Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSoția mea se fute cu un câine de companie partea a 2-a
Autor : adonisz - 2022-06-08
Citita de 18425 ori - Nota 8.10 (133 voturi)
Fantezie preluată, tradusă, coafată…

Mark mi-a trimis un mesaj când s-a întors. Ne mulțumea că am avut grijă de lucrurile lor. Urma să luăm cina la ei în weekendul următor și sâmbătă ne-am aranjat să mergem pe la ora cinci.
Eram prietenoși, deși ne simțeam tensionați, fie și numai din cauza a ceea ce știam acum despre ei. Zeus a fost foarte prietenos cu Miriam, mult mai mult decât văzuseră vreodată, dar Miriam s-a comportat ca de obicei. Nu-mi puteam lua ochii de la ea și mi-a aruncat o privire vinovată.

Toată noaptea, Mark și Nicole păreau pisica care înghițise canarul, dar am presupus că s-au distrat bine în călătoria lor. Au avut ce vedea și ne-au spus totul despre asta, unde s-au dus, ce au văzut, cum era hotelul, cum era avionul… Apoi, după o cină ușoară, când am băut câteva pahare de vin, Mark ne-a întrebat dacă i-am văzut încă noua cameră. Am spus că nu am văzut-o. A adus-o și a decis să ne arate câteva dintre caracteristicile interesante pe care le avea.
– Una dintre cele mai bune caracteristici pe care le are această cameră este siguranța împotriva erorilor în cazul în care ștergi accidental fișiere pe care nu ai vrut să le ștergi. Camera face backup fără fir tot timpul...
El a făcut o pauză.
¬– Așa că imaginați-vă surpriza mea când am găsit un nou videoclip pe computer când am ajuns acasă...
Miriam s-a întors nervoasă spre mine și mi-a aruncat o privire tăioasă. Aceasta era exact cea mai mare frică a ei.
– Nu te rușina cu noi. Ne-am gândit că e excitant, nu-i așa? Nu e nevoie să te prefaci că ești un cetățean cu moralitate integră... dar ești chiar mai buna decât Nicole în cazul de față.
Nicole doar dădu din cap ascultător, într-un mod drăguț.
— Da... încuviință ea. Sunt o fată foarte perversă.
— Vrei să spui târfă. A corectat el.
S-a uitat direct la mine și mi-a răspuns:
— Sunt o târfă foarte perversă.
Zâmbetul ei era atât de răutăcios. În mod clar, îi plăcea să fie jucăria deviantă a cuiva. Eram deja excitat.
Mark a continuat:
— Curvele nu merită îmbrăcăminte, nu?
— Nu.
Nicole a început să se dezbrace și și-a tras rochia neagră peste cap. Corpul ei alb era foarte subțire și sânii mari pentru corpul ei mic.
Miriam nu mai putea să tacă. Avea tendința să scoată cuvinte pe care nu le putea lua înapoi:
— Nu este normal! Îmi pare rău, dar nu așa ar trebui să se comporte oamenii. Pur și simplu nu este un comportament normal!
— Taci din gură, prefăcut-o! Mark se întoarse spre ea.
Cu un clic pe telecomandă, ecranul plat de 50 de inch al lui Mark a apărut un videoclip în buclă cu cele mai mari momente ale lui Miriam, toate editate evident. Cele mai umilitoare momente ale ei din aventura de săptămâna trecută fără oprire. Tot ce a spus ea, cum ar fi:
„Nu vreau ca Mark și Nicole să știe că le-am văzut caseta porno! Sau să mă audă spunând ceva despre ei in timp ce tu mi-o trăgeai. Sau să mă vadă în ținuta ei de curvă…”
Sau
„Știi ce mi-a plăcut cu adevărat? Știu că este îngrozitor, dar mi-a plăcut să-l aud pe Mark vorbind așa cu ea. Era atât de rău cu ea”
Și de fiecare dată când o călărea și i-o trăgea, îi mulțumea și îl încuraja. Pe un ecran de cincizeci de inch era mai mare decât natural.
– Ăsta acesta un comportament normal? Ce ar spune prietenii, familia și colegii tăi dacă ar vedea ceea ce ești cu adevărat? o tachină Mark.
Am fost șocat că ea nu plecase din cameră până acum. Bănuiesc că era împietrită de ceea ce putea face Mark cu aceste dovezi blestemate ale crimelor ei împotriva naturii.
El a zâmbit și a întins încet o mână pentru a-i mângâia unul dintre sânii și i-a șoptit:
– Vom avea foarte multă grijă de tine... și nu prea ai de ales.
Pierdută, Miriam se bâlbâi:
— Nu știu ce să spun! Ea părea supărată.
Mark știa exact ce să spună:
— Atunci, dă-ți jos hainele, curvă!
Nicole era deja pe podea și îl convingea pe Zeus dornic să o încalece. Într-un minut a intrat și a pătruns-o cu putere. Nicole a privit-o pe Miriam dezbrăcându-se și lingându-și buzele.
— Nu-i așa că este al naibii de grozav? o corectă Mark
Miriam nu putea privi nicăieri în afară de podea. Odată ce a ajuns la chiloți, el hotărâse că durează prea mult așa că i-a smuls și i-a lipit de mâinile la spate.
— Acum uită-te la Nicole când vorbește cu tine. El i-a ridicat bărbia și a putut vedea că acum își mută degetele înăuntru și în afara ei, iar ea nu reușea să nu răspundă. Respirația i s-a schimbat și era accelerată. Miriam a rânjit sfidătoare, dar era tot ce a putut face, genunchii ei erau slăbiți în timp ce el a lucrat cu sexul ei cremos. Ea era udă când Mark a spus:
— Mă bucur că îți place ceea ce vezi, pentru că tu urmezi.
Picioarele ei tremurau în timp ce el o aducea la punctul culminant și ea și-a simțit înfrângerea uitându-se în ochii lui. Miriam a făcut tot posibilul să-și ascundă orgasmul, rămânând cât de liniștită putea și părând supărată, dar în momentul în care s-a rostogolit peste ea și el a forțat-o să-și dea drumul, chipul ei a trădat-o involuntar. A fost uimitor să văd că se întâmplă.
— Asta-i o cățea bună, spuse el în timp ce îi punea degetele lipicioase în gură. Ea l-a lăsat. Acum intră în dulap și îmbracă-ți costumul de împerechere și revin-o aici pentru că vine rândul tău.
Ochii lui Miriam s-au uitat înfometați la Nicole în timp ce Zeus își făcea treaba penetrând-o ca un ciocan hidraulic, dar ea se încruntă, încă sfidătoare până la urmă. Cu toate acestea, fără nicio opțiune, încruntarea din ochii ei nu făceau decât să adauge la întreaga situație, reticența ei naturală făcea totul mai pervers. S-ar putea să fie furioasă, dar a fost și hotărâtă. Ea a luat sticla de vin de pe masă și a început să tragă adânc din ea. Miriam a dispărut rapid în dulapul lor și asta a fost ultima sticlă pe care am văzut-o noaptea aia.
Nicole s-a sprijinit de pula câinelui care intra în ea, lăsând să iasă mici gâgâituri și țipete în timp ce penisul lui roșu a dispărut în ea, iar și iar.
— Nu termina acum! îi ordonă Mark lui Nicole. Aștepți până când va termina în tine!
Am văzut semnul de acceptare al lui Nicole. „Da domnule.” A fost răspunsul ei. Zeus a dat câteva lovituri lungi și puternice și și-a pompat sperma în pizda tremurândă a lui Nicole, spre bucuria ei supremă. Ochii ei au strălucit și am știut că terminase. Nodul lui este în siguranță, adânc înfipt în ea, blocat pentru moment.

Când Miriam a revenit, era în ținuta completă. Mark și cu mine ne-am uitat bine la sânii ei goi, în timp ce stătea acolo, mută, uitându-se cu uimire cum Zeus o futea pe Nicole care gemea de plăcere și durere. S-a uitat la Mark și a spus:
— Nimeni nu o să știe vreodată despre asta, bine! Ce facem noi aici, rămâne între noi, nimeni nu trebuie să afle! Te rog?
A fost o greșeală să cred că se poate confrunta cu Mark, dar Miriam era o femeie mândră și avea de gând să încerce oricum. Preocupările ei au fost întâmpinate cu râs.
— Ești îngrijorată că oamenii te vor judeca? Vino aici chiar acum și lasă-mă să-ți strâng sânii.
Mark și-a ridicat mâinile către soția mea, astfel încât să poată prinde fiecare sân gol în timp ce ea se apropia. Ea tresări vizibil la atingerea lui, dar știa că este mai bine așa decât să se retragă.
— Asta e o curvă bună! A murmurat în timp ce strângea fiecare țâță plină în mână. Miriam nici nu s-a uitat la mine. Ești gata să-l simți din nou în tine? El a întrebat.
Miriam a dat din cap fără să zâmbească și a spus da.
— Bun.
Aplecând-o în genunchi, Mark l-a tras pe Zeus de pe Nicole și l-a lăsat liber pe soția mea. Din nou a sărit pe spatele ei, ghearele lui zgâriindu-i șoldurile, încercând să o prindă ca să-și poată înfige membrul cel mare, cărnoas în peștera ei umedă și primitoare. După câteva rateuri, lovind-o în coapsă, a lipsit doar câțiva centimetri și împingându-l chiar peste clitoris, Zeus a găsit locul, a intrat repede și a început s-o lovească din spate. Învinsă complet de orice prejudecată, l-a înghițit mândria și l-a lăsat să o lucreze.
— Oh Doamne! gemu ea.
Zeus a lucrat-o fără încetare. Sunetul plesnit al mingilor lui care îi loveau clitorisul a fost suficient pentru a mă face erect, dar să o văd pe Nicole întinsă pe podea sub Miriam, cum lipăia sucurile ce se scurgeau din împreunarea cu Zeus.
Mark a văzut și el și mi-a zis:
— Ești binevenit să te o fuți pe Nicole. Asta dacă poți trece de inhibiții și peste clipele petrecute înainte cu Zeus.
Nicole stătu gura ușor deschisă într-un zâmbet. Ea știa ce vreau și pur și simplu mi-a făcut semn cu un deget.
M-am dezbrăcat și m-am așezat pe canapea. Nicole s-a ridicat și s-a urcat în poala mea, iar pizda ei încă era udă din împreunarea anterioară. Avea o latură sexuală ciudată, că cu cât era mai desfrânată, cu atât era mai atrăgătoare. Pula mea nu se putea culca.
Ea a chicotit când a văzut cât de mult sunt excitat. S-a ridicat și fără ca eu să mișc nici un mușchi, Nicole s-a azezat pur și simplu deasupra mea și a coborât încet pe stâlpul meu.
Oriunde m-am uitat era perfecțiunea. Soția mea urma să fie înnodată de taurul ei, spre marea ei rușine care a făcut-o să fie atât de udă încât nu se putea controla iar sucurile curgeau șiroaie pe interiorul coapselor. Nicole mă călărea ca o nebună cu sânii ei mari care săltau necontrolat și cu ochii măriți pe cuplarea soției cu Zeus. Era o orgie fantastică.
Nicole părea să accepte toate astea. Părea detașată de realitate, lipsită de moralitate sau conștiință. A funcționat pentru ea sau a funcționat pentru mine în timp ce ea sărea în sus și în jos în propria ei lume, mă satisfăcea de parcă aș fi futut-o dintotdeauna.
Mark a privit cum Miriam se apropie din ce în ce mai mult de un orgasm și, când a simțit că e gata, a apucat-o cu o mână de picioarele ei legate, le strânge puternic de parcă i-ar fi aparținut și i-a spus:
– Cine e o târfă bună?
– O, la naiba! A fost tot ce a putut să spună, în timp ce caninul care o futea din spate, își lovea mingile de clitorisul ei cu fiecare împingere rapidă, și îi scotea orgasmul din ea. Nici măcar nu i-a păsat când câinele a ejaculat adânc în ea. Coapsele ei tremurau în timp ce valuri de plăcere se unduiau prin corpul ei, spasme de necontrolat o străbăteau, gemea din adâncul sufletului ei. A ieșit cu un mârâit, dar era de evident că tocmai a ejaculat din nou. Zeus tocmai se dădu jos, dar era încă înnodat în interiorul soției mele, în timp ce ea își lăsa capul pe spate, gâfâind și incapabil să se miște.
Apoi, dintr-o dată, Nicole a fost împinsă mai bine deasupra mea. Uitasem de Mark, care a ajuns în spatele lui Nicole și a început să-și împingă penisul în anusul ei. S-a strâmbat puțin de durere dar în afară de asta, Nicole era obișnuită să o ia în fund și să se așeze în poziție confortabilă. Era incredibilă.
Nu eram pregătit să simt că un alt bărbat intră în același spațiu care ne separa doar de un mic perete, mingile lui lovindu-se de ale mele în timp ce el intra în ea din ce în ce mai repede. Am încercat să-mi mut atenția sugând sânii lui Nicole care atârnau chiar în fața mea, dar a fost o suprasolicitare la care nu mă așteptam. Nici măcar nu mă mișcam acum, Nicole se legăna în sus și în jos pe penisul meu, iar Mark care o prinse bine de șolduri și o pătrundea în fundul ei liber.

Nu aveam nici o scăpare de toate gândurile perverse din mintea mea! Sânii lui Nicole, fața ei radia excitație cu o expresie de supunere și plăcere totală, pula mare al lui Mark împingea pe lângă mine pentru a ajunge în ea, sperma lui Zeus amestecată cu propriile ei secreții ne ungea penisurile iar când m-am uitat în altă parte am văzut-o pe Miriam care era înnodată în continuare. Nu reușea să-l scoată pe patruped din pizda ei, în ochii ei se citea disperarea chiar și ura. Nu o puteam ajuta, eram înfipt adânc în Nicole, cu Mark deasupra care o futea necontenit în cur, eram transfigurați de plăcerile create, așa cum o făcuse și pe ea câinele înaintea noastră.
Mark a accelerat, așa că, chiar și atunci când am rămas nemișcat, membrul lui dur împingea pe lângă pula mea înmuiată. Eram încă prins sub Nicole, în timp ce bărbatul ei înfipt adânc în fund. Atunci am observat că, în timp ce futea fundul lui Nicole, se uita la soția mea, încă înnodată.
S-a retras, s-a apropiat de Miriam, care era oarecum imobilizată. Zâmbetul lui s-a transformat într-un zâmbet pervers și și-a dus penisul la buzele soției mele, direct din fundul lui Nicole la buzele soției mele. Când a încercat să-l îndepărteze, Mark a apucat-o de păr, nu pentru a o forța, ci pentru a nu-și feri privirea în timp ce înghițea imensa sculă.
– Târfă, nu ești mai bună decât ele. Asta ești în adâncul tău, o târfă nesătulă, și i-a aplicat o palmă peste buci.
Ea a început să spună sa se excite, dar înainte de a ajunge la un alt orgasm, el a spus:
– Te-am văzut cu câtă plăcere te futeai cu câinele ăla. Asta vrei.
Nemaiavând nimic de spus, Miriam și-a deschis buzele și l-a lăsat pe Mark să o penetreze adânc în gură. S-a pus pe treabă lustruindu-i membrul ca o profesionistă, luându-l adânc în gât și trecând limba în sus și în jos pe ax, curățându-l bine. Legănându-se înainte de la tratamentul pe care i-l aplica Mark, dar și de la excitația maximă pe care o trăia, membrul câinelui a ieșit din păsărica ei auzindu-se ca un dop scos dintr-o sticlă de vin, urmat apoi de gâfâitul ei și de stropii de spermă de câine ce picurau din ea.
Părea beată și foarte dornică de pulă, Miriam a continuat să-l sugă pe Mark, ignorând ceea ce trebuia să fie cel mai jenant moment al vieții ei. Totuși, Mark nu avea de gând să o lase așa.
– Întoarce-te, i-a ordonat. O să-mi bag și eu pula în tine la fel ca Zeus.
Miriam s-a ridicat și s-a poziționat în patru labe pentru ai oferi un acces ușor.
Începusem să mă excit din nou, dar Nicole avea propriile ei planuri, s-a așezat cu pizda pe fața mea ca să o pot linge, în timp ce se uita la soțul ei și soția me...



    Login