Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Palma de Mallorca
Autor : tania54 - 2019-06-28
Citita de 17393 ori - Nota 3.31 (396 voturi)
Bună ! Numele meu este Tania T. , am 54 ani , sunt căsătorită de 35 ani , am o fată de 34 ani , împreuna cu sotul meu , suntem din Iași , si locuim in Palma de Mallorca de 15 ani .
Ne-am mutat aici atunci cand Andreea , fiica noastră a terminat liceul , in Iași (un liceu de renume) , a vrut sa-si continue studiile mai departe , urmând o facultate ... poate ca va întrebați de ce in Palma a vrut sa faca studiile ... dar pana la urma scopul a ceea ce scriu nu consta in asta , ci in alta idee , idei . Pe scurt , familei noastre , ne-a placut , si încă ne place , bineînțeles , aceasta tara . Am decis sa alegem Palma , pentru ca este ceva mai altfel , nu ca in alte orașe nu ar fi , dar aici este mai exotic . Făcând alegerea asta , totodata , Andreei , placandu-i , si dorindu-si foarte mult sa continue studiile in Spania , ne-am legat si concentrat toti , pe același obiectiv ... mutatul din Romania .
Am venit aici , in aceasta țara superba , in anul 2004 ... ca oricărei familii care decide sa se mute , mai ales dintr-o țara in alta , ne-a fost greu , uneori chiar foarte greu , dar cand iti propui scopuri , si visuri , pot deveni realitate ... la inceput am stat in chirie ... destul de nasol , dar uneori bine . Deși am vândut proprietățile pe care o dețineam in Iași , tot nu ne ajungeau banii sa ne cumpărăm o locuinta aici (casa) . M-am angajat (destul de greu) , ca femeie de serviciu pe românește (nu menajera) la o familie de aici . Era bine , salariu bun , condiții bune , mergeam zilnic , dar totusi dormeam “acasa” . Sotul meu se angajase paznic la o fabrica , salariu bun si la el , lucra in ture ... Andreea , își incepuse studiile la facultatea pe care si-o dorise atât de mult sa o faca (nesemnificativ pt voi ce facultate) , dar pentru mine , da , si anume Medicină Generală ... ma mândresc cu ea !
... lunile treceau , si noi reușeam sa punem bani deoparte , ca sa ne putem cumpăra o locuința a noastra . Am muncit timp de 2 ani de zile , deja adunasem bani frumoși + ce aveam din ceea ce am vândut in România , si am reușit intr-un final sa ne cumpărăm o casa . Nu contează cat a costat , ci ca am reușit prin munca si dăruire . Andreea era anul 2 de facultate , iar ca orice fata , avea un iubit . Il cunoscuse de ceva vreme , si au inceput o relație ... el era de aceeași varsta cu ea , era la aceeași facultate , același an , aceeași grupă . Sergio , un tip frumos , cu bun simt , doctor in devenire , spaniol , bineînțeles ... nu as vrea sa ma lungesc atât cu detalii amănunțite , nu as vrea sa va irosiți timpul citind poate ca in sinea voastră , ceva neinteresant ... anii au trecut , Andreea a terminat cu succes facultatea , si cand spun asta , Menționez ca nu a avut nici macar o restanta , a luat rezidențiatul cu nota 9.27 , si de atunci , pana in prezent , profesează ca si doctor cardiolog la un spital renumit din Palma .
Eu ... bineînțeles nu mai am varsta aceea de 39 ani , ca atunci cand ne mutasem , am ajuns la 54 ... cam trist cand stau sa ma gandesc , sotul meu , la fel , are aceeași vârsta ca mine , s-au schimbat multe de atunci pana acum , dar cel mai important este faptul ca nu s-a schimbat nimic in rau intre mine si el , si nici intre Andreea si Sergio . S-au logodit , căsătorit , noi , eu cu sotul meu asteptam încă un bebe , dar vad ca ei încă nu au de gand ... ma rog .
Intre timp , noi , ne-am deschis o pizzerie aici , ba chiar va asteptam daca sunteți in trecere vreodată , facem cinste :)) ...
Pe scurt , cam asta este in mare , istoria noastră , sa zic asa ...
si dupa cum spuneam mai devreme , nu asta va interesează ...
Am decis sa scriu aici , citind multe fantezii , povesti si toate frumoase in felul lor . Am sa va spun si eu una , si sper sa va placa . Da , sunt o femeie fantezista ... daca imi permiteți sa ma descriu putin ... sunt blonda , 1.73 înălțime , sâni mari , frumoși , fund de altfel frumos ... frumoasa , spun eu :))
Căsnicia mea este una foarte frumoasa ... am tot ce-mi trebuie , nu-mi lipsește nimic , nici financiar , nici in relația sexuală , deci chiar nimic .
Sunt fantezista de cand ma stiu , si imi plac , recunosc ... pot sa spun ca ma incadrez la categoria MILF , mai mult decât perfect .
Eram intr-o seara la pizzerie , aici la noi , cum de altfel mai toate serile sunt pe acolo , împreuna cu sotul meu . Clienți mulți , lume mulțumită , bla bla ... am remarcat trecând pe la o masa , ca se vorbea românește ... erau o ea , si un el . Acum , ca roman , cand esti in alta țara , si te întâlnești , dai de un alt roman de al tau , nu ai cum sa nu te bagi in vorba ... zic eu .
Am salutat , zâmbind ... “bună seara , dragi romani” ... iar de acolo a inceput “nebunia” ... am mai avut clienți romani , dar nimic neobisnuit , sau ne la locul lui ... el , era un tip la vreo 35 ani , am dedus eu la prima vedere , ulterior aflând ca exact 35 avea :)) . Aveam pe mine o rochie alba , se seara , cald fiind mai majoritatea timpului aici , lărguță dar nici foarte largă , fără chiloți si fără sutien ... nu-mi place sa port ... si niste sandale in picioare . Vorbind putin atunci cu ei , de unde sunteți , ce faceti pe aici , nu prea multe ... mi s-a pus putin asa pata , daca pot sa zic asta , pe acel tip . Il priveam asa , mai altfel , mai pătrunzător , si era vizibil si pt el acest lucru . De altfel , si el ma privea , la fel de pătrunzător , cu sete parcă ... ne sorbeam din priviri cum ar veni . Toate astea se întâmplau asa , mai sa nu fie in văzul tuturor , deși practic era plin de lume acolo . Sotul meu , si el prin preajma , cu te miri fie ce treaba pe acolo , cand mai apuca sa stea putin la masa , cand mai mergea sa vadă daca e lumea mulțumită (obiceiul lui) , foarte grijuliu si atent . Intre timp ii venise si un prieten cum de altfel venea toata seara la partida lor de table . Tot roman si el , dar parca insuportabil ... cred ca imi era antipatic ca mânca si bea gratis mereu :))
Eu , mai mult pe la masa , langa mine de curând așezându-se si ei , cu tablele lor (tipic românesc) , bere rece , alea alea ... începusem sa-l privesc pe acel tip roman , tot mai mult , si in gândul meu se accentua tot mai tare ideea ca l-as vrea , dar nu stiu cum ... simteam ca am acel necesar grad de nebunie încât sa fiu in stare de multe . Vedeam ca si el se uita , mai subtil , sa nu-l vadă partenera , dar tot reușea sa ma privească , si sa-mi admire formele mele apetisante . Stand pe scaun , eram cu mana la bărbie , degetul intre buze , poziția aia prin care exprimi ideea aia de sex , stiti voi , si il priveam parca transmițându-i ca-l vreau . Imi făcusem deja filme , si ideea asta de a face sex cu el , ca excitase , si ma facea sa-mi doresc tot mai mult . Simteam maxim ca si el ma vrea , si el la rândul lui , ma simțea pe mine ... sotul , concentrat cu ochii-n mizeriiile alea de table , începuseră si injuarturile la adresa zarurilor , ce sa mai ... momentul perfect de a reuși sa enerveze si pe cei din jur (eu) . Tot raul spre bine , căci atentia lui , era acolo , ceea ce ma făcea sa gandesc departe . Imi făcusem un plan , asa mai pervers , in mintea mea de MILF care voia un penis tânăr ... si lăsându-ma de toate , i-am facut cu ochiul , m-am ridicat de la masa , si i-am spus soțului meu ca merg pana la baie ... nici nu m-a bagat in seama ... in mintea mea era doar chestia aia , oare poate sa vina , oare scapă cumva de ea ... ajungând pe holul care ducea la baie , am zis sa astept putin , având vizibilitate înspre usa care pe care intrai in incinta clădirii . Așteptările mele nu au fost lungi , si la 1 minut maxim dupa ce am părăsit masa , l-am vazut ca vine , am așteptat putin pana a intrat , iar atunci cand si el m-a vazut , căutându-ma disperat cu privirea , i-am facut un semn sa vina , si am luat direcția către toaleta femeilor . Am intrat , inima parca-mi sarea din piept ... emoția aia , si adrenalina aia , ceva de nedescris in cuvinte . Nici nu am apucat bine sa închid usa , ca a si intrat in baie , peste mine , a închis-o la loc , si mi-a spus ... “nu prea am timpul necesar , dar vreau sa ti-o trag grav” ...
M-a inebunit efectiv cand am auzit asta ... s-a repezit la mine , m-a luat de fund , si a inceput sa ma sărute cu asa o pofta , dar totodata si graba ... wow , era asa excitant . Eram si eu constienta de faptul ca timpul ne este dușman , dar nu aveam soluții ... i-am pus pe penis , si l-am simtit foarte erect , era asa tare ... el mi-a bagat mana pe sub rochița , si a vazut ca nu aveam chiloți ...in acel moment , s-a uitat la mine in ochi , si a zis “târfulițo” ... in secunda 2 , m-a aplecat in genunchi , eu bineînțeles i-am scos pula din pantalonii scurți cat de repede am putut , si am inceput sa-i fac un oral de toata frumusetea . El e...



    Login