Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPLICUL
Autor : Dansidana - 2014-04-15
Citita de 21922 ori - Nota 7.86 (59 voturi)
In drum catre posta, Gina banuia deja ce contine plicul pe care trebuia sa il colecteze si tremura de frica. O data in mainile ei, il pipaie usor inainte de al deschide si intelege: contine probabil fotografii. Deci amenintarea pe care a primit-o prin telefon era reala. Drumul inapoi catre masina, il facu aproape in fuga. Deschizind in graba usa masini, se arunca linga volan si cu maini tremurinde deschide plicul. Erau in el trei fotografii. Numai trei, dar era destul ca s-o nenoroceasca. Erau autentice: ea impreuna cu Dan, colegul ei, profesor de sport, cu care intretinea un roman de vreo cinci luni. Romanul in sine nu era o problema; inca un roman printre multe altele; oricum mergea pe socoteala ei zvonul ca schimba barbatii ca bluzele. Fotografiile insasi erau problematice. Nu lasau nimic la nivelul imaginatiei. Cum si cine la toti dracii a reusit s-o surprinda astfel ?!! In prima fotografie apare imbratisata, sarutindu-se si incolacindu-si in jurul lui un picior gol pina aproape de sold. Se vedea clar cum mina ei dreapta i-i prinde prin pantaloni madularul. Intr-a doua fotografie, e surprinsa in genunchi, presindu-si una intr-alta titele pline si goale, care i-i inconjoarau pula erecta, al carui cap e lins de limba ei cu tot zelul. Iar intr-a treia fotografie, inconjurindu-l cu bratele, e surprinsa cum i-i stringe bucile curului, presindu-le catre ea, ca sa-i inghita pula in adincul gitului.
Calitativ, fotografiile erau excelente. Rotunjimile ei impresionante si inca zvelte, puteau sa faca concurenta multor vedete porno mai tinere ca ea: picioare sculptate, cur proeminent, tite rotunde si grele… o bomboana. Iar expresia fetei era extraordinara ! Cita patima ! Cit extaz !! Nu era expresia unui simplu model de sex care isi prezinta “marfa” in fata camerei, ci a unei nimfomane flaminde.
Nu stia inca ce anume urmareste “bunavoitorul” expeditor al plicului, dar i-i era clar ca o data ce fotografiile astea exista si se invirt in mina cuiva, va fii santajata… Iar din pozitia din care au fost luate fotogrfiile, numai fata ei era vizibila si asta nu i se parea intimplator . Relatiile ei cu Dan (ea divortata la 42, el proaspat insurat, 24) nu erau sentimentale, ci bazate pe sex, dar practic nu avea nici un motiv sa creada ca fotografiile sint initiativa lui. Iar dat fiind ca absolut toate escapadele lor sexuale aveau loc numai si numai la ea acasa, era evident ca alt cineva i-a patruns in apartament. Dar cum ? Cum poate fi posibil ca cineva s-o fi surprins astfel fara ca ea sa fi simtit ?! Asta parea ceva de domeniul fantasticului, in timp ce fotografiile erau reale; al dracului de reale !!! Sa fie vorba de vre-o …
Dumnezeule! acum i-i cade fisa. Inainte cu vre-o luna a dat telefon unui technician sa vina si sa-i repare televizorul. L-a presat sa vina cit mai devreme, explicindu-i ca e profesoara si nu poate intirzia diminetata dupa ora noua. Baiatul, foarte dragut, i-a raspuns ca nu e insurat si ne avind obligatii, poate sa vina la orice ora. Intelegind ca e “disponibil”, Gina l-a chemat la sapte. Era tinar si atractiv, iar ea l-a primit, nici mai mult nici mai putin, intr-un combinezon ! Derutat, tinarul a incercat sa deschida o discutie … mormaise ceva, ca are un frate mai tinar intr-a 12, care probabil invata la liceul ei; nu ceva de luat in seama. Baiatul a inceput sa-si pregateasca sculele, banuind ca Gina se va duce sa se imbrace si ca l-a primit in combinezon numai din intimplare. Dar Gina, a inceput sa se invirte in jurul lui si vazind cit e de stingherit, a inceput sa-l manipuleze, etalindu-si lasciv in fata lui titele goale si pulpele albe intre care pizda tunsa frumos era perfect vizibila. Nu-i de mirare ca “reparatia” nici nu a inceput macar. Invitatia era prea clara si baiatul, lasind treaba la dracu’, a luat-o in brate si a inceput s-o sarute focos, lipind-o de el. Era puternic si Gina simtea cum i-i striveste titele de pieptul lui. La inceput i s-a daruit complet, lasindu-l s-o mulga, sa-i prinda bucile curului desfacindu-i-le si chiar s-ai treaca citeva degete peste lindicul deja lichid de excitatie. Incurajat, baiatul si-a scos rapid catargul si a pus-o pe covor, desfacindu-i larg picioarele, gata s-o fute. Era la un grad de erectie de parca statea sa explodeze. Dar in mod brusc, Gina se razgindeste si rasucindu-se de sub el, se da la o parte, lasindu-l cu limba scoasa. Baiatul aiurit, cu multa greutate, reuseste numai s-o intrebe : “De ce ?! “, la care Gina, ca raspuns, isi desface in fata lui labile pizdei invitindu-l sa i-o linga. Baiatul nu ezita nici o secunda si facindu-i pe plac, o aduce rapid la orgasm, asteptindu-si rindul. Dar Gina avea alt plan si in modul cel mai deliberat, privindu-l cum asteapta incordat ca un arc, i-i spune ironic: “Imi pare rau, dar ma grabesc. Pacat, vad ca ai o scula impresionanta.” Si sub pretextul ca il compenseaza, i-i da o limba-doua peste capul urias al pulii, inebunindu-l si mai rau, si il lasa asa, neterminat, adaugind : “Vezi te rog ce faci cu televizorul si baga-l inapoi in nisa lui din perete, asa cum a fost. Cheia e pe masa. Inchizi si o lasi afara sub covoras. Spor la lucru.”
Stia ca s-a comportat groaznic, dar exact asta i-a fost intentia. Nu era prima oara cind Gina se juca cu barbatii, excitindu-i dintr-adins ca sa-i lase neterminati. Iar baiatul asta, care s-a aprins ca un chibrit, i se paruse extrem de potrivit. Sa-i fi montat el o camera spy, ca sa se razbune pe ea ? Ceva ascuns in nisa televizorului ? Sa fi fost el santajistul ?? I se parea cam exagerat, dar nu avea alta explicatie.
Citeste din nou anonimul mesaj, primit acum o ora, in urma caruia s-a dus sa scoata plicul: “AI LA POSTA UN PLIC, DU-TE SI IA-L IMEDIAT. DE AZI, NU TE MAI FUTI CU DAN, DAR O SA TE FUTEM NOI”. Stupefiata, il citeste iar si iar, ne reusind sa gaseasca o explicatie. “Noi” ? Pluralul asta o deruta complet, ca doar tecnicianul era unul… si probabil singurul care a aranjat treaba cu fotografiile.
Sa cheme poate un alt technician ca sa verifice treaba ? Sau poate e mai bine sa-l cheme iar pe primul si sa il compenseze cum trebuie ? E gata sa i se daruiasca cit va fi nevoie: o noapte, trei, o luna… cit ar fi cerut el , numai sa ingroape treaba asta cu fotografiile. Of, daca ar fi asta singurul pret, i s-ar darui si un an ! Mai ales ca arata bine tipul.
Prrrr, prrrr. In timp ce mintea Ginei alearga simultan in toate directiile, telefonul i-i vesteste un nou mesaj, iarasi de la un numar anonim. “DE MAINE, NU MAI MERGI CU SUTIENE. DE NICI UN FEL SI NICAIERI, INCLUSIV LA ORELE DE CLASA. ITI PERMITEM NUMAI TRICOURI SI BLUZE SI DACA AU NASTURI, DESFACI CEL PUTIN TREI. IAR FUSTELE TI LE SCURTEI CU ZECE CENTIMETRI. DACA NU EXECUTI ACEST ORDIN, PUBLICAM FOTOGRAFIILE.”
Gina ramine inghetata: sint nebuni ?! Cum dracu’ sa mearga fara sutien ?! “de nici un fel si nicaieri”…inclusiv in clasa, in fata elevilor !… Implicatia i-i era clara: la marimea bustului ei, 38 DD , e ca si cind i s-ar cere sa mearga cu titele goale. Si unde mai pui ca uneori sfircurile ei sint erecte. Si cum sa mearga cu trei nasturi deschisi ?!! Inseamna sa-si prezinte adincul titele oricaru-i cine pofteste. Iar fustele ?! Cum sa si le mai scurteze, ca si asa mergea relativ scurt… Inca zece centimetri, in cadrul scolii, insemna sa apara ca o curva de strada, numai ceva mai eleganta.
Tot tehnicianul trebuie sa fie, isi zice Gina. A zis el ceva de frasu’ dintr-a 12… Cine naiba o fii ala ?
Gina mergea la scoala in imbracaminte destul de moderata, dar care totusi i-i punea perfect in relief “calitatile corporale”. Cei din clasele superioare o mincau din ochii, unii din ei fiind chiar destul de “indiscreti”, fapt care i-i facea deosebita placere. Iar Gina stia sa se joace cu ei: cind aveau vre-o intrebare la vre-un exercitiu, se apropia de ei aplecindu-se “ca sa le raspunda”. Stia bine ca aplecindu-se, fusta ei strimta se ridica destul, dind celor din spate, posibilitatea sa-i masoare mai bine picioarele, iar celor din fata s-o priveasca in adincul decolteului. Iar cel cu intrebarea, se afla in mare dilema: s-o privesca in fata , sau… Si cu cit se apleca mai adinc si mai prelung, dilema era mai mare si Gina o savura din plin.
Si acum ? Sa vina in fata lor fara sutien si cu trei nasturi deschisi ? Si cu o fusta mai scurta cu zece centimetri ?!
Trebuie sa se gindeasca bine ce-i de facut ! Nu poate sa accepte asa un santaj ! Dar ce o sa fie cu fotografiile ?
Pornind masina, Gina conduce catre casa; nervoasa, incordata si luptindu-se cu traficul. Spre norocul ei ajunge fara nici un accident, dar nici nu a apuca sa iasa din masina si iata un nou mesaj:
Prrrr, Prrr: “CA SA ANULAM ORICE DUBIU, IA-TI TOATE SUTIENELE SI TAIE-LE BRETELELE CU FOARFECA. LE FOTOGRFIEZI SI NI LE TRIMETI LA URMATOAREA ADRESA sint_curva_supusa@gmail.com. DACA NU TRIMITI ASTA PINA DISEARA LA OPT, MAINE PUBLICAM FOTOGRFIILE. NU NUMAI PE CELE DIN PLIC, CI PE TOATE !!! BYE si BI”.
Dumnezeule mare ! a cazut in mina unei bande de bestii ! Si daca vorbesc despre “TOATE” fotogrfiile, inseamna ca cele cu Dan erau numai aperitivul. Si de ce “BYE si BI”; sa fie “BI” o gresala ? Intr-o fractiune de secunda, ingheata pe loc. Era clar ca buna ziua: “BI” era probabil de le BI-sexuala. Se vede ca bestiile erau perfect informate.
Gina intelege ca situatia se complica din ce in ce. Incepe sa se simta pierduta ! Acum doua luni, in paralel cu romanul cu Dan, a avut inca o aventura sexuala si i-i era clar ca daca aceasta se va descoperi, aventura cu Dan devine floricica la ureche. Cu toate relatiile pe care le are, au s-o zboare din liceu. Era vorba de una dintre elevele ei de la cursurile externe serale, Diana. Slava domnului ca cel putin implinise 20, dar du-te acum si explica daca poti. Si unde e etica ?! Si daca iarasi au fotografii, probabil ca sint la nivelul celor din plic … Si probabil ca sint acolo o gramada de “69”. Si unde mai pui “jocurile” cu vibratorul, cu catusele, “tratamentul” cu nuiaua… Diana era o submisiva incepatoare, dar Gina, sub pretextul ca o antreneaza, a adus-o de multe ori la puncte extreme.
Dumnezeule mare !!! unde sa fie camera ei cu care ea insasi a filmat ultima lor sesiune ??? Numai asta i-i lipsea !!! Gina fuge in dormitor deschizind in viteza dulapul. Cauta cu disperare, usa dupa usa, raft dupa raft… Arunca cu furie pe parchet toate boarfele, cutiile, gentile…. Dar camera nu e ! A disparut, si o data cu ea toate casetele , inclusiv aceea in care s-a filmat impreuna cu Diana, dindu-i saptaminala sesiune de “educatie”. Asta era deja peste puterile ei, tocmai pentru ca tinea minte exact ce contine aceasta caseta: Diana, de regula cu un mini-vibrator in pizda, telecomandat de Gina, era excitata pina la limita si intentionat oprita in pragul fiecarui orgasm de care se apropia. Gina o manipuleaza cu maiestrie: citeva pulsuri, o scurta oprire, urmata de alte pulsuri… si iar o oprire… si iar… Diana tormentata, isi onduleaza corpul in toate directiile, tremurind la fiecare nou puls si cersind inebunita pe urmatorul. Iar Gina, cu nesfarsita rabdare, savurind supliciul sexual al Dianei, masturbeaza, avind in fata ei orgasm dupa orgasm. Dar numai Gina putea sa masturbeze. Diana incatusata bine, cu mainile deasupra capului si gleznele legate lateral, ne...



    Login