Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sofer de uber
Autor : Anaaga - 2018-01-26
Citita de 27262 ori - Nota 7.23 (103 voturi)
Să vă spun direct. Mă numesc Diana si iubesc sexul. Dar nu orice sex ci acela de calitate. Bărbatul al cărui nume nici nu il mai știam ” mi-o trăgea “ de zor pe la spate. Amețit de alcool și de parfumul meu după cum îmi spuse el nici nu mai realiza ca “ împerecherea “ pe care încerca sa o facă nu îmi mai cauza de mult plăcere.
In fata mea erau cei doi amorezi. Verișorul meu si iubita sa. Mă priveau fix in ochi in timp ce făceau sex.
Ați crede ca aceasta priveliște si bărbatul care e in mine ar trebui sa mă excite dar...NU.
Apreciez calitatea cu cantitatea.
Mă ridic nervoasa si mă îndrept spre ieșire culegandu-mi pe drum paltonul in ciuda protestelor bărbatului care nu se mai tinea pe picioare. Nici cei doi nu erau mai treji eu fiind singura care nu s-a atins de whisky.
Mă aflam la una din acele petreceri pentru sex. Ținuta cât mai obraznica e obligatorie iar maștile de pe fata nu se dau niciodată jos( nici la propriu nici la figurat ). Toat lumea are analizele făcute si nu găsești obsedați...prea des. Verișorii mei m-au adus. Au spus ca mă voi distra iar eu iubesc distracția.
Nervoasa si nesatisfăcută am ieșit țăcănindu-mi tocurile pe asfaltul rece al noptii in căutarea unui taxi. Am decis sa comand un uber. Era trecut de miezul noptii iar eu aveam un costum mini de școlărița si un palton ce nu îmi acoperea prea bine corpul.
Sânii mi se revărsau din corset iar lenjeria mea rămăsese la petrecere.
Mă arunc dezamagita pe bancheta din spate deoarece mașina sosise.
Observ un par negru si niște ochi de un albastru electrizant. Șoferul era foarte drăguț.
Mă așez intenționat între cele doua scaune pentru a-i oferi acestuia o priveliște mai buna asupra picioarelor mele din ce in ce mai “ deschise “.
- Domnișoară ?
- Da ?
- Unde vă pot duce ?
- Pe culmile extazului te rog. Realizând ce tocmai am zis mi-a scăpat un chicotit.
Incepe sa tușească dar văd cum își duce mâna la erecția deja vizibila, încercând sa o ascundă.
Mă uit fix in oglinda retrovizoare așteptând sa mă privească.
Ochii ii coboară către sâni iar apoi către feminitatea mea goală. Il văd cum își umezește buzele si știu ca va fi al meu.
Oprește la semafor.
Cu tupeu ii iau mâna ce se odihnea pe schimbătorul de viteze si o duc către pizda mea încinsă ce se uda pe parcurs.
Face ochii mari si un zâmbet pervers ii apare pe chip dar nu comentează.
Ii simt degetele subțiri si lungi, de pianist cum luneca in interiorul meu încetul cu încetul.
- Sigur vrei asta, mă întrebă. Îmi place să o fac dur.
- Cât de dur ? Il întreb făcându-i cu ochiul.
- Atât de dur încât nu vei mai putea merge. O sa te gauresc si o sa te fac sa strigi mai tare ca niciodată.
Contrastul dintre șoferul cuminte si bărbatul dur era izbitor dar iubesc tot ce mă șochează. Mă excită. Simteam cum mă umezesc numai la gândul ca acele brațe mă vor cuprinde pe la spate.
- Super. Să văd cât de dur poți fii și poate Primești bacșis. Cred ca ar trebui sa tragi pe dreapta.
A tras pe dreapta si apoi a venit pe bancheta din spate, alături de mine.
Ne aflam pe un bulevard destul de circulat din mijlocul capitalei dar spectatorii si aplauzele nu strica.
- Te voi lasă pe tine să conduci. Văd ca îți place.
Remarca mea i-a adus un scurt zâmbet înainte sa mă apuce de gât si sa mă tragă într-un sărut umed si sălbatic. Limbile noastre purtau un război, dinții noștri muscand pana la sânge iar saliva ce ne aproviziona parca fiind insuficienta. Avea buzele moi dar si le mișca cu încredere. Cu o mâna mă strângea de gât iar cu cealaltă îmi freca feminitatea încinsă si uda. Ciupea, bagă adanc si dur degetele, mă zgâria cu unghiile sale și îmi prindea labiile in strânsori ce m-au învinețit.
Clitorisul meu era invinetit. Începuse un ritm alert in care mă freca cu palma si imi băga un deget. Nu mai puteam. Era atât de bine sa il simt in mine.
- Usor păpușa ca e doar începutul. Vei rămâne fără glas iar la final nu te voi mai auzi cum mă implori sa te fut mai adanc si mai tare.
Gemeam atât de tare încât i-am atras atenția unui trecător. Mi-a făcut cu ochiul si a mers mai departe. Geamurile se aburisera oferindu-ne mai multă intimitate. Plăcerea si durerea. Doua droguri Pe care odată ce le-am combinat am devenit dependentă de ele. Strigam, îmi dădeam ochii peste cap si gemeam cu gura lui peste a mea.
Putea face atât de multe cu o singura mana.
- Nu mai rezist mult. Îmi vine. Daaaaaaa....mhmhhhh. Mi-am dat drumul pe mâna sa, jetul de sperma țâșnind cu putere. Mi-am dat ochii peste cap si m-am lăsat pe banchetă. Orgasmul a fost cutremurator.
Am făcut o balta sub mine.
- Pot spune ca ai primit bacșișul direct in mâna.
- Nu e gata nimic. E doar prima doza. Te voi face dependentă de mine. Treci aici !
Începem sa radem amândoi la remarca mea in timp ce el își linge mâna. Îmi bea sucurile și mă privește direct in ochi.
Coboară cu gura acolo jos in timp ce palmele îmi tin cracii cât mai depărtați cu putința.
Are limba moale si subțire. Începe sa îmi lingă labiile într-un ritm rapid, mi le musca si când sperma se scurge încetișor el “ mănâncă “ tot. Clitorisul îmi este alintat de dinții lui mai apoi făcând cerculete cu limba. Mă penetrează adanc si chiar dacă nu este bărbăția sa il simt pana in gât.
Îmi depune săruturi umede pe piersicuta și suge tot ca un băiat cuminte ce e. Sosește cel de-al doilea orgasm furtunos. Privirea mi se încețoșeaza si ii prind ceafa cu mâinile blocandu-l între picioarele mele. Il Zgârii vrând sa mă tin de ceva ca sa nu cad. Sunt zguduită si tremur toată. Mă mai musca tare pentru ultima oară si urlu de durere.
Se ridica si mă privește seducător.
- Acum următorul nivel păpușa.
- Nu ! Te vreau in mine ! Chiar acum ! Nu știu cât mai rezist așa. Te implor !
- Mai e pana acolo. Sa înțeleg ca deja ai intrat in sevraj.( îmi da parul după ureche si îmi șoptește) : Ești dependentă. Iar acum eu voi face ce vreau cu tine. Vei tânji dupa următoarea doză. Toate o faceți.
- Da, vreau. Fac orice pentru pula ta. Te rog !
- Ce mă rogi ?( mă întreba el cu zâmbetul sau drăcesc )
- Te rog sa mă futi tare !Te implor !
- Așa sa fie. Dar mai întâi vreau si eu ceva din partea ta ;)
- Orice( spun eu extenuată dar dornica de o alta doza; sexul e drogul meu ).
- Taci si suge.
Si zicând acestea și-a scos bărbăția erecta. Era uriașă,cu vene mari si proeminente, era epilat si coaiele ii erau precum mingiile de tenis. Mă gândeam numai la jetul de sperma care va țâșni din el la final. Mhhmmmm.
Mă trage brusc de par si mă înfige cu gura in mădularul sau. De-abia il puteam cuprinde cu toată cura. Era îngrijit si mirosea a parfum. Ma presa sa măresc ritmul si începea sa ma împingă din ce in ce mai repede in el. Înecându-mă cu sperma sa si saliva mea am vrut sa iau o gura de aer dar el a continuat.
Am început sa o iau in gura pana la coaie, sa o mușc,sa o tachinez și sa ii fac cerculete la vârf.
Când mi-a spus ca este de-ajuns si mi-a dat drumul mai voiam. Eram atât de dornica sa ii explorez fiecare centimetru cu limba. In tot acest timp el gemea. Gemea si îmi zicea ca e cea mai buna muie pe care a primit-o dar eu nu o tratatam ca pe o muie ci ca pe o degustare. Simteam ca nu mai are mult. Bărbăția ii pulsa iar Respirațiile ii erau din ce in ce mai precipitate. Am simțit jetul de sperma cum îmi aluneca pe gât, cald si dulce. Nu m-am înecat. Am înghițit tot iar dependența m-a făcut sa il sug si mai bine. Voiam mai mult nectar. Puteam sa sug o zi întreaga. Era așa de dulce. Bancheta mașinii era fleașcă, la fel si eu. Udată de sucurile noastre.
Ne-am lansat într-un sărut ce ne înghițea parca pe amândoi. Eu eram mânjită de sucul sau iar el avea la colțurile gurii sperma mea uscata. In acel moment eram egali. Iubesc bărbații care fac oral ...



    Login