Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata02.Un Nou Inceput
Autor : StillDope - 2011-07-24
Citita de 4971 ori - Nota 8.34 (85 voturi)
Trenul pleca incet din statie. Nimerisem unul dintre vagoanele acelea vechi imbibate in miros de tigara si transpiratie. Era al dracu de frig in noaptea aia. Ma simteam ca un personaj dintr-o piesa de Cehov , aruncat in trenul asta, pus sa rezisit frigului infernal. Frigul infernal…Ce ciudat suna . Mereu am inclinat sa privesc iadul ca pe un furnal urias dar acum ma temeam de aceasta intindere infinita , pustie si alba ce defila prin fata vagonului meu. In scrumiera din fata mea fumega o tigare dand nastere la tot felul de himere de fum ce se miscau haotic in lumina ferestrei . Pe filtrul tigarii se vedeau urme timide de ruj. Priveam atent conturul ciudat lasat de buze pe hartia alba in timp ce tigarea se fuma singura. Mirosul ei atenua oarecum celelalte mirosurile neplacute din vagon. O bucata de scrum se desprinse si cazu in scrumiera. Usa compartimentului se deschise. O domnisoara blonda si slaba pasi in interior. Tusi de cateva ori in timp ce isi cauta ceva prin geanta. Privi spre scrumiera. Intinse mana si lua tigarea. Trase un fum si ma privi fugar.
-Sper ca nu te deranjeaza, imi spuse aratandu-mi tigarea.
-Nu, i-am raspuns scurt indreptandu-mi privirea spre ferestra.
Se aseza in fata mea si incepu sa priveasca pe geam. Era unul dintre acele momente in care se instaleaza o tacere ciudata iar fiecare secunda pare a dura secole. Termina tigarea pe care o stinse cu un gest brusc in scrumiera murdara. Scoase din pachet inca una , o aprinse apoi imi intinse pachetul.
-Incerc sa ma las…
-De ce nu ai zis, si stinse repede tigarea.
-Nu e nici o problema , nu ma deranjeaza.
-Nu e ok, nu vreau sa am constiinta incarcata spuse ea zambind.
Avea o fata palida , nas minuscul, ochi mari si negrii. Zambea cu buzele ei subtiri.
Nu parea afectata de loc de frig desi avea pe ea un pulover albastru pe gat. Parul blond strans in coada o facea sa para destul de tanara.Trebuie sa fi avut un pic peste 25 de ani. Era bine dispusa. Ma intrebam daca e asa tot timpul ?
Imi intinse mana
-Elena
-Victor.
Zambeste.Probabil are o viata minuata fara prea multe griji. Asta ma intrista. Am inceput sa purtam o conversatie banala despre cat de rele sunt tigarile si cat de bine e ca ma las de ele . Era foarte vorbareata asaltandu-ma cu detalii infime din viata ei pe care nu doream sa le aflu.
Parea caracterizata de un amestec de naivitate ,sinceritate si veselie. Am hotarat sa mergem in vagonul restaurant sa bem o cafea. Zis si facut.
In vagonul restaurant eram acompaniati de aceiasi atomsfera sumbra si rece. Cafeaua avea un gust ingrozitor. Am stat de vorba tot drumul gasind-o din ce in ce mai interesanta cu fiecare kilometru parcurs spre destinatie.
Intr-un final am ajuns in gara X. Ultima statie in care oprea trenul de parca mai incolo de el disparea orice urma de civilizatie. Orasul X era un orasel micut si trist, ca o fosta glorie abandonata. Trebuia sa ma intalnesc cu un tip de la ziarul local. Am auzit ca a scris niste articole bune , genul care se implica in munca lui . Chiar a reusit sa evite inchiderea unei fabrici locale cu un articolo de-al lui. Il invidiam.
Am ajutat-o pe Elena cu bagajele si am parasite in graba gara pustie. Din gara un taxi pleaca cu greu pe micuta strada plina de zapada. Totul parea inghetat in orasul asta. Cladiri pustii cu geamuri sparte ce probabil au fost fabrici o data, blocuri reci si gri si trotuare pline de zapada.. Elena sta langa mine pe bancheta din spate si vorbeste cu taximetristul. Ii explica unde trebuie sa o lase apoi imi spune mie pe un ton calm:
-Am o casa foarte veche aici. A fost a matusii mele dar a murit. Trebuie sa o vand cat de curand.
-Daa , spun eu distrat privind pe fereastra. Taxiul a oprit in fata unei case vechi ce parea ca sta sa cada in orice secunda. Elena mi-a zambit ,m-a strans in brate usor apoi a iesit din taxi. Am ramas singur in taxi pentru cateva secunde. Am privit cu se indreapta spre poarta casei tinand in mana micuta valiza in timp ce taximetristul se urca grabit in masina trantind usa. Afara incepuse sa ninga infernal.
Hotelul unde stateam era si el o epava ce naufragiases in mod bizar destul de parte de orice ocean. O camera saracacioasa si murdara cu un televizor ce bazia deranjant .
Am iesit grabit din hotel incercand sa las in urma senzatia de greata produsa de el. Nu stiam pe nimeni in oras si vremea parea a se inrautati. Am pornit incet spre casa Elenei. Era singurul loc unde puteam sa ma duc. Vantul batea destul de puternic si zapada imi biciuia fata. Tortuarul era plin de zapada. Mergeam incet cu mainile in buzunare si fata adancita in gulerul hainei. Ajuns in fata portii am apasat pe butonul soneriei. Dupa cateva clipe se auzi sunetul unei usi ce se deschise. Pasi grabiti prin zapada pana in spatele porti. Apoi un clik metalic si poarta se deschise. Elena ma privi mirata. Apoi zambi si imi spuse:
-O sa ingheti de frig, hai intra. Ma prinse de mana si ma trase in curte grabita. Din curte casa parea o cocioaba fara etaj cu ferestre mici si murdare. In interior era si mai rau , camere micute cu tavanul ce pare ca iti cade in cap. Mobila veche , simplista, covoare tocite pe jos si carpete imprafosate pe pereti. Un miros de tamie amestecata cu mucegai imi invada narile. Elena era imbracata intr-o pufoaica albastra si o pereche pantaloni de trening negrii stansi pe ea. Ma privea atenta cu ochii ei mari si obrajii rosii de frig. Era cu un cap mai scunda ca mine .Ma intreaba pe un ton pierdut:
-Ce cauti aici?
Nu stiu ce sa ii raspund. Buzele imi sunt inghetate si se chinuie sa articuleze cateva cuvinte.
-Stii eu…eu nu stiu pe nimeni…. Atunci buzele ei se arunca grabite asupra gurii mele inabusindu-mi cuvintele. Buzele ei calde le ating pe ale mele provocandu-mi senzatii incredibile apoi limbile noastre se intalnesc pentru o secunda. Se desprat timide si gurile se devoreaza reciproc. Mainile ei ma dezbraca in graba: intai haina ,apoi camasa. Palmele mele ajung pe fundul ei, coboara sub elasticul pantalonilor si degetele se infig scurt in fesele ei fierbinti. Atingera degetelor inghetate ii fac limba sa tresara intre buzele mele. O prind inte ele si o tin acolo. O strang, o sug apoi ii dau drumul. Se retrage scurt dintre buze numai ca sa ii faca loc limbii mele in gura ei. Incepe un joc nebunesc cu limbile noastre grabite.Ne oprim o secunda. Ne privim atent si zambim. Ii desfac usor fermoarul geci in timp ce ea priveste timida spre umflatura din pantalonii mei. Coboara o mana acolo si o atinge prin blugii. Ii arunc geaca pe jos si o imping in pat. Ridic puloverul grabit si ii gasesc sanii micuti captivi in spatele sutienului. Incep sa ii sarut flamand prin materialul acestuia in timp ce ea se chinuie sa scape de el. Se desface usor apoi il trag de pe sani cu o singura miscare. Are sani mici dar frumosi, cu sfarcuri intarite. Prind unul intre buze si incep sa il sug. Geme usor tresari...



    Login