Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O alta torida si lenesa dupa amiaza de sambata
Autor : gemenii - 2008-11-28
Citita de 10024 ori - Nota 6.64 (14 voturi)
Valuri de nabusitoare caldura saltau in sus din gardul inalt de circa trei metri si de metal care inconjura piscina si casa in care locuiau cand Angela s-a ridicat. Pielea ei, deja un bronz adanc stralucea din cauza transpiratiei cand si-a aruncat privirea in jos sa se uite la ceas. Era trei jumate intr-o torida dupa amiaza de Sambata. Se dovedea a mai fi iarasi o torida si lenesa dupa amiaza de Sambata pentru ca actualul ei prieten, Alex deja a plecat pentru ca cineva de la firma la care lucreaza a uitat sa faca ceva si Alex a trebuit sa mearga si sa indrepte lucrurile. Erau impreuna de circa patru luni, si se simteau foarte bine impreuna.
Ce sa faca, asta e, a gandit Angela numai pentru ea, e vremea sa intru in casa si sa fumez o marijuana. Poate ca asta imi va da ceva energie ca sa reusesc sa rezist pentru restul zilei si fara Alex.
Intorcandu-se, s-a uitat la fratele ei mai mic, Dorin si la prietena lui, Codruta. Parintii lor au plecat intr-o alta calatorie de afaceri, si iarasi, dupa cum se intampla destul de des in ultimul timp, ea a ramas sa il supravegheze pe Dorin, cat timp acestia sunt plecati. Angela avea propriul ei apartament la cateva minute departare de casa parintilor ei, dar cum faptul ca era weekend, nu trebuia sa mearga la servici, era o sambata torida numai buna de plaja, si piscina parintilor ei, de ce sa nu-si petreaca intregul weekend aici. Nu era o sarcina grea, Dorin era de felul lui foarte independent, ca si Angela defapt, si nu prea avea nevoie de supraveghere la cei saisprezece ani ai lui, dar totusi, parintii lor se simteau mai confortabil daca Angela, la cei douazecisipatru de ani ai ei, era prin preajma.
Dorin si Codruta o ignorau, pentru ca se gadilau si ciupeau jucaus unul pe celalalt. I-a privit pentru cateva momente, observand ca fratiorul ei mai mic, Dorin, care acum avea saisprezece ani s-a transformat intr-un foarte chipes adolescent, chiar daca aceasta opinie venea de la o sora mai mare. Codruta, prietena lui era comparabil de draguta si frumoasa, deabia incepand sa infloreasca intr-o curvustina adolescenta de saptesprezece ani. Costumul de baie al Codrutei arata foarte bine pe ea, Angela a gandit, dar inca nu era in aceasi liga sa faca concurenta cu ea.
Uitandu-se in jos la propriul ei trup, comparandu-l cu al adolescentei. Angela stia ca putea sa castige fara nici o problema orice concurs de frumusete. Angela era mandra de trupul ei si cat de bine arata, si lucrul acesta a atras multitudinea de prieteni si amanti pe care I-a avut dealungul timpului decand avea varstra Codrutei. Dar acum cu siguranta era timpul pentru ceva de halit, a murmurat doar pentru ea, ridicandu-se incet, simtind cum sanii ei mari si fermi si plini se agitau si se zgaltaiau greoi sub micul ei bikini.
“Cred ca imi ajunge pentru ziua de azi si ma duc in casa” a zis Angela in directia celor doi adolescenti.
“Poftim” a ras Dorin, intorcandu-se inspre sora lui cand Codruta l-a gadilit. “Ce ai zis surioara?”
“Am zis ca ma duc pana in casa” s-a repetat Angela, leganandu-si picioarele jos de sezlong. Cei doi adolescenti s-au oprit din tachinatul celuilalt pentru un moment si au privit-o cum se ridica. Dorin nu s-a putut opri sa nu admire sanii ei mari si fermi care deabia erau acoperiti de bikini-ul ei. Ii privea apreciativ cum se zgaltaiau si leganau incitator. Sanii Angelei erau fenomenali, a gandit el, dorind ca si Codruta sa aiba sani mari si moi ca ai surorii lui. Woow, ar fi minunat sa-si ingroape fata intre ei si sa incerce sa se se sufoce singur in caldura si moliciunea lor. Sora lui mai mare purta un bikini nou, si micimea lui I-a dat lui Dorin o noua idee cat de frumoasa era sora lui cu adevarat. Acest nou costum deabia daca acoperea mare lucru si el putea sa vada ca sora lui era bronzata si frumoasa peste tot. Oricum, era destul de rau, era totusi sora lui mai mare, a gandit Dorin pervers, jenat ca a gandit asa ceva despre sora lui mai mare. Totusi, acel mic bikini ascundea foarte putin din farmecele ai abundante si frumusetea ei era asa de captivanta, incat isi intindea magia chiar si asupra fratelui ei mai mic. Privind-o cum se ridica, Dorin a vazut ca intregul ei trup stralucea seducator cu un strat subtire de transpiratie care ascutea fiecare fermecatoare curba si vale a frumosului ei trup.
Dintr-o data, Dorin a simtit un pervers fior de excitatie trecand prin penisul lui intarit in timp ce o privea fascinat. El vulgar s-a simtit devenind excitat privind-o pe sora lui mai mare cu paseste printre usile pliabile care duceau la curtea din spate, din casa. Injurand in sine pentru ca gandea in acest fel sexual despre sora lui mai mare, el jenat si-a intors privirea de la Angela si s-a indreptat atentia inapoi asupra Codrutei.
“Hei, vrei sa mergem sus si sa o facem?” I-a soptit Dorin Codrutei, intinzandu-se si cupand sanii ei prin micul material al costumului ei de baie.
“Si cu sora ta” l-a intrebat Codruta, zambind viclean in timp ce se uita peste umar cum Angela disparea in casa. Codruta a simtit un fior de gelozie in timp ce o privea pe Angela pasind dealungul curtii interioare. Woow, ce mi-as dori sa am un fund ca al ei, a gandit Codruta, cand ochii ei o urmau pe Angela dealungul curtii interioare.
“Va merge in camera ei si cu siguranta se va ameti” a ras usor Dorin, in timp ce simtea mana Codrutei inca jos pe barbatie lui pulsanda.
“Woow, chiar ca esti gata, nu-I asa?” a chicotit Codruta, gadilind taria lui tare ca piatra prin materialul slipilor lui.
“Ar fi bine sa crezi asta” a gafait el, uitandu-se peste umar sa fie sigur ca sora lui nu il vede cum isi aseaza dificultatea lui crescanda.
“Ce te-a facut sa fi asa de tare” a zambit Codruta, intrebandu-se daca Dorin a fost excitat de sora lui, dar neavand curaj sa-l intrebe asta.
“Tu” a mintit el, simtind mana ei frecand penisul lui umflat prin costumul lui de baie. Tragand-o pe Codruta in bratele elui, Dorin si-a frecat barbatia lui tare de movila ei cand a sarutat-o lung si adanc. Au mai ramas langa piscina sarutandu-se pentru momente lungi, limbile lor explorand gura celuilalt viclean pana cand intr-un final au trebuit sa se opreasca pentru o gura de aer.
“Woow” a gafait Codruta, simtind sfarcurile ei intarindu-se in anticipatie. “Ma infierbanti si pe mine?”
“Bine, hai sa mergem” a pufait Dorin, luand mana ei si mai grosoland tragand-o dupa el dealungul gradinii din spate. “Fumam o marijuana si apoi, uh, uh, facem dragoste, bine?”
“Si cum ramane cu sora ta” l-a intrebat Codruta, tinandu-se dupa el, “Nu va mirosi marijuana?”
“Probabil ca nu, pentru ca si ea va fuma la fel, dar nu mai conteaza oricum” s-a laudat Dorin, pasind in casa. “Stia ca fumez marijuana!”
“Serios?” a exclamat Codruta, neincrederea scrisa pe fata ei. “Sora ta nu se supara ca tu fumezi marijuana?”
“Atata timp cat nu o fac in alt loc decat acasa” a zis el usor cand treceau dealungul camerei. “Zice ca nu se supara. De fapt, ea mi-a dat-o, zicand ca daca o fac acasa, cand e si ea prin preajma, nu se va supara. Cum puteam sa refuz asta?”
“Woow” a chicotit Codruta agitata. “Asta e super,”
“Soramea e o tipa de treaba” s-a laudat Dorin cand se furisau in varful picioarelor in sus pe scari.
“Asa si pare sa fie” Codruta a zis respectuos.
Ajungand in varful scarilor, au fost intampinati de aroma de marijuana prin aer.
“Vezi, ti-am zis eu” a sasait Dorin, conducandu-o pe Codruta in jos pe coridor la camera lui. Furisandu-se inauntrul camerei lui, Dorin repede a facut cativa pasi dealungul camerei si a deschis un sertar. Intinzandu-se inauntru, a tras afara doua tigari de marijuana.
“Uh, cat e ceasul?” a intrebat Codruta agitata, parand sa-si piarda curajul. “Soramea ma va luat la patru jumate si nu vreau sa fiu in alta lume cand ajunge aici.”
“Uh-oh, e deja 3:25” Dorin I-a zis, uitandu-se la ceasul lui.
“Uh, poate, uh, mai bine am imparti una, atunci?” a sugerat el, aprinzand una din tigarile de marijuana.
“Uh, bine, trag numai cateva fumuri.”
S-au asezat pe pat pentru cateva momente solemn pufaind din tigara de marijuana pana cand s-a terminat.
“Fain” a zis Codruta, zambind in mod stupid cand il privea pe Dorin cum stinge tigara. “Asta chiar ca a fost una buna de tot. Acum ma simt bine si coapta.”
“Cum ma simt eu” a intrebat-o Dorin, obraznic tragand slipul lui in jos sa etaleze barbatia lui pulsanda.
“Ohhhh, wooww” s-a imbujorat Codruta, intinzandu-se in jos si punand stapanire pe barbatia lui pulsanda. “Cum se face ca esti asa de mare?”
“Tu ma faci asa de mare” a zambit el asezandu-se jos langa ea. Infasurand amandoua din mainile lui in jurul masivitatii lui Dorin, Codruta si-a dat seama ca mai mult de jumatate din masivul lui organ inca se inalta deasupra pumnului ei inclestat.
“Woow, parca are aproape treizeci de cm in lungime” a zis ea adorator cand si-a plimbat mainile in sus si-n jos pe intreaga lungime a tariei lui rigide.
“Aproape, dar sunt cu vreo doi cm mai scurt” a gafait el, alunecand un deget sub elasticul chilotilor ei de bikini.
“Mare lucru, doar doi cm” a sasait Codruta, lasandu-l pe Dorin sa alunece cu experienta chilotii ei in jos pe picioarele ei lungi si bine conturate.
“Oh, chiar ca esti excitat, nu-I asa?” a chicotit Codruta excitata cand Dorin dintr-o data a inceput sa se o aseze in jos pe spate.
“Vroiam sa te fut intreaga dupa masa” a gafait el, impingand-o in jos pe pat.
“Mi-am dat seama” a chicotit ea, deschizand picioarele ei sa etaleze feminitatea ei acoperita de parul ei pubian. Uitandu-se in jos la pasarica ei, Dorin a vazut carliontii aurii de par pubian care acopereau pubisul ei. Ranjind expectativ, Codruta a continuat sa-si deschida picioarele si mai tare. Deschizatura vulvei ei era imbibata cu umezeala ei si labile groase care inconjunrau vulva erau lipite una de alta ascunzand sanctuarul ei interior. Apoi, cand s-a deschis si mai tare, labile intr-un final s-au deschis si pasarica ei si ea s-a deschis, umeda si pregatita.
“Woow, ai o pasarica frumoasa” a suspinat Dorin, asezandu-se in maini si genunchi. Stand pe spate, uitandu-se in sus la el, Codruta se holba la penisul lui lung si gigantic si gros, cum se legana inainte si inapoi nervos in timp ce el se isi gasea locul intre picioarele ei larg deschise. Era ca si cum un sarpe cu un ochi isi cauta prada. Gasind-o, s-a oprit direct deasupra crepaturii ei deschise.
“De fiecare data cand o facem, nu cred ca se va potrivi” a soptit Codruta cu putina frica in voce. “Dar mereu se intampla sa se potriveasca.”
“Nu stiu cum se face ca se potriveste in intregime in gaura ta stramta” Dorin a gafait, punand stapanire pe penisul lui si incet conducandu-l in jos inspre crepatura ei umeda si salivanda. Tandru, el a pus capul acela mare si purpuriu al penisului lui intre labile moi si umede ale vulvei ei si incet a inceput sa impinga monstrul acela pulsand in jos in stramtoarea ei fierbinte.
“Oh, ahhh” a suspinat Codruta cand a simtit penisul lui alunecand in jos in umezeala ei. “Esti prea mare.”
“Ahhhhh, tu esti prea stramta” a gemut el, incercand sa forteze toti cei douazecisiopt de cm in jos pe umezeala ei fierbinta si aspiranda. “Oh, ce bine e.”
“Ahhhhhhh, daaaaa” a gafait Codruta cand a simtit capul lui gigantic si umflat intr-un final atingand uterul ei si abdomenul lui paros frecandu-se in sus peste abdomenul ei.
“Wooow, ce mult imi place felul cum sti sa futi” a galgait Codruta cand Dorin a inceput sa-si alunece penisul lui monstruos in si-n afara crepaturii ei salivande. Intre timp, in camera ei, Angela a terminat cea dea doua tigara de marijuana si a simtit cum melancolia ei incet incepe sa se ridice.
Luptandu-se cu ameteala sa poata sta in picioare, ea cu greutate si-a aprins cea dea treia tigara si a tras un fum lung si adanc, inhaland fumul acela magic adanc in plamanii ei. Dupa ce a tinut fumul in plamani pentru cateva secunde, intr-un final I-a dat drumul.
“Ma intreb ce fac Dorin si Codruta” a zis Angela destul de tare.
“Chiar ca e liniste in camera lui” a murmurat, razand ametita, “poate au nevoie de companie.” Alunecand la marginea patului, si-a lasat picioarele pe podea si ametita a incercat sa se ridice in picioare. In starea ei de ebrietate, I-au trebuit cateva incercari, dar in cele din urma intr-un final a fost capabila sa se ridice in picioare. Leganandu-se inainte si inapoi, a stat langa pat pentru cateva momente incercand sa-si recapete controlul facultatilor ei.
“Whew, cred ca sunt ametita” a chicotit Angela euforic, cand s-a leganat inspre usa.
Inca pufaind din tigara ei si echilibrandu-se de perete, Angela incet s-a indreptat in jos spre camera fratelui ei mai mic. Parea sa-I ia o vesnicie, dar in cele din urma a ajuns in fata usii. Clipind din ochi sa-si limpezeasca vederea, Angela a observat ca usa era intredeschisa. Aplecandu-se mai aproape, a auzit zgomote ciudate venind din interior. Curioasa, a aruncat o privire in interior.
Chiar si in starea ei de melncolie, Angela era socata peste masura. Putea practic sa simta cum bataile inimii ei se opresc. Nu-I venea sa creada ochilor cand s-a retras inapoi surprinsa. Tot ce putea sa vada era fundul musculos al fratelui ei cum se ridica si cadea si monstrul lui aluneca in si-n afara pasaricii Codrutei. Angelei nu-I venea sa creada ceea ce vedea. Cum se poate ca aceasta sa se intample, s-a intrebat ea. Cum Dorin si Codruta puteau sa fie asa de curajosi sa o faca chiar in fata ei? Chiar daca acest lucru I se parea dezgustator cand il vedea ca alticineva il face in afara de ea, nu putea sa-si ia ochii de la penisul fratiorului ei cand impungea in si-n afara vulvei Codrutei. Incapabila sa se opreasca, a privit cu o excitare perversa cu bilele mari si leganande ale fratelui ei se plesneau de fesele ridicate ale Codrutei de fiecare data cand el isi conducea penisul in ea. Ingrozita de ce vedea, Angela era ingrozita sa simta un subit fior de excitare trecand prin propria ei feminitate cand si-a dat seama ca penisul fratelui ei era gigantic. Era uimita de dotarea lui. Era enorm. Angela niciodata nu a vazut un barbat sa fie dotat cu un asa monstru. Gafaind de uimire si socare, s-a gasit devenind excitata sexual. In mod scandalos constienta de sentimentele ei, ea nu a putut opri mana ei sa alunece in jos la feminitatea ei arzanda. Apoi spre propriul ei soc, a inceput sa se frece prin costumul ei baie.
Woow, innebunea de rusine si dezgust in timp ce in acelasi timp era vicleneste excitata de ceea ce privea. Abrupt, stia ca e mai bine sa plece, inainte ca cei doi sa o observe sau ca ea se dea gol singura.
Apoi chiar cand a inceput sa retraga l-a auzit pe fratiorul ei gemand si trantindu-se in jos pe Codruta cand de tare a putut el.
“OHHHH, DAAAAAA, OHHHH, DAAAAA, VIIIIIIIIIIIIINNN” a gemut el cand si-a plonjat penisul in Codruta cat de adanc a putut.
“SIIIIIIIIIIIIIIIII EEEEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUU!” Codruta a strigat, infasurand picioarele ei lungi in jurul mijlocului lui Dorin, tragandu-l in jos si mai adanc in pasarica ei inundata si inclestata.
Oprindu-se din retragerea ei, Angela se uita in jos la uniunea lor obscena. Ochii ei erau lipiti pe locul unde cele doua trupuri deveneau unul. Apoi a oftat nevenindu-I sa creada, era uimita sa vada un rau din crema groasa a fratelui ei curgand afara in jurul sulitei lungi a penisului lui. Cand acesta a plonjat in fata de sub el, esenta groasa si pura a barbatiei lui iesea spumegand afara in valuri de fiecare data cand fundul lui se inclesta si el impunsa inca un torent in Codruta. Din ce in ce mai multa crema iesea in valuri afara, in jos pe pat unde forma o balta sub fundul ei ferm si rotund. Angelei nu-I venea sa creada ochilor in timp ce continua sa se holbeze la uniunea lor umeda si salivanda. Devenea din ce in ce mai excitata in timp ce privea din ce in ce mai mult din laptele gros si vascos al fratelui ei curgand afara din Codruta.
Dintr-o data, intr-o clipire a ochilor, fratele ei nu mai era fratiorul ei mai mic. Era un barbat in ochii ei. Radiind de excitare si fascinatie, Angela privea cum fratele ei continua sa o pompeze pe Codruta iar si iar, golind incarcatura lui potenta e samanta fierbinte si groasa in fata de sub el.
Apoi in cele din urma, Dorin a cazut deasupra Codrutei. Intr-un final, Angela era capabila sa se retraga inapoi din usa. Intorcandu-se, s-a indreptat in jos pe coridor inspre camera ei, capul ei invartindu-se cu memoria celor vazute. Innebunita de cea ce a vazut, nu a putut sa-si faca picioarele sa functioneze in mod normal si s-a lovit de perete de cateva ori in timp ce se indrepta in jos pe hol. Intr-un final, a ajuns in camera ei si fixata inauntru, repede a inchis usa in spatele ei. Mintea ei era asa de zapacita, incat nu stia ce sa faca in timp ce statea lipita de usa, sperand ca fratele ei nu a auzit retragerea ei zgomotoasa inapoi in camera ei.
Dorin, inca aflat in lumea satisfacatoare ce punea stapanire pe el dupa eruptia lui, statea deasupra Codrutei cu penisul lui incet retragandu-se inapoi pe canalul inundat al vaginului ei. Apoi, a crezut ca a auzit ceva sau cineva lovindu-se usor de peretele din coridor.
“Woow, asta…………” Codruta a inceput sa zica numai sa fie oprita de Dorin.
“Shhhhhhhhhhhhhhhhhh” I-a facut el un semn de liniste, ascultand atent, intrebandu-se daca sora lui l-a vazut cumva. Wooow, oare sora lui l-a vazut in timp ce facea sex?
“Am crezut ca am auzit pe cineva pe coridor” a soptit Dorin dupa cateva momente de liniste.
Incet, Dorin si-a tras membrul lui semierect afara din ravasita vulva a Codrutei.
“Ow!” s-a plans Codruta cand a simtit cum organul lui iese afara din pasarica ei abuzata.
Iesind afara dintre picioarele ei, Dorin incet si fara zgomot a pasit inapoi pe podea. Pasind dealungul camerei, el s-a oprit la usa si incet si-a aruncat o privire pe coridor. Nu era nimeni acolo, dar putea sa miroase distincta aroma, dar evidenta de marijuana din aer. A stiut pe loc ca sora lui mai mare a fost acolo numai cateva momente mai devreme. Intrebandu-se ce sa faca, el repede s-a decis sa nu-I spuna nimic Codrutei, sperand ca aceasta nu va sti ca ascunde ceva de ea.
“Cred ca am auzit totul in mintea mea” a mintit Dorin cand a pasit inapoi inspre pat, tubul lui mare si lasat in jos falfaind de colo colo greoi.
“Pula ta e asa de draguta dupa ce ejaculezi” a ras Codruta usor, “pur si simplu doar flutura de colo colo. Si nu e tare deloc.”
“Hei, mai bine ai face un dus” a zambit Dorin inspre ea, uitandu-se in jos la ceasul lui. “Sorata ajunge aici in cinci sau zece minute.”
“Yeaah, acum ca ti-ai facut plinul” s-a plans Codruta glumet, “Esti gata sa scapi de mine.”
Inapoi in camera ei, Angela intr-un final a fost capabila sa se tarasca in patul ei. Cazand jos pe pat, s-a rotit pe spate si si-a inchis ochii. Cand a facut asta, imaginea uneltei mari si frumoase a penisului lui a revenit repede in mintea ei. Intreaga ei constiinta era umpluta cu imaginile obscene ale modului cum aluneca inauntru si-n afara pasaricii Codrutei. Era ca si cum imaginea a fost deliberat stampilata in creierul ei lasand in urma un tesut cicatrizat care nu avea de gand sa se vindece. A lasat-o permanent cicatrizata. Ea mereu va avea imaginea monstrului stralucitor al fratelui ei in mintea ei.
Inca odata, s-a gasit frecand feminitatea ei furnicanda prin materialul subtire al costumului ei de baie cand retraia viziunile iar si iar in mintea ei. Cum putea sa se gandeasca la el in acest fel, lucrul acesta o intrecea si pe ea, si materialul costumului lui de baie devenea umed si imbibat cu excitatia ei. Woow, oare innebunea? Niciodata nu a mai avut aceste ganduri si imagini si vise despre fratele ei mai mic, niciodata nu s-a gandit la el decat ca la un frate mai mic. Nu erau prea aproapiati ca varstra, dar totusi erau frate si sora. Nu poate spune ca se intelegeau nu stiu cat de bine, dar totusi, tot ce era intre ei era o relatie mai distanta dintre frate mai mic si sora mai mare. Niciodata in nici cele mai salbatice visuri nu s-a gandit la fratiorul ei mai mic in acest fel pervers si obscen. Acum, mintea ei era umpluta de barbatia lui imposibila.
Trebuia sa se opreasca, Angela si-a zis in sine. Dar ca si cand ar sfida propria ei constinta, s-a gasit alunecand marginile bikinilor ei in jos pe picioarele ei lungi si bronzata. A incercat sa se opreasca sa se gandeasca la el, dar nu putea. Urmatorul lucru care l-a stiut, degetele ei au gasit clitorisul ei pulsand si a inceput sa-l tachineze. Oh, trebuie sa ma opresc sa ma gandesc la Dorin, a gafait ea cand si-a deschis picioarele si a scufundat un deget lung in jos in pasarica ei fierbinte si inclestata. Apoi, cand incet isi usura degetul in si-n afara pasaricii ei salivande, Angela a auzit un clanson de masina sunand afara. Stia ca sora Codrutei, o foarte buna prietena a ei, a venit sa o ia pe Codruta.
Incet futandu-se cu degetul, asculta si I-a auzit pe Codruta si Dorin fugind in jos pe scari si trantind usa cand au iesit afra din casa. dupa alte cateva secunde, a auzit cum masina porneste. Cateva secunde mai tarziu, a auzit usa din fata inchizandu-se. Probabil era Dorin intrand inauntru, Angela s-a cutremurat.
Fara nici o avertizare, a simtit un fior inexplicabil de excitare spaland trupul ei. Ea si Dorin erau acum singuri in acasa.
De ce acest lucru o incita asa de tare, s-a intrebat. Au mai fost singuri acasa de multe ori inainte si nimic nu s-a intamplat. Mai ales ca parintii lor erau foarte mult timp plecati fiindca ca afacerea lor s-a dezvoltat foarte tare in ultimii cinci ani, si cineva trebuia sa aiba grija de casa in lipsa lor, fiind sora mai mare si mai responsabila. De multe ori, inca decand Dorin avea unsprezece ani si ea nouasprezece, si parintii lor nu erau acasa, el venea de multe ori in camera ei tarziu in timpul noptii si dormea impreuna cu ea. Apoi, in timp ce el crestea si mai mare si devenea din ce in ce mai independent, nu a mai venit la ea in camera. Apoi, dupa ce si-a terminat facultatea, ea s-a mutat intr-un apartament inchiriat aproape, mergea la servici, si de multe ori in weekenduri sau chiar si in timpul saptamanii, cand parintii lor erau plecati, trecea si statea aici. Nu era vorba ca nu-I placea, sau asa ceva, din contra, mai ales in timpul verii, iubea sa-si petreaca timpul liber alaturi de fratele lui mai mic, pentru ca petrecea o groaza de timp langa piscina. Chiar daca mai demult dormeau in acelasi pat cand parintii lor nu erau acasa, niciodata in tot acel timp nu s-au atins intr-un mod sexual. Dar asta a fost atunci, s-a gandit Angela, si acum e acum. Asta a fost cand Dorin era fratiorul ei mai mic, si acum era cand el era un barbat. Misterios, era cumva diferit acum. Nu putea sa-si explice, dar cu siguranta era diferit. Era ca si cum un strain a intrat in casa. Dar in acelasi timp era fratele ei. Era ca si cum Dorin a fost impartit in doua distincte si clar definitite personalitati in cateva secunde.
Confuza si incremenita ca se gandea la Dorin in doua moduri diferite, nu putea sa se opreasca din masturbarea clitorisului ei infierbantat.
Apoi, dintr-o data, usa camerei ei s-a deschis si Dorin statea in cadrul usii holbandu-se la nuditatea ei vulnerabila.
“Surioara, eu…………………….” l-a auzit zicand cand el s-a oprit si statea acolo holbandu-se la feminitatea ei expusa.
Trebuie sa se acopere, s-a gandit pe loc Angela, dar s-a gasit paralizata, neputincioasa sa se acopere. De fapt, ea statea acolo holbandu-se in sus la el intr-un mod stupid.
Nici unul dintre ei s-a miscat pentru o perioada indelungata, pentru ca timpul parea sa se fi oprit pentru ei. Se holbau in ochii celuilalt, cautand ceva. Nici unul dintre ei nu s-a putut urni sa rupa vraja. Era ca si cum amandoi erau sub o vraja a unei vrajitoare rele care ii avea pe amandoi sub controlul ei. Intr-un final, dupa ce a parut a fi ore intregi, Angela a fost capabila sa-si rupa privirea de la a lui, dar inca nu s-a putut convinge sa-si acopere nuditatea. Cand ochii ei s-au fluturat de colo colo frenetic, au cazut in jos la prohabul lui.
Cand ochii ei au gasit umflatura gigant din slipul lui, Angela nu a putut rezista sa nu ofteze. Era foarte evident ca fratele ei avea o erectie.
Dorin nu a stiut ce sa faca sau sa zica in timp ce se holba in jos la sora lui intinsa pe pat in fata lui. Cand ochii ei I-au parasit pe ai lui, ochii lui imediat s-au preumblat in jos la despicatura umeda si sclipitoare dintre picioarele ei lungi si bronzate. El niciodata nu a vazut feminitatea surorii lui. Era asa de delicata, asa de frumos de feminina, asa de excitanta, incat aproape a lesinat. Asta nu se putea intampla, a gandit Dorin, in timp ce se holba in jos la despicatura vibranda carne purpurie incet salivand sucurile ei in jos pe crepatura fundului ei si pe pat. El nu putea sa-si ia ochii de la movila ei in timp ce ii facea cu ochiul dintre picioarele ei, fara ca nici un fir de par sa acopere zona ei pubiana.
De ce Angela nu se acoperea, s-a intrebat Dorin uimit, continuand sa se holbeze la vaginul ei expus, simtind cum incepe sa I se intareasca. Oare sora lui il dorea, oare dorea ca el sa faca dragoste cu ea s-a intrebat el in timp ce timpul trecea pe langa ei si ea nu facea nici un effort sa ascunda nuditatea ei. Ce vroia ea ca el sa faca? Apoi, aproape ca un raspuns la intrebarea lui, Dorin a vazut picioarele ei deschizandu-se putin si mai tare. La ce se gandea ea, s-a intrebat el, uitandu-se inapoi in sus la chipul ei si vazut ca Angela se holba in jos acolo unde penisul lui pulsand era foarte vizibil umflat in stramtul lui slip.
Asta nu putea sa se intample, si-a zis in sine Dorin. El era transfixiat stand acolo in fata ei. El era asa de confuz, incat nu stia ce sa faca. Ochii lui s-au plimbat inapoi de la chipul ei imbujorat la feminitatea ei umeda si salivanda de cateva ori. Ochii ei, intre altele, deloc nu s-au dezlipit de la prohabul lui. Ea parea ca asteapta ca el sa se expuna spre deliciul ei, in timp ce ea isi prezenta feminitatea ei expusa spre deliciul lui.
Intr-un sfarsit, dupa ce a parut a fi secole au trecut, pasiunea lui Dorin a pus stapanire pe constinta lui. S-a decis sa afle daca sora lui nuda il vroia la fel mult pe cat el o vroia pe ea. Era ca si cum trupul lui era consumat de o febra malitioasa pe care doar ea putea sa o stinga. Ea trebuia sa-I permita lui sa isi sece malitudinea lui fastuoasa in feminitatea ei moale si fierbinte.
Fara sa-si ia ochii din ochii surorii lui, Dorin incet si-a dus degetul mare sub elasticul slipului lui. Respirand adanc, Dorin a inceput sa-si usureze slipul in jos de pe soldurile lui, privind dupa primul semn de alarma din frumosii ochii ai surorii lui. In loc de frica si alarma, el a vazut cum ochii ei il privesc cu inflacarare, aproape nerabdatori asteptandu-l sa-si etaleze unealta lui pentru eea. El a continuat sa usureze slipul lui in jos din ce in ce mai jos pana cand in cele din urma penisul lui gigant si umflat a tresarit si a saltat in sus.
Cand penisul lui s-a fluturat in aer, el a vazut ochii surorii lui parca iesind din orbite, aproape nevenindu-le sa creada cand se holbau la monstrul lui pulsand.
“Oh, wooooooooww” a soptit Angela ca a vazut penisul gigant al fratelui ei iesind afara din slipul lui larg, atintit inspre ea in toate frumusetea lui.
Ea niciodata nu a vazut unul asa de frumos si de mare. Era frumos, dar sa il simta in ea ar fi sigilat soarta lor si ar schimba vietile lor intr-un mod devastator. Ea dintr-o data si-a dat seama ca respira cu greutate in timp ce se holba la acel cilindru gigantic de barbatie tare si pulsanda care iesea afara ca o sulita de sub abdomenul fratelui ei, obscen indreptat direct inspre feminitatea ei asteptanda. Ea stia ca daca nu face ceva sa opreasca tornada de pofta in care amandoi erau prinsi, amandoi in curand vor fi prinsi in tandretea ei. Dar chiar daca se lupta si incerca din greu sa vorbeascca, Angela se simtea drogata si neputincioasa sa faca vreo miscare.
Nici unul dintre ei nu s-a miscat pentru mult timp pentru ca uitau direct in ochii celuilalt. Ca si cum o conventie antica era testata, amandouro le era frica sa se increada in intentile celuilalt. In timp ce se holbau la celalalt, aerul din camera devenea din ce in ce mai electrificat de pasiunea lor retinuta. Era asa de multa dorinta erotica care plutea intre ei doi, incat parca infierbanta intreaga camera.
Apoi ochii Angelei au cazut inapoi la barbatia gigantica si tresarinda si pulsanda a fratelui ei mai mic. Angelei nu-I venea sa creada ca aceasta se intampla. Cum se putea? Era asa de gresit, totusi, parea asa de inregula, asa de sensibil. Ea il iubea pe fratiorul ei asa cum il iubea pe orice alt barbat. Ea mereu l-a iubit foarte tare, ca pe un fratior mai mic. Poate ca era mai mare ca el cu opt ani, dar mereu pentru ea a fost fratiorul ei. I-a fost alaturi in multe clipe dificile din ultimii cinci ani, lucruri care deobicei ar fi cazut in sarcina parintilor ei, dar pentru ca acestia erau foarte ocupati cu mult extinsa lor afacere, toate acestea au cazut in sarcina ei. Dar Angela a avut grija ca fratele ei fie crescut in acelasi mod independent in care a fost crescuta si ea, si acest mereu stia ca oricand acesta putea apela la ea pentru orice lucru. Mereu a fost alaturi de el, dar oare acum va fi capabila sa ii dea un lucru care era interzis intre sora si frate? Oare putea sa-I dea trupul ei, sufletul ei, dragostea ei sexuala? Daca asta era ceea ce el dorea, cum putea ea sa-l refuze?
In sfarsit, Dorin a putut sa-si puna picioarele in functiune. Ca un zombi beat, a facut un pas mic si greoi inspre sora lui. Monstrul lui era asa de tare incat se furnica in timp ce tresarea salbatic in sus si-n jos. Apoi a facut un alt pas, si un altul, si un altul pana cand statea la marginea patului surorii lui, holbandu-se in jos la pasarica ei care era deschisa, sclipind umed cu excitatia ei.
Singura miscare pe care el a detectat-o venind de la sora lui erau ochii ei. Ea inca nu a facut nici o incercare sa acopere nuditatea ei. De cealalta parte, ea nu a dat nici un indiciu ca vroia ca el sa faca dragoste cu ea. Ea nu a facut nici o miscare care ar fi indicat faptul ca ea vroia ca el sa aduca confruntarea lor la un stop.
Stand la marginea patului ei, el era rupt intre dorinta si frica. Sa faca acest ultim pas. Sa faca acest pas care pentru totdeauna va schimba sentimentele pentru celalalt? Chiar daca erau separati de cativa cm, acest ultim pas era parca la km distanta. Iar fi luat tot curajul pe care il avea sa faca acest ultim pas.
Apoi el a vazut mana ei miscandu-se. Degetul ei, acela care atingea clitorisul ei incet s-a retras in sus si apoi mana ei incet a inceput sa se miste de la feminitatea ei, alunecand in sus peste abdomenul ei. Chiar daca mana ei s-a retras de la feminitatea ei expusa, ea nu a facut nici un effort sa inchida picioarele ei sau sa ascunda vulnerabilitatea ei.
Dorin privea mana ei cum se muta din ce in ce mai sus pana cand s-a alaturat celeilalte maini intre sanii ei. Angela s-a oprit pentru un moment, mainile ei ajungand la snurul care tinea sutienul ei. Apoi dintr-o miscare rapida a degetelor ei, si-a desfacut sutienul si materialul s-a deschis, etaland sanii ei mari si frumosi.
Cand sutienul ei s-a deschis etaland sanii ei, Dorin a simtit cum monstrul lui tresara si salta cu excitamentul asteptarii. Era un semn pe care el il astepta. Aruncand atentia cat colo, el s-a catarat pe pat si s-a miscat intre piciodarele lungi si larg deschise ale surorii lui. Holbandu-se in jos la crepatura ei umeda si salivanda deschisa asa de invitant, el s-a oprit cu penisul lui gigantic si pulsand deasupra ei amenintator.
El niciodata nu a simtit asa o nevoie sau pofta. Era ca si cum propriul lui suflet era in flacari si singura modalitate ca sa stinga acel foc era sa se scufunde in vulva ei fierbinte si umeda. Apoi, spre deliciul si socul lui, el a privit-o pe sora lui cum incet isi ridica mana ei. In timp ce se intindea dupa el, lui I-a trebuit orice gram de control sa se retina sa nu scuipe afara incarcatura lui fierbinte si greoaie de samanta peste toata mana ei cand intr-un final la atins.
“Oh, surioara” a gafait el, privind-o cum apleaca penisul lui in jos, atintind capul purpuriu al monstrului lui in jos la feminitatea ei.
Incercand sa controleze impulsul de a conduce penisul lui in ea dintr-o pompare brutala, el a asteptat ca ea sa aseze capul acela mare si gigantic in jos la deschizatura aburinda a vaginului ei.
“Acum, dragule, ACUM, pune-l in sorata” I-a zis ea, ridicand pelvisul ei in sus inspre el si indemnandu-l sa intre in cel mai secret loc al ei.
“Oh, daaaaaa” a gafait el, in timp ce incet isi usura masiva coloana in jos in nucleul suculent al vulvei ei. “Ahhhh, ce iubesc asta.”
Angela era asa de fierbinte si de pregatita pentru el, penisul lui nu a ezitat in timpul calatoriei lui in jos in santuarul inviolabil al vaginului surorii lui.
Deabia putand sa se retina sa nu plonjeze masculinitatea lui lunga si groasa in ea, Dorin incet s-a usurat in jos pana cand era totalmente scufundat in pasarica ei fierbinte si inclestata. Lui nu-I venea sa creada ca penisul lui gigant era complet scufundat in jos in interiorul surorii lui. Nu I-a trebuit decat cateva secunde sa transforme complet vietile lor. Acum in loc de sora si frate, erau amanti. El niciodata nu a experimentat o placere asa de adanca si de intensa. Ameninta sa scurtcircuiteze atingerea lui cu realitatea.
Apoi ridicandu-se in sus, el s-a impins in ea, impungand penisul lui si mai adanc in adancurile feminitatii ei fierbinti. Mentinand pomparea lui cat de adanc a putut, el s-a aplecat in fata si lacom a supt un sfarc gigant in gura lui.
“Ohhhh, iubitul meuuuuuuuuuuuuu” Angela a gemut cand a psu stapanire pe fundul musculos al fratelui ei si si-a infipt unghile ei lungi adanc in muschii puternici ai fundului lui.
Sugand la sfarcul ei umflat, el a pus stapanire pe sanul ei si mai grosolan l-a masat in timp ce continua sa isi plonjeze penisul in ea.
“Oh, iubitule, dragule, fute-o pe sorata” Angela gafaia, impingandu-se in sus in el.
“Oh, surioara” Dorin gafaia, scuipand afara sfarcul ei si plonjand penisul lui tare in jos in canalul inundat al pasaricii ei.
Fara nici o pauza, Dorin a inceput sa-si pistoneze penisul in vulva ei ca si cand propria lui viata ar fi depins de asta. In si-n afara, in si-n afara ca un nebun, din ce in ce mai repede pana cand soldurile lui erau un miraj.
“Oh, da, oh, daa, oh, daaa” murmura el in timp ce si-l mana brutal in ea.
Angela lua intreaga lungime a organului lui monstru in jos in adancurile adanci ale vulvei ei de fiecare data. In timp ce Dorin plonja in ea, el putea sa simta cum Angela se impinge in sus in el cu lacomie. Ea vroia tot ce el putea sa-I dea de fiecare data cand penisul lui plonja in ea. Strangand cu putere fesele lui pistonande cu mainile ei, Angela ghera cu unghile ei lungi, impulsionandu-l sa o futa din ce in ce mai repede.
In timp ce se futeau cu salbaticie, Angele obscen si-a ridicat pi...



    Login