Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPloaie de martie
Autor : pink_ana - 2013-05-10
Citita de 11803 ori - Nota 7.70 (37 voturi)
Ne cunosteam de vreo trei ani de pe un site de socializare. Pe atunci aveam 17 ani iar el avea 20 de ani. Am facut schimb de id-uri de mess,am vorbit ceva vreme şi cam atat nimic special. Dupa o perioada am rupt legatura si nu am mai stiut nimic unul de altul. Persoanele in fapt se numesc Andra (eu) respectiv Dan.
Dupa trei ani, intr-o seara stateam pe mess si imi pierdeam vremea.Cand deodata vad ca mi se deschide o fereastra,ma cauta cineva.
- Buna ce mai faci,nu am mai vorbit de mult.
- Buna,uite bine putin pe mess ma cam plictisesc, dar tu cine esti?
- Nu ma mai cunosti? Sunt Dan am vorbit acum ceva timp,uite iti dau facebook’u meu poate iti aduci aminte asa.
Si imi da numele lui de pe facebook ii dau cerere si imi accepta. Intradevar era chiar Dan baiatul cu care am vorbit acum trei ani. Nu se schimbase foarte mult, el avea acum 23 de ani iar eu 20 de ani.
In seara aia am stat pana tarziu la taclale nestiind ca vor mai urma multe seri petrecute pe mess în compania acestui baiat.
Dupa seara aia au urmat si alte seri si incet incet incepusem sa filtram si sa vorbim despre lucrui mai intime. Imi doream din ce in ce mai mult sa il vad. Am filtrat asa timp de o luna de zile pana într-o zi cand mi-a propus sa ne vedem ,eu ma despartisem de prieten de doua luni si mi-am zis de ce nu. Tin sa mentionez ca el era din alt oras,nu era mare distanta circa 30 de km. Am facut schimb de numere,am stabilit ziua ( venea la mine) si locul unde sa ne vedem. Eram nerabdatoare, asteptam sa treaca zilele mai repede.După cateva zile de asteptări ( trei mai exact) a sosit si ziua întâlnirii. Trebuia sa ne vedem la ora 6 seara. Orele parca erau ani, aveam emotii, era si prima mea întalnire cu cineva dupa 3 ani de relatie. Intr-un final a venit si ora întalnirii,lungile asteptari luasera sfarsit.
M-am aranjat şi mi-am ales cu grijă hainele pentru că vroiam să îl impresionez.
El nu cunostea deloc orasul asa ca am hotarit sa ne vedem langa un MecDonalds (singurul din oras ).
Am ajuns intr-un sfarsit ,el ma astepta langa masina cu un buchet impresionant de trandafiri.
- Buna,in sfarsit ne cunoastem si in realitate,poftim, florile astea simt pentru tine.
- Bună Dan, asteptam de mult momentul asta ( iau florile si il sarut pe obraz) iti multumesc pentru flori sunt frumoase.
- Ma bucur ca iti plac, eu zic sa mergem sa mancam ceva, mor de foame.
- Ok.
Ajungem la restaurantul meu preferat,comandăm de mâncare şi ceva de băut (sincer eram lihnită de foame ,din cauza stresului nu am putut mânca nimic).
Am fost serviti de catre ospatar si ne-am pus sa mancam. In timp ce mancam si printre pauzele de conversatie il studiam cu atentie. Avea un zambet fermecator si niste ochi caprui superbi, cu un par negru de iti venea sa iti infigi mainile în el. Era bine facut, se vedea ca facea sala si avea si un pic de barba asa cum imi place mie. Il tot priveam si imaginatia mea deja o luase razna, ma imaginam in cele mai fierbinti ipostaze cu el, facand cele mai ascunse dorinte erotice.Deja ma udasem ,simteam o durere de placere în pizda mea uda si dornica.
Ma infierbantasem toata si el observase stanjeneala mea si începuse sa chichoteasca zicand..
- E cam cald aici, nu ti se pare (si incepe să zambeasca cu subinteles )
- Da aaa este ( ii răspund eu cu fastaceala)
- Dupa ce mancam ce ai zice sa ne plimbam prin oras sa il cunosti si tu mai bine?
- Da de ce nu, du-ma unde vrei tu, da sa nu ma violezi (si isi arata dintii lui drepti printr-un zambet adorabil)
- Ok, o sa incerc ( si încep sa rad).
Am terminat de mancat,am achitat nota si am plecat. Afara se cam innorase si ma temeam sa nu inceapa ploaia, nu vroiam sa ne strice plimbarea o amarata de ploaie. Dar din pacate ploaia nu a tinut cu noi si a început sa ploua.Am ajuns relativ repede la msina, o parcasem la intrarea parcului din centrul orasului.
Ne-am suit in masina si am plecat.
- Unde vrei sa mergem ( ma intreaba el) ?
- Nu stiu, hai ss ne plimbam cu masina, poate se opreste ploaia.
Zis si făcut ,ne-am avantat prin ploaia care devenise sacaietoare, afara deja se intunecase era o priveliste trista dar pentru mine nu conta pentur ca eram cu el si nu imi pasa ce se intampla in jurul meu.
Mergand noi fara o tinta anume am ajuns într-o padurice inafara orasului. M-a intrebat daca vreau sa stam aici sa mai vorbim si noi si i-am raspuns ca da.
A parcat masina intr-un loc mai ferit, oricum afara se întunecase de-a binelea si ploaia tot continua.
- Vrei sa mergem in spate ( m-a intrebat) vreau sa te tin si eu in brate sa te simt mai aproape de mine ( si iar surade cu subanteles)
- Ok ( i-am spus si ne-am dat jos din masina sa mergem in spate)
Ne-am asezat pe bancheta din spate si fiind lipit de mine am simtit pentru prima oara de cand ne vazusem parfumul naucitor care m-a facut sa ametesc de dorinta.
Am vorbit despre tot felul de lucruri,radeam,glumeam pana mi-am dat seama ca mana lui jucausa era de ceva vreme pe pulpa mea si se odihnea acolo. Incet incet mana lui urca spre pizda mea care ardea de dorinta ,era uda toata vroia sa fie fututa . Eu tot continuam sa palavragesc aiurea cand ma reduce la tacere prinbtr-un sarut. Cand i-am simtit limba lui calda si moale in gura mea, se misca frenetic in cautarea limbii mele,am simtit ca innebunesc de placere. Parca facea sex cu limba mea. Atunci el mi-a cuprins cu mana un san prin bluza si il fremata în mana,soptind încet la urechea “te doresc din prima clipa cand te-am văzut”. Sfarcul deja se intarise si impungea prin bluza sa iasa afara. Eu nu mai eram in masina cu el , eram de mult pe culmile placerii asteptând sa primesc si să ofer cat mai multa placere. Dintr-o singura miscare imi da jos bluza si imi ia ambele tate in maini lingand sfarcurile tari si roz care de mult erau intarite si dornici sa fie linsi si supti. Gemeam de placere il doream cat mai repede in mine. Cu o mana nesigura ii ating prin pantaloni penisul care zvacnea de dorinta sub palma mea. Il deschei la pantaloni si ii scot afara o frumusete de penis cu un cap mare si rosu. Printre sarutari şi mangaieri ma pune pe spate si ca prin magie dispar jeansii cu tot cu chilotei ramanand goala sub privirile lui care erau tulburi de dorinta.
Il desfac si eu la curea si ma ajuta sa il dezbrac,ramanand si el la fel de gol. Era peste mine si ma saruta ca un nebun peste tot coborand incet, incet spre pizda mea catifelata. M-a sarutat de câteva ori în jurul ei apoi cu limba lui jucausa a început sa imi linga lindicul care se marise de la atata excitatie. In momentul ala am simtit ca mor de placere. Lingea ca un nebun, imi baga limba în pizda cu o repeziciune incredibila. Simteam ca explodez nu mai aveam mult pama la orgasm cand mi-a luat toata pizda in gura si sugea ca un nebun. Tremuram toata de placere, incepuse sa imi bage un deget în pizda apoi doua si le misca cand mai incet cand mai repede,sugandu-mi lindicul in acelasi timp iar cealalta mana era pe sfarcul meu si il freca intre degete, creindu-mi o senzatie de extaz. Nu mai aveam mult, vroiam sa imi dau drumu în gura lui. Il apuc de par si tip ca o nebuna “ DA DA LINGE-MA IMI VINE “ si în secunda urmatoare ii juviez in gura. El gemea de placerea care mi-o oferise mie si dabea astepta si el sa...



    Login