Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Razbunarea
Autor : dragon001 - 2017-07-28
Citita de 26568 ori - Nota 3.88 (102 voturi)
Ca de obicei,sambata seara ,ne intalnim in aceeasi pizzerie cu vechii nostri prieteni.facem acest lucru de multi ani,inca din vremea studentiei.Aproape incredibil.Dar intalnirile la o pizza si o bere dureaza de multi ani,ne face palcere si parca abia asteptam sa ne intalnim ,sa schimbam pareri si opinii despre saptamana abia trecuta si despre cea care urmeaza.Suntem de regula 5 perechi.3 suntem deja casatoriti,raman doar Stefan si Claudiu care inca nu sunt casatoriti,dar...tin pasul cu noi.Au prietene stabile doar ca nu au facut inca pasul decisiv.

- Esti gata,putem coborâ? Ma intreaba sotul meu!

- Imediat,doar sa-mi termin machiajul! Raspund eu.

- Hai,ca eu cobor la masina,vreau sa verific ceva.Si iesi grabit!

Vedeam ca este dornic de plecare.a avut o saptamana buna.a fost avansat,probabil ardea de nerabdare sa comunice prietenilor vestea cea noua.Aveam si eu ceva de castigat pana la urma ceva din chestia asta.Mi-a facut cadou o pereche de ciorapi dantelati,sexy,negri,care se prind cu portjartier.Mi-a cerut expres sa-I imbrac in cinstea avansarii lui. Cu atata doar m-am ales,pentru ca salariul nu se modificase,doar ca avansase in ierarhie,venitul,urma probabil sa fie modificat.Deasemenea in ultima vreme ma cam lasase de izbeliste,prins tot timpul cu gandul la serviciu,stresat,asteptand vesti care sa-I confirme sau infirme avnsarea,a facut ca sa fie destul de inchis.L-am lasat in pace sa nu-I mai dau si eu motive de stres.

Cobor scarile,urc in masina si plecam! In 15 minute suntem la pizzerie. Ceilalti erau deja ajunsi.Intram si salutandu-I pe ceilalti ne asezam la locurile noastre,devenite deja stabilite si respectate.Observ imediat ca Stefan era insotit de o blonda ,spalacita,dar destul de sexy.Nu o cunosteam.Dar vad ca sotul meu,in schimb o cunostea.Se fac prezentarile si aflu ca este o fosta colega de-a lor, de facultate ,dintr-o alta grupa.Normal ca prietenele mele nu au pierdut ocazia sa-mi spuna ca sotul meu a umblat ceva vreme dupa ,,fusta`` ei dar...nimic,nimic.Blonda ,pe vremea aceea avea prieten si nu-l baga in seama pe George,sotul meu.

Incepem cu cate un paharel de tequila,discutia se aprinde,ca de obicei,facem grupuri-grupulete vorbind de una de alta.La cateva minute,George,sotul meu,se ridica si batand cu furculita in pahar,le spuse ca face cinste in seara aceea pentru ca are motiv.A fost avansat.Toti,zambind incepura sa-l sarute si sa-l felicite.Observ,insa,cum blonda,intinde languros bratul dupa gatul lui si zambind,clipind incet il saruta pe gat si cu varful limbii facu doua cerculete mici pe pielea lui.Imediat el puse mana pe bucile ei strangandu-le incetisor.Ma inrosesc toata de nervi si-mi dispare cheful de distractie.Eu stau ca proasta si astept sa-I treaca stresul,sa se ocupe si el putin de mine si cand colo el face ,,masaj`` bucilor blondei.Ne reasezam la locurile noastre .Incerc sa nu bag in seama gestul lui,dar observ in continuare ca-si face tot mai mult de lucru pe langa ea.I-si zambeau,glumeau iar la un moment dat chiar s-au asezat unul langa celalalt ,profitand de faptul ca Stefan se prinse in discutie cu ceilalti baieti despre nimicuri de-ale lor.

I-si vorbeau incet si vedeam ca el era tot timpul cu mainile sub masa,miscandu-le. Oare ce naiba face cu mainile acolo? Ma aplec sa-mi ridic bricheta care,,cazuse`` din intamplare cand observ ca sotul meu era cu mana dreapta intre picioarele blondei,care nu avea chiloti,tinandu-I intre degete clitorisul ,masandu-l incet.Curva,nici nu clintea din ochi.Se comporta ca si cum nu s-ar intampla nimic.Doar fata sotului meu trada gestul.era aprins la fata.Ridic capul si uluita,nu stiam ce sa fac.La naiba-mi spun,nu trebuie sa fac o scena aici.sa stric cheful tuturor.Dupa cateva minute,odata cu revenirea lui Stefan la masa,se intoarse si el la locul lui.Scot o tigara din pachet si inainte sa apuc sa o aprind,galant,sotul meu i-mi oferi foc cu bricheta.Cand apropie mana de fata mea,simt o infima unda de miros de pizda.Nu-mi venea sa cred.Eram contrariata,de gestul lui si al curvei aceleia,dar parca simteam o oarecare excitare simtind mirosul de pizda fierbinte si umeda.Cobor privirea catre slitul pantalonului sotului si vad ca era umflat rau.Cred si eu,de atata timp nu se golise.Ma comport totusi onorabil,spunandu-i:

- Spune-mi daca te deranjez,sau daca sunt in plus.Eventual te las sa-ti faci tu rost de ,,cadoul`` pentru avansare.Speram sa ti-l ofer eu in seara aceasta,dar oricum de la mine poti sa-l iei si maine.De ce sa nu profiti de ocazia de a avea ceva ,,proaspat``acum,iar de la mine dupa aceia.ca doar eu nu plec nicaieri,nu?

- Ei...si tu.Ce-ti trece prin cap? E doar o veche cunostinta.Nu am vazut-o de mult ,tare de demult!

- Si ce! Ti-ai adus aminte ca n-ai putut-o avea pe vremea aceea?Mai incerci o data acum? Nu vezi ca are insotitor? Chiar acolo ai ajuns ca sa-I faci avansuri de fata cu mine si de fata cu cel mai bun prieten al tau?

- Ce,acum esti geloasa? Nu-ti sta in fire! Si continua sa goleasca paharul care era mereu plin cu vin.Aveau grija prietenii lui sa-l umple.

Trecura cateva momente ,dupa care se intoarse din nou catre mine,spunandu-mi cu voce coborata,se vedea ca este pilit:

- Stii,ma distreaza, ca e disperata! Am aflat de la ea ca de doua luni de cand e prietena cu Stefan ,nu a mai avut parte de pula-n pizda.Stefan o fute numai in cur.Ti-am mai spus ca asta are o pula de 28 cm.Nu-I groasa tare dar e lunga ca naiba.El mi-a mai povestit mie ca nu simte placere numai cand si-o baga adanc in trupul femeii .Are nevoie sa o frece la radacina.

- Si ce dracu`mi povestesti mie toate astea,ce vrei,acceptul meu sa o futi in pizda?soptesc eu!

- Nu,draga,atata doar ca ..stii...vinul si starea de euforie ma cam fac sa-mi pierd capul.Ma distreaza si faptul ca este o femeie care s-a saturat de futut in cur si vrea in pizda.La noi doi e cam invers.Mie nu-mi prea place in cur dar tie da!Doar tu cu gurita ta mi-ai spus ca ai fi in stare sa te futi numai in cur,nu?Sa stii ca intr-adevar in liceu am umblat mult dupa ea.N-am putut-o prinde nicicum.Acum...cred ca ar fi floare la ureche.Si se ridica mergand la grupul adunat pe scena de dans,luand-o la un dans in doi.Ma lasa acolo cu gura cascata.

Trecura cateva minute bune,cand veni langa mine Stefan.

- Hei,ce faci draga? Te uiti la ,,ai nostri`` cum ne fac in ciuda?

Era putin ametit!

- Nu,sunt putin obosita,atata tot!

- Ce crezi,ca nu vad cum astia doi s-ar fute!

- Ce-I cu tine,de ce vorbesti asa? Nu cred ca-I chiar asa!Sunt prinsi putin de aburii alcoolului!Lasa-I in pace.

- Da,ia uite-I cum dispar! Intr-adevar ,incetisor sau apropiat de usa de iesire si au disparut afara.

- Hai sa-I vedem i-mi spuse!

- Nici gand! Ce-s eu,spioana?

Ridicandu-ma,spun:

- Trebuie sa merg la baie!

Ma indrept catre baie.Cand intru,vad ca era un geam,nu foarte inalt.De afara se auzeau ceva sunete ,ca si cand ar fi niste icnete.Ma urc pe Wc si privesc afara.La nici 2 mt de zid,vad ca blonda era capra,iar sotul meu o futea,dandu-I lovituri puternice din cur.Ea statea rezemata cu mainile de gardul de lemn,cracanata cat putea de tare soptindu-i: Da,dami-o tare,vreau sa ma futi,ah...ce bine e...ma ustura,of...da,te rog nu te opri...

Aud usa la intrare in baie ca se deschide.Cand ma intorc vad ca era Stefan.

- Ce faci,privesti?Acum crezi ce-ti spuneam? Stiam eu ca-I o curva.

- Lasa ca nu-I tocmai de criticat nici ea,am auzit ca nu-I faci pe plac deloc!

- Te referi la faptul ca io dau meru la cur? Pai ce pot face.O am lunga.Cand o fut in pizda nu pot intra nici jumatate.Totdeauna o fut o juma` de ora pana o ustura,iar dupa aia trebuie sa ma masturbez ca sa ma golesc si eu.Cred ca nu m-am mai terminat ca lumea de doi ani.Cu lungimea mea eu nu reusesc sa termin numai daca intru adanc.

- Si ce poate ea sa faca? Astea sunt posibilitatile ei!Nu o poti judeca.

Apropiindu-se mine,ma lua de maini si privindu-ma in ochi spuse:

- Stiu,ca-ti place sa o iei in fund ,asa-i? Mi-a spus George! Cand am mai vorbit ca intre barbati.Stiu ca lui nu-I place tare mult.Nu e obisnuit! Ce zici,vezi ca si ei ne-au facut-o.Nu se intampla nimic rau.

- Nici gand,Stefan.Cum se poate una ca asta? Sa fim seriosi!

Nu ma lasa sa termin vorba,ca ma cuprinse de gat si sarutandu-ma ridica fusta dand de pielea goala de deasupra ciorapilo mei.Se excita si mai tare.

- Sa stii ca nu te las,te vreau.Nu pot sa ies de aici pana nu te iau o data.

- Te rog stai cuminte,nu e normal ce vrei!

- Dar ce fac ei e normal.Sau numai pentru ei exista dorinte.pentru noi ,nu?

Ma trecu atunci un gand. Chiar asa! Ei au dreptul,dar noi nu? Si eu eram putin ametita,asa ca prinsei in mana pula lui Stefan,care era deja scoasa afara.Ma holbez la ea mirata cand vad ca era enorma.Nu era groasa,dar era lunga extraordinar.Si nici macar nu era scoasa toata afara.Se desfacu la curea si lasa in jos pantalonii,cand zarii o pula enorma.Avea 28-30 cm cu un cap belit si mare ca o maciuca.Capul era mult mai gros decat pula.El incepu sa si-o frece incet cu o mana iar cu cealalta ,ma prinse de cap orientandu-ma catre pula,sa pot sa o sug.Ma las dusa incet cu capul in jos,si o cuprind incet in gura.O sug incetisor,cand simt ca mi-o afunda tot mai tare in gura.Incerc sa o iau toata dar nici gand.Aud de deasupra mea:

- Nu o sa reusesti niciodata,hai lasa-ma sa ti-o bag in cur.sa vezi ce simti atunci!

Nici nu mai statu pe ganduri si ma intoarse cu spatele,ridica fusta,trase puternic de chiloti rupandu-I si scuipand in palma,ma umezi pe gaura curului.Propti capul pulii in dreptul gaurii si impinse incet.Strangeam din dinti,cand simtii cum ditamai varful reuseste sa intre in curul meu.Incerc sa ma relaxez pentru a-l primi tot,altfel stiam ca o sa ma doara.Incetisor i-am facut loc inauntrul meu,incepand sa simt placerea.Din acel moment,mi-am pierdut capul.Intra in mine de parca nu se mai termina.O simteam in buric.Cand simtii ca se opreste,intorc capul privind cum el se uita pe geam la prietena lui care lingea capul pulii sotului meu,curatandu-l bine de sperma.

- Ia uite la ea,sopti,cum stie sa inghita sperma,pe a mea niciodata nu a vrut-o.De cate ori i-am pus-o in gura,cand terminam,o scotea afara.Nu voia sa termin in gura ei.

Enervata,parca,ma imping tare in el si incep sa ma fut singura.Blegul naibii,ma fute pe mine si se uita la ceilalti.Eram super excitata,simteam ca ma arde inauntru,era divin.Incepuse si el sa-mi dea tare la buci,incat in cateva minute am simtit cum ma scurg toata,ajutata si de mangaierile pe care mi le faceam cu degetul pe clitorisul umflat tare.El,in schimb inca nu era gata,asa ca ies incet din pula lui si luandu-o in gura incep sa o sug cu pofta.Eram deja relaxata si puteam sa ma axez pe supt pula lui.Dupa cateva minute,masandu-I coaiele incetisor reusesc sa-l fac sa spermeze abundent,tinandu-I pula in gura si inghitind sperma pana la ultima picatura. Era surprins si fericit totodata.Nu mai simtise acest lucru niciodata. Ridicandu-ma ,ma uit in oglinda ,aranjez suvitele rebele de par,privind catre pula lui care acum era flescaita,dar oricum ramasa la dimensiuni impresionante.Era inca foarte lunga si capul pulii era in continuare umflat.Cred ca aceasta partida in amestec cu bautura,au reusit sa-I induca o stare de euforie,parca era drogat.Cu greu reusi sa si-o bage inauntru si sarutandu-ma ,i-mi multumi.Se simtea extraordinar.Sincer,cred ca mai extraordinar ma simteam eu.A fost colosal.Cred ca nu stiu ce-as fi facut cu el sa-l fi avut o noapte intreaga la dispozitie.Spun ca este timpul sa mergem,sa nu se prinda ceilalti.

El iesi primul,intrand in WC-ul barbatilor,poate ptr a face pipi,cine stie!

- Hei,frumoas-o,pe unde umbli? Ma intreba sotul meu!

- La o vizionare de scene porno,absolut intamplatoare! Raspund eu.

- Na,ce cuvinte sunt astea,spuse el,rosindu-se.

- Cuvinte adevarate! Fapte reale! Si sa stii ca intr-...



    Login