Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPloaie de martie (continuarea)
Autor : pink_ana - 2013-05-11
Citita de 14603 ori - Nota 8.15 (34 voturi)
Am ajuns acasa dupa o jumatate de ora de mers cu masina prin ploaia care se mai domolise. Eu stau la casa asa ca, a parcat masina in curte si ne-am indreptat spre casa. Am deschuiat usa si l-am poftit inauntru:
- Intra , aici locuiesc eu, sper sa iti placa, ti-e foame?
- Draga mea e frumos la tine, imi place, deja ma simt ca acasa, da, sincer mi-e cam foame, mi-e foame de tine ( si dintr-un pas se afla langa mine ,ma ia in brate si ma tranteste de un perete sarutandu-ma cu pofta ).
- Mmmm ,usor pofticiosule mai ai si tu putina rabdare ,eu am pofta sa beau un vin rosu, ce zici?
- He he, imi place ca imi citesti gandurile, chiar la asta ma gandeam si eu draga mea.
Reusim sa ne dam gegicle jos printre sarutari si chichoteli si il poftesc in living, se face comod pe canapea iar eu ma duc in bucatarie sa aduc doua pahare cu o sticla de vin rece . Ma intorc de la bucatarie cu cele necesare si ma asez langa el. Dan, in acest timp a dat drumul la tv si a dat pe un program muzical romantic.
-Mm, frumoasa muzica ,imi plac gusturile tale muzicale ( ii zic eu ) .
-Pai la asa o atmosfera , cu un vin bun , o muzica buna, si o companie pe masura ( si ia sticla de vin si umple cele doua pahare ) .
-Pentru noi ( si ridica paharul in semn de noroc ) .
-Pentru noi ( si ciocnim paharele cu un clinchet fin ).

Am dus paharul la gura si am simtit cum lichidul rece imi inunda gura , l-am simtit cum coboara , era racoritor si excitant in acelasi timp. Dupa trei patru guri deja ma incalzisem si ma simteam din ce in ce mai excitata. Dan a observant asta si mi-a propus sa mergem in dormitor , deja nu mai avea rost sa asteptam atata ,era timpul sa ne daruim iar unul altuia.
L-am luat de mana si cu miscari care se derulau parca in reluare il conduc in dormitorul meu si in patul care ne astepta.
Lasam paharele pe jumatate goale pe noptiera si cu o grija deosebita ma ia in brate si ma aseaza pe pat. Cu mainile il iau de gat si il trag spre mine sarutandu-l. Mainile lui se plimbau peste tot pe corpul meu, explorau fiecare particia dornica sa fie sarutata.Cu mainile unui expert imi da jos bluza ramanand in sutien, sarutandu-mi coapsele , mainile, coborand in jos spre buric, evitand intentionat zona sanilor, ma descheie incet la pantaloni si ii da jos de pe mn facand loc picioarelor mele fine sa fie libere, sa se desfaca in voie in primirea penisului lui care era de mult in erectie si astepta sa fie scos la lumina. Asadar raman doar in chiloti si sutien, il dezbrac si pe el cu acceasi grija si il iau din nou peste mine. Pielea lui in contact cu a mea frigea de dorinta, ne vroiam cu disperare.

Camera fiind slab luminata, se vedea destul de bine in camera,Dan a observant in timpu asta o foarfeca pe noptiera si i-a venit o idee absolut incredibila. A luat asadar foarfeca de pe noptiera iar eu nedumerita m-am ridicat in coate si l-am intrebat nedumerita :
- Hei, ce ai de gand sa faci cu foarfeca aia, doar nu esti vreaun criminal si vrei sa ma omori cu o foarfeca?
- Of of, asa parere ai tu despre mine? Stai linistita draga mea, mi-a venit o idee care o sa iti placa la nebunie, doar ca o sa fie ceva paguba materiala dar te asigur ca o sa recuperezi ce o sa pierzi.
- Ok, acum chiar ca m-ai facut curioasa, eu ce trebuie sa fac?
- Nimic draga mea, stai pe spate si lasa-ma sa ma ocup eu de tine.
- Ok, ( si ma asez pe spate, ca un copil ascultator asteptand sa vad ce vroia Dan sa faca cu foarfeca.

Dan se apropie cu foarfeca de mine si se duce cu mainile spre sanul drept, ia materialul sutienului in mana si cu cealalta mana in care avea foarfeca taie materialul facand loc unui sfarc tare si rosu sa iasa afara ,procedeaza la fel si cu cealalta parte a materialului si asa raman cu doua sfarcuri iesite afara prin sutien. Eram innebunita de placer nu ma asteptam la asa ceva, oare ce mai urma sa faca cu foarfeca aia?

Lasa foarfeca jos si se indreapta cu gura spre sfarcurile mele iesite prin sutien. A inceput sa linga un sfarc , i-am simtit limba calda pe sfarcul meu, era o placere de nedescris, il ia si pe celalalt sfarc ocupandu-se la fel si de el, gemema de placere, eram uda toata deja. Imi ia sanii ini maini si cu degetele imi framanta ambii sfarcuri ,simteam ca imi vine dar inca nu vroiam sa imi dau drumu. Incepe si ma saruta pe burta, pe buric, imi linge tot pantecu ajungand unde eram mai uda, ii simt limba lui calda pe materialul chilotului ,vroiam sa imi dea limbi in momentul ala, dar el se ridica iar si ia foarfeca, se duce la pizda si ia materialul in mana si il taie iesind la iveala pizda mea unflata si uda. Eram in extaz nu mai puteam suporta atata placere. Arunca foarfeca jos, si se apuca de dreapa lingand lindicul meu care il bagam in gura prin miscari ritmice .Ma tinea de fese iar eu ma mangaiam pe sani, miscandu-ma in gura lui cu pizda. In timp ce sugea la lindicul meu cu o mana isi freca pula de dorinta iar cu cealalta ma tinea de pizda , apoi isi retrage mana de la pula si cu doua degete ma penetreaza in pizda. Ii simt degetele si incep sa ma impic cu forta in ele. Isi scoate degetele si mi le baga in gura, sugand cu pofta lichidul meu care mi se scurgea din pizda, gemeam amandoi de placere. Simteam ca imi vine asa ca ia iau mainile si i le pun pe sani sa imi frece sfarcurile in timp ce cu limba imi penetra vaginul, ii simteam limba calda, vroiam sa fie pula lui cat mai repede acolo. Incepe sa imi linga lindicul si sa il suga , iar cu mainile imi freca sfarcurile. Nu mai dureaza mult si imi dau drumu in gura lui, tremuram toata,tipam de placere.

Se ridica peste mine si incepe sa ma sarute, avea gustul pizdei mele in gura.Cu o singura miscare ajung peste el si incep s ail sarut pe buze, pe gat, sa ii sug lobul urechii in timp ce pizda mea se freca de pula lui in erectie.Incep sa cobor incet incet spre abdomen lingandu-l pana ajung la pula lui . Avea inca chilotii pe el asa ca ii iau toata pula in gura prin chiloti, gemea de placere. Ii d...



    Login