Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataGauri elastice, clipe fantastice!
Autor : Tengu - 2021-04-08
Citita de 13947 ori - Nota 7.77 (73 voturi)
Intamplarea incepe intr-un parc si parea o seara obisnuita. Stateam pe banca si incheiam o discutie cu un vecin.
La un moment apare Maria, o prietena din cartier; 20 de ani (eu 27) par castaniu, ochi verzi smarald, pometi proeminenri cu buze pline si un cur perfect bombat. Ne salutam si ii zic ca merg si eu in directia ei. Imi iau ramas bun de la vecin si plecam.
Pe drum vorbim random pana ajungem la subiectul relatii. Maria era intr-o relatie de 3 ani cu un baiat din cartier, Radu, si in ultima vreme o cam sperie gandul ca s-ar putea sa fie alesul, dar ca nu a apucat sa experimenteze prea mult. Am zis sa continuam discutia la un vin.
Am mers pana la magazin, timp in care ma gandeam cat de buna poate sa fie. Personal as minti daca as spune ca nu am avut macar o fantezie cu ea. Pielea putin bronzata de la natura, 1.65, 55-57 kg, raport talie-cur-picioare sculptate perfect, sani marime medie; toate astea imbinate cu firea ei paradoxala unica da a fi fata cuminte si inocenta, dar in acelasi timp super perversa prin mici gesturi cum ar fi miscatul buzei inferioare cand se uita la tine in timp ce vorbeste. Si o face total inconstient.
Dupa cateva ore de vorbit eram amandoi ametiti si incepuse ploaia. Eram aproape de locul in care parcasem masina si i-am spus ca putem sta in masina pana se mai potoleste. In drum spre ea, mergeam unul langa altu, moment in care ea s-a impiedicat si nu stiu cum am reusit sa o prins in ultimul moment, dar printr-o rasucire a ajuns sa cada peste mine.
Fiind vara eram amandoi transpirati si uzi in acelasi timp.... la 5 cm distanta aveam fetele si in momentul ala timpul s-a oprit... fiecare secunda trecuta crestea o enegie intre noi de se vedea clar in privirile noastre, dar nimic. Dupa 10 secunde de priviri, ne-am ridicat si ne-am continuat drumul razand stanjeniti pana la masina. Fii d un poc ametita, am ajutat-o sa urce. Am urcat dupa si eu.
In masina nici nu apuc sa fac ceva si ea incepe direct sa ma frece pe pula.
- Esti sigura? o intreb
- Cre ca da... nu stiu...
Pula mi se facuse deja piatra si se vedea cum se ducea pe cracul drept. Dupa imi zice ea:
- Chiar imi pare bine ca sunt ametita ca altfel nu imi faceam curaj. Stii de cate ori m-am gandit cum arata...
Si in momentul ala imi desface slitul la blugi. Si mi-o scoate la lumina.
Mi-a belit-o si se uita la ea cum imi pulseaza. Se uita la ea uimita si cu venerare. Dupa o strange mai tare la baza ca sa o umfle pana la refuz si se aproprie parca uitandu-se la propria reflectie in capul madularului meu.
Dupa cum am mentionat, eram putin transpirat si se simtea doar o idee de miros de pula, dar asta aparent a facut-o si mai excitata de a a inceput sa mi-o miroasa de la baza in sus si inapoi, avand nasul ferm presat pe ea.
- Da nu cred ca e o idee buna, zice ea pe un ton de parca deja era dupa primul orgasm. O sa ti-o frec doar, ca sa nu ma simt asa vinovata cand ma intorc la Radu acasa.
- Fa ce stii...
- Hmm, zambim
Dupa ce scuipa pe ea, trece la treaba cu mana, dar dupa un minut in care a facut cele mai magice miscari pe ea, o vad cum se apropie cu capul... E clar, nu se poate abtine. Nici nu a apucat sa o ia in gura ca deja i-a scapat o lingura de saliva pe abdomenul meu. Si incepe incet... incet sa o ia din ce mai adanc.
- Maaa si ce gust are, zice ea lasandu-mi o balta la baza pulii si coaie.
- Esti o tarfa buna tu, nu? Iti place sa te faci de folos, ii zic eu, timp in care am trecut repede cu mana pe sub abdomenul ei fin si cu mana in pantaloni direct la pizda. Era la fel de ud ca balta de mi-o facea pe pula.
- Stai o secunda, ii zic.
Ii iau capul is il bag intr-un deepthroat si dupa ma aplec putin inspre spatele ei care doar mi-a facut capul pulii sa fie impins mai adanc de cred ca ii simteam corzile vocale. Ii zic
- Doar stai asa putin ca sa ajung sa-ti trag pantalonii in jos de pe cur.
Odata da-ti jos, ii frec pizda mai agresiv de zici ca imi spalam mana dreapta cu sucul ei, dupa it fac miscari vibrante cu degetele pe clit. Dupa aia ii bag direct 2 degete in pizda si incep s-o fut asa. Dupa asta realizasem ca fata asta inca mai are pula infipta in gat fara sa sciteze nimic. Facea o miscare din gat cu care reusea si imi suga incet capul pulii.
O scot si ma uit la ea cum era putin rosie la fata cu ochii aia verzi mari in lacrimi.
- Da-o inapoi! Te rog!
- Vezi ca daca ti-o dau, incep sa iti dau.
- Daaa... hai.
Ma ridic pe scaun si ma pun cu genunchiul drept pe el, cu stangul flexat pe covoras si imi trag pantalonii ma jos. Dupa o pun pe ea capra cu genunchii pe scaunul ei si cu mainile sprijinite pe frana de mana si o trag cu capul direct infipt in pula.
Incep sa o pompez frenetic, timp in care eram si aplecat peste spatele ei si ii futeam pizda cu 2 degete. Dupa am inceput sa o fut mai adanc si mai repede in gura, asa ca i-am bagat si 3 degete. Dupa miscari ample, mai lente, dar mai adanc cu presiune si i-am bagat la limita toate 4 degetele in forma cilindrica in pizda ei care aparent putea sa duca din ce in ce mai mult. La un moment dat o vad ca in timp ca facea asta, cu mana dreapta deja lubrifiata, freca de zor si la schimbator.
Eram mega excitat si simteam ca asa nu mai rezist mult. I-am scoso din gura si din 2-3 miscari radpode eram in sezut pe scaun si ea peste mine cu fata la mine. Ne sarutam pasional in timp ce ii bag toata marfa in pizda aia nesatula. Era putin stramta cu un interior catifelat de zici ca ti-ai bagat pula in rai. O tot pompam si imi ia mana si o duce la cur ca sa o strang, ceea ce fac de ii vad ochii cum se fac mici si miscarea ei clasica de a-si musca buza inferioara - acum avea orgasm. Dupa o ridic de pe mine si o pun invers, cu spatele la mine. Cand sa o asez pe mine, tarfulitza ia initiativa: pune mana pe pula, lasa curul in jos si si-o aliniaza... la in inelul curului. Se lasa pe ea lent si pana sa ajunga la jumatatea ei era deja toata dilatata si gata de treaba. Am ridicat-o putin din ea si dupa am tras-o adanc in mine. Au urmat 2-3 minute de miscari dute-vino si dupa o prind de par, o trag cu ceafa lipta de pectoralul meu stang si dupa, cu ambele maini, o ridic de sub genunchi cu piciorusele ei finutze in aer. Acum doar stateam amandoi comozi si ne bucuram de miscari. Eu fericit ca aveam total control de cat de mult i-o bagam, ea fericita ca ii lasam greautatea corpusorului in pula ca sa ii intre pana in stomac. O tin asa cateva minute pana zice printre rasuflari:
- Cre ca imi vine iar...
Atunci am strans-o mai ferm de gat si am inceput sa o ridic si trag inapoi in pula de parca imi faceam laba cu tot curpul ei firav. Nu a durat mult ca a inceput sa-si dea drumul timp in care dadea si niste mici squirturi si spre final tremura toata.
In acel moment am vrut sa ies din gaozul ei ca sa schimb pozitia da a zis:
- Doar putin mai vreau asa, mai freacati-o in curul meu ca vreau sa ma dilat mai mult. Dupa cateva pompari venite din cu viteze din subsol in stomacul ei, am iesit. Am pus-o pe spate, pozitie misionar si direct in pizda. Dupa cateva pompari ies si ii intru in cur. Dupa inapoi in pizda. Am tot tinut-o asa de a mai avut un orgasm si dupa el, in orice gaura ii intram era o balta. La fiecare intrare, pula intra si apa iesea din ea impreuna cu acel sunet specific de floscaiala “squish - squish”.
Dupa am inceput s-o fut atat de adanc in cur de erau ...



    Login