Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

a..de la a Avea pulA
Autor : natrix - 2011-07-28
Citita de 4986 ori - Nota 7.29 (7 voturi)
mi-e lehamite...
de fandositele ce-si burdusesc personalitatea in blugi fasonati, de damele partaite cu falcile si burtile supte,de astea a caror prestatie orala le incoroneaza fruntile cu un gigant semn de intrebare:”sa i-o sug sau sa nu i-o sug pe toata?asta-i intrebarea,si daca nu,poate nu mai ma duce-n paris..fie deci,sug” ..si nu sug,stau pironite cu gurile dilatate,ori le scapa cate-o tentativa de sugatura,prudente fiind la un factor esential,vital cum ar fi boiala mutrei.
de puslamalele cu-n portofoliu impresionant de zeci de mile de pule mancate ,asa-zisele domnite mironosite,alea de se fataie-n stanga si dreapta impunand reguli de disciplina si conduita morala...niste magarite de duzina,mereu tragand din fumuri manjite de ruj ieftin.
de providenta care ma pricopseste cu matroane masate,parfumate,ce se poarta cu cururi aproape cincantenare, cu siluete buhaite de grasimi revarsate-n pliuri deloc strategice,dar care se scutura mult mai bine-n pula decat tinerele “talente” sclifosite,chanelizate.
Astea-s motive pentru care n-am pretentii de mic dejun la pat,cafea imbatatoare-n dimineata...fut fara scrupule lighioane,zgaltaindu-mi scula prin scobituri mereu jilave si primitoare iar dupa searbadele copulari animalice imi ambalez scula si-o sterg onorabil,or, de sunt in vagauna mea,le conving sa-si ia talpasita odat’ cu prima raza zburdalnica de soare.
Dar asta-i viata arhicotidiana plantata la orice colt lumesc ,ce inveleste slutenia rasei umane; un banal ce se raspandeste precum o ciuma bubonica..n-a fost toata viata asa,dar asta latura umbreste neiertat orice suflet inca nu mort.ma cobor plictisit, precum o ultima frunza de toamna ,printre perne,pricinuiesc incediu gatului cu-o spirtoasa camuflata intr-un ceai absurd si ma las condus pe poteci de somn,onirice...adorm...dupa,de cum deschid ochii,realizez,dau nas in nas cu realitatea,astfel o tristete sumbra imi sodomizeaza intreg sufletul amintindu-mi de visul ce tocmai l-am inchis,vis ce l-as fi dorit pururea ca viata!
Se facea ca...
... eram milimetric impietrit in spatele unei fapturi,infasurate intr-un kimono bej de matase, brazdat in culori purpurii de dulcisori sidefati si lipit de talie printr-un brau dantelat.parul taciune ii era prins intr-o imbulzeala de bucle perfect pozitionate; nu-mi simtea prezenta..evident! era momentul meu oniric! Incerca sa clatine portile in dreptul carora era in criza de nerabdare si-n plina desfasurare de branci.odata ce-si facu loc curiozitatea-n capu’ meu,una din porti se urni ,culmea chiar si-n lipsa de “sesam deschide-te”,lasand a se patrunde lejer spre esenta .Papusa barbie oriental dorsala tasni inauntru iar eu dupa ea. Peste ochi,pupile si toate bastonasele si conurile ochioase,fui biciuit de o imaginea frapanta,incremenesc ...privesc: o fasie de alee alb-curata ce se-ntinea pana-n scarile unui templul palat,o pagoda japoneza cu-o tigla arsa rosiatica ,modelata-n 3 randuri de etaje cu strasinele arcuindu-se spre soare; de aceeasi dimensiune si lungime precum aleea,de-o parte si de alta a acesteia,erau modelate-n pamant 2 panglici de canale frumos impopotonate la suprafata cu flori albe de nufar iar inspre adancimi,cu zeci de crapi rosii si galbeni si negri si albiciosi si...vii! iar ce m-a naucit cu brutalitate fu sirul de ciresi infloriti,aplecati precum salciile jelitoare deasupra apei...mangaiau luciul apos cu umbrele florilor lor rosiatice si roz..era primavara! ..un aspect care-mi ului toate celulele ,blestemandu-ma,apoi excorcizandu-ma ca apoi binecuvantandu-ma cu amintirea pildei fiului risipitor,mai pe sleau mi-au amintit de sfintenie,splendoare,emotie-n suflet...ce mai cacaturi aberez!...dar asa era,asa simteam exact in acel moment,cuvintele-s prea sarace.. neghiobele! M-am prins de ganduri dandu-ma huta,procesand...ce dracu? Sa fi vazut vreun film japonez de curand si inspirat 1 ora si 23 de minute sa ma fi deghizat in vreun ninja la domiciliu,rezultat = lovit de coltul lustrei cu tampla ,iar dupa, amnezie totala..ca altfel nu-mi amintesc...sunt prea multe detalii aici..si parfumul asta!parfumul asta o impletitura din crengi de ciresi infloriti luxos si conturul duduii de matase...duduia!uitasem radical de ea! peisajul ma inlantuise atat de grav plus ca-i daduse madmoazelei,deocamdata fara chip,un avans de vreo 20 metri ...tunat si plesnind a NOS ca un motor din fast&furious ,gonesc mot dupa ea! Cat de drogat or futut la cap tre’ sa fiu de am astfel de vis!
Urmaresc halatul umblator .Grabita, ocoleste partea dreapta a cladirii ,spre a ajunge in spate...acolo se iti un bulgare roz gigantic, infinit de japonez numit livada de ciresi. Un alt iaz alungit de post de granita face legatura cu imasul fructifer printr-o dunga tricotata de podet. Il traverseaza,eu dupa coada ei. Plimbarea se-ncheie brusc in spatele unei tufe de liliac. Facut ghemotoc,costumul de matase statea pitulit si pandea.m-am lasat langa ea, ravnind s-o vad si sa vad ce vede.pe dracu! Imi era imposibil,nu puteam deslusi mai mult decat conturul posterior cu care déjà-mi scosese ochii.Bizara si enervanta forta nu-mi permitatea sa-i vad sub niciun chip chipu’! Ma rog,mai ca ma las in carca ei sa vad ce pandeste: barbati! Evident! Asta era unu la vreo 3-4 m distanta de tufarie ,intr-o postura de-a ingenuncheatelea in fata unui bolovan de jad. Dublu perfect! Pana acum pers...



    Login