Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEu si seful meu
Autor : jafcdtbygn - 2014-08-08
Citita de 29025 ori - Nota 7.71 (59 voturi)
Era foarte tarziu si treburile pareau sa se tot inmulteasca. Probabil eram singura care mai ramasese in birou, luminile erau toate stinse si eu nu puteam sa dau de prostia aia de intrerupator. Nu aveam decat sa ma multumesc cu veioza asta veche, care palpaia din cand in cand.
M-am speriat cand am auzit niste zgomote si m-am ridicat de pe scaun.
- Cine e acolo ?
- Eu sunt, am auzit o voce de barbat.
- Domnule director, nu stiam ca mai e cineva pe aici, am spus eu rosind pentru ca era asa de cald in birou si din moment cec nu stiam cum sa pornesc ventilatoarele renuntasem la sacou si ramasesem intr-un maieu care oferea vedere directa la sanii mei. Am dat cu mana sa caut sacoul sa ma pot acoperi.
- Al naibii intuneric, am oftat eu uitand de prezenta sefului meu.
M-am aplecat usor si in sfarsit am gasit sacoul. Zacea aruncat pe jos. Cand am vrut sa ma ridic mi-am dat seama ca seful meu se apropiase si ma lua in brate de la spate. Imi lua sacoul din maini si il arunca fara sa se uite unde. Perfect, acum cum il mai gasesc ?
Nu mai conta asta pentru ca cateva secunde mai tarziu am simtit niste buze umede pe gatul meu. Am gemut usor in timp ce seful meu isi lipise corpul de spatele meu. Mi-am dat seama ca e dotat pentru ca simteam ceva puternic intepandu-ma prin haine in spate, in timp ce sarutarile acestuia se inmulteau.
- Nu ar trebui sa facem asta, am spus eu gafaind.
El s-a retrat dar eu m-am intors imediat si l-am tras inspre mine, mi-am lipit buzele de-ale lui in timp ce incercam sa ii desfac nasturii de la camasa. El a rupt maiel de pe mine lasandu-mi sanii liberi. I-a luat in mana si s-a jucat cu ei.
- Te vreau, a spus el, si te vreau acum.
- Cerinta dumneavoastra este ordin pentru mine, am spus eu in timp ce m-am asezat pe un birou si l-am tras inspre mine. I-am desfacut fermuarul de la pantaloni si i-am scos-o afara. Am inceput sa imi plimb mainile deasupra ei. Era dotat rau fraierul. L-am asezat pe scaun si i-am spus:
- In restul zilelor dumneavoastra sunteti seful. Dar in seara asta o sa schimbam putin rolurile.
M-am urcat pe el si i-am luat pula si i-am bagat-o in pizda mea dornica. A gemut cand a simtit caldura ce ii cuprindea madularul. Am inceput sa sar pe el si sa il calaresc ca o nebuna. Umblasem cu jumatare din colegii mei de lucru ( da, eram o curva ) dar nici unul nu ma satisfacea in modul in care o facea sefu`. Il calaream din ce in ce mai rapid in timp ce seful tinea ochii inchisi si isi musca buza. Corpul lui incepuse sa tremure si atunci am stiut ca era aproape gata. Asa ca m-am dat jos. S-a uitat urat la mine cand a vazut ca ma indepartez si a vrut sa ma traga inapoi.
- Usor, cowboy. Revino-ti ca nu am terminat.
Intre timp m-am asezat pe jos si cand am vazut ca incepuse sa isi revina i-am facut semn sa se apropie. S-a asezat peste mine si nervos ca ma oprisem data trecuta m-a prins de maini astfep incat sa nu ma pot misca.
- Ti-a ajuns cat ai fost sefa, acum e randul sa imi reiau rolul.
Am incercat sa ma impotrivesc dar era prea puternic pentru mine. Eram curioasa ce idei mai are.
Si-a asezat pula uriasa la intrare si mi-a spus:
- Asta e pentru ca te-ai oprit mai devreme.
Nu am stiut ce asta pana cand nu si-a bagat pula in mine cu toata puterea. Ma durea dar in acelasi timp imi placea. Nicidoata nu mai simtisem asa ceva. A stat fara sa faca nimic timp de un minut, timp in care eu am tipat si am incercat sa scap din stransoare lui. Nu aveam nici o sansa. Dupa ce a vazut ca m-am linistit a inceput sa ...



    Login