Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Doamna directoare ... finalul
Autor : dakrays - 2020-04-11
Citita de 10305 ori - Nota 7.44 (36 voturi)
Mi-am luat ramas bun bun de la toti colegii; insa singura care regreta sincer plecarea mea a fost Ildiko. M-a luat deoparte, si-a sprijinit fruntea de umarul meu si mi-a spus cu ochii in lacrimi:
- Imi pare rau ca pleci… si ma lasi singura cu scorpia asta…! Simteam o alinare sa te vad prin preajma mea… sa stiu ca nu sunt singura… ca exista cineva care ma intelege…! Acum nu mi-a mai ramas nimic… decat sa-mi traiesc blestemata asta de soarta…! Te iubesc si niciodata nu cred ca voi mai putea iubi pe altcineva… Sa-ti dea Dumenzeu sa ai parte de fericirea pe care eu n-o voi avea niciodata…!
Ramas bun, dragule!
Mi-au dat lacrimile, m-am despartit cu greu de ea…

Dupa cateva zile, imediat ce am intrat in paine la noul loc de munca, am luat-o pe Magda de mana si am sunat hotarati la usa de intrare a vilei din Pipera a maica-sii. Ne-a deschis chiar ea; era imbracata lejer, cu un pantalon scurt de blugi si intr-um maieu mulat, extrem de decoltat care-i descoperea aproape in totalitate ugerele imense. Cand ne-a vazut asa, tinandu-ne de mana, s-a intunecat brusc la fata si ne-a poftit acru sa intram in
casa.

N-am mai pierdut timpul, am anuntat-o scurt:
- Doamna Elena, eu si Magda ne iubim si vrem sa ne casatorim, sa ne intemeiem o familie! Va rugam sa ne dati aprobarea dumneavoastra… sa fiti de acord cu alegerea noastra…

Elena a ramas cu gura cascata…; isi muta privirile de la mine la fiica-sa cu o frecventa incredibila, nestiind ce sa creada. A mai facut o ultima incercare:
- Magda… e adevarat??? Te mariti cu asta…???
- Da, mama! Nu e asta…, e Radu! O sa ma marit cu el! E barbatul meu, il iubesc din toata inima mea, din tot sufletul! Si el ma iubeste la fel de mult! O sa fiu nevasta lui! Te rog, lasa-ne sa fim impreuna… Ne iubim atat de frumos…!

Elena a inlemnit; s-a facut alba ca varul la fata si am remarcat ca au inceput sa-i tremure genunchii. Ii cazuse fata si nu-si revenea din uluiala. Ne privea cu ochii stinsi, fara insa sa ne vada… orbeste…

Cand si-a revenit cat de cat, Elena m-a tras de mana:
- Tu o sa vii cu mine… Avem ceva de discutat impreuna! Acum!

M-a tarat intr-o camera alaturata, a inchis usa in urma noastra si a izbucnit:
- Nenorocitule… ai futut-o??? Ai futut-o pe Magda???
- Daaa, am futut-o…! Ne futem impreuna de cateva luni… Si ii place si ei… sa stii…! Ne iubim… vrem sa fim impreuna… pentru tot restul vietii… nu intelegi???

Elena s-a parbusit distrusa pe un fotoliu, si-a ascuns fata in palme si a izbucnit intr-un plans isteric. Suvoaie de lacrimi i se prelingeau printre degetele cu care-si acoperise ochii, trupul i se convulsiona de spasme dureroase. A inceput sa sopteasca printre oftaturi si lacrimi:
- Prostule, habar n-ai cat de mult te-am iubit si cu cata patima te-am dorit! N-a fost o toana de sefa, nu sunt nimfomana… te-am iubit pur si simplu… asa cum o femeie iubeste un barbat…! M-am daruit tie din toata inima… n-ai inteles… Am vrut sa ramai doar al meu, poate de-aia am sarit de multe ori calul… Te iubesc, prostule! Inima imi bate doar pentru tine…! Daca as fi fost ceva mai tanara m-as fi maritat cu tine… as fi fost sotia ta… femeia ta… ti-as fi facut copii… Dar nu s-a mai putut asta… si m-am multumit doar cu statutul de amanta… de curva…!

S-a ridicat brusc de pe fotoliu si a inceput sa ma loveasca cu pumnii inclestati in piept, jelind amarnic:
- De ce…? De ce… de ce… de ce…? Spune-mi tu, iubitule, de ce???
Am cuprins-o in brate, lasand-o sa planga la pieptul meu. Pentru prima oara de cand o cunoscusem, i-am descoperit latura umana, sensibila, a sufletului.
- Elena, draga mea, clipele pe care le-am petrecut impreuna n-o sa le uit niciodata… au fost fantastice… unice…! Pot spune ca m-au facut barbat in adevaratul sens al cuvantului! Dar acum imi cer dreptul la viata, la viitor, la libertate! O iubesc pe Magda ca pe ochii mei din cap… si ea ma iubeste… Ne dorim sa fim impreuna pana la sfarsitul vietii… Te rog din suflet, lasa-ne sa ne implinim visul… nu ne frange aripile!

Elena si-a uscat lacrimile cu o batista, apoi a devenit brusc cea pe care o cunoscusem cu doi ani in urma. Mi-a replicat cu ochi reci, cu vorbe aspre:
- Baiete, daca crezi ca o sa scapi de mine, te inseli! Daca ai imbarligat-o pe Magda, n-am ce sa mai fac. Ea este cea mai de pret comoara a mea si nu-mi doresc altceva decat s-o vad fericita, asa ca n-o sa ma opun casatoriei voastre. Tu insa, va trebui sa platesti! Toate partidele noastre de sex din apartamentul meu au fost inregistrate cu o camera video, de la cap la coada, in cele mai mici detalii. Sunt cateva zeci de filmulete in care evoluezi in toata splendoarea ta, futandu-ma pe mine! Ti-o dau pe Magda, dar te oblig sa ma futi si pe mine de cate ori am chef, ori de cate ori mi se face mie pofta de pula ta! Daca ma vei refuza chiar si o singura data, o sa-i prezint filmuletele sotiei tale. Probabil ca din momentul ala n-o sa ma mai considere mama, dar in mod sigur tu nu vei mai fi sotul ei! Ai inteles?
- Te rog, Elena, nu-mi face asta…!
- Cred ca lucrurile sunt cat se poate de clare… Sper ca ai inteles ca o sa te futi cu mine in continuare… Stiu ca iti place si tie…! In rest, n-ai decat sa-ti futi nevasta pana nu mai poti, nu ma intereseaza! Acum ar fi bine sa mergem in living, sa discutam impreuna cu Magda detaliile nuntii…! Am o singura fata si-mi doresc sa-i ofer o nunta ca in povesti…!

M-am casatorit cu Mgada cateva saptamani mai tarziu. Nunta a fost asa cum a vrut-o maica-sa, ca in povesti! Ca dar de nunta (sau ca zestre, nu stiu cum sa-i spun), Elena ne-a dat cheile de la o vila din cartierul ei, in Pipera, complet mobilata si utilata cu tot ce-i trebuie si ne-a cadorisit cu un BMW ultimul racnet, nou-nout. As fi refuzat din tot sufletul vila, dar in apartamentul meu de doua camere nu incapea pianul Magdei, nici macar pe usa!

Ca sa-mi dovedeasca ca nu glumeste, Elena m-a chemat la ea acasa chiar a doua zi dupa noaptea nuntii, sub pretexul ca au ramas cateva cadouri pentru noi. Ne-am futut ca disperatii, cu ura… am tras-o in pula pana cand am urcat-o pe pereti… am facut-...



    Login