Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO cursă cu destinație palpitantă
Autor : Overload - 2022-03-19
Citita de 16510 ori - Nota 8.70 (129 voturi)
Mă numesc Irina, acum am 27 ani și vă voi povesti o întamplare trăită din anii facultății, în urma cu 3 ani. Pe atunci aveam 24 ani, eram în anul 2 la facultatea de economie din Brașov. Eram roșcată cu șuvițe blonde ca și acum, 1.68 inaltime, 54 kg, sâni de marime medie, ca două pere, fund rotund, puțin bombat și ridicat. Cu modestie, mă consider o femeie frumoasă și provocatoare, cu elemente atractive de la mama natură care stârnesc curiozitatea, cel puțin pe atunci mă simțeam validată și admirată de majoritatea barbatilor și studenților cărora le sclipeau ochii și care întorceau capul după mine pe stradă.

Totul s-a petrecut la sfarșitul anului, când încheiasem sesiunea mulțumită și scăpasem de toate examenele, bucurându-mă în sinea mea că voi avea parte de o vară lipsită de grijile facultății.
În ziua ultimului examen avut, hotărâsem să plec acasă la Miercurea Ciuc, în după-amiaza acelei zile. Îmi facusem bagajele cu câteva zile înainte, aveam rezervare la cursa de ora 14 și de abia așteptam să ajung să ii vad pe ai mei și să mă bucur de libertate, fără stresul facultății.

Era un drum de aproximativ 2 ore cu microbuzul, pe care îl făceam rar, o dată pe lună sau la două luni într-un weekend. Petrecând mare parte din timp la facultate, nu prea dădeam pe acasă. Îmi plăcea viața de facultate, nu eram o destrăbălată, dar nici ușa de biserică, aveam un echilibru al vieții mele care mă făcea să profit la maxim de orice clipă și nu refuzam aproape nicio ocazie de a participa la vreo petrecere. Cine a trecut prin anii facultății, știe la ce mă refer :)

În ziua respectivă, într-o zi de iunie, potrivită, nu era foarte cald, ma îmbracasem în niste blugi mulați, care îmi scoteau bine în evidență fundul rotund și cu o bluză înflorată, subțire, prin care mi se vedea puțin sutienul push-up ce îmi ridica și contura sânii. Mi-am luat bagajele și am plecat la gară.
Ajunsesem cu 10 minute înainte, microbuzul era gata de plecare. Mi-am pus bagajele în portbagajul mașinii, m-am urcat, am luat bilet de la același sofer pe care îl știam mereu, suplu, draguț, pe la vreo 40 ani. Îl chema Marius, probabil doar el făcea cursa respectivă. De fiecare dată îmi arunca priviri insistente și mai vorbeam de una de alta, ba câte o glumă prin care reușea să îmi scoată un zambet, deși nu mi-a stârnit niciodată vreun interes.

La ora aia nu era multă lume, 5-6 călători care de obicei coborau pe traseu, rar se întâmpla ca cineva să meargă până în Miercurea Ciuc.
M-am așezat undeva pe la mijloc în partea dreaptă lângă geam și după 2 min șoferul pornise și plecasem din gară. Aveam o stare de moleșeală, obositoare, fiind așa din cauza faptului că în noaptea dinaintea examenului, am stat și am tras de mine până târziu să învăț cât mai mult să iau o notă bună la examen...și într-adevăr, a dat roade, obținusem nota 8.50.
Am tras perdeluța, mi-am pus căștile în urechi cu o muzică instrumentală de relaxare, care m-a liniștit și m-a făcut să închid ochii instant, căzând într-un somn adânc.

Nici nu știu când a trecut timpul, în mintea mea mi se părea că adormisem doar cateva minute. Deschisesem ochii ușor, buimacă și cu privirea în jos, mă simțeam relaxată și odihnită, muzica încă rula în căști, nu puteam auzi nimic în jurul meu. Mă uitam la ceasul telefonului și observasem ca e ora 16:15. Mi-am dat seama că microbuzul era oprit, am tras perdeaua și atunci am făcut niște ochi mari, speriată și uimită. Cred că eram într-un depozit al mașinilor unde se retrag după ce termină cursa. Am dat să mă ridic, pusă pe ai cere socoteală șoferului precum că de ce ma aflu aici și de ce nu m-a trezit la capătul cursei, dar observ că nu mă pot ridica, având centura de siguranță pusă, cumva blocată și strânsă la maxim în așa fel încât nici nu prea mă puteam mișca.

Observ cu coada ochiului o siluetă în spatele meu și încerc să întorc capul să văd cine e, dar nu apuc pentru că o mână mă prinde de cap și mă ține fixă. În acel moment îmi apare un penis într-o uimitoare erecție , cu vene proeminente, poziționându-se la câțiva centimetri de gura mea. Îmi îndrept șocată privirea în sus și observ că e Marius, șoferul.
Mă strange tare de păr, dau să țip, moment în care își înfige pula în gura mea, amenințându-mă că dacă vreau sa plec teafără de aici, să stau liniștită și să-l satisfac că o să se termine totul repede. Am început să mă zbat, foarte contrariată, cu îngăimări să înceteze și să-l resping cu mâinile, să dau tare cu pumnii în el, dar fără nicio reușită. Cu cealalta mână, mi-a prins mâinile și mi-a spus să mă potolesc, că nu aș vrea să știu de ce e în stare să îmi facă.
Într-un final, am acceptat situația forțată, pentru a nu îmi face rau și m-am lăsat cu greu în voia lui, cu rugămintea să nu fie așa de violent și brutal. Dar de unde, aveam să aflu că vorbisem doar pentru mine. A început să dea din șolduri și să se miște în gura mea, la început ușor, simțeam cum crește și se întărește din ce în ce mai mult.

Nu era pentru prima dată când făceam oral cuiva, mai avusem aventuri prin facultate cu diverși colegi de prin alte grupe, mereu fiind pasională, selectivă și calculată pe cine să aleg să merite, nu mă aruncam în brațele oricui. Am avut prin visele mele, parte de senzații în care eram supusă unor perversiuni sexuale, dar că voi face asta în realitate, obligată și forțată, nici prin cap nu mi-a trecut.
Mă ținea fixă cu mâna dreaptă de păr, având pula pe jumătate în gură, în timp ce cu mâna stângă îmi eliberase mâinile și îmi apucase sânii, strângându-i și masându-i ușor prin bluza și sutien.
Se împingea tot mai mult în gura mea, nu avea o pulă uriașă, ci de dimensiune peste medie, cam de 17-18 cm, dar eram impresionată de cât de tare era, ca piatra, cum nu mai simțisem niciodată.

ÎI sugeam pula sau mai bine zis, luam la muie de vreo 5 minute și începusem să simt o oarecare fierbânțeală, o ușoară excitație, fapt pentru care corpul meu mi-a dat de înțeles că îi place situația, deși în capul meu era șocant. Deodată mă trezește din starea cufundată în care eram și începe să vocifereze excitat:

- Dacă ai ști Irină dragă... de când aștept un moment potrivit să te prind și... să îți fut gurița asta a ta caldă și primitoare...chiar și așa cand te forțez să îmi înghiți pula.

Atunci s-a încordat și mai tare, și-a pus ambele mâini pe capul meu și a început o avalanșă de lovituri de pulă în gura mea, rapide de am zis că îmi sparge gura. Nu știu ce a fost în capul meu, dar în loc să-l resping, m-a cuprins o stare euforică și mi-am dat ochii peste cap, excitată la maxim de situație.
M-am lăsat în voia lui să mă fută în gură cât poftește, eram înnebunita, nu îmi venea să cred că accept așa ceva din voință proprie.

Indirect, am pus mâinile pe șoldurile lui și l-am tras și mai tare în gura mea... dacă m-aș fi privit, ziceam că sunt ca o târfuliță de pe centură. I-am simțit pula cum îmi atinge capătul și îmi explorează gâtul, până ce am rămas fără aer și m-am înecat. S-a retras în timp ce râdea, iar eu tușeam și scuipam saliva adunată în gură pe podeaua mașinii, lăsându-mi câteva momente de respiro, în timp ce el exclamă:

- Wow!!! Cât de bună ești, Irinuco, nu te credeam să ai asemenea dorințe de a suge pula la modul astă!

Eu nu spuneam nimic, respiram sacadat, cu gura deschisă, în timp ce îmi curgea saliva și ridicându-mi privirea către el, afișam un zâmbet tâmp pe față, prin care arătam că mi-a plăcut și mie.
Evident, nu am avut vreo dorință în felul astă, pur și simplu ceva se activase în mine încat nu m-am mai putut controla.

Mi-a ridicat bărbia, își belea pula ușor cu mâna în fața mea și dintr-o mișcare mi-o băgase înapoi în gură, se juca cu obrajii mei și câteodată se împingea de parcă voia să treacă prin ei.
Trata totul foarte pervers, eu eram în transă, neputincioasă să pot lua vreo atitudine de a mă împotrivi. A început să tragă de bluză, încerca să mă dezbrace, dar mi-am ridicat singură mâinile din dorința de a simți mai mult din senzația pe care mi-o oferise câteva minute mai devreme.
Mi-a dat jos sutienul, eliberându-mi sânii cu sfarcurile întărite, i-a cuprins în podul palmelor sale și îi frământa ușor.

Simțeam cum pizda începe să îmi ia foc și să mă umezesc din ce în ce mai tare. Nu m-am bucurat suficient de acea senzație, pentru că imediat și-a pus o mână pe capul meu, una după ceafă și a reluat atacul nemilos asupra gurii mele, fiind domol în primele faze, mărind treptat ritmul către unul cât mai alert, de începea să mă doară și să îmi amorțească gura. Își băga mai mult de jumate de pula în gura mea pofticioasă, împinsesem limba în afară și îi învăluiam pula în așa fel încât să nu îl incomodeze, permițându-i să intre cât mai mult.

Mă miram cât de rezistent e, alții și-ar fi dat drumul demult la un asemenea asalt susținut. De la începutul acțiunii până în acel moment, cred că trecuse în jur de 20 min, în timp ce șoferul îmi pompa gura ca nebunul, țâțele mi se bălăngăneau în toate parțile. Mă durea gura, voiam să-l opresc cumva să mai iau o pauză, dar îmi era imposibil să fac ceva ...se vedea că are o pasiune dezvoltată în asta, nu mă slăbise o secundă.
La cât de excitat era, mă așteptam să îmi scoată centura, să mă ia pe sus, să mă pună pe vreun scaun și să îmi fută pizda. De altfel mi-aș fi dorit și eu asta, pentru că simțeam cum pizda îmi ia foc de la acele penetrări adânci, dar nu, el era ocupat doar cu gura mea.

Eram pierdută cu totul, până într-o clipă când ceva mă trezise la realitate, îmi suna telefonul. Slăbise și el ritmul, mi-am luat telefonul dintre picioare cum am putut și cu pula încă în gură, vedeam cu coada ochiului că mă sună mama, care probabil se îngrijorase de ce nu i-am dat niciun telefon de mai bine de două ore.
A vazut și el că e vorba de mama, moment în care a început să râdă, spunându-mi:

- Dacă ar ști mă-ta ce mare muie îti iei tu acum! Haha

Am dat să mă retrag și să-i spun ceva, voiam să-l înjur, deși n-am putut pentru că mă ținea forțat de cap. Voiam în același timp să-i raspund mamei printr-un mesaj, precum că a fost traficul aglomerat și mai întârzii până ajungem în gara, dar a dat startul unei noi serii de futut în gură, într-un ritm infernal, de mi-am scăpat telefonul din mână și m-a făcut să simt o presiune în cap, aproape de pragul leșinului.
Era o senzație de excitare maximă, combinată cu durere și amețeala. M-a ținut așa încă vreo două minute, până ce l-am simțit că se încordează din ce în ce mai tare și că pula începe să îi pulseze. Știam ce înseamnă asta, o mai trăisem și înainte, lăsasem în viața mea doar doi tipi să își dea drumul în gura mea.
L-am prins de fese, înfigându-mi unghiile în bucile sale și îl trageam spre mine cât de mult puteam ca să mă penetreze cu totul, nu îmi mai păsa de nimic, îi voiam toată pula în gură. M-am dezlănțuit în ultimul hal, nu mă mai recunoșteam la cât de excitată eram!
Deodată, s-a împins puternic în gura mea, provocându-mi o senzație de vomă pe care am reușit să mi-o controlez și în următoarea fază am simțit un jet de spermă incredibil de puternic, care îmi invadase gâtul și gura, imediat după, alte 5-6 jeturi care țâșneau cu o putere asemănătoare, care m-au făcut să tușesc cu pula încă în gura mea. Probabil nu își mai golise coaiele de ceva timp, pentru că era destul de multă.
Aveam gura plină de spermă, mi se scurgea pe la colțul gurii, primele două jeturi le înghițisem fără să vreau, dar spre surprinderea mea, avea un gust bun, dulceag, nu mă scârbisem, deși nu voiam să înghit și restul.

S-a mai jucat puțin cu ea în gura mea, în timp ce împingea ușor să iși termine orgasmul în glorie. Și-a scos pula, încă la fel de erectă, mă așteptam să se înmoaie ca de obicei, dar nu se liniștise, era țeapănă. Avea la îndemână un pahar de plastic, rămas de la vreun călător, pe care mi l-a dat și am scuipat restul de spermă în pahar, în timp ce el iși curăța, cu un servețel, sperma rămasă pe pulă. S-a dat în spate și se sprijinea de spătarul scaunelor de alături, exclamând, fără nicio reținere:

- Ești...minunată! Ai o gură perfectă pentru muie adâncă și umedă...a fost ceva memorabil, deși nu voiai, îți multumesc!

Probabil se aștepta să urlu la el, să îl fac în toate felurile, să-i spun că nu scapă nepedepsit și că voi face plângere la poliție, că îl voi da în judecată etc., dar în schimb a rămas uimit când a văzut că zâmbeam și îi spuneam pe un ton senzual că are o pulă magică. că a fost ceva nou ce mi-a adus multă plăcere și excitare, în timp ce îmi dădeam blugii și chiloți jos, rămânând goală în fața lui.
A rămas gură cască, nu credea că o să am o asemenea reacție, moment în care am aruncat o privire către pula lui, care era în continuare la fel de tare și apoi cu o privire perversă în ochii lui, m-am întors cu spatele la el și m-am urcat cu genunchii pe scaun, făcându-i o invitație directă:

- Nu știu ce mi-ai făcut, dar nu mă credeam în stare să accept așa ceva...m-ai înnebunit cu totul.

Stăteam goală în genunchi pe scaun, cu privirea și fundul către el, îmi mângăiam sânul stâng și îi propuneam pe un ton excitat:

- Simt cum îmi explodează pizda de dorință! Trec peste toate, ca și cum nimic nu s-ar fi intamplat...vreau să mă fuți până ce mă prăbușesc în cel mai puternic orgasm, te vreau! Vreau să îți bagi toată pula în mine!!!

Oricum nu aveam de gând să spun nimic, toată situația mă excitase mult prea tare, voiam prin reacția asta doar să-l întărât și să-l simt din toată inima în mine.

Auzind asta, o dorință arzătoare i s-a aprins în ochi, și-a încordat fiecare mușchi din corp, pula era ca o bară groasă de metal. S-a apropiat de mine și cu mâna stângă mi-a strâns bucile pe rand, în timp ce cu mâna dreaptă mi-a cuprins gâtul, trăgându-mă înspre el, spunându-mi:

- Ai un cur de milioane...Dacă știam ce gânduri de târfă ai, nu aș fi încercat să te fut mai demult? O să îți dau pulă așa cum meriti, să mă ții minte toată vacanța!

Cel mai probabil, dacă m-ar fi sedus în alt mod, nu cred că aș fi căzut în plasa lui vreodată. Nu m-aș fi văzut niciodată într-o asemenea ipostază în care să propun cuiva să mă fută!
Pe neașteptate, cu o mână m-a apucat strâns de șold și cu cealaltă mi-a adunat părul în coadă și mă trăgea tare de el, făcându-mă să îmi arcuiesc spatele la maxim.
Ce mai, eram într-o poziție demnă de filmele porno.

Fiind foarte udă, și-a poziționat pula la intrarea în pizdă și fără menajamente, am simțit cum intră și se împinge puternic până la capăt și se oprește pentru câteva secunde cu ea toată în mine. Un impuls îmi străbate corpul până în creier și mă cuprinde un val de caldură plăcută, în timp ce îmi dau ochii peste cap, îmi mușc buza de jos și scot un geamăt scurt de plăcere! O simțeam până în capăt, atât de bine, fiecare venă și formă a ei, tare și fierbinte. S-a retras ușor pâna aproape de a o scoate si s-a împins iar. Mă cuprinse aceeași senzație uimitoare, de data asta cu un geamăt mai lung și adânc.

A continuat așa de câteva ori, de îmi tremura tot corpul și gemeam tot mai tare, de fiecare dată capul pulii i se umfla când îmi atingea cervixul. Mă înnebunea, nu simțisem niciodată așa ceva, era o plăcere unică. Simt și acum furnicături în pizdă când povestesc.
Mărise puțin ritmul, moment în care eu gemeam necontrolat și îi dădeam contre puternice, făcându-l să se activeze și mai tare.
Era ritmul perfect pentru mine, față de cum începusem în felul său brutal, în care m-a futut în gură cum a poftit, de data asta mi se părea că o face oarecum mai pasional, să mă facă să mă simt cât mai bine cu putință. Până la urmă ăsta era târgul, încerca să-l respecte :)
Și așa eram, futută în cel mai minunat mod, îl luam ca pe un premiu pentru faptul că am terminat anul cu bine. Atunci mi-am dat seama că îmi place abordarea asta în care sunt dominată, era ca una din fanteziile mele avute în vis.

Geamurile microbuzului erau toate aburite, nu se mai putea observa nimic în exterior, mașina se zgâlțâia din toate suspensiile, țâțele îmi săreau și mi se loveau de piept, iar șoferul îmi pistona pizda fără oprire. Într-un răgaz, își coborâse ambele mâini pe șolduri și mă ținea strâns ca și cum m-ar ține de cap, începând să mă tragă în pulă într-un ritm, greu de descris în cuvinte.
Eram pe altă lume, cu o mână strÃ...



    Login