Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO dimineata diferita
Autor : llilblue - 2012-09-12
Citita de 30572 ori - Nota 8.16 (80 voturi)
Tocmai ce ma pregateam sa intru in cladirea in care lucrez cand l-am zarit pe Andrei, un bun prieten care de multa vreme isi dorea sa ma futa, simteam din privirile lui cum de fiecare data cand ma vedea ma penetra. Ma apropii si simt cum tatele imi sunt fixate, cum privirea coboara pana intre picioare.
Ne salutam, ne pupam prieteneste pe obraz, ia eu ii spun sa urce sa mai discutam si sa stam la o cafea. Imi spune ca va venicam in 10 minute ca asteapta sa pe cineva. Eu urc, pregatesc o cafea si ma apuc sa lucrez, peste cateva minute, se aude soneria, merg sa raspund ...era Andrei.
Il poftesc in birou, inchid usa dupa noi, colegii erau deja suspiciosi :). Se aseazape un scaun langa mine si povestim, ii cer sa ma scuze cateva minute, pentru a termina ceva.
In timp ce lucrez simt cum degetul lui imi atinge sfarcul care incepe sa se intareasc, il privesc si fara a spune nimic continui sa lucrez, el continua sa ma atinga, respiratia imi devine din ce in ce mai greoaie, mana lui coboara....ma atinge usor pe abdomen...si simt o strangere puternica de pizda...ma concentrez din ce in ce mai greu, intorc privirea spre el, el continua sa ma stranga, cobor privirea si vad cum pula lui va rupe in curand pantalonii. Ma ia de mana si imi spune:
-Simte cu pula mea vibreaza pentru tine, vreau sa te fut acum!
Se ridica in picioare si isi scoate pula din pantaloni, e rosie in cap si tare ca fierul, o tine in mana si incepe sa ma mangaie cu ea pe buze...deja cedez in timp ce imi ridica tricoul si ma mangaie cu pula lui peste tate...revine jucandu se cu ea pe buzele si fata mea:
- Deschide gura si suge-mi-o...vreau sa simt limba ta calda in jurul pulii mele...
Eu aproape ca nu mai respir, intro-o singura deschizatura i-o iau pe toata in gura pana ma sufoc, incep sa i-o sug du te vino, ii ling coaile pline cu samanata si simt cum tremura...Ma ridic de pe scan si ma asez capra cu mainile pe birou...imi scoate pantalonii, imi indeprteaza ata chilotului si limba lui usor se propteste in labiile mele, imi linge si suge fiecare labie in parte, deja sunt foarte uda...se ridica frecandu-se usor cu capul pulii de clitorisul meu si imi spune la ureche:
-Vreau sa te fut in cur, sa-ti sparg gaoaza asta dupa care mi s-a sculat pula de fiecare data .
Eu dau aprobator din cap, se apleca in genunchi si imi da doua flegme pe gaura micuta, dupa care incepe sa o linga, simt cum fute in cur cu limba, un deget al lui isi face loc in curul meu, gem un pic ...il simt deja si pe al doilea, ma fute cu degetele in timp ce ma linge...isi baga si cel de al treilea deget in curul meu simt cum alte doua degete imi intra si in pizda, ma fute ritmat si in pizda si in cur cu mainile....eu gem si sucul incepe sa mi curga pe piciore...un orgasm puternic se navaleste asupra mea ca abia ma mai tin pe picioare.
Ma asez in genunchi pe scaun cu curul in sus, gaura me largita il starneste, se apropie usor isi freaca capul pulii se sfincterul meu si geme ca un animal, ma relaxez si simt capul pulii cum intra in gaura curului...dintr-o miscare brusca toata pula lui e in anusul meu, racneste de placere si imi strange bucile cu forta soptindu-mi la ureche:
-Mi-as dori sa ma am o pula, sa te fut si pizda, curva ...



    Login