Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ziua Andreei
Autor : tania54 - 2019-07-08
Citita de 22497 ori - Nota 2.52 (367 voturi)
Bună , din nou !
Am urmărit reacțiile voastre la prima mea povestire , și am rămas placut surprinsă ... sinceră sa fiu , nu ma asteptam sa va placa chiar asa mult . Inițial ma gândisem ca părerile o sa fie împărțite , ba chiar balanța înclinând putin spre “negativ” . Ma bucur foarte mult ca a fost pe placul vostru , totodata va mulțumesc pentru aprecieri , si asa cum am spus acolo , am sa revin daca o sa fie nevoie .
Sa fii pe placul tuturor , nu prea este posibil ... asta cred eu , si am sa tin cont si de părerile alea mai putin bune . A fost o introducere la prima povestire , cum de altfel mi s-a părut si mi se pare normal sa faci , mai ales aici , pe acest site ... ma rog ...
Acum ca stiti ce si cum despre mine , am sa trec direct la subiect!
... era ziua fiicei mele , Andreea ... o zi foarte importantă pentru mine , si pentru toti membrii familiei . Cum este obiceiul atunci cand ai o zi onomastica , ai invitați , vrei sa faci surprize , sa fie totul placut , organizare , etc ...
Noi , membrii familiei , mai exact eu , sotul meu Cătălin , si actualmente sotul Andreei , Sergio , am decis sa-i facem o surpriza . Am aranjat totul ... si cand spun totul , fac referire la o petrecere surpriza .
Andreea nu voia sa-si țină ziua cu invitati , chefuri , petrecere , bairam , dar noi am decis ca asa e frumos , si mai presus de toate merita din plin orice răsfăț pentru ca suntem mândri de ea .
Am picat de comun acord cu Cătălin si Sergio , sa organizam petrecerea la noi acasa , adica la mine si la sotul meu . Premergător zilei de naștere a Andreei , am sunat prieteni , atât de-ai noștri cat si de-ai ei , Sergio s-a ocupat de colegi ai Andreei invitându-i , a sunat si prieteni de-ai lui , prieteni comuni ... a fost putina agitație , dar intr-un final am facut invitațiile . Trăgând linie , au fost undeva la 60 de invitați ... cum totul era organizat , cele câteva zile dinaintea petrecerii luau sfârșit una câte una , usor , usor , ajungându-se cu o seara înaintea petrecerii . In tot acest timp , Andreea nu bănuia nimic , chiar daca ne vedeam zilnic , ba la restaurant seara , ba ea venind pe la noi ... Nu am amenajat curtea casei , unde urma sa aibă loc petrecerea , in asa fel încât sa fie suspiciuni , sau întrebări de ce si cum este asa . Am zis ca facem ceva clasic , fara fițe , figuri , sau mai stiu eu ce alte baliverne . Cum spuneam , cu o seara înaintea onomasticii , ne-am vazut toti la pizzerie , cum de altfel eram seara de seara , am mancat ceva (pizza bineînțeles) :)) ... ne-am simțit bine fiind toti împreuna , timpul trecând fara a realiza . S-a facut ora 00:00 , i-am cantat La Mulți Ani , ba chiar si clienții care erau acolo au inceput sa cante si ei ... a fost ceva frumos , un sentiment care nu-l ai in fiecare zi . Am mai stat putin trecut de ora 00:00 , prelungind totodata putin si programul pizzeriei , dupa care am plecat fiecare acasa . Andreea urma dimineata sa mearga la serviciu , Sergio la fel , eu cu Cătălin cu ale noastre ... ajunși acasa , m-am întins putin in sufragerie pe canapea ... eram putin obosita , dar de obicei fac asta ... ma întind câteva minute cand ajung acasa . Cătălin a mers la baie , si facut un dus , tabieturile , eu întinsa putin ... am decis sa merg si eu la un dus . Am intrat in baie , el tocmai ce ieșise , l-am privit putin , mai exact fixată cu ochii pe pula lui , de parca nu o mai vazusem niciodată ... :))
M-am apropiat de el , l-am sărutat , i-am atins usor pula , bineînțeles ca i s-a întărit imediat :)) , si a inceput tot mai “abundent” ... m-a prins de sâni , mi-i freca , se juca cu ei , își baga capul intre ei , ii săruta , lucru care ma excitase . M-am aplecat frumos in genunchi , il sărutăm pe abdomen , pana cand am ajuns cu gura la pula lui care era întărită grav . Mi-a spus ...”suge-o cum stii tu mai bine” ... evident ca asta urma sa fac indiferent ca nu mi-ar fi zis , dar acest lucru m-a întărâtat si mai tare , si am inceput sa-i sug pula cu o asa pofta ... flamandă ... îi luam capul in gura si il sugeam ca pe o acadea ... el Ținându-si mâinile pe capul meu si gemand , zicându-mi ... “ahhh , Tania , ce bine sugi , la fel ca in prima zi” ... ma excitau vorbele astea , si ma făceau inevitabil sa o sug tot mai cu pofta si cu ardoare . Îi simteam pula in gura tot mai tare , si parca tot mai groasa , coaiele i le frecam in timp ce sugeam ca o sotie adecvată situație respective ... ii place maxim sa-i frec coaiele in timp ce i-o sug , cum de altfel cred ca la toti va place asta ... mi-am ridicat privirea si i-am spus ... “vreau sa ma futi” ... ridicându-ma in picioare , m-a pus cu fundul pe chiuveta , picioarele desfăcute , sprijinind-ma cu mâinele de marginile chiuvetei , a bagat-o in mine ... eram uda , a intrat grav in mine si a inceput sa ma futa asa cum imi place mie , tare .
Avea mâinile pe sânii mei , ma trăgea de ei , ma prindea de sfârcuri , ma săruta , ma futea exact cum stie el mai bine .
Eu , gemeam de plăcere si-i spuneam “asa, fute-ma tare” ... si auzind asta , tot mai tare ma futea , gemea usor si el , era plăcere maxima pentru amandoi ... o asa plăcere încât simteam ca o sa am orgasm ... gemeam tot mai tare , si il rugam ... “te rog , da-mi pula , bag-o toata in mine , ma termini” ... adora cand ii spuneam toate astea , si ma futea ca un cal in călduri ... am avut un orgasm de toata frumusetea , la fel cum sunt toate atunci cand mi-o trage . Ii tremuram in pula , si urlam de plăcere ... mi-a zis ... “imi vine , o sa-mi dau drumul in tine , Tania” ..” ahhhh , da iubire , stii ca ador asta , spermeaza-mi pizda , umple-mi-o re rog , da-mi sperma “ ... inebunit fiind de ce-i ziceam , am simțit jeturile cum incep sa-mi inunde pizda , cum pula ii zvâcnește , cum pulsează sperma in mine . A fost minunat , ca de obicei ...
“Doamne , Tania , esti la fel de buna ca atunci cand te-am cunoscut” , si scoate pula din mine , începând sa-mi curgă sperma din pizda si prelingându-se in chiuveta . L-am supt putin , curățându-i bine capul pulii , apoi ne-am bagat in dus , si dupa somn ... am adormit in brațele lui , cu fundul lipit de pula lui , iar el cu mâinile pe sânii mei ...
A venit si ziua mult așteptata , ziua Andreei ! Ultimele retusuri alea pregatirilor erau gata , totul pregătit , așteptând sa vina seara ... ziua , am iesit in oras , am mers la pizzerie , am luat prânzul (pizza) :)) , ne-am băut cafeaua , a trecut repede timpul .
Lăsându-se seara , am mers acasa , si invitații au inceput sa vina . Andreea , știa ca o sa fie o vedere in familie , urmând ca ea cu Sergio sa vina pe la noi .
Noi , le-am spus invitaților sa vina mai devreme , ca sa-i cantam toti La Multi Ani , sa desfacem șampaniile , sa pornim artificiile , toate cele ... ora la care trebuia sa ajungă Andreea , era bănuită si totodata spusa ei , undeva dupa ce au ajuns toti , sau majoritatea invitaților ... asa am aproximat noi (mai mult eu) :)) ...
Exact asa a si fost ... nu trecând mult de cand au ajuns “petrecăreții” , m-a sunat si ea , zicându-mi ca in 5 min ajunge . Am stins luminile , in spatele casei fiind , in curte , am lăsat lumina doar la intrare . Am stabilit cu toții primirea , ce o sa facem ... chestii de genul , agitația aia dinaintea “furtunii” .
Noi , toti , o vedeam fiind in spate ... era o asa liniște ... vedeam ca e putin mirata , de cum a intrat in casa . M-a strigat , eu bine-nțeles ca nu am răspuns , am tăcut ca o “vulpe bătrâna” :)) , lăsând-o pe ea sa tot strige pana cand dadea de noi ...
asa a si fost ... intr-un final a venit in spate , si cand a intrat , cu toții am inceput sa-i cantam celebra urare , melodie :)) ... a fost socata de ceea ce a vazut , i-am surprins asta pe mimica feței , era confuza , dar si fericirea aia ... a inceput sa plângă , spunea ca nu se aștepta la asta , ca ne mulțumește , am inceput sa ciocnim paharele de Șampanie , si usor usor , luând invitații la rând , si închinad cu fiecare in parte .
... printre invitați , erau si doua familii cu care ne înțelegeam bine ... prieteni de-ai noastri , tot romani , dar din București , cu care ne vedeam aproape zilnic ... Marius - Angela , și George -Rebeca .
Petrecerea fiind începută , toata lumea vesela , toti râdeau , ciocneau , se înțelegeau bine , George ma privea asa , mai insistent ... am omis faptul ca eram si îmbrăcată bine , dar nu-l mai omit acum :)) ... aveam o rochie strâmtă pe mine , argintie , tocuri in picioare , parul ondulat , blond cu putine suvite de negru , decolteul imi iesea in evidentă , (cum mereu imi iese) , sânii pe jumate dezgoliti , fara sutien , fara chiloței , exact asa cum imi place mie .
Bine , George , mereu ma privea asa ... nu ciudat , dar se citea in privirea lui , expresia aia ... “ce te-as fute” ... ceva de genul , dar niciodată nu a îndrăznit sa-mi faca avansuri , sau sa se dea la mine , glume cu tenta sexuală ... absolut nimic .
Stiam de la prietena mea , (nevasta lui) , Rebeca , ca are o pula mare si fute bine .
Uneori , noi , mai discutam si aspecte de genul (bine , recunosc , nu doar uneori) ... :)) ...
Da , eram curioasa , si imi plăcea cand imi povestea Rebeca momentele cand ei si-o trag , cum o ia in pula , cum i-o suge , cum o baga in ea , cum își da drumul pe fața ei ... nu pot sa zic ca nu ma gândeam “oare cum o fi , parca as vrea” ... ba chiar eram si excitată cand imi povestea , iar cand ajungeam acasa , sau acasa fiind si sotul urma sa ajungă de nu stiu unde , săream direct pe el , il sugeam , si dupa mi-o trăgea pana ejacula in mine .
Cu toate astea , cu toata dorința care o aveam in anumite momente de a vedea si a încerca cum este pula lui George , la rândul meu , niciodată nu am filtrat cu el ... dar gandului nu-i poti porunci ...
Cu toate ca am simțit mereu ca George m-ar fute , nu am facut nimic in privința asta , si cum spuneam , nici el .
... dar seara aceea , avea sa fie una de care imi aduc aminte cu plăcere , si o sa rămână mereu gândul meu .
Ma sorbea din priviri...



    Login