Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata03.Gomorra Hotel: Camera 114
Autor : StillDope - 2011-08-17
Citita de 4573 ori - Nota 8.41 (80 voturi)
Gomorra Hotel: Camera 114

Part I




Tigarea fumega in scrumiera. Nori de fum se ridicau usor deasupra mesei. O voce ma intreaba:
-Mai fumati tigarea domnule?
-Poftim… ma intorc eu mirat spre receptionera care se aproia de mine.
-Tigarea? Pot sa curat scrumiera imi spuse ea aratand spre scrumiera plina de mucuri de tigare. Pentru o secunda am avut impresia ca timpul sta in loc. Ma aflam in receptia hotelului asezat pe canapeaua de piele in costumul meu negru cu pantaofii noi de piele intoarsa privind pierdut spre tablou de pe peretele opus. Fumul de tigare statea nemiscat in fata mea si toata culoare din peisaj se transforma usor in grii. Era o senzatie ciudata si teama de a nu ramane captiv in acea lume rece ce ma prinse rapid. Simteam un nod in gat si aerul nu imi mai invada plamanii. Ma sufocam incet dar sigur.Apoi intr-o secunda totul a revenit la normal. Camera a prins incet culoare, fumul a inceput sa danseze ametitor in lumina lustrei ce umple tavanul. Micuta receptionera ce parea impietrita de zeci de ani isi continua brusc drumuml spre mine de parca nimic nu s-a intamplat.
Am stins tigarea si i-am inmanta scrumiera ce era mult mai grea decat parea. Apoi m-am ridicat de pe canapea si am inceput sa ma plimb prin receptia primitoare. Totul parea a pune accentual pe bun gust aici , de la marmura de pe jos pana la finisajele lemnului din camera. Numai mirosul puternic de tutut era usor deranjant.
Usa liftului se deschise cu un sunet metalic si nu am putut as fac altceva decat sa urc in el. Era o senzatie stranie, o atractie inexplicabila fata de anumite lucruri prezente in hotel. Usa se inchise incet si eu apas ca hipnotizat pe ultimul buton de pe micutul panou de comanda al liftului. Liftul urca incet auzind parca fiecare micare a fiecarei rotite ce il angreneaza. Apoi se aude un clinchet metalic si usile se deschid. Ma aflu pe terasa hotelului. Pasesc timid din lift cautand parca ceva cu privirea. Cerul e inorat , bate usor un vant rece. Terasa e aproape goala, cateva ghivece uriase in care stau flori exotice si doua mese goale. Mintea mea imi spune ca mai e cineva acolo. Ma intorc si vad pe marginea terasei o femeie . Se apropie cu pasi grabiti de margine. O singura idee imi vine in minte : “Trebuie sa o oprescu cu orice pret.” Alerg inspre ea cat de repede pot. Respiratia imi devenea greoaie cu fiecare pas pe care il faceam. Parea ca alerg pe loc in timp ce lumea se transforma iar in gri. Am strigat cat am putut :
-Stai! Nu fa asta!
Am vazut cum si-a intors fata spre mine si in toata lumea aceea gri ochii ei albastri pareau doua pete de culoare in care se ascundea intregul universe. Culoarea a inceput sa se scurga din ochii ei si lumea era iar minunata. Am ajuns langa ea si am privit-o cum statea pe margine terasei in rochia ei lunga si neagra de catifea ce parea a se zbate in vantul puternic. Ma privea cu coltul ochiului in timp ce statea cu bratele intinse gata in orice secunda sa plonjeze ca o pasarea in golul de sub ea . Era o femeie cu un corp superb probabil o fosta actrita sau poate model. Tinea capul usor intors spre mine numai cat sa ma poata privi iar pe obraz ii alunecau usor doua lacrimi.
Am intins usor o mana spre ea, am deshis palma si am intins degetele cat de mult am putut eu. Apoi am ramas amandoi nemiscati in tacere. Numai vantul puternic se auzea in timp ce se juca cu parul ei blond. Timpul parea ca statea iar in loc.
Brusc mana ei rece mi-a atins palma. Am prins-o strans si am tras-o spre mine. Am prins-o in brate si i-am simit respiratia grabita. Am soptit incet:
-Totul e bine acum, stai linistita…
Am stata cateva clipe asa apoi am incepu sa ne apropiem de lift. Am apasat usor butonul ce indica o sageata in sus apoi am privit femeia ce plangea in bratele mele.Liftul a coborat ince spre parte. Am asezat-o usor pe femeia ce tocamai vroia sa se sinucida pe canapeau de piele. M-am asezat langa si am zambit.
-Ma numesc Diana mi-a spus ea printre suspine.
-Eu sunt…. Si vocea receptionerei ma intrerupse brusc:
-Domnule, domnule, camera dumneavoastra este gata imi spuse ea si imi intinse o cheie agatata de un breloc vechi.
Am privit atent cheia apoi brelocul. Pe o parte scria cu litere mari “114” iar pe partea opusa cu niste litere puchinoase si intortocheate “Hotel Gomorra”
Diana sa ridicat cu greu de pe canapea si a pornit dupa mine. Eram confuz, totul era in ceata. Ce cautam aici oare? De ce a vrut femeia care ma urma incet pe houlurile hotelului sa se sinucida? De ce o chema Diana? Sau poate nici macar nu era asta numele ei. Tot ce stiu e ca am ajuns in fata usii. Am bagat cheia si am deschis. Diana era in spatele meu si ma privea. Am deschis usa de perete si a intrat ca si cand ar fi fost camera ei. Nu mai plangea , fata ii era usor zambitoare . Ma privea de parca ar fi stiut ca toate astea o sa se intample. Sa asezat in fata ferestrei cu spatele la mine. A intins din nou bratele ca in acele momente cand era gata sa se arunce de pe terasa apoi a adus palmele la ceafa si a cauta fermoarul rochiei. L-a desfactu cu un gest elegant pana aproape de fese apoi partea de sus a rochiei a cazut peste talie. Ii puteam admira spatele gol , pielea ca laptele peste care ii cadea parul blond. M-am apropiat de ea si i-am cuprind abdomenul in palme. Am stat amandoi nemiscati privind p...



    Login