Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Original&Real 1
Autor : Galuxyy - 2016-06-27
Citita de 17932 ori - Nota 3.43 (58 voturi)
[..]Am intrat in casa si..mainile lui au preluat controlul asupra parului meu.. Ma durea si in acelasi timp ma excitau acele bruscari. Incercam sa ma retrag, dar de fiecare data cand ma aducea inapoi era si mai violent parca dorind sa ma pedepseasca.
"-Haide, Galuxi.. Daca nu te-as trage de par sau nu te-as palmui m-ai bate..inceteaza, iti place!", l-am auzit spunandu-mi in timp ce ma musca de lobul urechii.
Am ajuns in dormitor l-am impins pe spate si i-am dat pantalonii jos. Imi placea ce vedeam, asa ca am inceput sa-l sug intr-un ritm alert, uneori inecandu-ma, dar doar cateva momente.M-am ridicat si m-am intins langa el, moment in care el si-a coborat limba de pe gat pe sani insistand la sfarcuri, facea cerculete in jurul lor.A continuat trecand cu limba pe coapse, oprindu-se cu ea in clitoris. Il lingea cu toata limba despicandu-mi cu degetele labiile.
"-Aaaah!!", am tipat cand i-am simtit limba in vagin. I-am cerut mai mult, atunci un deget si-a facut loc in vaginul meu. Nu m-a vazuut multumita atunci a continuat sa introduca si un al 2-lea deget, al 3-lea ca mai apoi sa isi introduca pula in vaginul meu.
Apoi, cand s-a ridicat..ca sa se aseze peste mine am avut un soc..
Pula de dimensiune normala pe care acum cateva momente o supsesem cu mici dificultati devenise un...monstrulet. Am inghitit in sec si am zambit..
"-Doar nu ti-e frica?"
"-Miee? Pffaa :)) nuuu", am spus pe un ton autoritar ca sa nu ma fac de ras :))
Mi-a plimbat capul pulii printre labii alintandu-mi sanii cu privirea..a patruns usor cu capul si a inaintat pana cand coaiele lui pareau sa fie parte din corpul meu.
Ma invadau fiori tot mai fierbtinti cu cat simteam ca penetrarile erau tot mai adanci si repezi.
"-Fute-ma mai usor!" i-am strigat.
M-a sarutat pe o parte a fruntii incercand sa para protector si a lovit brusc in mine si mai tare..in momentul acela am avut impresia ca mi-a ajuns in burtica :o
Penetrarile au fost din ce in ce mai repezi, imobilizata de bratele lui mari asezate desupra umerilor mei cu coatele infipte in perne..eu n-aveam nici o sansa.. Sa mai domolesc micutul animalut :))
Ii zgariam spatele si il muscam de unde apucam in zadar.
Dupa ce a o...



    Login