Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUsi
Autor : screensave - 2019-06-22
Citita de 8099 ori - Nota 7.98 (45 voturi)
Atenție! Această povestire conține fraze grotești și mult sânge.
Nu este indicată celor slabi de înger. NU CITIȚI dacă vă regăsiți printre ei.

Am fost adoptat. Niciodată nu mi-am cunoscut mama adevărată, poate am văzut-o, dar am părăsit-o când eram prea mic ca să-mi amintesc. Mi-a plăcut totuși familia adoptivă. Erau atât de drăguți cu mine. Mâncam bine, locuiam într-o casă călduță și confortabilă, și mă lăsau să mă uit la TV destul de târziu.
Să vă spun foarte repede despre familia mea: Mai întâi, mama mea. Nu am strigat-o niciodată pe numele mama sau ceva de genul ăsta, o strigam pe numele ei. Elena. Nu o deranja deloc. O strigam de atâta ori, încât nu cred că a observat. Oricum, era o femeie foarte bună. Cred că ea este cea care a propus adoptarea mea în primul rând.
Câteodată mi-aș fi îndreptat privirea în fața televizorului așezându-mi capul pe picioarele ei, iar ea mi-ar gâdila spatele cu unghiile.

În al doilea rând, tatăl. Numele lui real era Dorel, dar nu mi-a plăcut foarte mult, așa că am început să mă refer la el ca tata într-o încercare disperată de a-i câștiga afecțiunea. Nu a funcționat. Cred că, indiferent de ceea ce făceam, nu mă va iubi niciodată ca pe propriul copil. Asta e de înțeles, așa că încercam să avem o relație cât mai decentă. Atributul cel mai notabil al tatei era neschimbarea sa. Nu-i era frică să-și pedepsească copiii când au făcut ceva greșit. Am aflat asta înainte să pot folosi toaleta în mod corespunzător. Nu ezita sa mă plesnească.
Ei bine, cred că am crescut așa educat din cauza metodelor sale.
În cele din urmă, este sora mea.
Micuța Emilia, era foarte mică când am fost adoptat, așa că eram la aceeași vârstă, dar era puțin mai mare parcă. Mi-a plăcut să mă gândesc la ea ca la sora mea mai mică. Ne întelegeam mai bine decât alți frați. Am fi stat împreună întotdeauna și vorbeam până târziu. Ei bine, ea vorbea mai mult, eu doar iubeam să o ascult mereu.
Aveam puține dormitoare, așa că, pentru că nu vroiam să dorm în camera de zi singur când eram mic, aveam o saltea pregătită pe podea pentru mine lângă patul ei.
Aici am dormit de atunci. Dar a fost ok pentru mine pentru că mi-a plăcut să fiu cu ea și m-am simțit întotdeauna destul de protejat de mica mea surioară.

Totul s-a schimbat într-o zi de miercuri oribilă.
Eram acasă dormind adânc când Emilia a deschis ușa din față. Sunetul deschiderii ușii m-a tras într-o stare de conștiință și am mers din camera din hol în sufragerie. Atunci mi-am amintit că a fost miercuri. Niciodată n-a avut nici un rost să urmăresc ce zi este zilnic. De fapt, voi spune că percepția mea a timpului era oribilă.
Dar, totuși, știam că era miercuri, deoarece Emilia tocmai a venit acasă de la adunarea grupului de tineret al Bisericii. A intrat pe ușa din față și m-a îmbrățișat și apoi a fost urmată de tata și de Elena.
"Ai tras un pui de somn puișor?", A spus Elena fericită, în timp ce îmi ciufulea părul. M-am smucit și m-am întors fără să răspund la tachinarea ei.
- Nu te întoarce la mama ta așa! Spuse tatăl meu cu putere, el trântind ușa după el.
"Glumesc doar..." am mârâit sub respirația mea. Nu trebuie să mă fi auzit, pentru că nu am simțit că m-a lovit. Emilia a continuat apoi în camera noastră și am urmat-o. Mi-a spus despre ziua ei. Știți... chestii de adolescenți obișnuite. Dar am ascultat pentru ca ea să se simtă mai bine. După rezumat, ea a sugerat să ne uităm la televizor și am sărit pe canapea ocupând tot locul în timp ce ea căuta telecomanda.
Ea și-a dat ochii peste cap spre imaturitatea mea și m-a împins m-ai încolo. Televizorul a pornit și am privit împreună până când soarele a apus. Emilia a fost genul de fată care în loc să privească desene animate și telenovele ar prefera să privească Discovery, Animal Planet și Național Geographic. Imi plac si acestea asa ca nu mă deranja. De fapt, acestea erau singurele canale care îmi atrăgeau atenția.

Elena a venit în spatele canapelei.
"Emilia este târziu, opriți televizorul și mergeți în camera voastră".
"Și tu", spuse ea spre mine. Emilia a oprit programul pe care îl urmărem cu grijă și ne-am ridicat. A pornit pe hol în camera noastră iar eu o urmam. Însă nu am putut să scap de sentimentul că ceva nu era în regulă.

Am intrat în camera noastră și Emilia a oprit lumina după ce s-a băgat în pat.
Exact cum a făcut-o, am prins o fracțiune de mișcare din colțul ochiului meu. Era pe fereastră, dar de îndată ce mi-am redirecționat linia de vedere spre locul în care fereastra nu mai era în viziunea mea periferică, ce credeam că am văzut a dispărut. Am rămas în continuare atent. De dragul surorii mele.

M-am așezat acolo în întuneric cu nimic altceva decât raza luminii de la lampa stradală de afară, care lumina slab camera. Nu a durat prea mult până când, încă o dată, aș fi putut să jur că am auzit sunete subtile chiar de lângă fereastră...crenguțe rupte, foșnituri de frunze și haine.
Și tot timpul miroseam un miros slab de sudoare și sânge. Mi-am ținut ochii deschiși toată noaptea.
Sunetele din exterior s-au diminuat și mirosul mi-a părăsit nasul. Am început să mă simt în largul meu. Pleoapele mele s-au închis ușor.

Nu după mult timp, am auzit o bufnitură foarte puternică de pe cealaltă parte a casei. M-am trezit într-o clipă.
"Este cineva în casă!" Am lătrat, adrenalina curgându-mi prin sânge.
"Trezește-te!" Am strigat-o pe Emilia.
S-a trezit, și de îndată ce am văzut că se ridică, am alergat la camera părinților mei...

Tata a murit. Gâtul îi era tăiat și deschis, gura era căscată, sângele se vărsa din ea, pe pat și pe podea. Am văzut că ușa de la baie era închisă și atunci am văzut un om.
Un bărbat...Nu mă simt confortabil numindu-l așa.
Era foarte mare și dur.
S-a întors și m-a văzut și atunci l-am văzut cu precizie pentru prima dată. Nu-l voi uita niciodată.
Ochii lui erau negrii mari și plini de o poftă inumană.
Avea o barbă care era foarte neîngrijită, cu sângele care picura de pe ea. Hainele lui erau murdare și fața lui era rece. Apoi am observat același miros oribil de transpirație și sânge de mai devreme, dar de data aceasta a fost copleșitoare.
El m-a vazut. M-a văzut și mi-a zâmbit cu un set de dinți galbeni strâmbi. Acest zâmbet m-a făcut să tremur. M-am gândit că voi muri, dar apoi s-a întors la ușa băii complet indiferent de prezența mea. Am fost îngrozit și nu aveam ce să fac. Am strigat și am plâns. M-am uitat cum se întorcea la ușa care era singura protecție a mamei. M-am uitat când a ridicat lama mare pe care o avea, dar evident că a neglijat să o folosească în mod corespunzător. M-am uitat la el cum a tranșat-o de vie și a făcut-o bucăți.

Apoi am auzit ceva, ultimul lucru pe care am vrut să-l aud...
Era țipătul lui Emilia care venea din spatele meu. Marea monstruozitate ridică privirea de la mama mea măcelărită și se uită la surioara mea. Am fost distras. Ea s-a întors și a început să fugă. Atunci am pierdut-o.
El se îndrepta repede spre noi. Bărbatul m-a ocolit și a mers direct după ea. De ce era încă în casă? Dacă nu ar fi evaluat situația și ar fi fugit era ok? Se pare că nu, și acum era moartă m-ai mult ca sigur.
Am fugit după ei. M-am așteptat ca omul să o omoare așa cum a făcut-o cu restul familiei mele, dar m-am înșelat. El o apucă de braț și o smucii cu o modalitate de a clarifica că el era în control. A târât-o prin casă...făceam tot zgomotul pe care-l puteam face, sperând și rugându-mă că cineva ar veni în ajutorul meu. Nu trebuie s-o i-a. Nu ea.

În timp ce el a trecut pe...



    Login