Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La munte cu nevasta 1
Autor : jujul - 2019-12-28
Citita de 19387 ori - Nota 7.28 (40 voturi)
Mihaela si cu mine am mers la camping in unul din locurile noastre preferate din munți, un camping retras care nu părea să fie niciodată vizitat de nimeni altcineva. Era la fel de pustiu ca de obicei, vremea era perfectă. Ne-am instalat și ne bucurăm de lumina soarelui de după-amiază. Nevasta mea facea plaja pe o stanca de langa locul unde ridicasem cortul. Are părul întunecat pe umăr, care încadrează o față sexy. Desi are 40 de ani sanii ei nu mari dar fermi , stau deasupra unei talii subtiri , iar picioarele și fundul atletice bine proportionate nu tradeaza varsata sotiei mele.
Nu am auzit pe nimeni apropiindu-se, dar dintr-o dată am auzit o voce de bărbat în spatele meu exclamând: „Sfinte băieți, uitați-vă la acest camping, ce zana aveam aici !” Am fost atât de uimit încât mi-am dat jos berea, în timp ce Mihaela s-a ridicat repede și a încercat repede să se acopere - mai degrabă, fără succes, desi era in costum de baie. Patru tineri au venit plimbându-se în jurul copacului unde stateam si pana sa ma ridic au ajuns între Mihaela și mine. Păreau să aibă vârsta de la vârsta de douăzeci de ani, poate la vârsta universității. Erau echipati pentru o călătorie cu rucsace, purtând bocanci, pantaloni scurți și fără cămăși. Păreau băieți tineri prietenoși, sănătoși, curati , pentru un weekend la munte. Celălalt lucru pe care l-am observat imediat a fost că toti erau destul de mari și musculosi. Jucători de fotbal, poate? Cel mai mic era mai înalt decât mine și mă depășea cu ușurință. Cea mai mare era uriaș . În plus, erau toți cu douăzeci de ani mai tineri ca mine. Mă simțeam puțin intimidat, dar zâmbeau și râzând în timp ce stăteau acolo, admirând situația stanjenitoare a Mihaelei.
Mi-am limpezit gâtul pentru a le atrage atenția. "Hei băieți, unde mergeti pe aici . Nu v-am auzit. V-ar deranja să vă întoarceți pentru o secundă pentru ca soția mea să poată îmbrăca ceva?" Niciunul dintre ei nici măcar nu s-a uitat în jur pentru a-mi recunoaște solicitarea. Cel mai mare a zis: "Ce peisaje ofera acești munți?" A chemat pe Mihela ce incerca sa se acopere: „Vă rog, nu va mușcam”. Ceilalți tipi au râs și unul a adăugat: „Nu prea tare, oricum”.
Începusem să mă îngrijorez în acest moment, trebuia să controlez rapid această situație. Dacă acești băieți se uitau la Mihaela mult cam mult,speram sa merga din nou în pădure din nou și ea sa se poata imbraca . Deseori făceam camping într-o zonă izolată, atât timp cât vremea era agreabilă. "Deci, tovarăși, unde vă plimbați?" Am întrebat. Eram disperat să le atrag atenția de la soția mea ce statea expusa in costum de baie și să îi fac să se deplaseze. Am început să mă plimb în jurul lor pentru a merge pe unde se afla Mihaela, intenționând să mă opresc la cortul nostru și să prind hainele pe care le lăsase acolo. În timp ce treceam pe lângă băieți, am simțit că o mână puternică mă apucă de umăr și mă învârte pentru a-i înfrunta. Cel mai mare m-a privit pentru prima dată. Încă mai zâmbea, dar chipul i se schimbase într-o privire care-mi trecea un fior prin mine. "Cred că ne-am găsit destinația pentru zi, amice."
Înainte să pot reacționa, unul dintre ei s-a mișcat în spatele meu și mi-a răsucit brațul în spatele meu. Se simțea de parcă ar putea să-l smulgă în orice moment. S-a întors să mă înfrunt cu Mihaela și a zis către ea: „Hei, de ce nu vii și petreci cu noi sau preferi să stai acolo și să te uiti cum ne distrăm cu bătrânul tău?” M-am străduit să mă eliberez, dar m-a ținut cu puțin efort. „Nu te vom răni un pic, arăți prea bine pentru așa ceva, dar tipul acesta nu ne este deloc util.”
Am putut să văd frica în ochii lui Mihaelei în timp ce începea să urce de pe stanca spre cort. M-am smucit din mâna împotriva băieților și i-am strigat „Mihaela nu, întoarce-te și aleargă ...” O mână infernală mi s-a încleștat pe gură. "Hei, omule", șuieră el la ureche, "Nu are de unde să alerge, nu va veni niciun ajutor, nimeni nu te poate auzi aici. Nu am văzut pe nimeni pe kilometri. Doar să cooperezi și nimeni nu se rănește, nici măcar tu, înțelegi? " Am încuviințat din cap, întrucât și-a ușurat strânsoarea, poate că nu avea să-mi rupă brațul până la urmă. Mihaela s-a apropiat incercand sa se acopere cu cearceaful de plaja. Cel mai mare tip s-a dus până la ea și s-a ridicat deasupra ei care parea un copil pe langa el, speriată in înțelepciunea ei și tremura vizibil. Fața lui s-a înmuiat și a spus cu o voce blândă: "Doamnă, nu vă fie atât de frică, chiar nu vă vom face rău , doar vrem să ne distrăm. De ce nu vă relaxați și să vă bucurați." singurul mod în care cineva este rănit este dacă bătrânul tău de acolo încearcă ceva prost. " S-a întors către ceilalți tipi. "Să ne asigurăm că tipul acesta nu are nicio șansă de a fi erou. Scoate-l, găsește o frânghie și legă-l de acel copac . Este drăguț și umbrit și va avea o vedere bună despre petrecere. "
A pus un braț în jurul umerilor goi ai Mihaelei și a condus-o spre masa de picnic, în timp ce ceilalți tipi au umblat prin aprovizionarea noastră și au găsit o bobină de frânghie. Cu puțin efort m-au ținut în jos, în timp ce unul dintre ei mi-au luat camasa si pantalonii . M-au așezat la baza copacului, mi-au tras brațele în spatele meu și mi-au legat încheieturile
M-am uitat spre unde stătea Mihaela pe banca de picnic, tipul cel mare încă stătea lângă ea cu brațul în jurul ei ia desfacut sutienul, vorbind cu ea. Nu am putut auzi ce zicea el, dar părea să se relaxeze oarecum. Renunțase să încerce să se ascundă și sânii erau la vedere complet pentru ca toți bărbații să-i vadă. Când ceilalți tipi s-au apropiat, le-a spus: „Buni băieți, se pare că avem un camping gata pregătit pentru noapte, sa bem o bere. Adu și una pentru Mihaela aici, este pregătită pentru petrecere. "

Bărbații erau ca acasă cu berea, mâncarea și femeia mea. S-au așezat în jurul mesei bând și râzând, facand glume și trăind bine. Au încurajat-o pe Mihaela să-și bată berea și s-au înveselit când a bauto pe toata. I-au dat repede alta și părea dornică să o bea si pe aia. În curând, chiar și-a scos un zâmbet sau două la unele observații amuzante si mi_am dat seama ca se ametise . Privind din poziția mea de la copac scena arăta ca orice alt camping cu niște prieteni buni care se bucurau, cu excepția bineînțeles a mea, frumoasa mea soție stătea dezbrăcată între patru străini. Un tip avea brațul pus accidental pe umeri, în timp ce cel din cealaltă parte părea să aibă mâna pe coapsa, mișcându-l încet din ce în ce mai sus. S-a uitat la mine, apoi s-a întors să-i spun ceva marelui tip, dar nu am putut auzi ce. El a dat din cap și ea s-a ridicat și a venit cu o bere la locul unde stăteam. M-a ajutat să beau câteva înghitituri pentru a-mi potoli setea, în timp ce șoptea: „Acești tipi nu par prea răi, poate dacă îi las să se joace puțin, vor pleca”.
"Nu prea rau?" Am soptit. "Mihaela, suntem cu toții goi și sunt legat de un copac în timp ce ei te pipaie. Știi că au toate intențiile de a face sex cu tine si cine mai stie ce.
„Ei bine, spun că dacă voi coopera și le arăt un moment bun, ne vor lăsa în pace.
În afară de asta crezi ca nu stiu de fantezia ta sa ma vezi cu alti băieți și se pare că se va întâmpla asta - nu putem opri în acest moment. S-a aplecat și m-a sărutat ușor,presupun că ceea ce spun este că s-ar putea să te bucuri de spectacol, nu putem face nimic oricum. M-am hotărât să merg mai departe și , doar să te uiți și să-mi amintesc că ești singura mea iubire, indiferent de ce se întâmplă aici astăzi. M-am apucat deja. "Ea mi-a dat un sărut mai profund și m-am ridicat și m-am întors spre masă. De data aceasta, leagănand puțin șoldurile.
„Hei, copilule, treci aici dacă vrei să simți un instrument adevărat.” spuse tipul cel mare, în timp ce o apuca și o trase în poală. Mâinile lui începură să-și frece peste tot corpul, strângându-i țâțele, sondând între picioare rupandui slipul. A oftat și s-a aplecat înapoi spre el, deschizându-și picioarele și expunându-și păsărea strălucitoare.
Am privit cu emoții care fluctuau rapid în timp ce alt străin cel care, m-a umilit și m-a legat de copac, a procedat să împingă un deget uriaș de grăsime în pizda soției mele. Bineînțeles că eram supărat, dar o parte din mine îmi trăda pofta la scena care se desfășura în fața ochilor. Nimeni de la masă nu a observat sexul meu în creștere, în timp ce Mihaela care gemea acum în poala lui ,în timp ce unul o sonda cu două degete adânc în gaura ei. "O, da, e fierbinte curva acum", a spus el. "Pizda ei e umeda." Într-adevăr, puteam vedea de unde stăteam că degetele îi străluceau și buzele păsăricii erau umflate. „Verificati băieții e gaura fierbinte”, a spus cel mare în timp ce el a întins și ia apucat picioarele în spatele genunchilor. El îi trase picioarele în sus și le ținu larg deschise în timp ce ceilalți tipi se perindau pe la pizda ei si o verificau. Și-au aruncat degetele în ea și și-au departat buzele pentru a arunca o privire bună în tunelul ei. Mihaela geme , cu ochii închiși și respirația devenea zdrențuită. Ea își sprijini capul pe spate pe pieptul imens al tipului și își înfășura brațele în jurul gâtului său deasupra capului. Bărbații erau aglomerați în jurul ei mangaindui țâțele și pizda. Mi-au blocat vederea asupra ei, dar am putut să-i aud gâdilări și să-i văd degetele de la picioare cum se intindeau.
Vocile încântate ale tinerilor au mers spre mine, în timp ce mi-au încântat soția expusă ... „Verifică cât de mari îi devin sfârcurile” „Tipule, ai văzut vreodată un set atât de fin de buze?” Nu aștept să mă înfășoare în jurul puli mele. "......" O să-mi pun instrumentul în fundul ăsta strâns. Lipiți-vă degetul acolo jos, omule, este la fel de strâns și neted cred ca e virgina"
După câteva minute, doi dintre ei au smuls-o din poala lui tipului mare și au depus-o pe masa de picnic, cu fundul la câțiva centimetri de margine. Stăteau de o parte și de alta a ei, ținândud picioarele în sus și deschise - păsărică umedă, umflată, destul de strălucitoare, în timp ce buzele se despărțeau și gaura i se deschise. Unul dintre ei a spus: „tipului cel mare, nu ai cum să te lăsăm să mergi mai întâi de data asta. După ce futi tu o pizda o intinzi de noi nu mai simtim nimic”. Marele tip a râs și a spus: „OK această mică excursie a fost ideea ta până la urmă, așa că de ce nu iei onorurile primului dracu”. El a apucat-o de picioare, iar tipul mai mic a pășit între picioarele lui Mihaela și și-a aruncat pantaloni scurți. Pula lui era deja în picioare, și am putut vedea că nu era cu adevărat mai mare în jur decât a mea, dar avea cel puțin trei centimetri mai lunga ca a mea.
Se părea că stătea la distanta de ea, în timp ce-și așeza capul de pula umflat pe păsărică. A intrat câțiva centimetri și Mihaela se cutremură și începu să gemă. Stând între picioarele ei deschise, el a apucat arborele pulii și a inpins aproximativ jumătate din ea. El a mutat-o în cerc și i-am putut auzi gemetele ei. El s-a împins încet în ea și a reușit s...



    Login