Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO seara banal de fantastica
Autor : adiflor - 2016-04-20
Citita de 27417 ori - Nota 8.55 (269 voturi)
Buna seara,,
Ma numesc ... cum ma numesc, ce conteaza. Ce urmeaza va conta.
Este intamplarea ce o povesteam acum o saptamana dar cu multe greseli, dat fiind faptul ca a fost scrisa la repezeala, deci sa revenim.
Era weekend, ma trezesc, prepar un fresh de portocale si ma pregatesc pentru cateva exercitii de stretching, intre timp pornesc laptopul si rulez pe fundal un radio cu ceva relaxant. Dupa ceva timp “ritualul” meu de dimineata se sfarseste cu un mic dejun sanatos. Continui ziua cu activitatile obisnuite de Sambata, iar undeva dupa amiaza ma retrag spre dormitor cu gandul la un somn de weekend, dar in timp ce vroiam sa inchid laptopul, o prietena din facultate ma abordeaza pe facebook printr-un simplu:
- Hello!
Evident raspund, doar sunt un baiat educat si nu imi place sa ignor, chiar daca aveam o pofta nebuna de somn.. )
- Buna, (ii zic eu),
Dupa acest raspuns la Salut, discutia noastra se lungeste pana aprope pe inserat, ca sa se inteleaga, am discutat de toate de la facultate pana la parinti si bunici. Se pare ca nu mai aveam chef de iesit si intentionez, din politete, sa propun continuarea conversatiei la un suc sau de ce nu, un vin, bere. Tipa accepta instant, de parca astepta aceasta invitatie ca pe o provocare.
In perioada imediat urmatoare am facut un dus, mi-am ales ceva haine sezoniere (era vara), pantalnoni de in culoare crem, si o camasa putin cam exotica, iar in picioare sandale si un parfum cu aroma florala, evident ceva mai tare, for mens. Cand ies din casa dau un sms si o anunt ca plec de acasa spre centru vechi, imediat primesc un sms cu:
- Intarzii putin, inca ma pregatesc. Scuze! Pup
Pentru mine era ceva tipic feminine, desi nu intelegeam de ce dureaza sa se pregateasca atat. Trecand 35 de min aproximativ, ajung in centru si ma asez la o masa discreta. Scot telefonul sa ii dau sms cu locatia cand in acelasi timp, sunt apelat de Ea. Ii transmit coordonatele si la scurt timp apare si ea.
Ea era Alina, fosta mea colega de facultate, avea 32 de ani, inaltime medie, corp atletic, par saten spre blond, arata superb acum. Era imbracata intr-o tinuta office putin mai lejera si purta ochelari. Ma saruta cu pofta pe obraz si imi spune ca ii este sete. Fac semn unui picol si o las sa comande inainte, a cerut o sticla de vin rosu demisec si o apa semi demineralizata, dau din cap in semn de acord cu vinul si apa, iar picolul se indreapta catre bar. Intre timp continuam discutiile din ce in ce mai interesante. Ma privea peste tot ca si cum nu ma mai vazuse de ceva timp si imi spune:
- Te-ai mai ingrasat si iti sta bine,
- Nu Alina, e de la sport, masa musculara, se pare ca metabolismul meu nu asimileaza grasime momentan.
Ea rade si aproba. Mai toata seara am ras la glume banale.
Eu aveam 27 de ani iar ea 32, era o diferenta totusi, desi ii placea de mine ca amic. Tinand cont de acest aspect al varstei o tratam ca pe o doamna, desi nu era casatorita si nici nu stiu sigur daca avea o relatie la acel moment.
Se facea tarziu iar vinul comandat inainte era pe terminate, totul era asa placut, vreamea era calda, aceasta femeie era minunata, un weekend cu adevarat relaxant. Spre final imi fac curaj si o intreb daca vrea sa ramana la mine. Imi zambeste ironic si zice:
- Tu ce crezi? A?
- Normal ca DA.
In acel moment nu stiam daca a raspuns in gluma sau chiar era pe bune, insa efectul vinului imi spunea ca seara abea incepe. Intre timp comand un taxi, imediat apare si taxiul comandat, urcam impreuna in spate si continuam povestile, radeam la glume tampite, probabil era vinul, ea isi pune capul pe umarul meu si ma ia de o mana. Avea un parfum placut, il simteam cum este emanate din gatul ei.
Ajungem la mine, aveam un vin rosu demidulce la rece, pe care-l deshid si il las sa curga in doua pahare adanci. Ea se uita pofticios la mine, iar eu simteam ca in seara aia o sa fie ceva mai mult intre mine si ea, probabil vom face sex. Radea si isi musca usor buza de jos, se apropie de mine, ciocnim paharele si ma intreaba daca am ceva muzica chill out. Confirm ca da, si pornesc acea muzica. Suprinzator incepem o discutie ciudata despre sex, dar nu intre oamenii, ci inperecherea intre caini )
Mi se parea ciudat totusi, dar continuam si ajungem la oameni, nu stiam unde bate, pentru moment am crezut ca vrea ceva serios, o relatie.
Se plimba usor prin casa, deaja eram ametit, ma uitam la curul ei, parca vedeam prin fusta. Am zis sa ma controlez, dar intre timp ea se aseaza pe canapea si ma intreaba daca stiu sa fac masaj, pe motiv ca are o durere lobara posibila de la pozitia de la birou. Ii raspund ca da doar ca va trebui sa se dezbrace ca sa pot folosi un ulei de masaj si sa nu ii patez hainele. Raspunsul ei a fost:
- Vreau sa fac un dus si dupa faci ce vrei cu mine.
Eram perplex, aceasta femeie era indirecta dar directa subtil. Ii dau un halat si intra la dus. Intre timp eu pregatesc teritoriul pentru masaj, aduc si doua lumanari parfumate sa renuntam la lumina de la lustra si o asteptam cu paharul de vin si un ulei de masaj cu aroma exotica.
Dupa cateva minute iese din dus, avea o privire patrunzatoare, se apropie de mine hotarata, se apleaca pe canapea si ma saruta usor si flamand. Simteam ca trebuie sa fac ceva dar in acel timp ea se retrage si imi cere masajul promis. Ii cer sa se intinda pe prosopul intins pe canapea. Isi da halatul jos, era complet goala, avea sanii bombati, mici spre medii, numai buni de supt si de strans in mana, iar pasarica era ca o pasare naiva ce astepta sa inghita ceva, era epilate complet.. Aveam o pofta nebuna sa o ating. Insa eram blocat.. Ea imi zice:
- Vezi acest corp, in seara asta il las pe mana ta.
Am aprobat din cap si ii fac semna sa se intinda pe prosop. Eram ramas fara grai, femeia avea cuvintele la ea, vorbea dar stia ce vorbea.
Se intinde cu fundul in sus, nu m-am putut abtine sa nu-l privesc cu pofta. Era bombat si cerea ceva parca….
Incep sa ii torn putin ulei pe spate si o ating usor de jos in sus, stanga dreapta si tot asa. Ea imi spune:
- Vreau sa imi masezi si pulpele picioarelor, acest ulei e superb, aroma lui, mmm.
Ii raspund ca un barbat:
- Acum o sa fac cum doresti, mai tarziu o sa fac cum doresc.
Aproba in semn de placere si geme usor cu “Daaaaa”.
Devenea incitant, o masam pe picioare si ea isi deschide picioarele. Ma uitam si ii vedeam pizda si gaura interzisa dintre fese cum asteapa parca ceva sa le gadile sau sa intre acolo in ele. O ating pe buci si cu doua degete o ating in zona anusului si usor catre pizda. Incepea sa geama si sa isi deschida mai mult picioarele. Simteam o pofta nebuna sa o ling in pizda si in cur, amandoua erau asa frumoase, pizda era roz si mica, frumos epilate, iar curul la fel de roz si rotund, parea protectorul pasarici, era un cur norocos, se afla in mijlocul a doua buci superbe.
Nu mai astept mult, o mai mangai putin si ma lipesc cu gura de pizda ei, era plina de saliva, iar pizda ei era umeda, parca ma astepta. Incep sa o ling usor intre labii si ii sug putin clitorisul. Simt cum gemea si usor mana ei dreapta ma prinde de par si ma trage sa o ling in cur. Aceasta femeie stia ce vrea.
Incep sa o ling in gaura aceea rotunda, era perfecta, faceam curse cu limba intre cur si pizda. Parca vroiam sa musc din ambele gauri si din bucile ei tonifiate.
Ea gemea din ce in ce mai tare, iar mie mi se sculaze groaznic de rau pula, simteam cum pulseaza sangele in ea si era usor umeda in cap. La un moment dat imi cere sa ma opresc si se ridica, ma saruta de parca vroia sa isi simpta propriul gust din pasarica si ma linge usor la coltul buzelor. Am simtit o nevoie nebuna in acel moment sa scot pula afara din pajama si sa o iau de par pe aceasta femeie. Nu opunea rezistenta, ba chiar parea ca asteapta acest moment.
O iau de par si o infig cu gura in pula mea erecta, care ardea de nerabdare sa ajunga in acea doamna. Simteam ca o tin degeaba de par, ea se infigea singura cu gura in pula mea, simteam cum o baga in gat, se ineca usor cu ea dar nu renunta, era foarte flamanda sau ii placea pula mult. Ma apuca cu o mana de coie si continua sa mi-o suga cu pofta. Era ceva divin.
O scoate din gura, se ridica si ma privea fix in ochi:
- Acum vreau sa ma futi, vreau sa simt pula asta tare cum imi zapaceste pizda.
- Da Alina, vei simti mai mult decat atat,
O tineam de par si o asez capra pe canapea, imi potrivesc usor pula intre labiile pizdei ei si mi-o frec usor acolo inainte sa intru in ea, tremura de nerabdare si tipa la mine:
- Te rooooog, fute-ma odata..
Avea pizda uda si fiebinte, ii pun capul pulii la intrare in pizda si o imping usor pana ating cu coiele de clitorisul ei. Toata pula era in ea in acel moment. O plesnesc usor peste cur si o fut apasat cam 3 minute. Era un ritm rapid si nu scoteam toata pula afara, doar putin si o infigeam din nou adanc, iar in acel timp coaiele loveau cu putere clitorisul. Asta o inebunea. Si eu continuam sa o tin de par ca semn de dominare.
Simteam cum pula mea pulsa ca o nebuna in aceasta femeie nebuna dupa ea. Coaiele fierbeau, simteam cum produc sperma.
Am schimbat pozitia, ea era pe spate cu calcaiele pe umeri mei, iar eu patrundeam in ea parca mai adanc. Pizda ii plangea de fericire, eu o tineam de tate si uneori de gura cand o futeam in ritm mai alert. Simteam cand are orgasm, o apuca tremuratul putin si pasarica devenea mai stramta.
Era minuat. Dupa un timp se uita la mine, gemand de placere si zice:
- Vreau sa ti-o simt in cur, dar intra usor..
- O sa intru Alina, dar o sa ti-o bag adanc..
Ea raspunde hotarata,
- Vreau sa ma futi cum vrei tu.
Ies din pasarica ei si potrivesc capul pulii la intrare in cur. Inainte sa intru mai pun cateva picaturi de ulei de masaj pe capul pulii si curul ei. Ii asez calcaiele mai bine pe umerii mei si ii ridic curul in pozitie defensiva. Ea tragea de buci in exterior si eu incep sa patrund usor, era ceva divin, simteam ca ma dom...



    Login