Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ladyssa și Incitatus
Autor : adonisz - 2023-05-17
Citita de 5864 ori - Nota 4.06 (54 voturi)
Fragment din Lady Caligula…

În noaptea nunții lor, Doamna și Caligula și-au tras glugile jos pe față și niciunul dintre cei șase paznici de la garda de noapte nu a avut cea mai mică idee despre cine urma să vină. Împăratul a fost uimit de măreția hărniciei și de mobilierul capelei, pe care nici măcar Ladyssa nu-l mai văzuse până atunci. Dar a îndeplinit pe deplin cerințele și instrucțiunile ei. Când Caligula a văzut-o pentru prima dată pe Doamna mângâindu-l pe Incitatus, a fost foarte emoționat, mai ales de intensitatea cu care aceasta îl saluta pe animal. Neputând să mai aștepte, a dezbrăcat-o, a sărutat-o și a pregătit-o pentru plimbarea pe care urma să o facă; o îndemna constant să înceapă să-și frece corpul gol de animal. Îl sărută pe Incitatatus, sugând limba zbârnâitoare a armăsarului, până când Caligula, orbit de dragoste, îi luă fața în mâini și o sărută și el.
Nu ar fi permis nici unui alt bărbat să o tulbure, dar cum era soțul ei, și-a înăbușit reticența și, cu o pasiune crescândă, i-a întors sărutări și cuvinte de dragoste. În timp ce nu s-a oprit din sărutat și mângâiat părțile intime, a ajutat-o să îl încalece pe Incitatus și a încurajat-o să se frece cu picioarele de spatele calului; apoi a întins-o în fața calului și a tachinat-o cu degetele în timp ce calul îi lingea vulva, excitând-o astfel pe fată la maximum.
Tremurând, Ladyssa i-a arătat lui Caligula cum să acționeze dispozitivul de ridicare și să fixeze hamul lui Incitatus. În extaz, împăratul a privit cum mireasa sa îi făcea felație animalului, care stătea în patru labe, cu pieptul ținut de curele. A luat un cilindru lung de vreo treizeci de centimetri, în formă de pălărie de sus, din piele întărită, cu găuri pe ambele părți, pe care îl comandase de la Jovenia. La un capăt, marginea cilindrului a fost pliată spre exterior, creând o margine protectoare de aproximativ cinci centimetri, care a servit drept amortizor de șocuri și a dat cilindrului aspectul unui burete cu picior gol.
—Nu am vrut să fac asta pentru Inci…, i-a explicat Lady soțului ei în timp ce a montat cilindrul pe penisul în erecție al lui Incitatus, trăgându-l până la rădăcină și lingând partea care ieșea din tub. Când îi simt energia în mine, vreau să mă las pe deplin în voia ei, nu să mă uit în permanență să văd dacă îmi va străpunge interiorul cu membrul său erect; poate să mă penetreze cu ușurință cu jumătate din penisul său, așa…
—Doamnă, doamnă... când vorbești așa, îmi taie complet respirația și sunt în pericol să leșin și să pierd minunatul tău punct culminant.
—Haide, ajută-mă și rămâi cu mine, l-a îndemnat ea, cu ochii deja strălucind de nerăbdare.
Caligula și-a ajutat frumoasa mireasă blondă să se urce în hamul ei. Apoi, a început să facă dragoste în mod nepământean. El a îmbrățișat-o din spate, simțind tremurul trupului ei subțire în timp ce primea în ea organul uriaș al lui Incitatus.
Nimic în viața lui de până atunci nu-i asaltase emoțiile atât de intens ca această experiență – corpul și mintea îi erau copleșite de emoții! Ladyssa atârna cu brațele – picioare întinse, îmbrățișând cu ele animalul robust, gemând, țipând, simțindu-și soțul alături de ea prin fiecare tresărire și fior magic ce-i străbătea trupul în accese frenetice. Chiar și atunci când se afla în stăpânirea plăcerii, era în continuare capabilă să dirijeze mișcările armăsarului pentru ca actul sexual să nu eșueze, iar apoi proceda acum mai încet, acum mai repede, simțind și controlând pe deplin reacțiile animalului.
Apoi, când armăsarul a început să se agite regulat, a știut că era aproape de orgasm! A renunțat la orice control și s-a împins cât a putut de tare împotriva membrului calului. Armăsarul a început să țopăie pe picioarele din spate, ceea ce a făcut-o pe ea să țopăie mai repede în sus și în jos pe curele, absorbind împingerile sălbatic de puternice al mădularului. Simțea atingerile delicioase ale glandului pe cervixul ei, frecându-l înăuntrul ei, aducând-o pe ea și pe superbul animal la un punct culminant comun; între împingeri rapide, a strigat: „Gaudium! Gaudium!”, în timp ce Incitatus ejaculase în ea. A inundat-o cu torente copleșitoare de energie dezlănțuită. Sperma a țâșnit din vulva ei încordată în mâinile lui Caligula, care a încercat să țină membrul erect al armăsarului departe de carnea ei pentru a se asigura că cilindrul de piele întărită putea încă să reziste impactului puternic și să împiedice pătrunderea eborei în intestinele ei.
Nu existau cuvinte care să poată surprinde pe deplin fluxul de gânduri, sentimente, fantezii și dorințe care treceau prin mintea lui Caligula. Admirându-i predarea nesfârșită, el și-a sărutat frumoasa mireasă, a luat-o în brațe, a scos-o din ham și, în timp ce îi masa între picioare pentru a-i ține excitarea la distanță, a întins-o pe mochetă și a început imediat să facă dragoste cu ea. Și pentru prima dată în viața ei, Ladyssa a început să răspundă unui bărbat așa cum o făcuse cu un armăsar, ajungând la apogeu ca niciodată, strângându-l strâns de talie cu picioarele și răsplătindu-l cu puternicele împingeri pelviene la care visase de când o văzuse pentru prima dată călare pe un cal britanic la Circus Maximus.
Această noapte de nuntă i-a făcut pe Doamna și pe Caligula mult mai mult decât soț și soție. Asta i-a făcut să fie doi tineri îndrăgostiți pasionați, uniți cu devotament de gândul fericirii. În zilele care au urmat, au venit la capelă în fiecare seară. Doamna a întreținut din nou relații sexuale cu Incitatus, dar fanteziile soțului ei au devenit o parte inseparabilă a excitației sale sexuale. Caligula cunoștea bine natura femeii și i-a încurajat exhibiționismul înnăscut, care era bine evidențiat în cariera ei de jocheu de curse și în dorința ei ascunsă de a avea întâlniri secrete cu străinii. Felul în care a aranjat totul în jurul lui Incitatus arăta acest lucru. În opinia sa, căsătoria nu înseamnă reprimarea sexualității partenerului, ci deschiderea minții, la fantezii și vise pe care le-ar putea realiza împreună.
000

—Livia, a răspuns Ladyssa, în timp ce mâna lui îi ajungea la între picioare, făcându-i pielea de găină pe tot corpul.
—Haide, Livia. Dă-te jos de pe cal.
Inima doamnei a luat-o razna. Mai mulți oameni îi priveau, au văzut cum degetele lui Marcellus se strecurau sub chiloții ei și îi gâdilau între picioare. Stârnită de îndrăzneala lui, ea s-a întors spre gărzi și le-a făcut semn lui Arcana și Cardix să aștepte și să-l supravegheze pe Incitatus.
Gărzile au fost de acord, dar numai pentru câteva minute.
Cei doi bărbați au ajutat-o să coboare de pe cal și au condus-o în magazin. Inima ei continua să zvâcnească în piept. Ce urma să i se întâmple? Avea de gând să facă „carpe diem”, așa cum pretindea soțul ei?
Magazinul era plin până la refuz de oameni. Celălalt bărbat s-a prezentat ca fiind Remus. Amândoi erau romani tipici, corpolenți, cu fața lată, cu părul negru și creț.
—Doamnă, lasă-mă să te duc în hol, a sugerat Marcellus, apucând-o de mână și trăgând-o deja în camera din spate, în timp ce Remus a luat repede mai multe tunici și i-a urmat.
Vestibulul semăna mai degrabă cu un mic depozit, cu teancuri de diverse țesături aliniate pe podea și un birou lipit de perete; totuși, existau și o oglindă mare de cupru și un luminator.
—Hai să vedem cât de frumoasă ești în astea..., a început Remus, arătându-i două tunici brodate.
—Simte..., a îndemnat Marcellus, frecând țesătura de obrazul ei. Mătase pură din China, împodobită cu muselină siriană fină.
—De unde ești? a întrebat Remus, dezlegându-i ...



    Login