Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataGradina ascunsa
Autor : redcondom - 2009-03-06
Citita de 14259 ori - Nota 8.10 (94 voturi)
Criss se plimba prin gradina plina de flori inmiresmate si viu colorate. As mult ii placea sa se zbenguiasca, sa alerge cate un fluture multicolor, sa inspire din toate puterile areul parfumat. Ii placea sa simta vantul gonind prin parul negru, sa stranga la pieptul ei generos florile din care, mai apoi, isi faurea o coronita…
Se simti atrasa de labirintul vegetal din fata ei. Isi aducea minte cu placere ce bucurie imensa avea sa alerge pe aleile-i intortocheate, pana ajungea in centru sau, la micuta fantana arteziana de acolo. Si apoi ce aventura era sa gaseasca calea de intoarcere.
Se lasa prada ispitei si fugi razand pe sub o bolta verde. Se uita mirata, desi acum era mult mai inalta, gardul viu era la fel de impunator, chiar urias aproape. Racoarea ii cuprinse trupul, iar sanii albi dadeau semne de bucurie, intarindu-si sfarcurile prin materialul subtire al rochiei.
Ajunse parca pe alt taram, cand sosi la fantana. Spre deosebire de caldura si aerul incarcat de cantecele pasarilor din afara labirintului, aici era o liniste adanca tulburata doar de susurul apei. Se repezi, puse palmele caus si isi arunca apa pe fata, apoi pe sani si pe picioare, savurand racoarea astfel dobandita.
- Sa te ajut si eu? se auzi o voce barbateasca dintr-un colt.
Se intoarse speriata si observa un tanar saten cu ochii albastri, bine facut, la vreo doi metri inaltime. Ochii lui o fixau, iar flacari de safir ardeau in privirea lui.
- Nu…mu…ltumesc! reusi sa spuna. De obicei te furisezi dupa fete, asteptand sa le sari in ajutor? adauga cu o indrazneala ce o surprinse si pe ea.
- Nu, doar dupa cele care imi incalca proprietatea!
- Poftim!!? Vin aici de cand eram mica. Nu stiu sa fi fost a cuiva aceasta gradina. Mereu a fost deschisa!
- Si atunci te urmaream, numai ca eram prea timid sa vin sa ma joc cu tine. Acum nu mai sunt!
- Nu ti se pare ca esti prea mare pentru joaca acum? il intarata ea, desi era speriata ca si fetita aceea de care acum el ii aducea aminte.
- Nimeni nu mi s-a plans ca as fi ,,prea mare’’! adauga el malitios, apropiindu-se de ea. Dar de ajuns de mare sa recunosc un intrus. Chiar si unul sexy si minunat ca tine!
Criss isi dadu seama ca apa ii udase rochita iar sfarcurile rozii si mari erau acum perfect vizibile. Le acoperi rapid cu degetele subtiri, miscare care ii starni rasul barbatului.
- Ca sa-ti arat ca sunt domn, te las sa pleci cu o cea mai mica amenda.
- Poftim?? Despre ce amenda vorbesti?
- Plata pentrru ca mi-ai calcat pamanturile – un sarut!!
- Niciodata!! Cum indraznesti !
- Bine, daca nu vrei esti libera sa pleci! Spuse el cu un suras ce nu parea din lumea aceasta.
Fata, se intoarse, pregatita sa plece, cand ramase inmarmurita. In loc de 3 intrari in centrul labirintului, erau 7 acum. ,,Offf, ce voi face acum…’’se gandi ea.
- Ce e printeso, nu mai vrei sa pleci, te-ai razgandit?
- As pleca intr-o clipita! spuse ea furioasa. ,,Numai sa stiu incotro’’ adauga ea in minte.
- Ah, sa inteleg ca domnisoara are nevoie de indicatii! Asta te va costa inca un sarut!
- Cat tupeu!! Spuse furioasa si vru sa-i traga o palma.
Din pacate, mana ei firava fu interceptata rapid, iar barbatul o trase cu forta langa el, pecetluindu-i buzele cu un sarut apasat. Sanii ei erau presati de pieptul lui ca de fier. O cuprinse cum cuprind radacinile unui copac pamantul.
O lasa sa respire o secunda, ii prinse un san cu mana dreapta, funduletul bombat cu stanga si gura-i rotunda fu invadata de limba lui autoritara. Incerca sa se lupte cu el, il musca de limba, dar spre groaza ei singurul efect fu o erectie puternica care-I strapungea pantalonii, tintind catre triunghiul ei fermecat. ,,Oh nu, oare ce o sa-mi faca?!’ gandi ea panicata, nu atat de frica cat de amestecul placut de senzatii ce ii invadau trupul si mintea incet, incet.
Simtind ca rezistenta fetei incepu sa se risipeasca precum ceata de dimineata, o intoarse cu spatele la el, cu o mana ii elibera sanii, rupandu-i rochia, iar cu cealalta ii ridica materialul pana cuprinse in mana sexul moale si ud. Un deget ii desparti labile si incepu asaltul catre interiorul ei vulcanic.
Atacul barbatului asupra intimitatii sale, combinat cu frica dar si senzatiile deelicioase o facu pe fata sa se lasa prada masculului. Vroia mai mult, vroia sa fie explorata nu numai cu degetele ci si cu…dar gandurile ei fura intrerupte de o soapta fierbinte in ureche:
- Ma cheama Alex…Ca sa stii ce nume sa strigi la extaz! si o muscatura scurta ii prinse gatul.
- Ah, da, Alex…vreau…te vreau...ce demon esti de ai pus stapanire pe mine in halul asta!
In loc de raspuns, Alex o rezema pe marginea fantanii. Cu degetele evantai o explora complet, iar atat rozeta rozalie a fundului cat si intrarea in vagin erau complet umplute. Nu se mai putea tine pe picioare de placere…
Alex ingenunche si intinse limba bifurcata care pe data cuprinse mugurasul placerilor. Mainile sale puternice cuprinsera interiorul coapselor fetei, chiar acolo unde carnita este mai dulce si mai fina.
Intre mangaierile dibace si senzatia nemaipomenita, ca si cum barbatul ar avea doau limbi, Criss aproape sucomba de placere. Interiorul ei fierbea, o furtuna crestea in pantecul ei, gata sa darame totul in cale. Tot corpul ii era scuturat de spasme, in timp ce limba demonica isi continua jocul cu clitorisul sau, iar Alex o explora anal acum cu doua degete. Ah, ah….daaa…ce bineee eeee….Alexxx, tipa fata in timp ce un cutremur orgasmic ii cuprinse fiinta.
Alex simtea tumultul launtric si nu slabea ritmul deloc, pana cand gura ii fu inundata de sucurile paradisiace izvorate din fata. O linse pana la ultima picatura, ca si cum ar fi fost un elixir miraculos. Se ridica in picioare, o intoarse pe fata cu fata la el, o puse in genunchi si ii arata monstrul ce se zbatea in pantaloni.
Criss, uitandu-se putin tematoare, desi nu mai facuse niciodata asa ceva, stai ca nu e cale de intoarcere. Intinse mainile firave si deschise slitul. Ce scoase la iveala o dadu pe spate. Atat de groasa, cu niste vene proeminente ce pulsau neincetat. O mana o trase de par demonstrative. Inchise ochii si lua in gura membrul lui Alex. Ii simtea fiecare bataie a inimii pana in varful iataganului, care crestea din ce in ce mai mult. In timp ce sugea si lingea, iar cu mainile se plimba pe lungimea lui, simti ceva intre picioare. Vru sa se uita, dar o voce interna ii porunci sa ramana cu ochii inchisi. Simtea ceva ca o tentacula ce incepuse sa o mangaie, ceva atat de fin, incat aproape o gadila. Ii placea senzatia si se gandi cum ar fi daca ar penetra-o, Ghicindu-i parca gandurile, tentacula intra in vaginul ce mustea inca de sucurile placerii, Iute ii gasi punctual G si incepu un asalt atat de voluptuous, atat de plaaacuuutt…Incepu sa suga penisul din ce in ce mai vartos, iar propria-I placere crescu in intensitate. Intrigata, incepu sa-si puna toata imaginatia erotica la bataie, toate acele romane despre geisele maestre in arta erotismului oral, despre doamnele de la Curte, despre calugaritele si preotii perversi si ataca oral penisul cu toata forta. Cu limba ii mangaia fiecare vena umflata, cu buzele ii dezmierda capul inrosit, iar cu mana ii alinta testicolele nefiresc de mari. Si totul parca forma un circuit cu chestia dinauntrul ei.
Alex gemea de placere, multumit de cata arta stiu pamantencele, cu greu isi desprinse membrele din Criss, o ridica, o apleca in fata si o rezema cu sanii de marginea rece de marmura a fantanii. Isi baga pula imensa in sexul incins al fetei, iar coada in fundul ei stramt. Fata gemu puternic si se zbatea, parca sa scape. O tintui cu mainile de corpul plapand, si isi infipse ghearele in sanul ei.
De soc, Criss deschise ochii si ramase impi...



    Login