Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTRANSFORMAREA NEVESTEI 2.episod 2
Autor : jujul - 2020-11-18
Citita de 15398 ori - Nota 8.13 (82 voturi)
Dupa aproape doua luni in care nu am mai stiut de prietenul meu ma trezesc cu un sms prin care ma invita iar la bar la o bere.
A aparut teribil de slabit , dar fericit si ma instiintat ca sota lui ar vrea sa ne invite pe mine si sotia diseara ca e o aniversare a lor , ca nu accepta refuz, ca sa pregatit etc; imi sun sotia care imi spune sec ca nu poate, ca are pregatiri cu elevii de la scoala si ca eu pot sa ma duc singur daca vreau.
Iau si eu o sampanie,flori si o cutie de bomboane si pe la 19 ma prezint la usa , unde dechide ea aranjata in rochie vaporoasa de vara si ma uit uimit cum i se ghicesc tatele micute in sutien si chiloteii fini de dantela pe sub rochea destul de lunguta de fapt.
Imi ia cadoul din mana zambind si ma indruma in sufragerie unde pe o masuta sunt farfuriute pline cu fel de fel de antreuri si pahare cu sampanie ,, ea comentand mereu ca ar fi vrut sa fie si sotia mea.
Dupa ce servim cam de toate si constat ca ea da rapid pe gat vreo doua pahare pline de vin si chiar fac semne cu prietenului ( ii zic usor , ce are ma nevastata , el ridica din umeri mirat)..ea duce rapid alea in bucatarie si revine zambind ,spunand ca are chef sa danseze. Ba chiar da lumina mai incet in camera din telecomanda si pune o muzica lenta ;vine spre noi intreband cine o danseaza in seara asta si intinde mana spre sotul ei,, care se uita mirat si spune ca nu prea are chef .
Ma uit la ea si ma ridic o cuprind de mijloc si incep sa dansez usor ,, si eu o cuprind de solduri si o trag lipita de mine si ea chicoteste uitanduse la barbasu ,, (oricum aveam pula deja ridicata si simteam cuma ea se freca in ciuda de ea ) si isi pune mainile dupa gatul meu .
Ala vadit mirat ,, zice ca ne sta bine,,si ea zambind ma mangaie pe gat in tip ce se uita la el ,, iar eu capatand curaj o cuprind de bucile curului si o strang de mine,ea gemand usor, se lasa in bratele mele,si eu o sarut pe gat ea chicotind. Stiind trecutul ,ma gandeam ca tarfa are chef de futut si ala nu mai poate ,,dar nici nu vroiam sa imi jignesc prietenul, asa ca am actionat cu prudenta, sa ma opresc daca el ar avea vreo rectie urata.
Atunci ma gandesc ca eu oricum nu am nimic de pierdut si in timpul dansului ii iau bretele rochei si i le trag fortat pe umei si pt un moment ea ramane perplexa cu sanii frumosi expusi ,, isi revine ridica rochia doar sa isi acopere sanii si se duce la sotul ei care ramasese cu gura deschisa zicand: Dragule sa stii ca te iubesc ,, vreau doar sa iti ofer o seara de neuitat si apropo am citit istoricul de pe leptopul tau si am vazut ce fantezii ai cu mine ,, asa ca sa ma opresti oricand vrei ,,,si revine langa mine lasand sa cada rochia pe podea.
Ma uit la ea sexy tunsa relativ scurt cu abdomenu plat cu sanii parca de pustoaica cu sfarcurile ridicate in chilotii negri de dantela prin care parca se vedea umezeala pasaricii,,o cuprind de mijoc si ii rod usor sfarcurile cu buzele, ea infigand mainile in paru meu si gemand usor,,da capu pe spate si se uita la barbasu, Continui sa o excit un pic si cu mana pe la umezeala vulvei si apoi ma indrept si pe ea o apas pe umeri in genunchi si imi scot din pantaloni sexul dureros de sculat .Se uita mirata la capul ei vinetiu si eu o iau de par si io indes in gurita,, si nu mai pot io dau adanc desi ea cam icneste si incepe sa ii curga saliva pe gat pana pe sanii feciorelnici ,, ea o scoate sa respire si cu ochii inlacrimati ,,il intreaaba pe barbasu daca ii place ce vede,, ala avand ochii iesiti din orbite ,, isi freca pula par .
Ea admirativ ,, oo se pare ca cineva are nevoie de sex si se ridica zambind si spunand ca se duce pana la baie si ne asteapta pe amandoi in dormitor. Hainele de pe mine zboara si sunt primu stand cu pula par pe marginea patului ,, barbasu ramanand ca la dentist se dezbraca usor.
Apare ca o pantera din baie se uita la barbasu ce saliva cu pula sculata si ma impinge pe pat pe spate si cu pula ridicata ca o tepusa,ma uit uimit la ea cum se suie cracanata calare pe mine,se potriveste cu vulva deasupra sculei mele , isi desface cu degetele labiile si se lasa pe tepusa mea incet si dand capu pe spate zice ( oo cat e atat de mareee!)se uita la sot si isi lasa genunchii si simt cum presiunea glandului meu deschide intrarea vulvei ce se intinde sa ma primeasca ,si simt cum patrund tot in fierbinteala ei si cand ajunge jos ea mai da si din cur sa intre mai bine si ii simt clitorisul ei se freaca de pantecul meu.
Sta o perioada apoi incepe sa culiseze pe cardanu meu simtind cum ,clitorisu ei imi freaca cardanu o simt cum se apropie de orgasm si uitanduse la barbasu ce era gol in spatele ei , zice,, dragule e atat de bine ,,eu o cuprind ferm de solduri si o apas adanc in sexul meu ca de otel ,ea tipand si tremurand, simt cum isi largeste complect picioarele ,, corpul i se inmoaie si se lasa pe mine zambind usor si uitanduse in ochii mei ,,eu continui sa io dau adanc in uter sa ii intensific orgasmul ,, ea zicand doar:(ooo daaa, ooo da!se uita la sotul ei si zice Iti place ce vezi dragule?
Se lasa moale pe mine eu o cuprind in brate simtind cum sanii ii tremura pe pieptul meu ,in ti...



    Login