Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTransformarea
Autor : atlantis1 - 2010-09-17
Citita de 33145 ori - Nota 8.24 (90 voturi)
Ma numesc Claudiu, am 30 de ani si din pacate sunt somer. Ma pot lauda in schimb cu o sotie adorabila in varsta de 29 de ani, cu forme senzuale, gata sa bage in boala orice barbat. In momentul casatoriei atat eu cat si sotia mea am fost virgini. Intodeauna am avut grija ca sa nu ne lipseasca nimic din casa sau pe plan sexual, asa ca nici prin gand nu imi trecea ce avea sa mi se intample, lucru care in definitiv ne va schimba viata la amandoi permanent. Intr-o dupa amiaza venind de la piata, bag cheia in usa, deschid usa si dau sa intru. Ma impiedic din greseala de o pereche de pantofi negri, necunoscuti. La prima impresie m-am gandit ca a trecut in vizita pe la noi vreo ruda sau vreun prieten mai apropiat. Las sacosele in bucatarie timp in care mi se pare ca aud gemete din dormitor. Nu imi venea sa cred. Ma grabesc spre usa dormitorului si o deschid larg. Imaginea care mi-a fost data sa o vad ma cutremurat din cap pana in picioare. Un individ la aproximativ 35 de ani statea in pat intre picioarele nevestemii oferindui acesteia un culings de zile mari. Mie nu imi ceruse nici o data asa ceva, dar dupa gemetele produse de ea evident ii placeau senzatiile. Nevastamea doar a apucat sa isi traga cearceaful peste sanii goi. Degeaba mai cauta scuze, degeaba mai cerea iertare, lucrurile erau evidente si trebuiau luate masuri. La intrare in casa noi tineam o bata de baseball pt orice eventualitate. Din dormitor nu se putea iesii decat in hol ceea ce insemna ca individul trebuia sa dea nas in nas cu mine. De sarit pe geam nici nu se punea problema deoarece noi stateam la etajul 4. Am luat bata de baseball si m-am indreptat spre camera hotarat sa il bat pe individ pana nu mai misca. Intru in camera iar nevastamea cand ma vede cu bata in mana incremeneste. Sare ca arsa din pat si vine la mine intr-o tentativa disperata de a ma opri. O imbrancesc la loc in pat si ma indrept spre indivit. Tipul incearca sa se scuze, dar evident cauta cu privirea orice alternativa de fuga, ca un soarece prins la colt de o pisica. Ridic bata cu intentia de a-l lovi drept in cap. Ma intorc la nevastamea si ii zic:
- De ce mi-ai facut una ca asta? Nu mai sunt capabil sa te satisfac in pat? De ce a trebuit sa ma inseli.
- Claudiu, te rog sa ma ierti, sti bine ca atunci cand ne-am casatorit eu am fost virgina, sti bine ca doar pe tine te-am iubit, dar am fost prea slaba si am vrut sa vad si cum e cu altu. Iarta-ma te rog.
- Cum asa tam nesam tu ma inseli cu altu si eu sa ma fac ca nu vad? Iti dai seama ce inseamna asta. Cred ca cel mai bun lucru pentru amandoi ar fi ca eu sa plec. Oricum nu mai am nimic de pierdut. La tot ce am tinut mai mult acum sa dus.
- Si individu asta cine e?
- Il cheama Radu si suntem colegi de serviciu.
Dau sa ies din camera, moment in care nevastamea cu lacrimi in ochi ma prinde de mijloc si ma implora in genunchi sa nu plec.
- Pai da-mi un singur motiv pt care as mai sta.
Statea cu capul plecat si nu zicea nimic. Atunci in vine in cap un gand misel. Daca e circ atunci circ sa fie. Ma intorc la ea si ii zic. Ai vrut sa vezi cum e cu alta pula in tine ai? Pai hai sa vezi atunci.
- Nu Claudiu, te rog iarta-ma, am gresit.
- Lasa draga mea daca tu ai vrut, hai sa vezi cum e. Hai, aseaza-te pe spate sa iti primesti portia de pula, doar asta voiai nu?
Nevastamea era socata. Nici odata nu mai vorbisem asa vulgar si niciodata nu mai reactionasem asa. Incepea sa realizeze cat rau imi facuse. De lovit nu o lovisem nici o data, nici macar cu un fulg, dar acum isi dadea seama ca daca nu face cum ii spun lucruri grave se pot intampla. Se aseaza intinsa pe spate si astepta noi ordine. Tipul statea in picioare la marginea patului si nu zicea nimic. Ma uit la el si observ ca nu avea prezervativ pe pula.
- Ma tu esti dobitoc, il intreb pe indivit, pai tu vrei sa imi lasi nevasta gravida?
- Noi abia ne apucasem si nu am apucat sa il pun, dar avem prezervative, incercand el sa o mai dreaga.
- Pai bun atunci pune-ti unul pe scula si hai da-i bice.
Tipul scoate un prezervativ din buzunarul pantalonilor, il desface si il ruleaza pe scula.
- E, acum continuati-va treaba ca si cum eu nici nu as fi fost aici.
De frica sa nu il lovesc Radu sa suit in pat, a pus picioarele nevestemii pe umerii lui si si-a introdus membrul in vaginul nevestemii. La inceput pompa usor parca nevrand sa o strice dar pe masura ce trecea timpul si vazand ca eu las bata de baseball deoparte incepe sa mareasca ritmul. Incepuse sa ii placa si nevestemii pt ca deja gemea ca o apucata. Se puteau observa brobonite de sudoare pe spatele tipului. Nevastamea se arcuieste si un orgasm puternic o cuprinde. Stateam si ii priveam si incercam sa inteleg oare dc a facut asta? Pe Radu abia daca il atingea, deci semne de afectiune nu prea avea pt el. In acelas timp Radu se lauda cu o scula de doar 14 cm cu doar 1 cm mai lunga decat a mea si foarte putin mai groasa. Nu intelegeam dc toate astea. Poate ca totusi nevastamea avea dreptate. Vrusese doar sa vada cum e cu alta pula in ea. Radu se apropie de momentul culminant monent in care il opresc. Se uita amandoi ca la filme bulgaresti la mine si nu stiau ce vreau. Nevasta treci in 4 labe ii zic.
- Radule, cand am venit te-am prins oferindui nevestemii un culings de zile mari, nu ai vrea sa ti se intoarca favorul? Hai dai o muie mica.
Nevastamea nu mai facuse nici odata asa ceva. Era genul de femeie retrasa care nu era de acord cu astfel de practici. Noi obisnuiam sa facem un sex comunist, pe intuneric, fara prea multe vorbe. E drept ca nici placerea nu era prea mare si poate si de asta a aparut dorinta de a simti senzatii noi. Din pacate pentru ea asta nu era momentul oportun sa refuze oferta. Se aseaza capra si ii ia sfioasa pula tipului in mana. O introduce in gura si suge cate putin cate putin de frica sa nu se inece.
- Radule, tu ai mai dat o muie pana acu? Ce draq, imi speli nevasta pe dinti sau dai la muie? Pai dai cum se da, mai cu vana.
Ascultand incurajarile Radu imi prinde nevasta de cap si incepe sa isi vare membrul erect in gura ei. Deja intrase jumate, dar eu voiam mai mult. Voiam ca sa simta si nevastamea umilinta care o simtisem eu cand am intrat in camera si am vazut acea scena. Cu toate ca nu era normal, membrul meu incepuse sa se ridice. Ma dezbrac usor si ma pozitionez la spatele nevestemii. Dupa cum am mai spus, noi obisnuiam sa facem sex normal, fara perversitati. Ne suiam unul peste celalalt, dadeam din fund pana terminam apoi ne culcam. Fara sex anal, fara sex oral, fara jucarii aduse prin pat sau alte chestii asemanatoare. Acum era momentul sa imi satisfac toate fanteziile erotice cu o femeie, fara ca aceasta sa aibe vreun repros. Imi potrivesc membrul la intrarea anusului. Nevastamea da sa intoarca privirea dar nu mai apuca. Imping cat de tare pot si o dezverginez. A tipat cat au tinut-o plamanii de durere si a vrut sa iasa, doar ca avusesem grija sa o prind bine de solduri pentru a nu scapa. Ii fac semn lu Radu sa inteteasca ritmu si sa io bage in gura pana la coaie. Radu nu mai sta mult pe ganduri si incepe sa pompeze frenetic in gatul nevestemii. Deja cei 14 cm ai lui erau acum in gatul frumoasei mele sotii. Eu pompam ca un apucat in fundul ei moment in care nevastamea se tot zbatea si incerca sa iasa. Voia sa tipe dar tot ce se putea auzii erau niste grohaituri infundate datorita pulii de o avea in gura. Momentul final se apropia cu repeziciune. Maresc ritmul iar in momentul in care simt ca imi vine imi scot membrul din curul ei si il infig in vagin. Ma apas pe ea pana simt ca mi se lipeste capul pulii de uterul ei si imi dau drumul. Suvoaie de sperma calda ii inundau uterul. Nevastamea scapa din pula lui Radu si se uita la mine cu ochii mari.
- Draga dar daca raman gravida?
- Si daca ramai ce? De 5 ani de cand suntem casatoriti te rog sa avem un copil impreuna si tu tot faci nazuri. Uite ca acu nu mai e dupa tine.
Cu ultimele puteri ma afund mai rau in vaginul parca vrand sa ma razbun pe tot timpul trecut. Imi scot pula din ea si un suvoi de sperma i se scurge din pizda pe pulpe, impreuna cu firicele de sange din fund. Era evident ca nu tipase de placere atunci cand am futut-o in cur, dar trebuia sa o pedepsesc cumva. Daca as fi batut-o nu ar fi inteles nimic. Radu simte si el ca nu mai are mult si isi indeasa pula in gura nevestemii. Mai pompeaza de doua ori apoi cu un geamat lung isi da drumul pe gatul nevestemii. Nevastamea incepe sa grohaie si sa nu mai aibe aer. Pt a nu-i face rau, evident fiind o fire mai sensibila decat mine Radu scoate pula din gura nevestemii, stropind-o pe frunte cu ultimele picaturi de sperma. Cade epuizat de efortul facut. Nevastamea se ghemuieste intrun colt al patului cu capul in palme si plange infundat. Deja incepeam sa simt remuscari pt ceea ce facusem, poate nu ar fi trebuit sa ma port asa cu ea, dar deja era prea tarziu. Il conduc pe Radu la usa si ma intorc in camera. Nevastamea nu se putea abtine din plans. Incepe sa imi fie mila de ea. Voiam sa o fac cumva sa se simta mai bine si sa ii arat ca imi pare rau. O iau in brate asa dezbracata cum era si o duc la baie. Dau drumu la apa calda in cada. Intram amandoi in cada si incep sa o sapunesc bine. Incercam sa sterg toate darele de sperma ca un criminal care isi ascunde urmele. Am vrut chiar sa ii introduc 2 degete in vagin in incercarea de a scoate sperma de io lasasem mai devreme acolo, dar m-am gandit ca oricum ce e facut e facut, plus ca sapunul i-ar fi putut face rau. Am tinut-o asa in bratele meu o vreme dupa care am iesit. Am dus-o pe pat am invelit-o cu patura si am lasat-o sa doarma. Ma bag usurel langa ea nevrand parca sa o deranjez. Intr-un tarziu adorm si eu cu capul plin de ganduri.
- Claudiu ! Claudiu !
Ma trezesc nestiind ce se intampla.
- Dragul meu as vrea sa discutam. Imi pare nespus de rau pt ce sa intamplat ieri si nu consider ca sunt demna sa ma mai numesc sotia ta. As vrea sa divortam.
- Taci nu fi proasta si lasa-ma sa dorm. Discutam dimineata, acum oricum avem mintea tulbure amandoi si mai e si tarziu.
- Dragul meu orice decizie am lua impreuna sa sti ca mie imi pare foarte rau pentru ca te-am ranit. Chiar te iubesc si nu as vrea sa te pierd, dar imi e rusine pt ce am facut. Nu stiu daca te mai m...



    Login