Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

9 ani si o secunda (1)
Autor : Anais19 - 2011-04-04
Citita de 5180 ori - Nota 7.42 (103 voturi)
L-am iubit, pentru el am lasat totul, am trait cum imi dicat el, dar intr-o zi a plecat. Fara un cuvant. Iar viata mea a devenit un dezastru…
Mi-am revenit greu, cu ajutor din partea prietenelor, care au fost langa mine si m-au incurajat tot timpul. Zi de zi, timp de cateva luni, au tras de mine sa ies din casa. Zi de zi acelasi discutii, despre cat de magar a fost, ca nu merita, ca sunt tanara, ca mai exista si alti barbati, ca intr-o zi o sa-mi dau seama ca am suferit degeaba dupa un prost…Zi de zi.
Si a functionat, au reusit, incet incet sa ma scoata din pasa proasta in care eram din cauza lui. Am inceput sa ies cu ele din ce in ce mai des, in cluburi, la film, la plimbari…
Soarele incepea sa straluceasca din nou…si ma simteam iarasi vie. Am inceput sa zambesc.
Intr-o sambata dupa-masa ma suna una dintre fete:
- Fata, mergi cu noi din discoteca?
- Merg fata. Unde?
- Nu stim inca unde. Vedem diseara.
- Ok.
Seara ne-am intalnit si am plecat spre centru. Dupa mai multe incercari am ramas pana la urma intr-un club. Ne-am lasat hainele la garderoba si ne-am pierdut printre toti cei veniti sa se zbenguiasca pe muzica, sa agate, sa se distreze intr-o seara de sambata. N-aveam masa, asa ca eram cu sticlele de bere sau suc in mana.
La un moment dat, una dintre fete se intalneste cu un coleg de serviciu. Spre norocul nostru el avea masa, asa ca ne-am ingramadit si noi repede sa lasam sticlele acolo. Era extreme de incomod sa porti de grija la o sticla in timp ce te impingi in lume si lumea se impinge in tine. Se aglomerase destul de repede. De altfel, mi se parea normal, era sfarsitul lui octombrie si toata studentimea de abia incepea sa se distreze, dupa o vara de petrecut la mare.
Am observat ca la masa respectivului erau mai multi tipi. Coincidenta sau nu, toti erau singuri. Si unul dintre ei mi-a atras atentia. Era mai altfel decat ceilalti, parea mai timid. S-a uitat si el la mine. Si de cateva ori l-am surpins cu coada ochiului cum se tot uita dupa mine. Mi-a placut din prima clipa. Nu stiu de ce, avea ceva aparte. O privire ca de lup, care se uita la tine pe furis. Nu am reusit sa-i prind privirea de loc. De fiecare data cand ma uitam la el isi intorcea capul, ca si cum altceva i-ar fi atras atentia. Si eu tot insistam sa ma uit la el, doar doar face vreo miscare. Dar nimic.
Trecuse déjà de 12 noapte si eu obosisem. Intamplarea a facut ca la masa la care ne lipisem si noi sa fie un loc liber fix langa el. Asa ca m-am asezat. Fara insa vreo intentie precisa de a ma da la el direct. M-am uitat la el, el s-a uitat la mine. Dar nimic.
La un moment dat a vrut sa scoata o tigara din pachet, dar i-a scapat pe jos. In timp ce se apleca sa-l ia de jos, s-a uitat iarasi la mine. Si pachetul ia scapat iarasi pe jos. De data asta ne-am aplecat amandoi. Mainile noastre s-au intalnit deasupra pachetului de tigari. In timp ce ne ridicam m-a intrebat ceva. N-am auzit bine. Asa ca m-am apropiat si mai mult de el. Si-a lipit buzele de urechea mea si m-a intrebat:
- Ai prieten?
- Nu, ii zic.
- Nu? O fata asa frumoasa ca tine?
- Uite ca nu am, ii zic, déjà iritata de replica stupida care o zisese. Adica altceva mai bun nu putea sa zica?
Si am intrat in vorba.
- Si nu vrei sa ai prieten, m-a intreabat la un moment dat.
Sincer, nu. Nu vroiam. De abia imi revenisem dupa primul meu esec sentimental. Chiar nu aveam chef de alte batai de cap. Dar nu i-am raspuns asa.
- Depinde!
- Adica?
- De motivul pentru care ma intrebi? In interes personal sau doar ca sa faci conversatie?
- Personal! a spus el mangaindu-ma pe spate.
Si mangaierea asta m-a infiorat. Adevarul era ca tipul imi placea.
- Personal?! Pai atunci poate ca as vrea sa am prieten!
Mana lui a coborat usor pe sira spinarii. Si asta mi-a dat un fior care m-a facut sa tremur. S-a aplecat inspre mine si m-a sarutat. Am ramas oarecum surprinsa si nu i-am raspuns la sarut. S-a uitat mirat la mine.
- Vrei sa iesim afara?
- Nu, de ce? E frig!
S-a aplecat din nou spre mine. Iar de data asta i-am raspuns la sarut. Un sentiment ciudat de excitare punea stapanirea pe mine. Simteam cum trupul meu vroia mai mult, pasarica mea tresarea la fiecare mangaiere a lui. Furinicaturi ciudate ma gadilau peste tot.
- Vrei sa mergem la mine? m-a intrebat el.
Si spre surprinderea mea, am acceptat. Am plecat cu el. Nu-mi venea sa cred ca fac asa ceva…
Am luat un taxi si in 20 de minute eram la el acasa. Imi spuse ca sta cu chirie si ca are un coleg de apartament, asa ca am intrat pe varfuri, incercand sa facem cat mai putin zgomot. Un sentiment de nervozitate punea stapanire pe mine. Si pentru o clipa m-am simtit un pic pierduta si nesigura.
Ne-am descaltat, am traversat holul si am intrat in camera lui. Am rasuflat usurata, nici un alt zgomot nu se auzea. Dar n-am avut timp sa-mi trag sufletul, mainile lui ma pipaiau déjà pe sani. Buzele imi atingeau usor gatul, infiorandu-ma de placere.
Am scapat repede de haine amandoi. Ma simteam super excitata. Si nerabdatoare.
Asteptarile mele au fost insa cu mult peste ceea ce a urmat.
M-a penetrate rapid, fara prea mult preludiu. Si la fel de rapid a terminat. Nici nu am avut timp sa-mi dau seama cand a terminat. Nu cred ca a durat mai mult de doua minute. Iar eu, care de abia incepusem sa ma relaxez si sa ma simt bine. M-am simtit pacalita, totul promitea a fi o aventura super si cand colo…nimic. Nici macar un cuvant de scuze, o explicatie cat de marunta, sau macar un gest de a ma face si pe mine sa ma simt bine. Nimic.
Eram mai excitata ca la inceput. Am ramas intinsa langa el, sperand ca a fost o… Nici nu stiam cum sa ii spun. O ce? O scapare? O problema de a lui? Sau mai bine zis, o nesimtire! Pentru ca omul a adormit, la cateva minute dupa ce terminase, sforaia.
M-am enervat. M-am ridicat din pat, mi-am cules hainele de pe jos si am iesit asa in piele goala, cu gandul sa ma imbrac pe hol.
Stateam in mijlocul holului…si imi venea sa rad. Ce idiot, ce inept! Mi-am dat seama ca semana cu fostul. Nici pe el nu-l interesa daca ma simteam sau nu bine. Bine macar ca pe asta nu o sa-l mai vad.
Un zgomot de usa care se deschide m-a facut sa tresar si din camera celalalta tocmai iesea un barbat. La fel de gol ca si mine. Parea abia trezit din somn. A trecut pe langa mine. S-a dus la bucatarie si a luat un pahar cu apa si a venit inapoi.
M-a privit mirat si surprins de prezenta mea acolo. O palma peste fund m-a facut sa ma infior....



    Login