Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVa astept pe litoral
Autor : f_salam - 2012-08-03
Citita de 21306 ori - Nota 7.91 (96 voturi)
Nu accept comentarii de la curve virgine. Acest site se ocupa povestiri erotice iar eu asta scriu.
Povestea de fata contine elemente mai hardcore deci daca singurele povestiri acceptate de moralitatea ta sunt despre un sot si o sotie ce se iubesc cu patima si fac dragoste in pozitia misionarului... inseamna ca ai treaba in alta parte.
**
Daca ar fi sa ma descriu as face-o spunand ca sunt un om simplu si rabdator. Sunt nascut si crescut in Tuzla dar acum locuiesc in Constanta. Suntem in plin sezon turistic, sunt in concediu si era momentul pentru distractie personala. Am spus ca sunt un om simplu dar nu sunt normal. In ultimii 3 ani am pus in practica o meserie ce nu o veti gasi in nomenclatorul de meserii dar o veti gasi in Codul Penal.
Sunt necasatorit si inceputul carierei mele secrete s-a nascut din plictiseala cronica. Stateam pe plaja la Eforie Nord fascinat de o tanara extrem de senzuala. Nu sunt un priceput cu femeile. Am inflorit tarziu, aveam deja 22 de ani. Imi placea sexul la nebunie dar in urmatorii 11 ani n-am avut decat inca 2 relatii sexuale. Insuficient pentru libidoul meu.
Contrar asteptarilor voastre cel mai greu nu a fost prima oara ci a doua oara. Prima oara am actionat din impuls. Semi-planuit... A iesit bine insa.
A doua oara insa a fost planuit si executat la rece. Am avut emotii. Dar a iesit bine. Anul trecut am folosit experienta anterioara si a ajutat si faptul ca am achizitionat un taser gun performant. Diferenta enorma de eficacite comparativ cu spray-urile paralizante ce le folosisem primele dati.
Asteptasem cu rabdare sa vina sezonul turtistic iar apoi concediul. Planuiam sa dau doua lovituri la distanta de o saptamana. In weekend-urile pana la concediu am studiat zonele de atac si am definitivat planul perfect. Acum 2 zile eram pe plaja in Olimp si mi-am vazut viitoarea “prietena”. Dar soarta hotarase altceva pentru mine si implicit pentru ea. Cateva sezlonguri mai la stanga erau EI, viitorii mei prieteni. Am incercat sa ma fac sa revin la planul initial dar deja mintea imi lucra si concepea un nou plan. Unul ambitios, mai periculos dar si mai fructuos la final. Avea sa functioneze, eram convins de asta.
Ce ma atrasese la ei? Chimia dintre ei. Era vorba de un cuplu si inca o tanara. Noi astia nascuti-crescuti pe litoral recunoastem un provincial intr-o clipa. Nevasta era grasuta dar curul ei mare cu coapse zdravene era foarte incitant. Cand statea in fund n-avea decat un rand de burta, deci nu era extrem de grasa - dar era. Si mai ales prezenta niste tate imense, mari, uriase. Sutienul din panza rosie abia le acomoda dar amenintau sa evadeze la fiecare miscare mai ampla. Delicios! Cred ca era de varsta mea. Poate mai tanara putintel, dar nu mai mult de 35 de ani. Oricum, eram incantat de cum se pierdeau bikinii in bucile alea mari si gelatinoase.
Cealalata facea toti banii. Chipul ei era la limita dintre draguta si frumoasa, daca stiti genul. Par saten lung, mai jos de umeri. Il stransese apoi intr-un coc cand intrase in apa. Avea un cur ce mi-l imaginam ca fusese perfect in urma cu cativa ani. Cred ca si ea avea aproape de 35 de ani. Cunosteam genul. Nici un baiat sau barbat nu fusese indeajuns de bun pentru ea si acum timpul trecuse. Era inca singura. Perfect!
El era si mai usor de citit. Scund. Gras. Chelie avansata. Cand credea ca nevasta-sa nu observa isi suda privirea de corpul prietenei lor. In a doua zi de urmarire fata mai slaba renunta la sutien. Deja nu mai aveam dubii ca facusem alegerea corecta. Avea sani mici si ascutiti... doar un micron de milimetru lasati. Ma incanta burtica ei si bikineii albi, bine mulati pe pubis. Avea picioare lungi si le-am admirat indelung laolalta cu celalalt admirator al ei. Numele grasului era Marcel. Il strigase nevasta-sa. El o numea Pui. Ce emotionant. Slabanoaga ramanea fara nume.
Ieri ii tinusem sub observatie pana plecasera de pe plaja. Voiam sa vad unde locuiesc. El conducea un Logan rosu cu numere de Valcea. Isi luasera o casa in chirie intr-o zona linistita pe care-o cunosteam ca in palma. Planetele se aliniau bine.
Acum aveam totul pregatit in Dacia mea papuc. Ii urmarisem spre casa. Inca era cald dar aveam rabdare. Era trecut de 8 seara dar era inca destul de cald. Le banuiam programul. Dupa plaja mergeau acasa, faceau dus, se imbracau si ieseau in oras. Era riscanta faza asta a planului dar eram pregatit.
Dar din nou am avut sansa. Slabanoaga iesi cu un portofel in mana si disparu undeva in spatele meu, unde stiam ca e un mic magazin de cartier. Asta era sansa mare.
Mi-am tras sapca din cap, am luat cutiile de pizza de pe scaunul din dreapta. M-am abtinut sa mai verific inca o data taserul caci il verificasem si rasverificasem. Era pregatit. Incarcat.
Cu pasi mari am ajuns la usa ce avea nevoie urgenta de un strat de vopsea. Am batut tare in ea privind in jos sa nu mi se distinga fata. Pe sapca scria mare Pizza. In mana aveam doua cutii goale de pizza. In dreapta aveam un telefon mobil. In buzunar aveam si un spray paralizant iar la curea, la spate aveam teaca taserului, la indemana. Oricum, nu-mi era frica de gras. Am doar 1 metru 77 dar nu sunt strain de miscare fizica sau lupte corp la corp. In meseria mea de cetatean model ajung des in situatii din astea.
A raspuns el. Ma asteptasem. Sperasem. A deschis usa larg imbracat doar cu niste pantaloni scurti peste care se revarsa burta lui paroasa.
“Pizza? N-am comandat pizza. “
“Nu?... Dar asta e adresa”, am facut eu pe prostul. “Uite aici”, i-am intins telefonul mobil care nici macar nu mergea.
L-a luat in mana si in timp ce apasa curios pe butoane am apucat taserul. Am apasat scurt tragaciul de test, am auzit zgomotul surd de confirmare apoi am infipt arma in omoplatul grasului. Marcel facu ochii mari de la soc. Dupa 5 secunde era deja incapacitat dar am continuat sa descarc curent in el inca 10-15 secunde. Aveam nevoie de el sa nu zica absolut nimic. De dupa usa inchisa a baii se auzea apa de la dus. Puiul lui Marcel era acolo iar slabanoaga se putea intoarce in orice moment. Cu repeziciune am scos cagula din buzunarul lateral al pantalonilor si mi-am camuflat fata.
Din doi pasi eram langa usa baii pe care am deschis-o incet. Gagula era usor stramba si imi acoperea ochiul drept dar nu conta. Puiul nici nu auzise usa deschizandu-se caci era cu prosopul in cap stergand cu frenezie parul bogat. Ugerele ei imense se balanganeau greoaie in tandem cu suncile de pe burta. Auuuu, ce futai am sa-i trag!
Sunt convins ca nici nu a realizat ce se intampla. Taserul si-a facut treaba minunat cu minimum de efort. In mai putin de 2 minute il legasem pe Marcel si-l tarasem in baie langa nevasta-sa. Ii legasem pe amandoi si le lipisem gura cu banda. Gafaind de la efort am asteptat-o pe cealalta invitata la petrecere ascuns dupa usa.
*
Era aproape 5 dimineata. Eram obosit dar fericit ca mersese treaba ca pe roate. Condusesem 4 ore de nebun prin judet. Pana la casa batraneasca as fi facut cam o ora si jumatate dar condusesem aiurea sa para ca e mult mai departe. Mi-a stat inima in loc atunci cand am trecut pe langa o masina a Politiei dar totul a fost in regula.
Acum eram obosit dar gata de treaba. Ma schimbasem si eu in ceva mai comod. Eram usor nervos caci Marcel se zbatuse cand am vrut sa-l leg de scaunul pe care avea sa se odihneasca pentru urmatoarele 48 de ore. Enervat, am infipt taserul in el si nu l-am oprit decat cand am observat ca s-a pisat pe el. Dar macar nu s-a mai zbatut. I-am taiat pantalonii si l-am lasat gol pusca. Avea un penis mic... extrem de mic... ce parea si mai mic in umbra burtii paroase. Metrosexualul de Marcel isi barbierise flocii insa.
Grasul imi era inutil deci il dusesem in camara de langa... practic grajdul unde al batran tinea vacile. Inca mirosea a balegar. Dar nu conta. Sparsesem sezutul scaunului vechi si pusesem o galeata sub. Confortabil.
In cealalta camara mutasem un pat vechi pe care cu niste tamplarie simpla il modificasem la capete, atasandu-i niste stalpi trainici de lemn la fiecare colt. Intr-un colt al camerei zacea o geanta de-a lor in care bagasem toate actele si lucrurile de valoare ce le avusesera in casa inchiriata.
Locuiau in Horezu, judetul Valcea. Nu auzisem in viata mea de Horezu... dar nu am sa-l uit niciodata de-acuma, nu? M-am scarpinat in crestet. Ma manca sclapul de la cagula dar era necesar sa o port fiindca desi legasem fetele la ochi... intentionat ca din greseala am lasat slabanoagei putina vedere inspre patul unde prietena ei zacea rastignita, imobilizata cu franghii si curele trainice. Numele schiloadei era Mirela. Prietena ei grasa se numea Florentina. Amandoua aveau 34 de ani. Era perfect.
Florentina se zbatu inutil incercand resistenta franghiilor. Era racoare in camara dar transpirase si pielea ii lucea in lumina neonului. Pizda ei grasa arata apetisant.
M-am mangait pe pula sculata pe jumatate in timp ce pregateam bautura magica. Le insetasem intentionat. Am pregatit doua pahare am luat unul si m-am apropiat de pat. I-am fixat capul Florentinei care icni ingrozita banda de la gura nepermitandui sa scoata o varietate mare de sunete. Cu lama cutitului i-am impins panza ce-i acoperea ochii. Plangea in hohote.
“Shhhhh!... N-ai nici un motiv sa ma crezi dar iti spun oricum. Nu ai sa patesti nimic... rau.”
Cu grija am facut o mica incizie in banda ce-i astupa gura. Incepu sa respire cu lacomie pe gura. I-am aratat paharul plin in care trona un pai colorat.
“Sunt sigur ca ti-e sete.”
Paharul era de plastic si nu puteai vedea ce fel de lichid e inauntru si isi trecu privirea banuitoare de la recipient la ochii mei. Instinctul birui si-si intinse gusa ei grasa. Am potrivit paiul in orificiul din banda si Florentina incepu sa suga lichid. Era mai insetata decat banuisem si termina de baut in cateva secunde.
“Bun asa... bravo, fata mea.” am incurajat-o cu adevarat incantat.
Tocmai bause un pahar mare de ceai afrodisiac concentrat.
Nu aveam de gand sa o fut imediat pe Mirela dar i-am dat sa bea aceeasi doza ca prietenei ei. Era doar o joaca... doar avea vedere neobturata catre pat si senzatiile ce le va experimenta o vor dezorienta.
Pe cutie scria ca efectul se resimte dupa 15-20 de minute dar am stat 25 de minute afara in curte si am fumat 3 tigari una dupa alta. Eram nerabdator si pula imi era aproape beton.
In camara situatia era neschimbata. Fetele inca plangeau. M-am oprit in raza vederii Mirelei si m-am dezbracat. Florentinei ii acoperisem din nou ochii dar Mirela incepu sa hohoteasca la vederea pulii mele sculate. Caci eram ca otelul acum.
Daca grasul de Marcel se poate numi barbat cu ciotul lui atunci eu pentru el sunt zeu. Coelgii mei de munca glumeau si-mi ziceau ca am pula asa de mare caci n-am avut jucarii cand eram mic.
20 de centimetri de pula tare. Groasa.
La un metru departare de fata Mirelei mi-am mangaiat pula avand grija sa stau in raza vederii ei. Apoi m-am apropiat de patul unde zacea cracanata amanta mea.
M-am postat intre picioarele ei groase si m-am intins peste ea. Pula mea sculata o impunse in slanina de pe burta. Avea niste tate grozave.
Florentina tremura toata de teama. Mi-am umplut gura cu ugerul ei si am supt sfarcul maroniu. Geamatul ei de durere nu ma impresiona dar am supt cu mai putina intensitate si am inceput sa ii mangai suncile. Continua sa tremure inspaimantata si panza de pe ochi se udase de lacrimi.
“Flore... nu exista dubiu ca am sa te fut. Dar pot face si dragoste cu tine”... i-am soptit.
Gelatina de pe interiorul coapsei ei grase ardea. Am inceput s-o masez tot mai lasciv apropiindu-ma tot mai mult de pubisul ras.
...”as vrea sa iti placa si tie... si daca iti place... va fi secretul nostru... eu nu voi zice la nimeni.”
Excesul de grasime din jurul pizdei dadea o textura pufoasa la atingere. Eram atat de excitat incat abia ma retineam sa nu imi infig pula in ea si sa-i rup pizda. Rabdare...
Nu asteptam un raspuns verbal. Raspunsul ce-l asteptam era acolo jos. Degetul mijlociu aluneca intre labiile groase si i-am atins lindicul. Era mic... moale... uscat...
Mi-am umezit degetul cu saliva si am inceput sa-i managi lent pizda, de la clitoris pana la gaura.
Am supt din nou ugerul si sfarcul incepu sa se intareasca. Florentina nici nu mai plangea.
“L-am vazut pe Marcel... are o putulica in pantaloni. Eu am o pula...”
Am incercat sa introduc degetul in vaginul grasei dar era uscata si a gemut ca protest.
“N-am sa te mint, Florentina... am o pula groasa... o sa te raneasca daca nu o ajuti sa intre... lasa gogosica sa se ude... sa alunece usor”...
M-am intins si i-am luat lobul urechii in gura apoi i-am soptit din nou lasciv:
“Sa ne placa la amandoi, Florentina... Vrei?”
Bazinul grasei se misca imperceptibil dar eram lipit de ea si am simtit. Vorbele mele laolalta cu efectul puternic al afrodisiacului subminara rezistenta Florentinei. Degetul imi aluneca in pizda ei ajutat de cel mai minunat lubrifiant din lume, cel natural.
Am mai bagat un deget in pizda ei incantat sa vad ca e stramta. Pizda asta avea sa imi futa pula minunat. Dar si reciproca va fi valabila. Am continuat sa-i fut pizda cu degetele in timp ce cu saruturi superficiale coboram intre picioarele ei. Mirosul de pizda imi gadila narile si ma incrancena si mai tare. Matarnga imi pulsa de excitatie. Rabdare...
Inainte sa-i ling pizda mi-am umplut literlamente gura cu labia ei grasa pe care am supto cu dragoste... Apoi pe cealalta. Fundul gras al Florentinei incepu sa serpuiasca in patul vechi incantandu-ma.
Oftatul ce l-a scos cand i-am luat pizda-n gura cu tot cu lindic facu sperma sa se scurga din pula. Avea gust de pizda nespalata. Atat de delicios! Transpiratie, zeama intima, urina... asa cum e pizda. Ah si fierbinteala din ea. Nu mai puteam, trebuia sa imi bag pula in ea ACUM!
Cu pula zvacnind in mana m-am pozitionat pentru penetrare. Mi-am intors privirea catre cealalta invitata si am privit-o in ochi. Nu-i vedeam ochiul lasat liber dar stiam ca ea ma vedea. Am continuat sa ma uit la Mirela in timp ce m-am lasat in prietena ei.
Pizda grasa era mai mult decat uda. Era inundata.
M-am intins peste corpul ei gelatinos. Bagasem doar jumatate de erectie in ea si o futeam lent fara sa avansez.
“Iti place, Florentina? Iti place pula mea? E mai mare decat a sotului tau? Simti ?”
Nu simtea inca dar avea sa simta. M-am impins in ea si pizda ei grasa inghiti tot salamul meu. Pula mi se beli placut si un curent imi trecu in coaie cand am dat de capat. Amanta mea gemu de placere sau de disconfort dar nu conta.
“Simti Florentina?”
Am inceput sa ma misc in ea innebunit de senzatia pizdei grase ce se strangea in jurul pulii. O fierbinteala stramta in care imi bagam pula pana la coaie.
Mirela se misca in scaun si scaunul vechi scartai. I-am aruncat o privire si mi s-a parut ca isi tine coapsele un pic prea strans.
Incins, am inceput s-o fut pe Florentina cu toata forta. Adoram pozitia asta a misionarului caci ma frecam placut de corpul ei gras in timp ce ii fortam gogsica cu salamul meu de otel...
Eram aproape de finish dar orgasmul Florentinei ma lua prin suprindere. Am incetat sa o fut ci doar stateam bagat in ea pana la coaie iar ea proptita in calcaie isi futea pizda de pula mea. O pula cum nu mai avusese de mult... asta daca avusese vreodata. Placerea ei, amplificata de afrodisiac, ii provoca un orgasm lung pe care l-am savurat o data cu ea stand strans lipit de suncile ei. Respira zgomotos prin orificiul din banda de pe gura asa ca am luat un colt de cearceaf si i-am sters mucii de la nas.
“Sufla!” i-am poruncit.
A suflat ca un copil si apoi am sters-o si mai bine. Paru sa respire mai usor.
Parea istovita si am profitat de moment sa-i dezleg un picior si sa o intorc usor pe o parte imobilizandu-il la un loc cu celalat.
“Ti-a placut, Flore?” i-am soptit in timp ce intins in spatele ei i-am bagat doua degete in gogosica udata de orgasm.
“Ti-a placut, am simtit... ai o pizda superba... e atat de mica si de stramta... Imi place enorm pizda ta si promit ca am sa o mai fut... dar acum am sa ti-o bag in fund.”
Nu stiu daca vorbele mele au facut-o sa tipe sau faptul ca i-am bagat un deget uns cu propria ei zeama...



    Login