Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mai mult decat un sclav
Autor : Oricumori - 2009-03-16
Citita de 11879 ori - Nota 6.00 (20 voturi)

Imprumutasem niste bani de la cineva. Nu-l cunosteam prea bine deoarece altcineva imi facuse cunostinta. Trecuse timpul si trebuia sa-I dau banii inapoi. Nu ma sunase, nu l-am sunat. Credeam ca a uitat, cand, intr-o zi, ma suna si ma intreaba de bani. I-am spus ca nu-I am si daca ma poate astepta. Mi-a spus ca nu poate sa ma astepte insa ma pot angaja la el un timp in schimbul banilor. I-am raspuns ca e in regula si am stabilit o intalnire.
Ne-am intalnit la el acasa. Era un tip foarte bina facut, cu profil de halterofil. Avea privirea infricosatoare, era inalt si cu brate lungi. Mi-a spus ca are nevoie de un secretar si daca accept. I-am raspuns ca da. Mi-a aratat un fel de contract in care scria salariul, ce trebuie sa fac, si ca in cazul in care plec platesc daune de trei ori suma imprumutata. Am acceptat si am semnat. A luat contractul si l-a inchis intr-un dulap metalic cu cheie.
-Acum da-ti pantalonii jos, mi-a poruncit.
Am crezut ca glumeste.
-Hai mai repede.
Eram in stare de soc. Ma uitam si nu-mi venea sa cred. Deodata o palma naucitoare se napusti asupra mea. Am cazut pe spate pe o canapea si priveam ametit la pachetul de muschi care se napustise asupra mea.
-Te ingrop in bataie daca nu te dezbraci.
Mi-am dat jos pantalonii, tricoul si chilotii. Statea gol, in ciorapi in fata lui, speriat si naucit. Mi-a poruncit sa ma asez in genunchi sa pun capul pe podea si mainile la spate. S-a departat un pic, am auzit un dulap deschizandu-se, zgomot de rascolire si apoi, s-a apropiat de mine si mi-a legat strans mainile la spate.
Si-a dat jos blugii si mi-a poruncit sa-I dau chilotii jos cu gura. M-am ridicau cu greu in genunchi si am inceput sa trag cu dintii de chiloti pana i-am ta jos.
-Hai acum la baie, s-a rastit la mine.
Acolo mi-a spus ca vrea sa se pise si mi-a poruncit sa-I iau pula cu gura de deasupra ca sa poata urina. I-am tinut-o asa ridicata pana a terminat de pisat dupa care mi-a spus ca i-a sterg cu limba. I-am sters-o, dupa care mi-a infipt-o adanc in gura. Si-a scos-o, mi-a dat doua perechi de palme dupa care a inceput sa si-o ffrece violent in gura mea. Pula imi ajungea pana in gat, ma sufocam si avea stari de voma. M-a frecat pana cand am inceput sa vomit. Am vomat cu violenta drept pentru care m-a bagat cu capul in closet si a tras apa ca sa ma curat pe fata. M-a scos cu capul din closet si a continuat sa ma frece adanc in gat. Dupa putin timp si-a dat drumul direct in gat moment in care am vomat din nou. M-a aruncat in cada, a dat drumul la dus la apa rece si a inceput sa ma stropeasca. A luat un prosop, la udat, l-a infasurat si a inceput sa ma loveasca cu violenta unde apuca. Am tipat de durere si atunci m-a ameninta ca ma omoara daca mai scot un sunet. A continuat sa ma ude si sa ma loveasca in timp ce eu gemeam infundat.
M-a luat de par si m-a scos afara din baie. Ma tara de par pe gresia rece. Mainile legate ma dureau iar ranile ma usturau cumnplit. Zaceam pe jos ca o prada prea usoara pentru el.
-Ti-e sete? M-a intrebat ranjind
-Nu, ingaimat eu.
-Bine, atunci doar o sa ma pis pe tine ca sa te obisnuiest.
S-a apropiat de mine si a inceput sa urineze stropindu-ma pe tot corpul. Mi-am ferit capul si el a observat asta.
-Aha, faci figuri … bine … M-a apucat de par, m-a strans de falci si mi-a umplut gura cu restul de urina care il mai ramasese. Am vomat instantaneu si am lesinat.
M-am trezit dupa putina vreme. Zaceam pe gresie, legat la maini si plin de voma.
-Nu cred ca o sa reusesti sa-ti platesti datoria, mi-a spus in ras.
Si-a desfacut o sticla de bere de 330. A baut-o repede apoi mi-a aruncat-o.
-Hai bagati-o in cur.
Mi-am d...



    Login