Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Enigma Otiliei -1-
Autor : Victor_88 - 2023-05-26
Citita de 6841 ori - Nota 2.93 (184 voturi)
Salut! Numele meu este Victor si as vrea sa va povestesc despre Otilia, fata din liceu care mi a pus inima pe jar, cu care am facut dragoste intr o noapte de vara, o singura data, ca destinul sa ne faca sa o luam pe cai separate. Pustani, copii, n am mai vorbit ani buni, pana sa dau de ea intr un grup de gatit pe Facebook.

Ea dupa liceu, a plecat in afara, unde si a cunoscut sotul si a intemeiat o familie. Eu am venit la Capitala, unde am si ramas, cu job ul, cu familia.

Am abordat o in privat si mi a spus ca este o femeie schimbata si familia ei este foarte importanta. Asa eram si eu. Nu mai eram pustanul din liceu. Familia e foarte importana si pentru mine, dar as vrea sa ne vedem, daca e sa ajunga vreodata prin Bucuresti.

N am mai vorbit 4 ani din momentul ala pana intr o sambata noapte cand mi a dat un mesaj. L am citit dimineață.

-"Hei! Ma scuzi ca iti scriu..m am mutat in Bucuresti. Poate ne vedem la o cafea. Sunt curioasa cum mai arati. Oti."

Profilurile ei social media nu sunt foarte active, pune poze o data la 3 ani si nu stiam cum mai arata. Eram si eu curios si voiam dinadins sa o vad.

Am hotarat sa ne vedem undeva in oras, la o cafenea retrasa, pe la pranz intr o marti.
N am dormit deloc bine, de luni seara am inceput sa am fluturi in stomac.

O zaresc...era neschimbata, frumoasa din cale afara, intr o rochiță bleu de vara. Era la trecerea de pietoni, mi a facut din mana si mi a zambit. A traversat si ne am luat in brate. Eram amandoi vizibil emotionati.
Am stat de vorba doua ore in care am povestit de toate.
N am putut sa trec cu vederea peste faptul ca era o atractie puternica intre noi si din ce am dedus eu, sotul ei este destul de soft. O iubeste, dar ii adancul ei este un foc mare care asteapta sa iasa la suprafata.

La plecare am stat un minut imbratisati si ne am dus fiecare in drumul lui.
Inainte de culcare am primit un mesaj.

- "Mi a facut placere enorma sa te revad. Nu ma asteptam sa devii un barbat atat de atragator. Trebuie sa recunosc ca m am infierbantat putin. Sper sa nu deranjez cu mesajul asta. Te imbratisez. Noapte buna."

Am cantarit mesajul si am zis ca merg la risc. N are rost sa o iau pe ocolite.

- Chiar daca am zis ca esti neschimbata, imi dau seama ca am mintit. Vad ca te ai transformat dintr o pustoaica de liceu intr o femeie de cariera, intr o mama extraordinara si intr o sotie iubitoare. Esti o leoaica in adevaratul sens al cuvantului, o luptatoare si te respect foarte mult pentru asta.
In acelasi timp vad si cat te ai maturizat, la cat de frumoasa te ai facut si as fi ipocrit sa nu recunoasc ca te as fi futut la cafenea de fata cu toata lumea. Ti as fi mancat pasarica pe masa in vazul tuturor.
M am abtinut cu greu...
Imi cer scuze de iesirea asta necontrolata.

In seara aceea n am mai primit nicun mesaj. Nici a doua zi. Ma gandeam ca trebuie sa formulez un mesaj in care sa mi cer scuze, dar spre seara, a sosit salvarea mea.
Un mesaj nou de la Otilia.

-"Nu stiu ce sa iti raspund...as vrea sa fiu suparata pe tine, dar sunt ....prea excitata sa fac asta. Ai trezit o dorinta in mine ... N am stare....as vrea sa cedez, dar nu e bine daca fac asta. Vezi in ce situatie m ai bagat?'
- Nu te am bagat in nimic! In schimb as baga ceva tare in tine.
- Ce ticalos esti! :)) Ai grija ca te joci cu focul!
- Pai chiar vreau sa fac asta, poate ma ard! Cel mai important poate te ard si pe tine.

Si cand credeam ca sunt smecher in mesaje si o fac cu capul, primesc o poza cu ea la baie, in oglinda, cu bluzita sub gat suflecata si doua sfarcuri roz, intarite niste sani rotunzi si mari.
M am blocat. Am fugit in baie si m am încuiat sa nu intre sotia peste mine.

- Ce zici...



    Login