pe buze plăcut.
-Mi s-a părut...cred! exclam eu, imediat.
-Nu-i nimic. Oricum, afirmă Mona imediat, ești printre puținii care observă starea de spirit a celor din jur.
-Doamne ferește, spun, să nu se întâmple ceva. Și așa temperatura este destul de ridicată. Nu prea ești în apele tale. Destinde-te puțin, o sfătuiesc.
-Nu, nu, stai liniștit, mă simt un pic încordată, mă liniști apoi.
În tot acest timp Mona privi înspre mine cu ochii, parcă, leșinați de căldură. Puse pleoapă pe pleoapă și își ridică capul de pe spate. Atunci era momentul: am mutat piciorul stâng sub șezută și m-am aplecat înspre ea. Mi-am fixat mâinile pe umerii ei și, prin mișcări circulare ușoare, am început să-i fac masaj. Mă așteptam la respingere din partea ei. Dar nu a fost să fie așa. Dimpotrivă, chiar i-a plăcut ideea. Nu a mișcat deloc.
-Vai ce bine este! exclamă după un timp, destul de îndelungat. Continuă, nu te opri!
-Un masaj nu strică nimănui, intervin.
-Chiar îmi prinde bine, zice ea.
-Care este viața ta? o întreb.
-Chiar trebuie să-ți spun? răspunde ea, tot cu o întrebare.
-Numai dacă vrei. Ai o piele așa fină și catifelată! îi ofer un compliment din partea mea.
-Mersi, afirmă Mona. Am grijă mereu de corpul meu.
-Pun pariu că folosești gel de piele, o provoc apoi.
-Da, așa este, cum ți-ai dat seama? mă întrebă mirată.
-Știu și eu...am căpătat ceva experiență în viață.
-Ai un punct, îmi zise Mona.
-Mai sunt multe de aprobat. Doar să nu fie derby! exclam râzând plăcut.
Văzând că Mona este deschisă cu mine m-am aplecat îndelung, într-o parte, până când i-am zărit privirea și am sfătuit-o:
-Nu vrei să continui și pe întreg corpul?
-Chiar vrei? mă întrebă, privind cu ochi dulci la mine.
-Totul depinde de tine, îi zic. Acum dacă tot am început să termin treaba până la capăt, o conving zicându-i.
-Bine, spuse fără să mai stea pe gânduri.
Mona se ridică și se întinse de-a lungul, pe spate, pe lungimea patului. Și m-am apucat de treabă: masaj pe piciorul stâng, apoi pe cel drept, apoi fiecare mână în parte.
-Nici la cei cu plată nu e așa bine, spune Mona cu ochii închiși.
-Ei na, fac cum cred eu că e bine, intervin imediat.
-Ba nu, mă simt excelent, nemaipomenit, mă încurajă, lăudându-mă.
Așa nemișcată cum stătea un gând greu de controlat îmi săgetă mintea: să mă întind deasupra ei și să ne facem fericiți împreună. Ce poftă îmi era de trupul ei! Dar mi-am oprit gândul în loc și am așteptat momentul potrivit. Oricum, mai târziu, tot avea să vină. M-am gândit că ar vrea și ea, însă nu așa de repede. Foarte mult nu mai puteam să aștept: organul meu bărbătesc era treaz, cu capul în aer.
Poate din inerție, poate nu, m-am așezat ușor pe picioarele Monei, înclinându-mă puțin înspre ea. Deschise ochii puțin.
-Te deranjează? Sunt greu? o întreb la reacția ei.
-Nu, nu, continuă te rog, spune spre ușurarea mea.
Și cu mâinile la baza gâtului Monei am eliberat mișcări tandre din centru înspre exterior până în apropierea pieptului. Acum momentul avea să fie culminant: nu știam sigur cum să fac să renunțe la prosop. Așa că am ales să mă retrag.
-Gata? Doar atât? mă întrebă de-ndată.
-A... Nu! zic pierzându-mă pe moment. Trebuie să dau prosopul la o parte...
-Da, cum să nu! exclamă Mona pozitiv, spre surprinderea mea. Numai puțin...
Și fără nici o așteptare Mona își înlătură prosopul până în zona intimă. Ce piept minunat ținea ascuns! O pereche de sâni încântători. Cu mâinile pe sânii Monei am început să-i masez, să-i țin lipiți unul de altul, fiecare vroia să alunece în exterior. Dar nu le-am oferit ocazia! Trupul Monei era săgetat puternic de sentimente excitate cauzate de mângâierile mele. Mâ...



    Login