Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Domnisoara de serviciu (continuare la "Petrecerea Anei")
Autor : Whorely - 2022-08-10
Citita de 428343 ori - Nota 4.90 (900 voturi)
Stau și fumez o țigară singur pe balcon. E miezul nopții în București și ninge liniștit. Mâine este 1 Decembrie, teoretic prima zi de iarnă. Ninsoarea a venit devreme anul acesta și pe străzi s-a așternut deja un strat subțire de omăt. Fulgii de nea par jucăuși în lumina felinarelor. Se aștern încet, fară grabă peste mașinile parcate. La mine în apartament luminile sunt stinse. Ocazional prezența mea este trădată de culoarea roșiatică a jarului când trag din țigară.

Blocul de vis-a-vis e construit destul de aproape de al meu. La un etaj mai jos zăresc un apartament iluminat complet. Ce mi-a atras atenția la început a fost faptul că nu are nicio perdea, sau cel puțin niciuna trasă peste geamuri. O siluetă nud de femeie pregătește ceva la bucătărie. În living, un tip dezbrăcat și el pare că o așteaptă pe canapea. Tânăra destul de înaltă, cu sâni mari și păr lung pune pe tavă o sticlă de băutură și niște pahare. Apoi se îndreaptă spre dormitorul unde se afla bărbatul.

După ce stau de vorbă câteva momente și consumă ceva alcool trec la fapte. Tipul se așează pe canapea în mod normal iar tânăra îngenunchează în fața lui și începe să i-o sugă. Nu puteam vedea bine actul sexual căci părul ei lung acoperea zona. Acțiunea începea să devină interesantă așa că îmi aprind și a doua țigară. Mă uit discret în jurul meu. Îmi era jenă să nu observe vreun vecin că privesc la actul de exhibiționism din blocul alăturat. Mă rușinam eu de curajul lor. La un moment dat bărbatul o ia pe tânără și o pune cu fundul pe masa de lângă. Își potrivește penisul în vulva ei și începe să pompeze energic. Trag iar din țigară și fix în acel moment tipa privește spre mine. Intru puțin în panică, fară să realizez că nu era vina mea că ei se futeau în văzul lumii. Nu stiu daca mă vedea cât de cât de la lumina felinarelor stradale, dar părea că mă privește constant în timp ce bărbatul o penetra de zor. Din reflex am privit în altă parte, ca un copil naiv prins că se holbează la sânii unei femei. Încet îmi rotesc ochii și privesc iar la cuplul pervers. El era concetrat asupra ei, dar ea în continuare privea în direcția mea de parcă acest lucru o excita, parcă faptul că cineva străin o privea îi dădea un plus de plăcere în timpul actului sexual. Încep să mă liniștesc totuși și mă gândesc că doar mi se pare că se uita la mine, că poate se uita la propria ei reflexie în geam. Atunci ea, parcă vrând să mă convingă și mai mult de faptul că mă vede, ridică o mână și o poziționează fix pe geam cu degetele răsfirate. Părea că mă salută într-un fel pevers, sau parcă voia să ajungă cumva la mine cu acea mână. Dintr-o pornire pe care nu mi-o explic nici până acum am ridicat și eu o mână și am salutat-o. Dacă ar fi privit un al treilea vecin la toată scena acesta hilară cu siguranță ar fi zis că suntem complet nebuni. Un cuplu nesimțit se futeau în văzul lumii și un alt vecin cu geaca pe el și țigara aprinsă le făcea cu mâna de la balcon. Nu ar fi știut care dintre noi e mai pervers. Termin țigara și merg să mă culc.

Au trecut aproape două luni de la fericitul eveniment de la petrecerea Anei. De atunci pentru mine a fost liniște completă din punct de vedere sexual. Personal sunt cam stresat dar încerc să mă concentrez pe taskurile zilnice. Lucrurile s-au mai schimbat pe la serviciu. Departamentul de IT din care fac parte a preluat noi sarcini de implementat tehnic oferte venite de la Marketing. Odată pe săptămână avem câte o ședință comună cu ei, care durează cel puțin o oră și în care trebuie mereu să negociem ce se poate și ce nu se poate face. Ședința se ține doar miercurea de la ora unu și azi este fix miercuri. De când am ajuns la birou ascult nervos pe repeat "All Hope Is Gone" și fix la asta mă și gândesc... că speranța mea la o nouă partidă de amor cu Ana se duce pe Apa Sâmbetei.

E unu fără cinci minute.
"- Robert, hai la ședință..." zise Alin descumpănit.
"- Deja?!" întreb eu mirat dând căștile jos de pe urechi.
Ne îndreptăm spre sala de ședințe de la etajul nostru. O parte dintre colegii de la marketing erau deja înăuntru aranjând planșele și pregătind whiteboard-ul pentru meeting.
"- Bună!" le spunem amândoi în timp ce intrăm pe ușa.
"- Bună, băieți." rapsunde prompt Sasha, un nou coleg venit recent din Republica Moldova ce a înlocuit-o pe tipa grăsuță din echipa Anei.

În sală se aflau doar Sasha și Mădălina. Șefii, adică Marius - șeful nostru și Ana, veneau de obicei mai tărziu sau uneori deloc.
Mădălina era neschimbată, o tipă cochetă cu părul scurt, corp de viespe și aer de MILF cum o știm deja. În schimb Sasha arăta interesant. Era un tip înalt, bine îmbrăcat, genul cu maletă subțire, sacou, ceas, pantaloni smart casual și pantofi de piele. Avea un păr negru, mai mare sus și era ras în părți. Un cercel discret îi împodobea o ureche. Sprâncenele groase și ochii negri îl făceau destul de atrăgător. Din ce auzisem el era acum primul băiat gay din firma noastră.

La unu începe ședința. Pe ușă intră și cei doi șefi care se așează la masă cu noi. Ana ca de obicei era bombă, de abia puteam să îmi iau ochii de la ea pentru a fi atent la prezentarea colegilor. Intraseră amândoi răzând. L-am tot văzut pe Marius în ultima lună stând des de vorbă cu Ana și la bucătărie, și la țigară, și pe holuri și mereu se hlizesc și se privesc, în opinia mea, mai mult decât colegial.
Mădălina ținea prima prezentare. O priveam lung din cap până în picioare și ea observase acest lucru. Coboram cu privirea pe sânii ei care păreau în continuare mari în ciuda faptului că purta o cămașă neagră, închisă până la gât. Cobor și mai jos să îi admir posteriorul și cracii. Mă rugam să scape ceva din mână să fie nevoită să se aplece. Își pusese o fustă foarte scurtă care-i acoperea la limită fundul matur, lucrat la sală. Însă se tot încurca în idei vazând că o privesc așa insistent.
"- Oferta de Crăciun pentru clienții noștri se dorește implementată de către echipa IT pe toate canalele..." zicea Madalina până să o întrerup eu ridicând o mână.
"- Scuze, dar am mai discutat asta. Pentru Crăciun veți lucra cu terți deoarece modificările sunt prea agile, uneori de la o zi la alta, în funcție de reacția competiției. Nu așa vorsbisem acum o săptămână?!" am spus eu, fiind puțin mirat de faptul că ei uitaseră ce agreasem.
Ana intervine.
"- Mădălina, am agreat deja cum spune Robert. Acum trebuia să discutăm planul pentru ianuarie, nu asta ați pregătit?"
Mădălina a început să se înroșească la față și s-a blocat. Sasha intervine rapid, schimbă planșa cu cea corectă și continuă el prezentarea rugând-o frumos pe Mădălina să îl ajute cu redactarea sumarului ședinței.
Se termină ședința și când ieșeam cu toții din sală Ana mă roagă discret să vin până la biroul ei în 5 minute.

Deja îmi făceam filme. Să vezi că Ana mai are chef de o partidă de sex în birou. Apoi tot eu îmi dădeam cu reveneală, că nu are cum, că doar nu suntem într-o fantezie erotică scrisă de vreun nebun pervers, suntem în viața reală, mă cheamă să clarificăm lucrurile cu ce avem de implementat și ce nu. Dar de ce nu vorbește cu Marius și mă cheamă pe mine? Că doar nu iau eu deciziile? Și tot oscilând între scene porno și muncă, picioarele mă duceau ușor dar sigur spre biroul ei.
Ajung în fața biroului și ce să vezi? Toate geamurile acoperite. Îmi zic în sinea mea "Asta nu are cum să fie semn bun.... ăăă... adică fix semn bun este, ce naiba zic aici". Intru. Înăuntru erau doar Ana și Mădălina.
"- Te rog închide ușa." spune Ana.
O închid eu.
"- Cu cheia!" adaugă ea.
În momentul acela era clar pentru mine. Aveam parte iar de orgie. Dar unde era uleiul? Cum naiba facem masajul fară ulei? Daca pătăm mocheta? Tot felul de gânduri mi se derulau prin cap. Însă mă înșelam oarecum, nu urma să fie fix cum credeam eu.
"- Descheie-te la pantaloni!" îmi zice direct Ana.
M-am conformat. După două luni de muncă deja era evident că nu te joci cu Ana. Cu blugii căzuți, cum nu purtam chiloți de felul meu, eram deja în pula goală. Ana îmi făcu semn să merg lângă ea. Mă apucă cu ambele mâini de la baza pulii încercuind totul pe sub coaie ca într-un inel erotic și începu să strângă ușor. În acel moment sângele a năvălit în penis și m-a făcut să am erecție în doar câteva secunde. Îmi ținea organele ca pe un buchet de flori. Pula era încordată și coaiele erau roșii și umflate. Se simțea destul de bine, nu mai văzusem trucul ăsta. Datorită presiunii penisul începu să se decaloteze singur.
"- Așează-te în genunchi aici!" îi spuse Mădălinei pe un ton supărat.
Mădălina era încă îmbrăcată. Când s-a așezat în genunchi fusta și așa foarte scurtă se ridică spre deliciul meu. Eu zâmbeam ca un tâmpit uitându-mă la chiloțeii Mădălinei în timp ce pula și coaiele mele stăteau ca un buchet în mâinile Anei.
"- Ia-o pe toată în gură!" îi spuse Mădălinei.
Mădălina a început să mi-o sugă. Încerca să ia cât mai mult în gură dar nici nu trecea prea mult de glandul care îi forța maxilarele. Pula era deja umflată la maximul ei din cauza prinsorii în care o ținea captivă Ana.
"- Mai mult! Ia-o pe toată că m-ai făcut de râs la ședință!" îi zise iar Ana.
Văzând Ana că subalterna ei nu reușește precum voia, își desprinde mâna dreaptă din strânsoare și o ia pe Mădălina de ceafă. Cu mâna stangă strângea cât putea de baza penisului meu și cu mâna dreaptă o împingea pe Mădălina de cap în pulă. Aceasta se îneca dar nu părea deloc supărată. Chiar se uita în sus în ochii mei și parcă zâmbea din ei într-un oarecare fel. Părea că își acceptă pedeapsa, de parcă simțea și ea că merita acest lucru. Saliva îi curgea, icnea, machiajul deja i se întinsese pe față de la lacrimi, dar Mădălina continua să sugă cu stoicism din mădularul plin de vene umflate pe care îl avea în gură și continua să mă privească în ochi aprobator. Saliva i se prelungea din gură pe penisul meu, apoi în jos pe scrot scurgându-se în picături lipicioase pe mochetă. Respira cu greu pe nas blocată fiind de capul umflat ce-i umplea faringele. Faptul că nu putea respira bine o făcea să sugă cu putere din pulă și să înghită în gol, sentimentul pentru mine fiind unul de plăcere intensă. După câteva minute Ana se oprește și mi se adresează.
"- Poți să te îmbraci, Robert. Mulțumim pentru ajutor. Închide ușa după tine la plecare!"

Uluit, mirat, chiaun sau cum mă mai simțeam după tot ce se întâmplase mai devreme mergeam timid printre birourile diverșilor aflați în open-space, puțin cocoșat de spate de rușine că încă aveam o umflatură în blugi care nu se calmase așa repede cum am fost dat afară pe ușă. Merg imediat la prima toaletă să îmi trag puțin sufletul și să îmi calmez erecția. Intru și aparent nu era nimeni înăuntru. Mă rezem de un perete în fundul toaletei și stau cu ochii închiși să mă calmez.
"- Wow!" aud o voce feminină la câțiva metri de mine.
Deschid surprins ochii să văd cine e. Domnișoara de serviciu tocmai ce dădea cu mopul prin toalete, nu o auzisem când am intrat, și doar ce ieșise din una și mi-a văzut erecția în blugi.
Rușinat, îmbujorat la față și cu urechile roșii am încercat să mă acopăr cu ambele mâini și să îmi cer scuze pentru situație.
"- Nu ai de ce să iți ceri scuze, doar ești un bărbat în toaleta bărbaților. Eu sunt cea care nu ar trebui să fie aici. Dar norocul tău este că acum sunt."
Merge direct spre ușă, agață pe afară un semn cu toaletă defectă și apoi închide ușa cu cheia pe dinăuntru. Practic devenisem prizonierul domnișoarei de serviciu. Rămăsesem perplex. Nu mai ziceam nimic.
"- Stai liniștit, baby. Colegii tăi mai au și alte băi pe etaj, asta rămâne doar pentru noi. Și doar ce am făcut curat în ea. E ideal să rămânem aici o perioadă." Îmi zise ea zâmbind complice în timp ce se spăla pe mâini la chiuvetă, parca pregătindu-se de o operațiune delicată.
"- Crezi că nu am observat cum mă privești mereu când vin la voi în birou. Iți curg mereu balele după curul meu. Uite acum ai ocazia să îl și guști."

Miniona cu sâni mari și ochi negri asiatici se apropie de mine și în timp ce mă prinde cu o mână de pulă, cu cealaltă mă trage de cap în jos să mă sărute. Încă mă țineam cu ambele mâini de perete parcă încercând să scap prin el. Însă mi-am dat seama în scurt timp că îmi place ce se întâmplă.
"- Ai noroc cu mine că iți golesc coaiele, că altfel rămâneai cu ele albastre de la Ana din birou."
Eu belesc atunci ochii ca Prelipceanu la știrile de seară.
"- Crezi că nu stiu ce faceți acolo?" zisea ea apoi continuând să mă sărute pătimaș.
O prind de gât și o împing puțin în spate. Ea rânjea în semn că îi place că am luat atitudine. Cu cealaltă mână îi trag colanții negri de femeie de serviciu până la genunchi. Nu avea nici ea chiloți pe ea. Parcă știa că se va vedea cu mine acum. Era udă ca dracul. Încă ținând-o de gât îi bag o mână la pizdă și cu două degete o penetrez să văd cum alunecă. Intra ca în brânză. Scot cele două degete pline de sucul pizdei domnișoarei de serviciu și mi le bag în gură să îi simt gustul.
"- Ești pe gustul meu!" ÎI zic prinvind-o pervers.

Ea începuse să geamă și să respire din greu semn că era foarte încinsă și își dorea pulă din tot sufletul.
Atunci am pus-o capră la chiuvetă, se privea singură în oglindă, și mă vedea pe mine în spatele ei. Ea avea încă pantalonii în vine, în schimb eu îmi scosesem blugii de tot. Pula mea sculată bălăngănea în colo și-ncoace în timp ce mă ...



    Login