Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

sclavul lor partea 1
Autor : just4you24 - 2017-05-01
Citita de 9505 ori - Nota 5.57 (7 voturi)
Luni! L
- Esti urata? Sau grasa? Ca proasta nu esti...
- Cred ca e randul meu sa fac putina psihanaliza. Nu zici?
- Mai lasa-ma putin si apoi ma iei tu la analizat. Cum rezisti atata timp fara sex?
- Nu rezist. Nu vezi? Ma dau pe site-uri unde cunosc mitocani ca tine.
- Stii ca si din faptul ca alegi sa ma jignesti pot sa mai trag niste concluzii despre tine? Vrei sa ti le spun?
- Nu. Iarta-ma ca te-am jignit. M-am incalzit de la aceasta discutie. Nu inteleg cum am ajuns aici. Vorbeam despre micul dejun. Cum ai facut?
- Descopera singura. Hai, loveste-ma. Descopera-ma! Sau macar incearca. O sa te simti mai bine. Nu ma menaja.
- OK. Hmm... Ce ai facut w-end-ul trecut? Duminica...
- Am iesit intr-un pub cu niste prieteni.
- OK. 2 intrebari: Ce ai facut duminica la pranz, inainte de pub? Si cine erau prietenii?
- Duminica trecuta la pranz am fost la ai mei la masa. Iar prietenii cu care m-am vazut sunt prietenul meu cel mai bun si prietena lui.
- Aha. Hai ca ajungem undeva. Mananci in fiecare w-end la ai tai?
- Aproape.
- Doar tu cu ei?
- Da.
- Sunt pregatita sa dau verdictul.
- Ia zi, dar sa nu ma faci sa rad prea tare ca fac pe mine de vreo juma’ de ora. :P
- Esti pregatit de insuratoare. Sau macar pentru o relatie stabila. Cauti asta asiduu. Te-ai saturat de sex de-o noapte si masturbari in fata revistelor sau filmelor porno. Vrei brad de Craciun, luminite si nici copiii nu sunt departe de gandurile tale.
- I-auzi! J Dezvolta...
- Pai iei masa saptamanal cu parintii tai care sunt probabil un cuplu fericit, stabil, cu un camin cald si primitor. Dupa care te vezi in pub cu prietenul tau si iubita lui, alt cuplu care isi da cu fericirea pe sub nasul tau. Urmeaza sa se casatoreasca sau asteapta un copil?
- Esti in eroare, te repezi tu defesiv. Hai sa revenim la tine. Sunt dispus sa iti arunc o partida de sex asa, de mila. Doresc sa fiu eu cel care iti scarpina nevoile sexuale fiziologice. Stiu ca sunt un mitocan, mi-ai mai spus-o, dar sunt dispus sa imi asum riscul ca poate esti urata sau grasa, si sa te aduc pe zero cu homonii. Ce zici? Imagineaza-ti ca am formulat toata chestia asta intr-un fel mai romantic, nu asa direct. J
- Sunt pregatita sa inchid discutia asta. Nu e deloc genul meu de conversatie. E exclus sa pui mana pe mine vreodata.
- Nu inteleg de ce esti asa de puritana? Ai admis ca ai nevoie de sex si de-aia te dai pe net cu mitocanii. Te jignesc intr-una de jumatate de ora si inca nu ai plecat de la PC, ai ramas pe loc si ai inghitit toate mizeriile pe care le-am spus. E evident ca iti place stilul asta direct si dominant. E ceva normal. La fel de normal ca faptul ca eu te vreau, oricine ai fi si oricum ai arata, iar tu ai nevoie de mine. Nu sunt masculul alfa pentru altele dar pentru tine, in seara asta, in contextul asta, sunt. Vlad, masculul alfa, la dispozitia ta.
- Parca ziceai ca te cheama Tudor.
- Oooooooooooops! Fail. Mare fail. Da, greseala mea. Ma cheama Tudor si vreau sa te cunosc. Vreau sa vad daca am dreptate ca esti o bomba sexuala. Cu ceas! Mai ai putin si explodezi. Si nu nega: si tu mori de curiozitate sa afli daca ai avut dreptate si sunt de fapt un pampalau, tata de familie in devenire.
- Nu pot sa cred ca inca mai sunt in discutia asta. In mod normal as fi plecat demult. Cum faci sa fii atat de sigur pe tine?
- Cum fac? Nu fac nimic. E totul in tine. Nu spun nimic din ceea ce nu vrei sa spun. Vorbele mele sunt oglinda gandurilor tale reale. Atentie, cele reale, nu cele puritane de virgina sfioasa. Ce ai vrea sa imi mai spui? Poate cum ar decurge o zi daca am petrece-o impreuna?
- Pai... nu stiu, mi se pare cam brusc.
- Hei, ce e asa brusc? E o discutie. Vorbim. Suntem inca departe unul de altul. Nici macar nu stiu in ce oras esti. Hai, incepe cu inceputul, cu trezirea. Ce faci primul lucru? Sa nu uiti ca sunt si eu cu tine. :D
- Hmmm... Ma spal pe dinti.
- Minti! Faci pipi...
- J da, fac.
- Pai nu vreau sa faci! Abtine-te. Nu te ridici inca din pat. Ma trezesti pe mine prima data. O faci intorcandu-te cu spatele la mine si impingandu-ti fundul in penisul meu. Vei constata ca e reactiv. O sa te trag eu spre mine si o sa te apas usor cu mana pe vezica plina. Atentie sa nu faci pe tin...



    Login