Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sclava lui - partea a patra
Autor : bongobongo - 2008-10-10
Citita de 15342 ori - Nota 7.21 (24 voturi)
Sosi si Paula, o fosta colega de birou care il adorase dintotdeauna si care stia de existenta sclavei. Era abstinent de mai bine de doua saptamani si isi dorea o noapte pasionala de sex cu frumoasa Paula, asa ca dupa cateva pahare de vin cu care ii servise sclava, se retrasera in dormitor. Andrei incepu sa o sarute, sa o mangaie pe par, sa o alinte pe fatza cu varfurile degetelor. Ii desfacu incet parul care statuse pana atunci strans intr-un coc rigid, corporatist, ii pipai sanii prin tesatura sacoului si prin sutien, ii puse mana in dreptul inimii si se uita in ochii ei.
“E ok sa facem asta? Te vreau, sunt flamand ca un caine…”
“Nu te inteleg, facu Paula ochii mari, ai femeie in casa, sclava ta prin consimtamant si tu umbli cu pusca incarcata, gata de explozie… De ce nu faci sex cu ea? Este o femeie foarte frumoasa. Nu pot sa cred ca nu te excita prezenta ei supusa si umila…” incheie ea.
“Nu vreau sa vorbesc despre asta. Vreau doar sa facem dragoste, vreau sa intru in tine, vreau sa ma iei in gurita ta frumoasa si eu, la randul meu, sa cobor la tine intre picioare. Ah, haide, lasa vorba, vino aici!”
Atunci Paula zise cu buzele stranse a hotarare: “Vreau sa ma iei asa cum ai lua-o pe ea, pe sclava. Nu vreau sa fac dragoste. Vreau sa vad cum ai face daca ai face sex cu sclava ta…”
Innebunit de dorinta, de abstinenta, de referirea la sclava, innebunit de imaginea frumoasei Paula care se afla in sutien cu parul desfacut in patul lui si care ii cerea sa se poarte cu ea ca si cu o sclava, Andrei se ridica si iesi din camera. Se duse la bucatarie unde o prinse pe sclava uitandu-se la poze cu ea din vremea de cand era o drogata, o apuca de par si o tara pana in dormitor. Ii porunci, pentru prima data in viata lor, sa stea in genunchi langa pat si sa nu paraseasca dormitorul pana cand nu ii ordona el. Va avea si ea ocazia sa il vada in “actiune” asa cum si el o vedea pe ea. Paula zambea.

Obtinuse ceea ce-si dorea: sa-l aduca in pragul isteriei. Zambetul insa dura doar cateva secunde, pana cand palma grea ce ii cazu peste fata reusi sa il stearga cu totul. Speriata sau mai mult socata, il privi cum isi scoate cureaua de la pantaloni, cum se apropie de pat si ii ordona sa se aseze pe burta si sa desfaca picioarele. Se executa rapid. Primi cea dintai lovitura cu un icnet infundat. Se uita in spate, spre el, tocmai in momentul in care mana cu cureaua cadea pentru a doua oara pe spatele si fundul ei. Isi dori sa nu il fi enervat si sa nu ii fi cerut sa o trateze ca pe o sclava. Il ruga sa se opreasca, dar era de neoprit. Cand incerca sa se miste ii lua mainile si i le tinu puternic desupra capului, cu palma deschisa aplicandu-i lovituri extrem de puternice in zonele sensibile ale spatelui, in zona pulpelor si a sexului. Statura lui deloc de neglijat o tinea tintuita pe burta. O lovi din nou cu putere, o trase spre el, ii desfacu picioarele si isi pozitiona capul penisului la intrarea in vaginul ei. Ramase acolo fara sa se miste, in semn de putere si de posesie, in semn de vointa de fier. Se retrase putin si isi aduse mana libera la intrare in sexul ei. Constatand ca femeia era destul de lubrifiata cat sa nu se rupa pe sine in ea, dar nu destul cat sa ii provoace o durere substantiala, isi fixa bine mana in parul ei si o patrunse violent scotand un urlet de satisfactie si de victorie. Paula simti ca i se rupe toata fiinta de durere. Nu ii venea sa creada ca lucrurile luasera intorsatura asta. Incerca sa il linisteasca, sa il roage sa nu o mai raneasca. Incerca sa ii scoata mana din parul ei dar nu facu decat sa il determine sa traga mai tare, sa se impinge mai mult in ea. Ii spuse ca o doare. Il ruga sa inceteze. Andrei insa era de neoprit. Era intaratat de toata scena, de Paula care plangea sub el, de sclava care privea, de excitatia extrema. Cu o miscare o intoarse pe Paula cu fata spre el, tinandu-i in continuare mainile deasupra capului si cu cealalta o cuprinse de gat punand presiune in stransoare.
“Asta ai vrut? Zi, esti multumita? Mai vrei? Ti-a ajuns?”
O vazu cum da din cap printre suspine si cum isi cere iertare. Trase aer in piept pentru a se linisti, o saruta pe buze, o mangaie usor, ii sterse lacrimile, o mangaie pe sani, ii mangaie coapsele, o privi in ochi si astepta ca ea sa reactioneze pozitiv. Cand o vazu ca incuviinteaza din cap ca totul e OK, Andrei cobora intre picioarele ei si in locul pe care, cu cateva minute in urma, il viola. O saruta, o linse tandru si pasional, o mangaie cu mana si o astepta si pe sa consimta impingandu-se usor in gura lui. Ochii sclavei atintiti asupra lui il ardeau. Desi femeia ingenuncheata la piciorul patului nu era in orizontul lui vizual, o simtea, era constient de prezenta ei. Isi dorea sa ii ordone sa paraseasca dormitorul si sa ramana cu femeia de langa el, dar o latura perversa il facea sa o lase sa priveasca, sa vada ce pierde, sa il doreasca si ea ca barbat, nu numai ca Stapan. Isi dorea sa o priveasca, sa ii vada expresia fetei, dar era prea concentrat si prea flamand de sex, de eliberare a tensiunilor si frustrarilor acumulate si voia sa se bucure de orice secunda. Continua sa ii linga sexul frumoasei Paula si sa o masturbeze pana cand o auzi gemand de placere, pana cand juisa usor pe gura lui. Era teribil de excitat, atat de tare incat abia se mai abtinea sa isi dea drumul vazand-o si auzind-o gemand de satisfactie. O intoarse cu spatele, in patru labe, o aseza pe marginea patului si se ridica in picioare. Voia sa aiba o pozitie de forta si de patrundere adanca in acelasi timp. Ii arunca o privire sclavei care insa evita contactul vizual lasand capul in pamant. “Deschide ochii si uita-te. Nu mai ai voie sa-ti feresti privirea. Daca o mai faci ma voi ocupa eu de tine…” Paula incerca sa comenteze ceva dar i-o taie scurt intrand puternic in ea pana in plasele. Gemu din nou de placere si la fel facu si Paula. Isi fixa mainile pe coapsele femeii, se propti bine in picioare in timp ce se retragea din ea, ii desfacu cat putu fesele si intra din nou mai adanc, mai puternic, mai dureros de placut. Stia ca avea un membru gros si puternic, stia ca poate sa ofere durere sau placere cu el, in functie de situatie. De obicei isi proteja partenerele si nu le penetra pana la capat pentru a nu le provoca vreun disconfort. De data asta insa considera ca Paula era destul de pregatita sa il primeasca in intregime. In plus, voia inca sa o pedepseasca putin pentru starea in care il adusese mai devreme. O fixa asadar si mai bine, ii departa cat putu fesele pentru a-si permite o intrare cat mai adanca si incepu un joc de du-te-vino dur, pana la capat. Simtea cum fata se cambra puternic ...



    Login