Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

futai in depozit 2
Autor : just4you24 - 2021-05-30
Citita de 14277 ori - Nota 6.42 (24 voturi)
Eu – Asta a fost atat de direct! Mai direct decat as fi putut eu sa iti spun vreodata! Arati incredibil.. dar nu am crezut niciodata ca poate sa existe ceva mai mult intre noi decat niste glume..
Nici nu apuc bine sa termin de spun cele de mai sus ca apare prietena mea… ooppssss… Te poti duce sa aduci niste role pentru casa? .. “Da, normal ca aduc .. plec imediat..” .. Cu o privire infioratoare aruncata fix catre ochii mei mi-am dat seama ca nu era vorba de nici o role, era pur si simplu o femeie care isi dorea ca “curva” sa isi ia mainile lipicioase … de pe prietenul ei..

Ma ridic si plec spre depozit, acolo unde tineam baxurile de role iar pe drum cineva ma prinde de mana si ma trage usor in spate, era chiar …Alina!
Ea – Stai, vreau sa te ajut..
Eu – Nu cred ca e nevoie, sunt doar niste role..
Ea – Nu conteaza, merg cu tine!
Hmm… deja situatia devenea incordata pentru mine, eram prins intre o fata careia voiam efectiv sa ii rup pizda in 2ua si prietena mea care ma astepta cu “rolele”..

Ajung in depozit si cobor scarile iar Alina ramane pe prima treapta de sus, era ceva mai lata ca orice inceput de scara, cred ca avea in jur de 40-50 de cm, se aseaza acolo in fund si se uita la mine cum cobor in cautarea rolelor, vorbeam cu ea in timp ce cautam si ii explicam ca sunt cateva modificari de cand nu mai lucreaza aici, au fost montate camere de supraveghere in tot depozitul mai putin in partea cu scara, acolo unde se afla ea.. Evident, ii spuneam asta pentru ca nu voiam sa fie filmata cand coboara acolo, era posibil sa fiu dat afara daca cineva vedea inregistrarea respectiva… o idee care nu ma incanta prea mult avand in vedere salariul de acolo si toate pizdele mici ce umblau pe acolo si care aproape ca lesinau de bete ce erau …

Gasesc rolele intr-un final si urc scarile spre Alina, nu se comporta deloc asa cum ma asteptam… daca in pub era aproape calare pe mine si imi dadea cate un sarut pe obraz sau pe gat ei bine aici tot elanul ei disparuse … iar eu eram ori prost ori timid… sau poate era din cauza prietenei care astepta? Cine stie.. Important e ca am iesit din depozit aman2 si chiar inainte sa pun lacatul I-am spus ca am uitat ceva, am intrat inapoi cu ea pe prima treapta si I-am bagat o mana in gat, joaca se terminase iar eu trebuia preiau initiativa!
Eu – Ia spune, iti place de mine?
Ea – Ce intrebare e asta?

Nu ii raspund pentru ca oricum nu stiam ce .. in schimb imi adancesc adanc limba in gura ei si incepem sa ne sarutam ca doi nebuni! Buzele ei erat atat de dulci…atat de pufoase…hmm… iar mirosul si gustul de vodka avea un efect excitant asupra mea in momentul acela… O voiam cu totul!

Ne-am sarutat ca niste apucati timp de 10-15 minute, timp in care Alina a rezolvat problema urmelor de pe spatele meu, de pe gat si de pe abdomen… eram zgariat si supt peste tot! Probabil ca majoritatea oamenilor si-ar fi facut griji in privinta asta, nu si eu! Eu parca eram in transa… ii ridicasem pluza pana deasupra sanilor unde ma infruptam cu ei din plin ! Imi place sa ii sarut, sa ii ling si chiar sa o musc pe rand de cate un sfarc… Erau atat de mari! Alina nu era deloc timida, pe toata perioada dezmatului nostru cu limbile incrucisate, zgarieturile pe spate si linsul sanilor avea grija sa imi frece neincetat pula prin pantaloni… eram excitat! ..si imi doream sa o excit si pe ea mai tare decat era in acel moment..

Am prins-o de brat si am intors-o repede cu spatele lipind-o de perete si incepand sa ii sarut lobul urechii.. Incet dar sigur ii las colanti jos si privesc de sus un fund absolut fenomenal! Mare ! Rotund si suficient de tare… o pleseam peste el si o tineam cu o mana lipita de perete! Stiam ca aveam sa o fut! Abia asteptam asta iar faptul ca prietena putea sa ma dea disparut si sa ma caute gasindu-ma acolo in timp ce o fut pe Alina mai rau mai excita decat sa ma ingrijoreze.. Da, cred ca sunt putin bolnav… dupa pizda..

M-am lasat pe vine si am desfacut bucile Alinei incepand sa o ling pe oriunde mai putin acolo unde isi dorea ea, o lingeam in fund, pe buci .. pe langa pizda .. si ocazional o atingeam direct peste ea.. Era atat de nerabdatoare incat m-a prins cu o mana de cap si ma impins cu gura direct in pizda ei dulce! Si chiar era dulce… o lineam de sus pana jos! O lingeam in ea, pe langa ea si ocazional chiar si in fund! Umezeala si saliva mea era peste tot in jurul guri.. Ma afundam cu totul intre superbele ei buci iar in timp ce ii lingeam clitorisul am inceput sa ma joc cu degetul in pizda ei… era atat de buna!

Nu am mai rezistat mult si m-am ridicat in picioare unde Alina ma astepta dornica sa ne sarutam, aveam gustul ei in gura si il impartaseam acum cu ea in timp ce isi relua miscarile asupra puli mele…. o mangaia si o freca prin pantaoni din ce in ce mai repede pana ce sa hotarat sa mi-o elibereze …Acum o vedea in toata splendoare.. Nici nu a fost nevoie sa ii spun sau sa o indemn cumva, mintile noastre parca se completau una pe alta! S-a asezat pe vine si a facut exact ceea ce imi doream! A supt-o !

Imi placea ! Imi placea atat de mult sa cuprind tot parul ei blond in palma si sa o ghidez spre pula! Se juca cu ea la propriu..o scotea si o baga inapoi in gura, o lingea de sus pana jos, se plesnea cu ea peste fata si ori de cate ori incercam sa o fut in gura daca acumula saliva ma “pedepsea” scuipand pe pula si sugand-o in continuare! Era divin! Nici prin cap nu imi trecuse ca putina vodka pe moca o sa imi aduca o asa bunaciune de futut! Deloc satul de felul in care ma sugea ca o veritabila nimfomana m-am dechis sa profit de corpul ei inainte ca gura ei flamanda sa imi faca neplacerea de a ma termina prematur…
Cu o ultima miscare am afundat cat de mult am putut din pula in gatul ei si am ramas asa timp de cateva secunde (cred), timp in care a inceput sa isi infiga unghiile in piciorul meu si am fost nevoit sa ma opresc! Stiam ca a venit timpul sa o fut asa ca am ridicat-o in picioare si dupa o noua runda de supt pe gat si incolacit limbi am intors-o iarasi cu spatele la mine, I-am dat chilotei intr-o parte si am penetrat-o rapid in pizda! Erat atat de calda si umeda incat atunci am realizat ca limba mea lunga si-a facut treaba extrem de bine .. O plesneam peste fund si o futeam atat de repede incat a inceput sa sopteasca printre gemete..”fute-ma, sa nu cumva sa te opresti! Imi place ! Da…ahh..”, iar eu ca un baiat cuminte ce eram imi dadeam toata silinta sa ii umflu pizda pentru a isi aduce aminte de mine a 2ua zi cand avea sa isi revina complet din ameteala..

Fiecare palma pe care se lipea de bucile ei superbe aducea odata cu sunetul lovituri si geamatul ei greoi iar eu eram pur si simplu in al 9lea cer! Am pompat la ea cu viteza timp de 10 minute in care mi-am nenorocit picioarele si abia mai reuseam sa tin ritmul, efortul meritand totusi din plind atunci cand corpul ei a inceput sa tresara si sa tremure in momentul orgasmului! Orgasmul ei era pur si simplu orgasmic pentru mine! Pentru urechile mele ..pentru pula mea, era stransa puterni adanc in pizda ei rasa si linsa cu dragoste.. Am terminat odata cu ea si I-am umplut pizda pana la refuz.. Sperma mea era de aceasta data intr-o cantitate neobisnuit de mare.. Nu are rost sa va explic riscurile, mai ales ca de prezervativ nici nu se putea pune problema..

Am sarutat-o in timp ce corpul ei se zbatea si tremura fara incetare si am mers jos in depozit cu ea. (acolo unde camerele puteam sa inregistreze toate nebunia).. Am asteptat sa se stearga si ne-am asezat pe niste baxuri unde am inceput sa fumam o tigara, poate ne mai revenim putin.. Stateam aman2 fara pantaloni in mijlocul unui depozit de bauturi/sucuri/etc si asezati pe niste baxuri de suc fumam o tigara in 2..
Ea – Ce o sa ma fac acum? Sper sa nu avem nici o surpriza..
Eu – Nu iti face griji, o sa iti dau tips-ul meu de astazi sa iti iei pastila de a 2ua zi..
Ea – Ce repede ai rezolvat tu problema… Nu ? Te-ai gandit ca poate m-am indragostit de tine ? Ca poate daca se intampla asta vreau sa il pastrez ? Ca…
Eu – Eu cred ca esti nebuna! Prietena mea lucreaza aici, o cunosti! …

A ramas masca, nimeni cu exceptia noastra (a mea si a prietenei) nu stia ca noi 2 suntem impreuna, delatfel nici macar nu stiu daca mai ajungeam in situatia respectiva daca Alina stia lucrul asta de la inceput..
Ea – Esti un bou! Chiar imi placea de tine.. Am sperat ca o sa existe ceva mai mult intre noi decat o aventura, intr-un depozit.. De prietena ta pur si simplu nu imi pasa! .. ti-ai facut treaba cu mine si gata..
Avea dreptate, voiam doar ...



    Login