Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO amintire fierbinte
Autor : HotBlody - 2011-03-07
Citita de 16654 ori - Nota 7.67 (24 voturi)
Era iulie...ora 18:30,cerul devenea usor rozaliu....stateam pe sezlongul din terasa,priveam marea.Acea vara a fost una din cele mai frumoase.Matusa mea are o casa Costinesti pe care o da in chirie,dar in acea vara am ramas eu acolo pentru ca simteam nevoia de o vacanta lunga.
Purtam doar un slip rosu aprins (dadea ft bine pe pielea mea bronzata) imi treceau mii de ganduri prin minte,dar totodata simteam o liniste de nedescris :-) Soarele imi incalzise corpul toata dupa amiaza,sanii imi erau usor rosiatici,sfarcurile tari.
Nu stiu de ce dar ma simteam excitata simteam nevoia de atingere de mangaiere...poate pentru ca eram aproape goala?simteam doar adierea usoara si calda a aeruli care imi strabatea corpul si imi intarea sfarcurile.
M. era un prieten bun de al meu cu care o mai facusem inainte si el era la Costinesti cazat pe undeva.Cu cateva zile inainte ne-am vazut si am fost la plaja impreuna.Gandul meu era doar la el.
Brusc ma ridic ma simteam prea excitata trebuia sa fac ceva,un dus era solutia perfecta sau cel putin asa credeam :D
Imi rulez slipul usor pana ajunge pe podea,pornesc dusul si ma contopesc cu apa rece.
Simt o usoara usturime pe tatele mele fierbinti dupa atata soare dar asta ma excita si mai tare.Nu rezist si imi bag un degetel in pizduta eram uda,dar nu de la dus,era lichidul meu dulce si cald care imi umezea degetul.Aveam un chef nebun eram pe cale sa mai introduc un deget cand suna cineva la usa....imi infasor un prosopel si cobor grabita si nervoasa.In timp ce coboram scarile simteam cu labile ude se freaca intre ele si tot ce imi doream era sa ma masturbez salbatic.
M. imi zambeste dupa care m a intreaba :
-Un moment rau?am venit sa iti aduc ochelarii pe care i ai uitat pe plaja ieri...
Imi ling buzele dupa care ma apropii de el si i soptesc mersi dar acum imi doresc ceva mai mult decat niste banali ochelari.
Il trag repede in casa dupa care ii scot tricou nu mai puteam deja simteam ca mi se prelinge lichidul din pizduta.Prosopul cade spre fericirea lui si a mea.M a ridica de coapse pe masa, ma cracaneaza si zambeste.Isi apropie limba usor si incepe sa ma linga cu pofta.Ii puteam simti respiratia agitata pe clitorisul meu umflat.Cu varful limbii imi apasa lunggg clitorisul dupa care il scuipa si incepe sa il suga tot mai tare.Vibram.Simteam ca imi vine lichid din pizduta dar cand sa ma termin...se ridica imi i a tatele in palme si le strange...ma durea dar era bine :x imi da cateva limbi pe sfarcuri ma intoarce brusc cu spatele si imi da o palma peste cur brtutal.Nu am apucat sa zic nimic aveam mainile la spate,fortat,in timp ce el pompa in mine labile mele ude tresareau la fiecare apasare a lui,clitorisul era tot mai umflat si rosu.
O simteam toata in pizduta mea uda,era toata in mine,ma freca dur,simteam cum se izbea de bucile mele si asta ma excita la maxim !
Ma impinge pe pat si se urca peste mine,imi baga toata pula in gura,cat mai adanc,o simteam in gat.Sta cateva secunde asa ma lasa fara aer o scoate si ma bate cu ea pe buze.Eu incep sa ma joc cu limba pe capul puli dar nu dureaza mult pt ca o simt iar adanc in gat.Era randul meu,ma ridic si ma urc peste el.Stateam deasupra puli fara sa ma asez pe ea.O i au i...



    Login