Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

sex la cabana 2
Autor : just4you24 - 2021-05-30
Citita de 8288 ori - Nota 5.91 (33 voturi)
-Îmi place foarte mult muntele, îmi place să explorez, să mă plimb în natură. Relaxare!
-Și mie la fel, dar pe lângă asta am combinat plimbarea cu fotografia. Așa că fac două lucruri deodată, o completez.

Nu ne-am mai întrebat de ani, cât poartă sau alte cele, am vorbit unul cu altul deschis, mai multe despre locurile vizitate și natura ce se arăta în jurul nostru. Așa am ajuns repede la cabană.
-Ce cameră ai?

-18, îmi răspunde Ramira.
Îi deschid și intrăm împreună.
Ramira se așează pe canapea. Întinse piciorul stâng sprijinit pe un taburet, aflat în față. Se dezbracă de geacă.

-Ui, ce frig m-a cuprins de la piciorul ăsta!
-Nu-ți face griji, pregătesc un ceai, imediat.
-Super, mulțumesc. Servești și tu unul?
-Desigur, plus că fără un pic de masaj la picior nu are efect.
-Așa-i, mă complimenta printr-o mișcare scurtă din cap.

Îmi place de Ramira tot mai mult, cu cât ea se lasă pradă avansurilor mele. Nu cred că de fel se lasă atât de ușor! Dar acum trebuia să accepte ajutorul meu. Omul potrivit la locul potrivit, așa cum se spune.
Pregătesc repede ceaiul și-l sorbim

împreună. Eu mai puțin că trebuie să fac și masaj. Am în haină o cremă de mâini. O folosesc zilnic, îmi place ca mâinile să fie netede.

O descalț, îi dau jos șosetele și o masez încet prima oară. Zona era ușor inflamată. Simt cum glezna se încălzește și treptat și amorțește. Pun trei cuburi de gheață într-un prosop, mic de bucătărie, și le așez peste zona inflamată.

Ramira nu scoase nici un cuvânt în tot acest timp. Observam, în schimb, că era de acord cu tot ceea ce-i făceam. După ce cuburile de gheață s-au topit am replicat:
-Acum așteptăm să treacă.
-Nu știu cum aș putea să-ți mulțumesc, zise Ramira mulțumită de ajutorul primit.
Buzele mele afișează un zâmbet suspicios:
-Există doar o singură soluție!
-Care? fiind curioasă.
-Un singur sărut sincer și tandru! îi răspund.
-Exact la asta m-am gândit și eu, cred că voi, bărbații, în general, sunteți mulțumiți îndeajuns cu astfel de răsplată.
-Nu chiar!

-Păi?!
-Depinde de calitatea sărutului.
-Păi, hai să aflu părerea ta!
M-am apropiat imediat. Ardeam de nerăbdare să-i sărut buzele cărnoase. Ramira mă privi de jos cu ochii miloși. I-am cuprins capul în mâini și am ridicat-o un pic către mine. Distanța între noi se micșorează. Buzele noastre se ating. Îi simt răsuflarea tremurând. Aproape că nu respiră. Forțez mai mult. Mai mult pe buza de sus. Mă retrag și o privesc. Ramira mă privește și ea. Nu zicem nici unul nimic.

Ne contopim iar, cu mai multă pasiune. Însă, de această dată, mă întind peste ea.
Mă las pradă momentului. Amândoi suntem înfierbântați. O doresc. Îmi vine o idee:
-Cred că ar prinde mai bine un duș, pentru picior!
-Daaaa, trebuie, pentru picior, desigur…!

Ne ridicăm și fiecare, cu mâinile încleștate pe celălalt, ne dezbracăm. Bineînțeles că Ramira trebuia, ea, să fie mai pudică. Nu am de ce să obiectez, oricum era deja întrată pe terenul meu minat. Îi admir trupul se sus până jos. Mâinile mele îi cuprind posteriorul. Plat și foarte moale. O sărut pe gât. Ne deplasăm cu grijă. Intrăm sub duș.

Mai mult sex decât duș! Asta era ideea de bază. Facem spumă și pe noi și împrejur. Ramira stă răzămată de sticla

dușului, așteptând ca la controlul corporal. Folosesc mult gel de duș și îi spumez din abundență sânii. Erau potriviți și lăsați. Nimeni nu e perfect! Sunt obraz în obraz cu Ramira. Folosesc dușul și îi descopăr sânii de sub spumă. O parte din spuma scursă o deviez înspe zona ei intimă. Simt prin avalanșa spumoasă o păsărică proeminentă, acoperită cu păr. Îmi place vaginul păros, dă de gol adevăratul miros natural al pielii.

Îi acopăr cu palma păsărica. Delimitez cu degetele pe marginea îmbinării cu picioarele. Fur din neatenția Ramirei și îi excit puternic clitorisul. Întoarce capul. Mă privea cu un singur ochi. O privire de neclintit. Simt cum se retrage. O ușoară evadare. Depărtă și picioarele, totodată. Penisul meu așteaptă cuminte pe fundul plat.

Continui să o excit. Nu mai am cum să știu cât de mult e umedă. Mă retrag și eu mai în spate și penisul alunecă liber între picioarele Ramirei. Zvâcnesc din posterior și îmi frec penisul de păsărica ostatică. Insist mai mult pe crăpătură. Nu mă bucur mult și Ramira, într-un moment de orgasm, preia controlul doar din mișcarea sincronizată a trupului: mușchii vaginali fac loc penetrării fără voie a mădularului erect. Înfig bine mâinile în fundul Ramirei și-mi dau frâu liber mișcărilor necontrolate ale posteriorului meu.

Debitul puternic al apei ne stropește puternic de deasupra contactul sexual. Ritmul continuu al apei îmi fură energetic din simțul penetrării. Penisul meu erect devenea insensibil mișcărilor, parcăamorțise. Mă opresc preț de două secunde. O vibrație puternică eliberez în

vaginul Ramirei.
-Hmmmmm… hm, hm! o aud cum geme.
Ramira mișcă posteriorul înspre mine și înapoi. Tot mai repede. O potolesc imediat: pun mâinile pe umerii ei, îi arcuiesc spre interior spatele și pompez în continuare. Vroiam să își conserve cât mai mult energia. Se arcuise atât de bine, încât, la penetrare lovesc cu bazinul labiile mari. Ne sincronizăm perfect.

Ramira oprise dușul. Se făcuse liniște. Îmi eliberă penisul, amorțit și întărit în continuare.
-Vino cu mine, zise Ramira.
Îi fac semn să ne deplasăm.
Ne întindem în pat amândoi, unul lângă alt...



    Login