Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Transformarea nevestei 1
Autor : jujul - 2019-12-24
Citita de 16440 ori - Nota 4.90 (164 voturi)
Casnicia noastra dupa 15 ani devenise rutina,eu am 45 si sotia 42 .
Viata sexuala clasica monotona desi ea arata bine se mentine chiar face sport .la varsta ei intoarce destule capete.
Intamplarea ce vreau sa o spun sa intamplat la un sfarsit de vara cand ea ma suna si imi spune ca o sa intarzie la servici ca o sa vina pe jos traversand parcul din cartier.
Plec si eu cu intarziere de la firma vazand ca se insereaza si vremea era destul de inchisa ma abat sa ies in intampinare prin parc .
Parcul destul de mare cu un lac in mijloc ,stiam cam pe unde vine dar sunt o multime de potecute si scurtaturi ,asa ca am ratacit o bucata sperand sa ma intalnesc cu ea .
Deodata parca ii vad pardesiul printre copaci si cand ma apropii constat ca nu e singura , ba mai mult un tip solid inalt in trening parca o saruta si normal ma pitesc dupa un copac sa vad ce se intampla.
Imi caut o pozitie mai buna si constat ca ea are mainile legate la spate dupa un pom mai subtire si tipul o saruta pe gat , ea geme parca tipa dar are ceva indesat in gura , dar in copac deasupra ei e infipt un cutit destul de mare.
Normal trebuia sa sar sa o ajut dar cand am vazut ca era cu pardesiul deschis rochia sfasiata pana jos sanii ei goi si tipul se lasa in genunchi si sta cu capul intre piciorele ei o bucata de vreme ,mintea si fantezia au facut sa mi se scoale pula si sa astept sa vad ce se mai intampla.
Ma uitam cum tipul obsedat o lingea ca un caine era bagat tot intre picioarele ei si ea cu gura astupata gemea sau tipa nu stiu ,. la un moment tremura toata si se incorda dar tipul o tinea de pulpe cracanata si capul lui se misca in sus si in jos de parca vroia sa intre cu capul in pizda ei
Cand se ridica tipul ea ramane in toata splendoarea ei putin cracanata abia se tine pe picioare, sta mai mult rezemata cu sanii tresaltand de plans sau de orgasm ,tipul ii framnta sanii cu o mana si cu o mana parca isi freaca pula ca nu vadeam bine .
O dezleaga si o intoarce cu spatele, o apleaca, ea incearca sa se opuna dar tipul ii arata cutitul.
Ea se tine de copac si vad cum ala se propteste la curul ei vad cum io da din prima dur e solid o tine de mijloc si indesa pula de i se ridica picioarele de pe pamant ,ii sare si calusul din gura si nu mai aud decat niste gemete si ahhhh facut usor .
O tine asa vreo 5 min, apoi vad cum se despride de ea se uita la curul ei si io propteste in cur , ea se zbate zice nuu acolo , ma doare , el o apuca de par si cu o mana ia cutitul si il infige mai jos in copac in dreptul ei si apoi ii astupa gura si se opinteste iin curul ei,
Ma uit inebunit si excitat imi frec pula ,in timp ce tipul o fute sustinut in cur acolo unde era virgina , geme si tremura, tipul o sustine de mijloc in timp ce ea geme si parca aud si un ooo da.
Dupa un timp ii da drumul si ea se lasa jos langa copac cu fata la el cu parul ravasit , el isi freaca pula in fata ei ia cutitul din copac ii ridica barbia cu el si ii spune suge , si ma uit uimit cum ea se ridica in genunchi si se baga cu capul in pula aluia
Vad cum dupa un timp tipul arunca cutitul si o apuca de par si incepe sa io dea adanc in gura , ea gemand si se mai ineaca, tipul tremura o scoate tasnind sperma pe fata si in parul ei.
Stiind ca ea nu vroia sa simta sperma in gura niciodata ma uit uimit cum intinde mana si io suge tipului pana io lasa fleasaca si tipul geme zicand ce tarfa buna e.
Eu imi dadusem drumul pe scoarta copacului dupa care eram pitit , si cand ma uit tipul alerga pe poteca si sotia abia se ridica isi strangea pardesiul , apoi o vad cum porneste spre casa.
Ca sa imi revin am intrat sa beau o cafea la un bar si apoi ma duc acasa unde cand intru aud dusul , bag capul in baie si o salut , ea raspunzand spre surprinderea mea destul de vesela.
Nu stiu ce era cu mine dar cand am vazut cum se spala stiind ca de sperma aluia , mi sa sculat pula instant,si zicand fie , ma dezbrac si ma asez gol in pat cu pula in sus.
Ea iese e in halat si se uita mirata si ma intreaba ce e cu mine.
Eu zic m...



    Login