Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

9 ani si o secunda (6)
Autor : Anais19 - 2011-04-18
Citita de 4143 ori - Nota 7.47 (75 voturi)
Zilele treceau una cate una, iar “relatia” noastra in trei continua. Toamna era pe sfarsite, iar afara era din ce in ce mai frig.
Sebastian si Ema erau din ce in ce mai implicati si ma bucuram pentru ei.
Intr-o zi Sebastian m-a sunat sa ne intalnim ca vrea sa stea de vorba cu mine. M-a speriat un pic. Cand ne-am intalnit era foarte serios.
- Deci, am doua chestii de vorbit cu tine.
- Te ascult.
- Si una are direct legatura cu tine. Am sa trec la subiect, stii ca nu imi place sa ma invart in jurul cozii…Tu te culci cumva cu Vlad si Rares?
M-am uitat la el cu o fata de copil nevinovat, dar prins cu mana in borcanul de miere.
- Si daca ar fi asa?
- Pai daca ar fi asa, nu ai fi deloc cuminte. Stiu ca Vlad e mai libertin, dar Rares nu merita asa ceva. Deci, spune-mi cinstit, te culci cu amandoi?
- Da, cu amandoi…odata.
- Poftim?!
A ramas uimit.
- Tu vorbesti serios? De cand?
- De cand am fost in concediu cu voi.
- Adica, voi trei…Nu te credeam…
- In stare de asa ceva? Nici eu…dar s-a intamplat. Si imi place. E ca si cum as avea doi iubiti si amandoi stiu unul de celalalt. Si al doilea lucru de care vroiai sa vorbesti cu mine?
- Da, vroiam sa ma sfatuiesti. Vreau sa cumpar un inel…pentru Ema.
- Pe bune? Nu-mi spune ca ai de gand sa o ceri de sotie.
- Ba da.
- Cat de tare! Cand?
- In seara asta, mergem la un film si dupa vreau sa o rog sa ramana la mine…si acasa sa o intreb.
- Dar stai un pic, voi nu plecati maine in deplasare, parca aveati meci?!
- Da, in Italia. Ideea e ca nu tin mortis sa-mi raspunda pe loc, asa are timp sa se gandeasca…doua zile.
Si l-am ajutat sa aleaga un inel, ca si cum as fi ales pentru mine.
A doua zi m-a sunat Ema sa ne intalnim. Stiam déjà de ce, dar nu vroiam sa-i stric placerea de a-mi povesti. Era extrem de emotionata. Si cand a terminat de povestit am intrebat-o:
- Si ce i-ai raspuns?
- L-am rugat daca pot sa-i dau raspunsul cand se intoarce.
- De ce?
- Pentru ca ieri m-a sunat si Ionut si vrea sa ne intalnim azi sa vorbim.
- Poftim, am sarit eu ca arsa. Ema tu esti…, dar m-am abtinut. Pentru ce sa te intalnesti cu el? Ce poate sa-ti spuna? Ca tot pe tine te iubeste? De aia s-a mutat cu aia? Ca a gresit? Ca ii pare rau? Vai, si tu ca o naiva, ca sa nu folosesc alt cuvant, ai sa-l crezi, ca vorba aia ati fost impreuna 9 ani. Dar cand si-a tras-o cu aia nu te iubea?
- Stai putin, calmeaza-te. Nu am spus ca ma impac cu el. Vrea doar sa vorbim.
- Hai ma Ema, ma lasi!
Intre timp mi-a sunat telefonul. Era una dintre prietenele mele, care ma invitase pe la ea. Isi serba ziua de nastere cu niste prieteni. Vroia sa stie daca mai vin.
- Da fata vin. La ce ora? Bine, la 5 sunt la tine.
Cand m-am uitat la ceas era 4 jumate.
- Hai ca plec. Mai vorbim.
Am plecat plina de nervi. Imi venea sa-l sun pe Sebastian si sa-i povestesc totul. Dar n-am facut-o. Stiam ca in momentele alea avea nevoie de liniste. Asa era inaintea oricarui meci, nu avea rost sa-l tulbur. Si pana la urma Ema imi spusese ca se duce doar sa vorbeasca cu el. Era prea cinstita ca sa faca vreo prostie. O cunosteam bine. In el insa nu aveam incredere. In “9 ani”, cum il botezasem.
Bineinteles ca am intarziat. Am ajuns pe 6 la prietena mea. Toata lumea era déjà acolo, numai eu mai lipseam. Mi-am cerut scuze. I-am dat florile pe care i le cumparasem si cadoul. Dar eram extrem de tensionata. Mi-am pus un pahar de vin, cu gandul ca poate asa ma mai relaxez si uit de Ema si “problema” ei. Am inceput sa-mi plimb privirea prin camera, observand lumea care era acolo. Dar privirea mi-a fost “captivata” de alti ochi, care probabil la fel ca ai mei cercetau imprejurimile. Am ramas cu ochii in ochii lui, fixandu-ne reciproc, fiecare incercand sa-l faca pe celalalt sa-si plece privirea. Era in partea cealalalta a camerei, intr-un grup de 3 persoane, atent la discutia celorlalti, dar cu ochii la mine. S-a apropiat de mine, fixandu-ma in continuare. Si chiar cand a ajuns langa mine, prietena mea l-a luat de brat.
- Ciprian, nu cred ca o cunosti pe prietena mea. Ciprian e coleg de munca, mi-a spus ea uitandu-se la mine.
- Imi pare bine, am spus eu intinzandu-i mana si continuand sa ma uit drept in ochii lui.
Mi-a luat mana si a dus-o la buze, abia atingand-o si uitandu-se in ochii mei. Era destul de galagie, asa ca s-a apropiat de mine si m-a intrebat la ureche:
- Singura?
- Da, singura. Dar tu, tot singur?
- Da. Nu vrei sa mergem pe balcon, acolo e mai liniste.
Am iesit pe balcon. Si-a aprins o tigara si am continuat conversatia inceputa in casa. Ii raspundeam insa in doi peri. Ma uitam la el si un sentiment straniu de déjà-vu punea stapanire pe mine. I-am simtit mana atingandu-mi bratul si trecand, ca din greseala, pe langa san. M-am infiorat, si sfarcurile mi s-au intarit. Era destul de frig pe balcon, iar mana lui atinsese in treacat un punct sensibil. Sfarcurile se vedeau obraznice de sub bluza. Mana lui a trecut inca odata, ca din greseala, pe langa san si un fior mi-a strabatut sira spinarii.
- Hai sa plecam, mi-a soptit la ureche.
Ne-am imbracat si am iesit, chipurile sa luam niste aer. Afara incepea tocmai incepea sa ninga. Ma uitam uimita la fulgii de zapada care se leganau in lumina slaba a stalpilor de iluminat.
- Haide vii? mi-a spus deschizandu-mi portiera la masina lui.
M-am urcat in masina lui. Din nou sentimentul de déjà-vu nu imi dadea pace. S-a apropiat de mine si m-a sarutat. Scurt, doar pe buze. Mi-a luat mana si mi-a pus-o pe umflatura din pantaloni. Si cred ca pentru moment i-am lasat impresia ca pana atunci numai atinsesem vreun barbat, pentru ca m-a intrebat daca sunt virgina.
- Nu, nu sunt, i-am raspuns razand, doar ca…
Doar ca nici unul pana atunci nu fusese atat de “neinspirat” si lipsit de pasiune in gesturi.
- Ce?
- Nu am mai facut-o de ceva vreme, am mintit eu.
- Ah, am inteles, a spus el asezandu-mi din nou mana pe penisul lui.
Nu stiu cum, dar a fost de ajuns un moment ca toata magia momentului sa dispara. M-am uitat la el si mi se parea un tip banal, obisnuit, care nu ma mai atragea deloc. M-am intrebat mirata: “Ce caut eu aici?’
- Imi pare rau dar nu pot sa fac asta, am spus eu.
Am coborat din masina si am plecat spre casa. Stateam cam la o statie de tramvai distanta, asa ca am mers pe jos. Langa blocul meu era un parculet pentru copii, era gol, am intrat si m-am asezat pe o banca. Am ramas nemiscata cateva minute, uitandu-ma in sus la fulgii de zapada, care veneau din ce in ce mai desi si mai mari.
Un sentiment straniu punea stapanire pe mine, ma simteam singura. Imi doream ca Rares si Vlad sa fie langa mine, sa ma tina in brate, sa ma sarute. Imi era dor de ei. Pentru prima data singuratatea ma apasa si mi doream cu adevarat sa numai fiu singura. Am urcat in casa trista si infrigurata, m-am dezbracat si m-am bagat in pat, adormind cu perna in brate.
A doua zi cand am deschis ochii, pe marginea patului statea Rares. Mi-a zambit.
- Hei, buna dimineata, printeso, mi-a spus si Vlad, care se sprijinea de usa, in spatele lui Rares. Dar ai dormit, nu gluma. E déjà 12.
- Am fost obosita, am raspuns eu somnoroasa.
- Da?! Dar ce ai facut de ai fost asa obosita? a intrebat el insinuant.
- Nimic, am spus eu cascand si intinzandu-ma lenes.
Inca imi mai era somn asa ca m-am intins la loc in pat si le-am intors spatele, crezand ca asa ma vor lasa sa mai dorm. O mana insa isi facea loc pe sub plapuma, mangaindu-mi piciorul. Urca incet, atatandu-mi simturile adormite. Stiam incotro se indrepta acea mana. Am stiut ca degetele acelea curioase au ajuns la destinatie cand pasarica mea a fost atinsa de ele. Am strans piciorul drept mai mult, indoindu-l sub mine, facand loc mai mult mainii cuioase. Si degetele au continuat sa imi exploreze labiile, apoi am simtit cum un deget patrunde incet in mine, facandu-ma sa gem de placere. Am ridicat usor fundul in sus, oferindu-ma cu totul mainilor curioase.
Aceleasi maini m-au lasat dezvelita, tragand plapuma pe jos. Am auzit hainele cazand repede pe podea. Si am simtit urcand peste mine trupul lui Rares. I-am simtit buzele fierbinti pe spatele meu si penisul lui cald impungea in labiile mele, vrand sa intre in pasarica uda. Un geamat profund mi-a scapat cand l-am simtit in mine. Respiratia lui imi gadila gatul. Dar ii vroiam pe amandoi. Asa ca am incercat sa ma ridic, a inteles, s-a dat jos de pe mine si s-a rasturnat langa mine. L-am privit asa cum statea intins, gol, frumos, apoi m-a uitat la Vlad, si el gol, asteptand parca sa-i facem loc in pat langa noi.
Rares m-a tras de mijloc deasupra lui. Si buzele lui dulci le-au sarutat pe ale mele, i-am sorbit sarutul ca si cum ar fi fost primul pe care-l primeam de al el. Vlad a venit si el langa noi, i-am simtit pieptul atingandu-mi spatele. Eram prinsa intre ei, intre trupurile lor puternice. Senzatia era sublima. Rares m-a penetrat din nou in pasarica, iar Vlad imi dadea tarcoale cu capul penisului la anus. Dar ritmul pe care il impunea Rares nu-l lasa sa intre in mine. Atunci i-am simtit mainile pe solduri, si pentru o secunda am ramas nemiscati. I-am simtit penisul cum patrunde incet in anus. Si am inceput sa ma misc in ritmul lui, iar Rares se impingea in mine, dand contre. Se vedea ca-l enerveaza faptul ce cel care impunea ritmul era Vlad. Dar nu avea ce face. Am inchis ochii si l-am lasat pe Vlad sa ma ghideze, fortandu-l astfel pe Rares sa tina ritmul cu noi.
Am trait in momentele acelea un sentiment extrem de ciudat, pentru prima oara de cand “eram” cu ei, simteam ca fac dragoste si nu sex. Si simteam asta din partea amandurora. Erau mai pasionali ca niciodata si amandoi ma faceau sa ma simt incredibil. Au terminat in mine, in acelasi timp. Iar eu am ramas sfarsita in bratele lui Rares, cu capul pe pieptul lui.
O moleseala placuta punea stapanirea pe mine si la scurt timp am inchis ochii, atipind. I-am simtit totusi pe amandoi cand s-au dat jos din pat, dar imi era prea lene si ca sa deschid ochii, daramite sa ma dau si eu jos din pat. Am ramas sa lenevesc in pat.
Si totusi, de undeva din bucatarie, vocile lor nu m-au mai lasat sa adorm. M-am dat jos din pat, atenta la vocile lor. Cuvintele deveneau din ce in ce mai clare, pe masura ce ma apropiam de bucatarie. M-am oprit curioasa in hol, ascunsa dupa peretele care desparetea bucataria de hol.
- Imi spui si mie ce ai? l-am auzit pe Vlad vorbind cu Rares care tocmai trantea o usa de dulap. De cateva zile esti ca un arici.
- O iubesc asta am, a izbucnit Rares. O iubesc, Vlade.
- Din toate femeile din lume…hm, tocmai pe ea…?
- Da, pe ea.
- Bun, si de ce nu-i spui?
- Nu pot Vlad, pur si simplu nu pot. Mi-e frica.
- De ce?
- Ca o sa pierd si ce am acum. Ca o sa ma respinga daca afla ca sunt indragostit de ea.
- Hm, ce ciudat, a ras Vlad, sa fii indragostit de femeia cu care ne culcam amandoi. Bine, toata relatia noastra in trei e ciudata, dar sa te indragostesti…
Am ramas incremenita. Nu imi venea sa cred. Rares indragostit…de mine.
- Da, stiu. E ciudat. Si stii ce e mai ciudat. Ca e pentru prima oara cand simt asta pentru o femeie.
- Din toate femeile din lume…
- Tu crezi ca eu am ales sa se intample asa? Crezi ca poti controla lucrurile astea?
- Dar spune-mi, nu esti gelos?
- Pe tine? l-a intrebat Rares. Ba da, am fost, mai ales la inceput, cand vedeam ca te prefera.
- De asta te-ai strecurat in patul ei de unul singur?! Tu crezi ca eu nu mi-am dat seama?… Raman la parerea mea, ar trebui sa-i spui, altfel risti ca intr-o zi sa ti-o sufle altul de sub nas.
Nu stiam ce sa fac. Ceea ce aflasem m-a dat peste cap total. M-am retras incet inapoi in dormitor. M-am varat la loc in plapuma la caldura si am cazut pe ganduri.
Dupa o vreme baietii au revenit langa mine.
- Nu vrei sa stii ce cadouri ti-am adus din Italia, m-a intrebat Vlad.
- Mi-ati adus cadouri?! am raspuns eu mirata.
- Da, uite asta e de la mine, a spus Vlad intinzandu-mi o cutie de bomboane. Nu prea ma pricep la luat cado...



    Login