Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Răzbunarea sotiei
Autor : strongplay - 2023-06-14
Citita de 13471 ori - Nota 4.43 (53 voturi)
Bună ziua.
Eu sunt V și soția mea E. Suntem căsătoriți de 10 ani.
As vrea sa va povestesc o întâmplare adevărată de cum am fost pedepsit ca am fost infidel soției.
E este o femeie de 1.58, 60kg, fund mare, sâni cât sa îți între în palme și cu forma de clepsidra.
Înainte sa ne căsătorim am avut o scăpare la beție și am ajuns cu una în acasă știind ca E este la lucru. În timp ce eu dădeam ca eroul, pe ușa întra E dupa care va dați seama că o ieșit circ. Ca norocul nu ne-am despărțit dar promisiunea fata de mine a fost ca se va răzbuna.
Au trecut câțiva ani de la incident, când într-o zi îmi spune șeful ca trebuie sa ma duc în deplasare prin țară cu el. Știind locațiile pe unde mergem am întrebat dacă pot sa o iau și pe soția mea ca oricum el era fan de escorte și eu rămâneam cu buza umflată. Accept propunerea mea și plecam la drum. Ajungem la Tg Jiu după treaba am mers la plimbare pe la monumente și spre seara S (sefu) propune sa mergem în camera lui sa bem un vin și sa mai discutam unele-altele. Sa nu se plictisesc E singura în camera am luat-o și pe ea la un pahar de vin.
După câteva pahare și glume deloc deocheate îmi vine sa ma duc la baie. M-am scuzat și am plecat. Când întru în camera o vad pe E ca se da la S, vrea sa îl sărute dar el din respect pt mine o refuza.
Mu uit la E și parca îmi vine sa o rup în bătaie dar în momentul când am vrut sa intervin am primit replica

E: vezi ca nu am uitat, astăzi va fi răzbunarea mea.

În acel moment S avea doar semne de întrebare în cap, după vreo 5 minute de explicații S a înțeles ca în seara asta o sa futa pe gratis.
Se uita E la mine

E: dacă aud ceva din gura ta în minutul urmator divorțez.
Eram la mana ei.

E: dezbrăcate și stai în genunchi și vreau sa te vad ca plângi în timp ce eu ma distrez. Asa cum ai făcut și tu cu mine.

În secunda următoare o vedeam pe E în genunchi în fata lui S, îl sărută pe pula prin pantaloni, încet-incet desfacea pantaloni și începea sa ii sărute mădularul care nu era foarte mare dar era gros. Vreo 10 min tot sugea madularul, coaiele și chiar în cur îl lingă.
E către S : azi vreau sa fiu curva ta pe care o sa o futi cum vrei tu.

S: treci în pat pe spate ca am pofta de lins, iar tu V vi sa ma lingi în cur în timp ce eu îți ling nevasta.

Nu prea aveam fantezii din astea. Vreo 10 min l-am lins, după care se ridica și se pune peste E în misionarul în fără avertisment o baga toată. E urla de durere dar a mai dat de 2 ori și urla din plăcere de se auzea pana la recepție. După minute bune de pompat S se poziționează pe spate și E se pune în poziția reverse cowgirl sa ma vadă cum sufăr în timp ce ea sarea pe pula.

E către mine: vezi ce ai făcut jegosule, doar din cauza ta se întâmplă toate astea, stai liniștit ca nu se termina aici.

E sarea pe pula ca o apucata, orgasme unul dupa altul, urla din toți plămânii și ma scuipa și reproșa și ma făcea în toate feluril...



    Login