Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O grasuna tatoasa 7 - final
Autor : piciormare - 2022-09-20
Citita de 7709 ori - Nota 5.25 (55 voturi)
In baie, si-a dat jos doar bijuteriile, sutienul nu, si am intrat in cabina de dus. Era cam mica cabina pentru toti trei, adica ea, eu si pula sculata  , dar... Cat ne-am spalat, ea radea de se cutremura cabina, de mine si de pula mea. Fiind sculata, tot timpul o loveam cand ma intorceam, ori de curul sau burta ei, ori de peretele cabinei.
Dupa ce ne-am spalat, am mai stat sub dus si ne-am mai sarutat, ne-am pipait, ea mi-a prins pula cu o mana si a potrivit-o in buric.
- Mai vrei asa? zambea.
- Aaahhh! Daaa! E asa excitant!
- Mmmmm! Perversule! Nebun pervers si violator! Te iubesc, ma, asa violator pervers si nebun! Hai, fute-ma in buric! Stiu ca asta vrei, ca te excita!
Imi tinea capul pulii in scobitura buricului si cu mana imi freca pula. Ne sarutam si ii masam tatele si bucile. La un moment dat, am simtit cealalta mana pe coaie, mangaindu-le usor, si apoi, cu coaiele in palma, am simtit cum un deget se indreapta spre rozeta. A apasat usor cu varful degetului si rozeta mi s-a deschis parca fara sa vreau si degetul a alunecat inauntru. Tremuram de excitare, era asa de bine! Si ea era excitata, gafaia si si i se intarisera sfarcurile. Isi misca burta, tinand cu mana pula cu capul in buric si gemea. N-a durat mult si am ejaculat in buric, dar foarte putin. Dupa atatea ejaculari, coaiele nu mai putusera tine pasul si acum, abia cateva picaturi i-au ajuns in buric si s-au scurs pe burta. Dar pula tot sculata era! Acum imi era ciuda ca era invers: eu eram epuizat, tremuram de oboseala, si pula inca era sculata! Mi-am fixat in minte sa aflu cu orice pret ce spray folosise!
Dupa dus, cand ne-am sters, a continuat sa rada si sa faca misto de mine. De exemplu, dupa ce s-a sters, a pus prosopul pe pula ca in cuier!
Apoi, ne-am dus in dormitor, am strans asternutul ud de pe pat si am vazut ca, intre cearsaf si saltea era o salteluta subtire, de cativa centimetri, care se udase, dar udeala nu trecuse prin ea, deci salteaua mare era uscata.
- Bine ca nu s-a udat si asta, a chicotit Lili. Trebuia sa dormim in living si acolo n-am decat o canapea fixa, neextensibila, si n-aveam loc!
- Pai dormeam suprapusi, am glumit eu palid.
- Aaa, daaa! Tu peste mine, cu tatele pe post de perna! Si cu pula in mine , pe post de ancora, sa nu cazi din pat!
La ideea asta, cred ca isi imagina faza, ca a inceput sa rada cu lacrimi si s-a prabusit pe pat. Am ras si eu, dar eram prea vlaguit. M-am intins pe pat. Ma simteam de parca ar fi trecut peste mine un camion cu piatra. Numai a dracului pula statea teapana si ridicata in sus, efectul sprayului. Am adormit imediat, somn de piatra, adanc, fara vise.
M-am trezit si mi se parea ca dormisem mult, credeam ca e dimineata, dar m-am uitat la telefon si de fapt dormisem cam o ora si jumatate. Lili nu era in pat, ca de obicei! Pula era tot sculata si imi simteam vezica plina, trebuia sa ma pis, dar nu era extrema urgenta.
Lili era in bucatarie, fuma cu ochii pe telefon.
- Te-ai trezit, Pula-Tare! a ras.
Fara un cuvant, am prins-o de mana si am tras-o. mirata s-a ridicat de pe scaun si a venit dupa mine, lasand tigara sa arda singura in scrumiera. Am tras-o as dupa mine pana in baie. In mijlocul baii, m-am intors si am sarutat-o. Mi-a supt limba, mi-a bagat si ea limba-n gura si mi-a prins pula intre palme.
- Mmmm! Ti-ai revenit, se pare, a ras. Ti-am spus ca o sa ma futi pana faci basici pe pula, dar n-ai crezut.
- Ba da... dar ti-am promis ceva si acum vreu sa o indeplinesc.
- Ce? Ce vrei sa...
- Sa ma pis in tine! Nu asta era fantezia ta, tatoasa perversa?
- Aaaaahhhh! a gemut si ochii i s-au aprins. Perversule! Hai! Zi, ce vrei sa fac?
- Pune-te pe burta.
A executat fara alte intrebari. Cu ochii aprinsi de excitare s-a lasat in genunchi intai si a tras o limba pe capul pulii, apoi s-a intors si s-a intins pe burta tresarind un pic la atingerea gresiei.
m-am intins peste ea, cu pula potrivita pe santul dintre buci. I-am prins tatele si am ciupit sfarcurile si i-am soptit:
- O sa iti bag pula in cur, o sa te fut in cur si o sa ma pis in tine. O sa iti umplu intestinul de pisat si tu o sa strangi rozeta sa nu curga vre-un strop. Si o sa stai asa, cu rozeta stransa sa tii pisatul in tine si o sa-mi lingi coaiele. Si n-o sa te golesti pana nu-ti dau eu voie, clar?
- Ahhh, da! Da, iubitule! a baiguit. Doar o clipa... ridica-te... sa...
A scos din dulapiorul de sub chiuveta un tub cu lubrefiant, si-a uns rozeta si mi-a uns pula apoi a luat prosopul si si-a sters degetele.
N-a mai apucat sa lase prosopul. Sprijinit intr-o mana, cu cealalta i-am desfacut bucile, ea si-a ridicat un pic curul si pula a gasit rozeta. O apasare usoara si rozeta s-a deschis mulandu-se pe capul pulii. Cand tot capul pulii a intrat in cur, m-am oprit un pic, apoi, cu o miscare brusca, i-am impins pula in cur pana la radacina. Cred ca ar fi urlat, dar si-a bagat prosopul in gura, muscandu-l si asa s-a auzit ca un muget infundat, ca un geamat. Eu miscam din solduri, sa imi fac loc intre bucile mari si moi, sa intru mai adanc, cat mai adanc. Am inceput s-o fut. Trageam curul inapoi pana ramanea inauntru doar capul pulii, apoi, cu o miscare brusca, bagam toata pula pana la baza, in cur pana ce coaiele mi se loveau de rozeta ei. Am futut-o asa cateva minute, apoi m-am oprit cu pula bagata maxim in ea si am dat drumil la pisat. Intai, poate de emotie, de neobisnuitul situatiei, urina a venit slab, dar, dupa putin, a pornit un jet viguros. Rozeta ei mi se mulase pe pula si ea tremura din tot corpul, gemand intr-una cu gura astupata de prosop. M-am pisat mult, aveam impresia ca nu se mai termina jetul si ca o sa-i umple intestinele pana la stomac. Ea tremura spasmodic si gemea cu fata in prosop. Senzatiile simtite nu le puteam compara cu nimic din ce simtisem pana atunci. In cele din urma, am terminat. Am mai stat asa, cu pula in curul ala superb cam un minut, pana i s-a mai potolit geamatul si am inceput sa scot pula din cur, incet, lent, sa aiba timp sa stranga rozeta. Am scos-o si rozeta i s-a inchis incet, strangandu-se de cateva ori. Ea era efectiv prabusita pe gresie, sub mine. m-am ridicat in genunchi calare pe picioarele ei lipite si atunci am observat ca, pe gresie, sub noi, era balta. Am crezut ca nu stransese destul rozeta si pisatul a curs din ea. ...



    Login