Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Intrebari fara raspuns
Autor : narko666 - 2008-12-17
Citita de 9888 ori - Nota 5.97 (34 voturi)
Trecusera atatia ani de cand nu mai facuse sex. Ultima data fusese victima unui viol,pe care timpul nu l-a ingropat in trecut. Ba chiar amintirea acelei nopti groaznice ii facea prezentul tot mai greu de suportat. Incercase chiar sa isi puna capat zilelor, numai ca nu avea taria necesara pentru a termina ceea ce de atatea ori incepuse in decursul aniilor de dupa viol . Ii era frica de moarte dar ii era frica si de viata. Ii era frica de oameni dar ii era frica si de ea insasi. Era sigura ca ea fusese de vina,ca ea facuse ceva care sa atraga acei “oameni fara inima”..asa cum obisnuia sa ii descrie atunci cand vorbea cu psihologul care in 10 ani nu reusise sa o faca sa uite.
Era o femeie frumoasa,foarte atragatoare,chiar daca anii de dupa viol o schimbase atat in gandire cat si fizic. Efectiv nu isi mai aloca timpul necesar ingrijirii personale, de zece ani nu se mai aranjase. Avea 30 de ani, dar chiar si neingrijita arata superb cu sanii parca pusi de Dumnezeu Insusi, cu picioarele care nu mai vazuse fusta scurta de 10 ani atunci cand iesea din casa, cu toate ca avea o expresie a fetzei de femeie posomorata, parca nici Lucifer inainte de alungare nu ar fii avut un asemenea chip. Nu era foarte inalta dar nici scunda, nu era foarte slaba dar nici grasa.
Ii placea sa cante in baie, era o placere descoperita inca din copilarie, desi nu avea voce, acustica isi facea treaba de fiecare data.. ei ii placea ce auzea. Cand era mica folosea periutza de dinti, acum folosea un vibrator pe post de microfon. Incepea sa fredoneze cate o melodie si continua masandu-si sanii,imaginandu-si barbati pe care ii vedea pe strada,barbati cu care nu avea nici un contact decat cel vizual. Dar de fiecare data atunci cand se mangaia, nu isi mai putea controla fanteziile,si revedea imagini din noaptea cand viata ei practic s-a terminat.
Avea 20 de ani,si tocmai terminase cursurile. Stabilise o intalnire cu prietenul ei,un barbat bine. Ii spusese ca trebuie sa se duca pana acasa si ca se vor vedea la cinematograful din apropierea casei lui. De obicei lua taxi de la facultate pana acasa,desi distanta era foarte scurta. In seara aceea nu avea bani, asa ca a trebuit sa mearga pe jos. Observa ca masina rosie o urmarise inca de cand se despartise de prietenul ei, dar era prea fericita ca sa devina paranoica. Masina, un model de Mercedes oarecum invechit pentru anii respectivi, oprise in dreptul ei. Iar soferul care radea impreuna cu inca 2 tipi, a inceput sa ii vorbeasca. Initial nici nu a observat ca ei vorbeau de fapt cu ea, apoi i-a ignorat. Lucru care l-a enervat pe sofer: “Fa, in seara asta ca vrei ca nu vrei… tot te fut!”
Auzind acest lucru, a inceput sa alerge speriata. Nici tzipenie de om nu se gasea pe strada in seara aia,desi era o ora rezonabila. A intrat pe o strada crezand ca ii vor pierde urma. Parca isi auzea inima batand cu o acceleratie uimitoare. In spatele ei, se auzea motorul masinii, intoarce capul si alearga haotic. Cei trei coboara din masina,iar ea crezand ca a scapat incetineste pasul.



“Nu ai unde sa te ascunzi!”-auzind aceste cuvinte inima incepuse sa accelereze parca mai rau. Intr-un final inceteaza sa mai alerge.. era o fundatura. “vezi? Ti-am spus eu ca in seara asta o sa fii a mea? Raspunde–mi fa! Ti-am spus sau nu?”
Ea era ghemuita pe asfaltul rece, si chiar daca socul o facuse sa isi piarda glasul, ii comfirma tipului printr-o miscare a capului. “Asa dragutzo,vezi ca purtam un dialog? Mie nu imi plac fetele care nu imi vorbesc.” Si cu o miscare brusca isi desface cureaua. O ridica,si o propteste de zidul rece, in timp ce rade. Ii sfasie bluza,si incearca sa o sarute,in timp ce ea isi inclesteaza buzele. “Asa deci.. te joci cu mine.” Si in acel moment simte cum muschii abdominali ii sunt zdrobiti de lovitura unui pumn.Aude cum ceilalti se prapadesc de ras.
Ramasa fara aer se apleaca in fatza, incercand sa isi amortizeze durerea,si brusc vomita. Tipul ii prinde maxilarul in mana stanga si o strange spunandu-i sa nu cumva sa foloseasca dintii,pentru ca ii va parea rau. Dintr-o data gura ii este astupata de penisul tipului. La inceput isi da capul pe spate, panicata. Dar incet incet simte cum un fior ii trece prin tot corpul,si deja se lasa manipulata de penisul tipului. Era inca in soc. Dintr-o data simte cum vaginul ii arde de parca si-ar fi dorit mai mult. Fara sa vrea isi duce mana la pasarica si incepe sa se masturbeze. Pune mana pe chestia tipului, si incepe sa isi miste capul in contra-timp cu miscarile de dute-vino ale lui. Isi atingea clitorisul cu miscari intrerupte dar ferme. Ceilalti doi erau excitati vazand ca fata pana la urma accepta si se indreapta spre ei,incercuind astfel fata. Ea in timp ce i-o sugea lui, folosea mainile pentru a ...



    Login