Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sarutul bolnav
Autor : dracoasa21 - 2011-07-02
Citita de 10124 ori - Nota 6.93 (14 voturi)
-Ce s-a intamplat ?
-Nimic
-Nu cred! Daca nu s-ar fi intamplat nimic acum nu te purtai asa!
- Cum asa ?
- Ca acum!
- Dar cum ma port acum?
- Esti rece , esti distant, esti neglijent cu mine, esti indiferent ,esti departe , nu esti aici ! Sa mai spun? Am dreptate , nu ma mai iubesti , ne jucam un joc de copii desi suntem adulti amandoi . Am sa plec!
-Usa e deschisa, faci ce vrei ! E hotararea ta, eu nu te dau afara , nu-ti spun nimic , nu te refuz, nu te alung, sunt doar aici si tu nu vrei sa intelegi .
- Ce sa inteleg? Am ceva de inteles? Te joci cu mine , si te joci demult, te futi cu mine nebuneste ca apoi sa ma respingi , eu ce sa cred?
- E o discutie incheiata , nu mai am putere sa ma lupt cu tine ,sa-ti explic ce !
- Am sa plec !
- Ai sa pleci ? nu e prima data cand spui ca pleci , acum poate o faci definitiv!
Se jucau unul cu altul in replici care mai de care mai taioase , se jucau ca doi copii , se iubeau si o stiau amandoi , doar ca ea insista si el era obosit . Pleca in cealalta camera cu capul intre umeri , nu mai spunea nimic, parca toata greutatea lumii era pe umeri ei , nu il mai intelegea , nu mai reusea sa-l faca sa intre in jocurile ei , acum ar fi plecat , dar ar fi si ramas.........
Rasufla usurat cand o vazu ca pleca , o enrvase si stia dar in ultimul timp o simtea detasata , sigura pe tot ce primea, pe zilele lor , pe diminetile lor , pe noptile lor, vroia sa-i dea o lectie , se ridica isi lua o haina din cuier si iesi trantind usa, nu-i va spune unde a fost in ruptul capului , vroia sa o faca geloasa , vroia sa o atraga in alt joc , oare putea?

Se tranti cu capul in perne si adormi asa . Se trezi cand cineva o smuci de picioare , ii puse mana la gura , o plesnise cum deschisese ochi si auzi : Curva daca spui ceva te omor ! nu era glasul lui , tremura din toate incheieturile ar fi tipat dar simtise mana mare care ii acoperea buzele .Se smucea ca o smintita si stia ca daca contiuna asa nu va fi bine , dar cum toata puterea lui se lasa pe ea reusi sa o domoleasca . Nu stia cum sa mai reactioneze, simti doar banda adeziva cum se lipeste de mainile ei pe care i-i le prinsese la spate si forta bruta cu care o muta de pe o parte pe alta . Se simti mica si fara nici o putere .
O limba insistenta se chinuia sa-i intre in gura, o data ce mana de dezlipi de buzele ei , initial ar fi vrut sa muste , dar nu mai avu timp . Limba intra repede , agresiv si ii cotropi spatiul gurii, o simtea pe gat cum patrunde si deabia mai putea respitra, apoi simti ca atitudinea se schimba si ii atinge a joaca limba ei , ar fi vrut sa riposteze dar nu stia ce sa faca , acum desi o incomodau mainile stranse la spate ii placea miscarile limbi din gura ei , se mai inmuie putin si barbatul o simti , ii dadu jos chiloti smucindu-o.
-Azi curva am sa te fut!
-Azi ai sa-mi sugi pula asa cum nici nu ai visat !Nu te uita ca prosta are sa-ti placa ! Nu-i vedea fata din cauza intunericului din camera , auzi haine cazand pe podea si isi dadu semaa ca se dezbraca . apoi ii simti pielea atinhgandu-se de ea, il percepea ca pe o prezenta nu ca pe un barbat , reprezenta intunericul !Apoi pe nepregatite simti ceva care se i-i se aseaza pe buse dar nu era limba cu care se obisnuise deja , era mai mare , mai groasa si mai catifelata , era pula lui! Realiza ca acum isi indesa penisul cat mai mult in gura ei , se ineca ca nu mai avu aer dar o lua cat putu de mult, simti apoi cum o forteaza , ii veni sa vomite .
-Deschide gura javra! Hai suge , gusta , sa te inveti cu gustul asta ! Si impinse si mai tare, se simtea capturat de gura ei , si ce gura ! Domane! Impinse din nou o auzi ca face hac dar continua sa o ia , se gandi cum ar fi sa-l muste dar il accepta .
Simtea cum coaiele lui se bateau de barba ei la fiecare miscare de intrare iesire . Incepuse sa se obsnuiasca cu gustul lui si cu pula din gura ei , o simti in fundul gatului ar fi strigat sa spune “ fute-ma amaratule! lasa muia ! “ dar nu-si putea elibera gura . Continuara asa ceva timp pana el simti ca se infierbanta tare , nu stia daca sa spermeze pe gatul ei , in gura ei sau doar pe fata ei . Simti ca incepe sa tremure si atunci ea il musca , din reflex el ii trase o palma pe obraz.
-Curva nenorocita! , ma musti? Si ii mai trase inca o palma si pe obrazul celelalalt , o vazu cum ii curg lacrimile de umilinta si durere dar nu o slabi , o forta sa il suga , se indesa in gura ei si dupa cateva miscari de dute vino se elibera in gura ei , ii tinea capul cu mainile , iar ea nu se putea mica asa , o simti ca se ineca si isi scose pula din gura ei lasand-o lipita pe obraz. Se ridica si din aceasi micare o tranti pe pat , ea continua sa planga .
-Bai amaratule atat poti doar? Sa futi o femeie in gura !
-Sa te ia dracu de javra ordinara ce esti ! Pula de om nenorocit! Strigatele ei il luasera pe nepregatite ii mai aplica doua palme , o lua de maini o ridica la nivelul lui si apoi o tranti din nou pe jos, ea icni la contactul cu parchetul.
O ridica de acolo ,o aseza pe burta si isi baga pe la spate degetele in pizda ei , era umeda , excitata ,atunci insista si incerca sa bage toata mana . Ridica curul! Spunse si ea se conforma sub brutalitatea gesturilor lui , insista , o simtea ca ii da contra dar scoase mana scuipa in ea si insista din nou , o viola cu mana ,...



    Login